Aanslag, zelfmoord of alleen maar een ongelukje? (+ updates)

Screenshot_19

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

In het Zwitserse St. Gallen heeft een aanslag in een trein plaatsgevonden. Een 27-jarige viel reizigers aan met een mes en een brandversneller. En opnieuw wordt er naar geraden wat de motieven van de dader waren toen hij bij de aanval 7 mensen, waaronder een 6-jarig kind, zwaar verwondde. De verslaggeving weer uitermate slecht, want onvolledig.

Kranten orakelen bijvoorbeeld of de dader de vloeistof in brand stak of dat deze uit zichzelf ontbrandde, bijvoorbeeld door een statische ontlading of door de macht van God zou men nog niet weten. Forensisch specialisten van de politie zouden bezig zijn sporen te zoeken en de vloeistof te analyseren. Niet dat het ook nog barbecueongelukje blijkt te zijn.

De dader zou minstens één mes bij zich gehad hebben en enkele slachtoffers steek- en snijwonden hebben toegediend. Hijzelf had ook zware snijwonden. “We weten niet of hij zichzelf met opzet heeft gesneden”, becommentarieert politiewoordvoerder Krüsi de opkomende geruchten dat de dader zelfmoord zou hebben willen plegen . . . misschien is hij ook alleen maar gestruikeld of heeft hij zich gesneden bij het scheren.

De beslissende informatie, die iedereen interesseert – wat was dat voor een smeerlap en waar komt hij vandaan – op die informatie wacht de lezer echter tevergeefs. Dankzij de perscode. De inslagen komen dichterbij.

(De Hongaarse pers weet meer: http://meteon.org)

UPDATE: Inmiddels zijn een 36-jarige vrouw en de 27-jarige dader aan hun verwondingen overleden.

Screenshot_6

UPDATE 2: Dader, Simon S., 27 jarige Zwitser die in Liechtenstein woonde. Lees hier meer.

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Door: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Eurabië, Islam, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Zelfcensuur, Zwitserland. Bookmark de permalink .

51 reacties op Aanslag, zelfmoord of alleen maar een ongelukje? (+ updates)

 1. Waarom toch al die KUT SMOEZEN, we weten immers al dat ze ons het liefst allemaal zouden willen afmaken. Maar ze blijven er maar doekjes om heen binden. Zelf begin langzamerhand om er een een zootje af te schieten met een stengun.

  Geliked door 1 persoon

 2. Angie1968 zegt:

  En ja, hoor! Weer een moslim! Oh, nee, wacht, dit was een depressieve fijn geintegreerde….man…met een Noors paspoort. Die voorheen geen banden met Islamterreur had, en plotseling geradicaliseerd is, omdat hij, met al z’n talenten, geen baan kon krijgen. En eigelijk is het gewoon Breivik z’n schuld. Die gaf het slechte voorbeeld. En wij hebben hem ook niet liefdevol opgevangen. Tja..dan ga je als mens om je heensteken, he.

  Geliked door 2 people

 3. Cathja zegt:

  Dat die dader is overleden laat me volslagen koud. Maar wat me ook nu weer diep raakt, is dat deze onschuldige vrouw uit haar leven is weggerukt! Het leven is haar afgenomen door een duivels persoon, voor wie leven totaal niets voorstelt.
  Het is verschrikkelijk dat onze samenlevingen in toenemende mate worden geconfronteerd met dit sadisme en duivelse moordpartijen. En elke overheid die wegkijkt, feiten verdoezelt en onwaarheden spreekt of schrijft over deze zeer zware misdrijven, is mede schuldig als dit geweld en het moorden niet wordt gestopt. Niemand kan zeggen dat er ‘weinig tegen te doen’ is, omdat het ‘gestoorden’ zijn of zo. Er is maar één oplossing: DEPORTATIE! Ongeacht het land van herkomst en of het daar oorlog is. Als je ‘vlucht’ voor je leven, maar dat van anderen afneemt, verdien je het om het land UITGETRAPT te worden!

  Smerige duivels!

  Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 22.40. uur, op 14/08. Helemaal met U eens.

