Gezochte topterrorist vrijgelaten omdat hij ‘doodziek’ was

Screenshot_45

(Door: Dirk Coosemans)

‘s Lands meest gezochte terrorist, de Brusselaar Oussama Atar (foto), werd vier jaar geleden vrijgelaten uit een Iraakse gevangenis omdat hij zogezegd ‘doodziek’ was. De autoriteiten daar zwichtten onder de druk van de Belgische overheid, Amnesty International en de familie van Atar. Eenmaal op vrije voeten bleek de man niet terminaal maar kerngezond. Hij sloot zich aan bij IS en beraamde mee de aanslagen van Zaventem en Maalbeek. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Met man en macht zijn speurders in ons land op zoek naar Oussama Atar. Donderdag werd op acht plekken in Laken, Evere en Anderlecht een huiszoeking gehouden. Maar Atar werd daarbij niet gevonden. Nochtans zou hij zich in ons land schuilhouden. En dat is heel verontrustend, want de Brusselaar zou het brein zijn achter de aanslagen van Zaventem en Maalbeek, gepleegd door zijn neven Khalid en Ibrahim El Bakraoui.

Oussama Atar is een persoonlijke vriend van ‘kalief’ Abu Bakr Al-Bagdhadi. De twee zaten in 2005 in dezelfde Iraakse gevangenis. Atar was toen van Laken naar ginder getrokken. Als hulpverlener beweerde hij, maar in feite smokkelde hij wapens voor de rebellen die de Amerikaanse troepen bevochten. Het was de periode na de afzetting van Saddam Hoessein.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amnesty International, Barbarisme, België, Brussel, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Gezochte topterrorist vrijgelaten omdat hij ‘doodziek’ was

 1. Cathja zegt:

  Wat naïef van de Belgische overheid en Amnesty International. Stuitend gewoon! Hebben ze nu nóg die leugens van moslims niet door? Bovendien: als iemand een terrorist is en in de gevangenis zit, is dat zijn verdiende loon. Wordt iemand vervolgens ziek, ongeneeslijk ziek, dat is dan geen reden voor in vrijheid-stelling. Ze mogen nog van geluk spreken dat ze medicijnen krijgen.

  En kijk nu eens: hij is vrijgelaten, kerngezond, en een top-terrorist! Alle goedgelovigen en wegkijkers zijn er ingestonken.

  Ik wil graag weten welk excuus de familie van Atar heeft? Het zal lastig blijken te zijn om een excuus te verzinnen.
  Of is allah hem soms super-genadig geweest?

  Like

 2. Jean zegt:

  Dat politiek gespuis wat hiervoor “gezorgd” heeft moet aan de schandpaal.
  Alweer het bewijs dat wij NOOIT maar dan ook NOOIT rekening moeten houden met moslims/islamieten want het zootje is voor 100% onbetrouwbaar het heeft zelfs geen geweten.
  Gewetenloos barbaars gespuis hoort hier NOOIT thuis.

  Like

 3. Jean zegt:

  Waarom looft de politie geen premie van 5.000 euro uit voor het melden waar dat krapuul kan opgepakt worden? Dat zal sowieso in een moslim milieu zijn….

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Als hij doodziek was hadden ze hem uit menselijkheid en spuitje moeten geven , dat doe je nu eenmaal met doodzieke honden .

  Like

 5. Angie1968 zegt:

  Taqqiya…..need I say more?

  Like

 6. Harry zegt:

  Onvoorstelbaar hoe onnozel de overheid is !
  Het is geen enkel probleem om gemeenteraadslid of burgemeester te worden , ze gaan er gewoon in mee , alsof het de normaalste zaak van de wereld zou zijn .
  Zo ook in Rotterdam , waar ze er kennelijk al aan gewend zijn .
  Denkt daar nou niemand meer na ? Waarom wordt zo’n geitenneuker het leven niet onmogelijk gemaakt ? Waar is “Leefbaar”?
  En als de rottigheid die ze ( de moslims ) al ingepland hadden aan het licht komt , dan gaan ze ( de linkse overheid ) stomverbaasd staan te kijken .
  Als ik dat woord : GESCHOKT , nóg een keer hoor , dan sla ik helemaal op tilt .

  Je had het kunnen weten , mongool !

  En wél verwachten dat we zo stom zijn om op jullie te stemmen, linkse en landverraderlijke hufters ?

  Like

 7. elisah zegt:

  Wat vreselijk gênant en ridicuul, je zou last van plaatsvervangende schaamte krijgen als je die oeverloze incompetentie en achterlijkheid ziet.

  Like

 8. Ik word er ook doodziek van !!

  Like

 9. L’histoire se repète:
  Wij hadden na WO II Willy Lages, één van de toenmalige “Vier” van Breda, die in de processen vanaf ’45 aanvankelijk ter dood veroordeeld werd, wat later in levenslang werd omgezet, ten dele omdat “Gekke Juul” onder invloed van “Gekke Greet” weigerde, doodvonnissen te ondertekenen. Een aantal jaren later werd hij ‘op humanitaire gronden’ vrijgelaten, omdat hij kanker in het laatste stadium zou hebben en hooguit nog een paar maanden te leven had. Dat het uiteindelijk niet zo’n vaart liep, bleek uit het feit, dat de man nog een aantal jaren redelijk relaxed en mobiel in vrijheid in zijn vaderland, Duitsland, heeft geleefd. -wat bepaald niet de bedoeling was.
  Als anderzijds eenmaal uitgesproken doodvonnissen nirmaal voltrokken hadden kunnen worden,was men allang niet alleen van hem, maar tevens van zijn kornuiten Kotälla, Aus der Fünten en Fischer af geweest. Hartelijk dank, Gekke Juul en Gekke Greet!

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Kwamen toen niet , de ‘schilderijen-liefhebber’ MENTEN? En vooral[ ,..waarvan . MEN niet op de hoogte was,?? SS-ers, op de steenkolenmijnen LAURA en JULIA, in Eygelshoven, bij Kerkrade, ‘tewerkgesteld’ waren,…, OOK…VRIJ??!]

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s