Hoofdredacteur van de Oostenrijkse “Kronen Zeitung”: “Natuurlijk heeft de volledig ongecontroleerde immigratie van honderdduizenden moslims naar Oostenrijk en Duitsland met deze terreuraanvallen te maken.”

Screenshot_35

Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Ja, ze bestaan: journalisten die nog een helder verstand hebben en de islam zien als datgene wat hij is: de met afstand gevaarlijkste bedreiging van de menselijke beschaving. Veel van deze journalisten die dit weten, durven dit niet ook zo te schrijven. Ze zijn, met goede reden, bang dat ze daarmee hun materieel bestaan in gevaar brengen. En daarom zijn enkelen naar politiek minder gevaarlijke terreinen vertrokken en schrijven nu over het kweken van goudvissen of over groene klaver thee. Ik ken persoonlijk zulke voorbeelden.

De golf van terreur van de afgelopen weken heeft er echter voor gezorgd dat de moedigen onder de journalisten zich eindelijk uit hun dekking wagen en de weg vrijmaken voor een open en niets ontziende verslaggeving over de islam en de aan hem verwante terreinen.

De hoofdredacteur van de Oostenrijkse “Kronen Zeitung” lijkt zo iemand te zijn. “De woede over deze aanslagen neemt toe, maar ook over de vele mensen die dit nieuwe, voor ons levensbedreigende, gevaar bagatelliseren”, citeert hij een collega op Twitter over de terreuraanslagen van de afgelopen tijd. En voegt hieraan zijn eigen mening toe:

“Hij heeft gelijk: Natuurlijk heeft de volledig ongecontroleerde immigratie van honderdduizenden moslims naar Oostenrijk en Duitsland met deze terreuraanvallen te maken.”

 (Michael Mannheimer, 14-08-2016)

***

 Afgelopen met deze gevaarlijke lichtzinnigheid!

 (Door: Richard Schmitt – Vertaling: E.J. Bron)

Natuurlijk: voor de bekende journalisten die de terreur bagatelliseren in de sowieso daar om bekend staande media zal ook de dader van Würzburg een “zielige, geestelijk zieke verwarde man zijn, die getraumatiseerd werd door zijn slechte jeugd in Afghanistan.” En de bloedige daad van de 17-jarige “vluchteling” en geweldmisdadiger wordt opnieuw als “vreselijke betreurenswaardig incident” afgevinkt. Net als Nice. Of zoals Grafing. Zoals Toulouse in 2012. Zoals in het Joods Museum in Brussel in 2014. Zoals in boston. Of zoals de mes-aanval op de rabbi in Marseille in 2012. En uiteraard in Graz (ja, ook Graz).

De complete terreurlijst staat hier op Wikipedia (bij 90% van de daden staat sinds 2012 als motief “religieus islamistisch”). “De woede over deze aanslagen neemt toe, maar ook over de vele mensen die dit nieuwe, voor ons levensbedreigende gevaar bagatelliseren”, schreef daarover mijn Twitter-collega Gerald Grosz. Hij heeft gelijk: Natuurlijk heeft de volledig ongecontroleerde immigratie van honderdduizenden moslims naar Oostenrijk en Duitsland met deze terreuraanvallen te maken.

Geen Chinezen, Zweden of Brazilianen onder de terroristen

“Voor realisten was het in september 2015 duidelijk dat met de ongecontroleerde migrantenstroom niet alleen brave gezinnen komen, ook criminelen en terroristen”, zegt daarover nu, in de zomer van 2016, bijvoorbeeld ook de journalist Thomas Meyer van de “Standard”. Enkele weken geleden was iedereen die precies hetzelfde heeft beweerd een nazi. Ook wanneer toen al uit alle feiten bleek dat er zich geen Chinezen, Zweden of Brazilianen onder de opgepakte of doodgeschoten terroristen bevonden.

Te lang accepteerden wij de dramatisch gevaarlijke dadeloosheid van de politiek – allemaal zijn we de gebruikelijke procedure van het bagatelliseren beu. Deze gevaarlijke lichtzinnigheid van de ogen-dicht-politiek moet ten einde komen. In zijn mail aan de “Kronen Zeitung” spreekt Grosz veel Oostenrijkers en Europeanen uit de ziel: “De bevolking wil eindelijk concrete daden zien.”

We hebben zekerheid nodig over mensen die gastrecht genieten

De minister van Binnenlandse Zaken zou de situatie nog kunnen redden: een krachtige opsporingseenheid zou onmiddellijk alle 16- tot 45-jarige Afghanen, Syriërs, Pakistani, Algerijnen, Marokkanen en Tunesiërs die zich in Oostenrijk ophouden, op hun herkomst moeten controleren. We hebben eindelijk zekerheid nodig over die mensen die ons gastrecht genieten. En wie niet samenwerkt met de rechercheurs en de mensen van de binnenlandse veiligheidsdienst wordt onmiddellijk uitgezet – uiterlijk nu moet onderscheid gemaakt worden tussen de slachtoffers van de islamitische terreur, dus de echte vluchtelingen, en de daders die bij ons binnen gesijpeld zijn. Deze krachttoer van de uitvoerende macht moet nu plaatsvinden. Voor de veiligheid en toekomst van onze kinderen.

www.krone.at
Auteur: Richard Schmitt

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Hoofdredacteur van de Oostenrijkse “Kronen Zeitung”: “Natuurlijk heeft de volledig ongecontroleerde immigratie van honderdduizenden moslims naar Oostenrijk en Duitsland met deze terreuraanvallen te maken.”

