Zuid-Afrika: Sinds de machtsovername door het ANC werden meer dan 70.000 blanken vermoord

Screenshot_27

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Toen in het jaar 1994 het Apartheidsregime werd beëindigd, zou er een nieuwe en betere tijd voor Zuid-Afrika aanbreken. Maar voor de blanke minderheid werd het een verschrikking en zelfs veel zwarten leven onder slechtere omstandigheden dan voorheen.

Contra magazine

Eigenlijk zou Zuid-Afrika een “regenboognatie” moeten zijn. Een land, waarin de verschillende volkeren en rassen vreedzaam met elkaar samenleven en na het einde van de Apartheid in 1994 een betere toekomst tegemoet gaan. Zo in ieder geval zagen de utopisten en de dromers dit. Want de werkelijkheid presenteert zich compleet anders. De droom van een betere toekomst muteerde tot de een nachtmerrie voor veel mensen. Vooral de Boeren en de oorspronkelijk uit Groot-Brittannië afkomstige blanken zagen zich nu geplaatst tegenover een bruut, bloedig racisme, dat tot vandaag aan meer dan 70.000 van hen het leven kostte.

Screenshot_26In de Duitstalige media krijgt deze genocide nauwelijks aandacht. Men richt hier de focus liever op de tijd van de Apartheid en menig op geld beluste prulschrijver ziet in het zwarte revanchisme en racisme eerder een compenserende gerechtigheid. Maar dat dit racisme ook andere zwarten treft, ziet men niet. Want in de veelvolkerenstaat Zuid-Afrika heerst de begunstiging van familie en vrienden. Wie bij de “verkeerde” stam of het “verkeerde” volk hoort, is ook als zwarte niet veel waard. Voor de kleurlingen en Indiërs is de situatie niet beter. Een oude, uit de tijd van Mandela afkomstige, maar ook onder Jacob Zuma nog steeds klinkende ANS-strijdkreet luidt: “Shoot the farmer! Kill the Boer!” Het resultaat: van de 70.000 vermoorde blanken waren ongeveer 5.000 Boeren.

Het officieel als communistisch geldende African National Congress (ANC) van Nelson Mandela, dat sinds het einde van de Apartheid in Zuid-Afrika regeert, zette een nieuwe racistische politiek op. Alleen met het verschil dat nu de zwarte meerderheid bevoordeeld zou moeten worden. Waarbij de situatie – dankzij corruptie en nepotisme – ook voor de zwarte bevolking dramatisch verslechterde en slechts een klein deel van haar profiteert van de heersende toestanden.

In het huidige Zuid-Afrika worden iedere dag ongeveer 50 mensen vermoord, 20 van hen zijn blanken. 95% van hen werd door zwarten vermoord. Als je bedenkt dat de blanken maar 9% van de Zuid-Afrikaanse bevolking uitmaken, dan kun je zien hoezeer ze in het vizier van criminele bendes, racisten en moordenaars zijn terechtgekomen. Verkrachtingen – ook zogenaamde “gang rapes” – behoren in Zuid-Afrika tot het leven van alledag. Zelfs op scholen. En de ouders nemen vaak geen financiële schadevergoedingen aan voordat ze naar de corrupte en ondeskundige politie gaan, want voor weinig omkopingsgeld laat zij ook zaken “verdwijnen”, zodat het nooit tot een aanklacht voor de rechtbank komt.

Screenshot_28

Zuid-Afrika is intussen een “verloren land”. Honderdduizenden blanken hebben het land inmiddels verlaten, nog eens honderdduizenden zullen volgen. Het ooit bloeiende land zal verworden tot een te gronde gerichte chaosstaat, zoals al gebeurde met Mugabe´s Zimbabwe, dat van de grootste exporteur van levensmiddelen een levensmiddelenimporteur werd, nadat men de blanke boeren successievelijk onteigende en verdreef.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", Racisme, Rotzakken, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

19 reacties op Zuid-Afrika: Sinds de machtsovername door het ANC werden meer dan 70.000 blanken vermoord

 1. Angie1968 zegt:

  Zie ook boek Martin Bosma.

  Like

 2. Mr D. Umass zegt:

  En dan klagen dat ze honger hebben, ze verkloten het zelf.

  Like

 3. DE VS gaat m.i. dezelfde kant op

  Like

 4. Perfide Albion zegt:

  Wij- blanken- zouden het die schoften staat Zuid Afrika miljoenvoudig moeten terug betalen. Het zijn net apen die ANC-ers….

  Like

 5. Jan zegt:

  Blanken mogen niet in Afrika wonen, maar zwarten menen wel dat zij het recht hebben, en socialisten staan hen hier bij, om de Europese civilisatie te verkloten en daarvoor de shit uit Afrika voor in de plaats te stellen, shit aangehangen door idioten als Mbeki, Jacob Zuma, een analfabeet en psychopaat. Overigens, de terrorist en moordenaar Mandela had ik geliquideerd.

  Like

 6. Ton Kuys zegt:

  Rond 2004 een aantal jaren erg plezierig in Durban gewoond, een ,,zwarte stad ,, Nooit geen problemen gehad met de zwarte bevolking. Jammer te lezen dat het leef klimaat voor blanken zo achteruit schijnt te gaan. SA is een prachtig land vol met mogelijkheden.

  Like

 7. Kolonisatie was altijd het beste voor land en mens. De zwartjes kunnen geen zelfbestuur aan.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Het oude kolonialisme was niet echt koosjer, als we dat wat beter hadden aangepakt en vooral ook heel veel eerlijker hadden we nu heel wat minder problemen.

   We moeten het maar eens geheel overnieuw doen en dan een heel stuk beter .

   Like

 8. louis-portugal zegt:

  Toch heeft die Zuma het goed gedaan.
  Hij heeft een flink paleis gebouwd en gaat nooit vreemd zegt hij.

  Hij had toen al wel 8, acht, vrouwen.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Laat Frontex mensen daar op halen die willen vluchten, voor mij zijn ze welkom hier.

  Like

 10. Ongelovige zegt:

  70.000 volgens bloggers, 3.770 tot en met 2010 volgens Wikipedia…

  Like

 11. Vind je het gek met 8 vrouwen, daar komt hij nooit meer aan toe.

  Like

 12. boorzalf zegt:

  Wordt dit ook de toekomst van Nederland?

  Like

  • Zelf heb ik ook die wetenschap van een Nederlandse terugkeerder die zich in zijn vrijstaande huis ook moest beveiligen met een hoog hek, uitgehongerde rotweilers en een pistool onder zijn hoofdkussen. De ZA-politie was ook corrupt omdat die de blanke wijken bewust niet beveiligde, de waarden van die woningen hierdoor kelderde, waardoor hun vrienden die villa’s voor een habbekrats in handen kregen.

   Like

 13. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  </a

  Like

 14. johan zegt:

  Waar blijft die grote bek van die schele kleinzielige freekje de jong met zijn uitspraak van nederland moet het anc steunen en weg met de blanke zuid afrikaan die freek met zij narcistische trekjes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s