Dolle Irakees met machete hakt vingers af van man in Friesland

Screenshot_8

Bij een vechtpartij in het Friese Drachten is afgelopen nacht een gewonde gevallen. Iemand haalde uit met een machete. De persoon die gewond raakte, miste na de mishandeling volgens de politie meerdere vingers.

HLN Be.

Volgens de schoonvader van het slachtoffer gebeurden de feiten na een feestje. “De buurman, een Irakees, flipte helemaal. Hij kwam aanzetten met een kapmes en sloeg de pink en de ringvinger van mijn schoonzoon af toen die met zijn hand zijn gezicht probeerde te beschermen.”

De dolgedraaide Irakees is aangehouden en wordt woensdag voorgeleid. De man bleek een heel wapenarsenaal in huis te hebben, met onder meer een kruisboog.

Het slachtoffer werd gedurende zes uur geopereerd in een ziekenhuis in Leeuwarden. Mogelijk kunnen zijn vingers nog gered worden.

Bron:
www.hln.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Irak, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

49 reacties op Dolle Irakees met machete hakt vingers af van man in Friesland

 1. Ron V. zegt:

  Ongelooflijk en in de hele NL media is hier niets over geschreven

  Geliked door 1 persoon

 2. Pieter zegt:

  Ter plaatse afschieten was de beste oplossing, net zoals met dolle honden.

  Geliked door 4 people

 3. bigljohn zegt:

  Dit zal wel in de MSM kranten komen met als titel; Verwarde man……Het woord Irakees zal niet voorkomen in de kranten. Een waar geval van taqqia. Zo is de Arabische buurman een behulpzame lieve buurman, en als een blad van de boom draait die buurman zich om en staat hij je naar het leven. Nu begrijp ik waarom die Nederlandse man die slachtoffer was van een aanslag geen vier jonge – asielzoekers – als buurman wou hebben !

  Geliked door 2 people

 4. SeeMore zegt:

  Ja, ja…Het komt steeds dichterbij.
  Was waarschijnlijk een overspannen neurochirurg 😉
  Maximaal 80 uurtjes taakstraf en gaan met die banaan.

  Geliked door 1 persoon

 5. Thomasson zegt:

  In de noordelijke provincies van Nederland wordt er altijd gesproken over het gebied van Ten Noorden van Zwolle als een gebied dat nog rustig is. Het is het laatste gebied dat nog echt Nederlands is. Dat blijkt nu een vergissing te zijn. HET GEÏMPORTEERDE ONGEDIERTE heeft ook de laatste bastion van Nederland bereikt. Ik hoop dat de Friezen zouden in staat zijn om hun provincie voor zichzelf te behouden. Ze zijn trots op hun eigen volk, traditie, taal en het hartjesvaandel. Nu staat voor hen een groot karwei moed hebben om ook te behouden.

  Geliked door 3 people

 6. elisah zegt:

  Nog even en dan is het gehaktdag.

  Geliked door 1 persoon

 7. Angie1968 zegt:

  Grote Genade! Het is dus hier ook al begonnen! Kunnen we nu eindelijk met z’n allen besluiten dat moslims hier niet horen en zsm het land uitgeflikkerd dienen te worden? Alstublieft?

  Geliked door 2 people

 8. Johan zegt:

  Wat moeten we nou nog in Nederland met al die asielzoekers. Het is nu wel heel duidelijk dat we met die lui moeten afrekenen voor ze met ons afrekenen. Dus ik zou zeggen : Het land uitkieperen deze dolle idioot.

  Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   @Johan: Je niet laten verleiden door mooie prietpraat van democratische partijen met slogans als ”all together now” etc. ”en in de oorlog boden wij ook hulp aan de Joden”. Want dit is oude wijn in nieuwe zakken. Maar stemmen op echte volkspartijen die daadwerkelijk op willen komen voor de NL sprekende bevolking… Dit is een andere tijd waarin wij allemaal gedwongen plaats moeten inruimen om het EU beleid gestalte te geven en waarmee wij allemaal het gelag gaan betalen, vooral joden als christenen –

   Geliked door 1 persoon

 9. Johan zegt:

  Wat doet de politiek nu ? Wordt het voor de zoveelste keer wegkijken en de zaak weer afdoen als een geisoleerd incident ? ?

  Geliked door 1 persoon

 10. Cathja zegt:

  Als je als Irakees een ‘rustig en vreedzaam leven’ wilt leven in Europa, en je hebt Nederland uitgekozen omdat daar zulke ‘vriendelijke mensen’ wonen, wat doe je dan met een heel arsenaal aan wapens in je huis? En wat bezielde hem om iemand te willen verwonden? Vanwege alcohol misschien? Dat mag namelijk niet van mo de onheilsprofeet.

  Deze man moeten we lozen! Hij heeft bewezen geen vredelievend persoon te zijn, dus ik zou zeggen: “verdwijn uit Nederland, uit Europa en ga terug naar Irak. Ga je daar maar uitsloven om de zooi op te ruimen. Maar blijf uit onze buurt met je smerige islamitische gedrag”.