   Like

  • Johnny zegt:

   alleen maar uittrappen??? als je iemand vermoord dan verdien je gewoon een touw om je nek en hoppa…. gelukkig weten die ISIS mafketels in Syria hoe ze beter moordenaars moeten straffen… kennen ze in Den Haag nog wat van leren…. enigste wat zij doen is een of andere linkse geitenwollensok lullo toewijzen (beste een vrouwtje zodat ze niet naar de hoeren hoeven te gaan), gratis huisje krijgen terwijl de Nederlanders op straat worden geflikkerd met hun kinderen en dan ook nog eens een dikke vette bonus krijgen van 10,000 euries…. gewoon AFSCHIETEN dat baard tuig…. wordt er onderhand zo strontziek van die lui…. en als we nu niet snel iets ondernemen, zitten we binnenkort in een seriouze burgeroorlog….. dit kan zo langer niet meer !!!

   Like

 4. anna zegt:

  jammer dat er geen vertaling uit het Hongaars is ….

  Like

 5. Witte raaf zegt:

  Jaaa dit is duidelijk een “echte Zwiterse kaaskop”je ziet hem zo met Heidi in de bergen jodelen of bij de Fam von Trapp aan tafel zitten en zingend door de bergen rennen in zijn lederhose!!
  Pfff……

  Geliked door 2 people

 6. Sabeltant zegt:

  Als je de foto ziet weet je genoeg. Moslim, islam, dood aan het verderfelijke westen.
  Dit is dus gewoon een islamitische aanslag op het westen wat onze lugenpresse ons ook wil laten geloven.
  25 jarige Zwitser? De ervaring leert dat zelfs de derde generatie geboren en getogen islamieten niets hebben met het westen.
  En denken ze nou werkelijk dat we kleurenblind zijn?
  Zo’n kop met zo’n vies baardje zegt meer dan genoeg.
  Dit is gewoon een islamitische terrorist niet meer en zeker niet minder.

  Geliked door 2 people

 7. elisah zegt:

  Is dat de creep? Ja hoor, echt een typische Zwitser zonder asiel-achtergrond…..tenminste, dat was wat het Duitse radionieuws te melden/fantaseren/belazeren had.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Nee hoor, daar was geen woord van gelogen.
   Als hij buiten liep of ergens op een bankje zat, dan was de achtergrond inderdaad Zwitsers.
   Anders had hij een b.v. een Oostenrijkse achtergrond gehad wanneer hij daar met een mes was los gegaan.

   Like

  • BertG. zegt:

   Of hebben ze een foto uit de doden mossel mannetjes lijst getrokken.
   Ik ga nu echt overal iets achter zoeken als ze dit soort berichten zo stiekem weten in te pakken. Wat is nog waar.
   Wat nou, Zwitserse achtergrond zonder immigratie verleden.
   Anders is het zeker een zeer reislustig mannetje.
   Zal wel een goede baan gehad hebben dan als raket geleerde.

   Like

 8. AEO zegt:

  Als ik de foto van die haatbaard op bovengenoemde Hongaarse website zie weet ik al genoeg. Het politiek correcte verslag doen van het gebeuren maakt Europa kapot. Maar toch vooral de schuld geven aan mensen zoals Wilders, omdat hij zou haatzaaien, terwijl hij één van de weinigen is, die ons hiervoor waarschuwde! We blijven politiek correct Wilders als racist wegzetten, terwijl ook Nederland in rap tempo islamiseert. Het aantal aanslagen in West Europa is op dit moment angstwekkend aan het toenemen, er zijn al meerdere incidenten elke dag! Als we echter terecht waarschuwen als haatzaaien bestempelen, dan hebben we het aan onszelf te wijten, dat Europa in terreur ten onder gaat! Uit China, Japan en een aantal andere Aziatische landen, is het toerisme naar Duitsland nu al met 40% gekelderd! Nog even, en men zal massaal uit heel West Europa wegblijven. Er moet keihard ingegrepen worden tegen de islamisering van Europa, anders vervalt Europa tot wanorde en armoede. Grenzen dicht, niet nu, maar vorig jaar!!!!!

  Like

 9. SeeMore zegt:

  Pfieuw…
  En ik maar denken dat het om een roomblanke Zwitser ging.
  Zó werd het door de media namelijk afgeschilderd. Liefdesverdriet of zoiets.

  Like

 10. Drs.P. zegt:

  Vervelend voor de overheid en media hoor dat het toch geen roomblanke Zwitser bleek te zijn, wat voor leugens moeten ze nu weer gaan vertellen aan het volk??
  De overheid die al dit soort smerige ratten naar binnen haalt is onze grootste vijand!!!

  Geliked door 1 persoon

 11. Thoth zegt:

  Yep, zelf voor de Zwitsers : het had niets te doen met een “terroristische aanslag”.

  Like

 12. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “Zich gesneden bij het scheren.” ?? Haatbaarden scheren zich toch niet?!!

  Geliked door 1 persoon

 13. fleckie zegt:

  Hoe verloopt de..’intocht’ van muzelman-binnendringers in LUXEMBURG, wat JUNCKER..zijn thuisland mag noemen, : hoe is de ‘verdeling’ in Andorra, Liechtenstein, etc.

  Like

 14. wauso zegt:

  Todesmutig riss er den Attentäter aus dem Zug
  Laut Angaben der Polizei soll er den Täter aus dem brennenden Zug gezogen haben, als dieser im Bahnhof Salez SG einfuhr. Mit dieser heldenhaften Aktion hat der Mann vermutlich verhindert, dass der 27-Jährige weitere Menschen angreift.

  Men spreekt nog altijd van een Zwitser. Geen woord over geloof of moslim of islam !

  Like

 15. Avidia zegt:

  Aan die kop van hem kun je al zien wat er in de kuip zit, ik moet er niet aandenken hem tegen te komen, ik zou al van mijn stokje gaan als ik die smoel zie. En maar binnenhalen al dit soort mensen, en maar de eigenlijke bevolking in gevaar brengen, ik vraag U en mijzelf af… waar hebben wij dit aan verdiend, waarom moeten al die mensen in ons land wonen. Ze werken never nooit, krijgen alles gratis, dat gaat als een tam – tam naar hun landgenoten, dus hele hordes “zielige mensen” komen er aan, maak je borst maar nat! Meneer Wilders moet aan het roer komen, wedden dat het dan afgelopen is, (mijn wens) al die geïmporteerde mensen terug naar hun land als ze geen betaalde baan hebben. Ik wil geen cent afstaan aan al die gelukzoekers, ga zelf aan het werk!!!!

  Like

 16. Eric zegt:

  Wanneer krijgen we die kerel zijn naam te lezen? Of had hij geen naam? Kan zijn natuurlijk. Ongedierte geeft men ook geen naam. Men vernietigt het !

  Like

 17. Jan zegt:

  Ik zie geen verschil met een aap.

  Like

 18. Marc zegt:

  Zowel NOS als Trouw spreken over de dader als een ‘Zwitser’. Dat was hij dus niet: hij was moslim.

  Het ergert mij buitengewoon dat media en overheid willens en wetens de burger voorliegen door autochtonen de schuld van misdaden begaan door moslims in de schoenen willen schuiven!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Marc: 08.39. uur. Marc, de pers en media, zijn op de hand van geheel de linkse bende, en de politiek-correcte kongsi. Het is een grote LEUGENPERS, die niet zou misstaan in Nazi Duitsland. Goebbels zou er zijn vingers bij hebben afgelikt. De leugen regeert.

   Like

 19. AEO zegt:

  Sorry Jan, ik vind jouw opmerking uiterst beledigend voor apen!

  Like

 20. sleijster2 zegt:

  Een reactie die ik vanmorgen ontving:
  het eerste bericht van vandaag over de Zwitserse aanvaller. Jouw bron checkt zijn bronnen blijkbaar niet goed: zie hieronder:
  Groeten!
  Wel vreemd dat we dit gezicht al eerder gezien hebben …
  http://m.washingtontimes.com/news/2015/dec/30/gary-moore-muslim-charged-with-setting-houston-mos/

  Like

 21. BertG. zegt:

  Ik weet gewoon niet meer of iets nou pas gebeurt is of dat het al eerder gebeurt is als ik iets lees.
  Je leest elke dag wel dit soort berichten en alles loopt door elkaar heen met telkens weer dezelfde daders.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/08/brekend-een-gewond-bij-geweld-in-keulen-er-is-geschoten-messen-getrokken/

  http://www.telegraph.co.uk/news/2016/08/15/one-injured-in-knife-and-gun-attack-in-cologne-city-centre-with2/

  Like

 22. Jean zegt:

  Die blanke mooi verzorgde op de afbeelding “is dat die Zwitser én dader?”
  Raar dat dit steeds als eerste naar voren komt….
  Hoe zou dat nu toch komen?….