  Geliked door 1 persoon

  • SeeMore zegt:

   Hoi Cathja.
   Er zijn vooral heel veel christelijke Irakezen in NL.

   Like

   • kakipanah46 zegt:

    En die christelijke Irakezen houden zich koest ?

    Like

   • Als er alleen maar hoogopgeleiden werden toegelaten waren ze opeens allemaal atoomchirurg. Toen de mens van roze persuasie voorrang kreeg waren ze opeens allemaal zo ruig als een cocosmat en toen de christenen lief werden gevonden waren ze opeens allemaal gedoopt en noemden Messi de verlosser. Dus hoezo christenen. Ik kan ook wel zeggen dat ik een toevallig verdwaalde Peruaan ben. Ze geloven hier alles wat ook maar een beetje tranen kan biggelen. Ze kijken ’t af van Timmerfranz, ook zo’n snakkende snikker die tranen op commando van zichzelf kan janken en daarbij ook nog eens z’n strot breekt.

    Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Die figuren hebben geen alcohol nodig om volkomen bezopen te zijn, ze hoeven maar te lezen in hun geilige haatboek en de staat van delirium is bereikt.

   Geliked door 2 people

 11. Jade zegt:

  Wanneer lees ik nou eens:
  “Dolle Fries hakt moslim beide armen af” ?

  Geliked door 1 persoon

 12. Avidia zegt:

  Het wordt tijd dat we zelf gaan afrekenen met die figuren. We worden langzamerhand overspoeld door vreemdsoortige mensen, je bent je leven niet meer zeker.

  Geliked door 1 persoon

 13. ildiko zegt:

  dit soort monsters hebben een recht ; op een verre eiland geïsoleerd van de beschaafde wereld

  Geliked door 1 persoon

 14. Hendrik zegt:

  Nekschot voor die dolle mafkees!

  Geliked door 1 persoon

 15. Wachteres zegt:

  Volgens mij staat deze gewelddaad in geen enkele Nederlandse krant.

  Zou de Nederlandse pers – net als de Duitse – ook al de opdracht hebben.dit geweld te verzwijgen?

  Geliked door 1 persoon

 16. Het wordt onze dagelijkse kost. Je zal je zelf moeten verdedigen. Vooral als je hoort dat deze Irakees een heel wapenarsenaal had. Hij had zich aardig voorbereidt, op wat ? Of nog wat moet komen.

  Like

 17. Sjaak zegt:

  Naar halal en moslim manier zonder verdoving, de allah snackbar methode !
  Geheel naar de Scharia-wet !
  Na een bezoek bij de psygodokter, kann hij weer naar huis !

  Like

 18. Draco zegt:

  @Claudia m.

  Wat die man overigens met een compleet wapenarsenaal in huis moet? Is ie aan het sparen voor de aankomende burgeroorlog? Ik ga mijn wapenarsenaal ook maar eens uitbreiden!

  Claudia ik heb nog een mooi groot “aardappelschilmesje” liggen, interesse?? Hahaha. Nee serieus ik begrijp jouw zorgen, ik heb zelf kinderen ben ook bang aan het worden, we zijn niet langer veilig in ons eigen land.

  Alleen in het land van míjn vrouw ben ik veilig, daar wonen maar maximaal 10,000 moslims en die zijn poeslief (moeten ze wel anders worden ze de grond ingestampt daaro)

  Like

 19. C.A.Barstow zegt:

  Dit lees je niet in de door links volkomen vergiftigde media, ik luister en kijk er niet eens meer naar, kijken deden wij zo wie zo al niet meer, wij hebben de TV een tijd terug al bij het grof vuil gezet, dat scheelt een berg ergernis wekkende Nederlandse rotzooi in de huiskamer.

  Like

 20. Ik vind dat die Irakees publiekelijk moet worden opgehangen in Leeuwarden of ergens anders in Friesland!!! Dat zou tenminste een goede en rechtvaardige daad zijn. En o wee als er demonstranten zijn die tegen mijn geniale plan zijn!!!

  Like

 21. Republikein zegt:

  Mogelijk kunnen zijn vingers gered worden.

  Het was een rare dag, zondag j.l.!
  Bemerkte het al na het douchen, ik had 2 verschillende sokken gepakt.
  ALS dat maar goed gaat vandaag.
  Niet dus.

  Like

 22. koddebeier zegt:

  Ik als autochtone Nederlander voel me dagelijks geschofferd door de media, die over allerlei misdrijven en misdaden schrijven en het dan hebben over de Amsterdammer, Gouwenaar enz, enz maar de dader(s) blijken dan import Nederlanders te zijn. De laatste jaren lijkt het alsof wij de autochtone Nederlander van die doorgewinterde misdadigers zijn geworden.
  Met dank aan de verrotte media die het lef niet hebben om man en paard te noemen !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s