  Like

 23. Thomasson zegt:

  De reactie van de autoriteiten in Zwitserland en in soortgelijke gevallen in andere Europese landen lijkt erg veel op de situaties die worden geschetst in het boek De Pest van de Franse schrijven Albert Camus. Ook daar werd het uitbreken van de pest in de stad door het stadsbestuur genegeerd. De pest was geen pest, maar …een kleine verkoudheid .. oorzaken die moeten onderzocht worden …De reden dat mensen sterven is, misschien, overgevoeligheid of slechte conditie enz. Doel is: bagatelliseren! ..Mensen voor dom houden! …Belediging van hun intelligentie.

  Like

 24. Ron segboer zegt:

  Wat een laffe daad. Alleen al daaraan herkent men de dader en beweegredenen. Nog laffer en gevaarlijker is die perscode die vanuit vooronderstellingsmotieven de burger willens en wetens een andere voorstelling van zaken presenteert. Zij zijn daarmee een verlengstukvgeworden van de politiek. Griezelig!

  Like

 25. Pete zegt:

  Is 1 van de 270 zonen van Al-Baghdadi.. Moest in Europa geld inzamelen voor het kalifaat, maar dat liep niet zo vlotjes.. Dan maar martelaar !

  Like

 26. Pieter zegt:

  De man op het fotootje voldoet niet aan de beschrijving van Simon S.
  Figuur op fotootje zal vast wel een gevluchte kernfysicus zijn uit de Sahel.

  Like

 27. Vederso zegt:

  Een comment op PI:

  Das Schlimmste ist, daß Staat und Presse dafür gesorgt haben, daß wir unser Vertrauen verloren haben. Inzwischen kann die Nachricht lauten, wie sie will, wir müssen immer eine Lüge dahinter vermuten. Wer einmal lügt, dem glaubt man nicht!

  Dafür hasse ich diese Bande!

  Like

 28. Aegolius cs zegt:

  Ik weet niet of we met open ogen belazerd worden. De foto die is geplaatst als zijnde de dader volgens de Hongaarse krant is mogelijk feek en bedoeld volgens beproefd concept, de Hongaarse bevolking tegen toelating buitenlanders te stemmen. Iets van : als het zeker van de EU onafhankelijke Zwitserland niet lukt met een zeer rigide toelatingsbeleid dergelijke figuren buiten te houden.
  Laat het laatste Swiss persoonbescherming vallen zoals het bankgeheim en dat in deze de onderste steen bovenkomt!

  27-jährige Simon S.*……… * Name der Redaktion bekannt volgens Blick.
  Der Spiegel:
  Der 27-jährige Verdächtige mit laut Polizei “typisch schweizerischem Namen” ist in einem Schweizer Kanton gemeldet. Im Schweizerischen Strafregister bestehe kein Eintrag über ihn. Die Polizei durchsuchte noch am Abend sein Haus.

  http://www.spiegel.de/panorama/justiz/kanton-st-gallen-ein-todesopfer-nach-angriff-im-zug-a-1107615.html

  Like

 29. Mirjam zegt:

  Toch wil ik even reageren. Ik zou de eerste zijn om te denken dat het hier weer om een moslim ging, maar inderdaad, ze (de Zwitserse regering) blijft hameren op het feit dat het hier om een Zwitser ging en laat zelfs zijn woning zien. Als het echt om een moslim ging, waarom zwijgen de buren, die hem toch zeker wel eens buiten hebben gezien, dat hij dit is?

  Het Hongaarse nieuwsblad toont echter ook een foto van de dader en inderdaad, op deze valt niet te ontkennen dat het om een moslim gaat, of in ieder geval een Zwitser van buitenlandse/Oosterse afkomst. Als je kijkt naar de ‘wapens’ van deze crimineel, de manchete en de benzine of wat het ook mag zijn, dan connecteer je dat meteen aan een moslim terreur.
  De Zwitsers blijven echter volhouden dat het een Zwitser is die dit allemaal heeft gedaan en reppen met geen woord over het uiterlijk van de dader. Zelfs van de man, die hem uit de trein trok, om meer erger te voorkomen, hoort men geen getuigenis over zijn uiterlijk en dergelijke.

  Wat me echter wél opvalt is het feit dat de Hongaarse media als enige een foto weet te plaatsen van de dader. Ik heb van geen ander land meer gehoord of gezien over dit gebeuren dan het schriftelijke commentaar dat overal te lezen valt. Hoe komen ze aan deze foto, terwijl niemand anders hem publiceert of schijnt te bezitten. Hongarije echter is niet op de zijde van de moslims te vinden, want ze kunnen zich, en met recht, tegenstanders noemen van dit soort gajes. Zou het dan toch een fake foto kunnen zijn, of de wens de vader van de gedacht, of misschien zelfs de aanname dat het niemand anders dan een moslim zou hebben kunnen gedaan? Waar ze ook weer helemaal gelijk in kunnen hebben.

  Twee dingen houden me echter hierbij bezig en dat is dat:

  1. Hongarije geen reden heeft om zo’n foto te plaatsen als hij en de beschuldiging niet echt zouden zijn, behalve dan het oproeren van de bevolking om de tegenzin aan te wakkeren om dit gajes binnen te halen.

  2. Als bovenstaande waar is en het is inderdaad een moslim die dit heeft gedaan, hoe de Zwitserse regering het in zijn hoofd krijgt om te zeggen dat het niet zo is en dit in censuur voor de hele wereld probeert te verbergen, terwijl het uiteindelijk toch aan de oppervlakte komt?
  Tenzij het natuurlijk wel waar is dat een Zwitser, maar dan ook een echter Zwitser het heeft gedaan.

  Bahh, in wat voor een wereld leven wij?

  Geliked door 1 persoon

  • Aegolius cs zegt:

   Tja, het is schering en inslag van aanslagen door verwarde mensen. Sowieso zijn ontheemde islamieten verward in het Europese. Nu de politiek niet man en paard wil noemen is het verduveld lastig ‘n “gewone aanslag” van “mini terroristisch” te onderscheiden.
   Dank voor uw meedenken in dezen en uw overwegingen komen met die van mij overeen waarvan de waarheid media-politiek wordt ingevuld.

   Verwarde man verwondt passagiers met mes in trein Oostenrijk

   Een vermoedelijk verwarde Duitser heeft dinsdag met een mes twee mannen aangevallen in een regionale trein in het westen van Oostenrijk.
   Een 19-jarige man raakte ernstig gewond in zijn buik en rug. Een 17-jarige jongen liep een ernstige verwonding in de hals op, aldus het Oostenrijkse persbureau APA.
   De 60-jarige dader………

   http://www.nu.nl/buitenland/4307844/verwarde-man-verwondt-passagiers-met-mes-in-trein-oostenrijk.html?redirect=1

   Like

 30. Mirjam zegt:

  Dit gedeelte van het artikel geeft weer aan dat het om een echte Zwitser ging, dus wat is nu waar?

  Nachbarn beschreiben ihn als hochgewachsen und dünn, ein Schlacks mit Brille. Und er schielte. Die Leute machten sich lustig über ihn.

  «Er war eigentlich ein lieber Kerl. Aber man merkte, dass er ein Leben lang gehänselt wurde», sagt der Bekannte und beschreibt ihn als gescheiten Typ. Aber: «Freunde hatte er keine. Er war oft allein.» Darum kannten ihn auch die Nachbarn nur vom Sehen: «Er lebte sehr zurückgezogen, grüsste nie zurück und sass oft im Garten und las.»

  Der Amok arbeitete Teilzeit bei einem Autozulieferer in der Region, wo er er schon seine Lehre absolviert hatte. Und er studierte an der Hochschule für Technik in Buchs (NTB).

  Like

 31. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 32. Marinuslans zegt:

  Fucking leugens aanslagen zijn het wat een links gelul.Onderzoek moet er komen door de juiste mensen en openbaar maken Wilders jij moet het doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s