 1. Angie1968 zegt:

  He, he…is er dan eindelijk een begin van een ethisch en sociaal reveil? Er is eindelijk beweging aan het komen onder de apatische weerloze gutmensch-kliek van Europa. Zie Orban, zie verschillende tegenbewegingen (AfD, Front National, FPO, PVV, Lega Nord etc…). Maar het moet krachtiger, en sneller! We hebben weinig tijd meer! Merkel het Monster brengt nu met gezwinde spoed het schorem binnen via nachtvluchten. In de USA wil Barry Soetoro nog even in de laatste maanden van z’n termijn honderduizenden stemvee-moslims invoeren, en Crooked Hillary gaat daar straks volop mee door! De NWO elites voelen de weerstand aanzwellen, en ze nemen nu de vlucht naar voren. Onze beschaving is in gevaar! We moeten NU handelen, want over niet al te lange tijd is het te laat!

  Like

 2. En nog heeft het overgrote deel van de Nederlanders nog steeds enorme oogkleppen op ! Sinds 1982 politiek boodschapper !

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Hoofdredacteur van de Oostenrijkse “Kronen Zeitung”: “Natuurlijk heeft de volledig ongecontroleerde immigratie van honderdduizenden moslims naar Oostenrijk en Duitsland met deze terreuraanvallen te maken.” – Maatschappelijke (r)evolutie

 4. Mary zegt:

  Nee fijne “die dit weten” journalisten die het volk voor behoud van eigen materieel een rad voor ogen draaien of alles onder het tapijt vegen. Wat gaan ze doen als het zover komt dat de Islam hier gaat heersen en ze net zoals in Turkije bij iedere, in de dictators ogen, verkeerde zin bezigen de gevangenis in gaan of erger?. Daarnaast heb je als journalist/media ook nog een verantwoordelijkheid naar het volk toe, minstens om de waarheid te ventileren. Dit zijn geen journalisten, dit zijn de slaafjes van onze regering en Brussel. Laat ze in het belang van het volk a.u.b. allemaal in de thee business gaan.

  Like

 5. “Een krachtige opsporingseenheid zou onmiddellijk alle 16- tot 45-jarige Afghanen, Syriërs, Pakistani, Algerijnen, Marokkanen en Tunesiërs die zich in Oostenrijk ophouden, op hun herkomst moeten controleren.” Tja wat gebeurt er nadat al deze islamitische etters die maar voor één doel zijn ingedrongen in de Oostenrijkse maatschappij, nou dan zijn ze geregistreerd en dan?

  Dan zijn het geregistreerde illegalen wanneer deze lieden g”en aanspraak kunnen maken op de Oostenrijkse sociale voorzieningen dan gaan ze inbreken, jatten, roven, stelen en straatroof en om aan hun goesting te komen verkrachten ze links en rechts, oud en jong. Want deze islamitische etters hebben totaal geen sociale vaardigheden geleerd om fatsoenlijk kennis te maken met de Oostenrijkse meisjes en vrouwen.

  Sommige van hen bezitten wel de sociale omgangsregels, maar als illegaal dan doen ze alles wat Allah heeft verboden. Natuurlijk beschikken deze lieden wel de vaardigheid om bijv. weggelopen meisjes en meiden die in een jeugdinstelling onder zijn gebracht welke kwetsbaar en moeilijk opvoedbaar zijn hen in te palmen om de hoer te gaan spelen, dit ziet men ook terug in “ons” overgereguleerd landje waar de islamitische pooiers ‘loverboys’ worden genoemd door de linkse goegemeente…

  Like

 6. Cathja zegt:

  Eindelijk!

  Heel voorzichtig brengt men nu DE WAARHEID onder de aandacht van de bevolking. Zo hoort het ook. Het volk met leugens opzadelen is een ernstig feit, waardoor ontelbaren groot gevaar lopen. Denk aan alle aanslagen met een islamitisch uitgangspunt, en we weten dat het de hoogste tijd is om de burgers klip en klaar te informeren uit welke hoek de dreiging komt. Laat het volk maar weten dat ze jarenlang bedrogen zijn door hun overheden. Gooi die beerput vol leugens over zielige oorlogsvluchtelingen maar eens open. En vertel er meteen maar bij dat er talloze terroristen meegekomen zijn met de ‘vluchtelingen’ in die gammele bootjes. ‘Hooggeplaatsten’ lieten ons lange tijd geloven dat terroristen zoiets nooit zouden doen, maar ook zij waren steengoed in het verspreiden van leugens.

  Trek die put vol ellende maar open.

  De stank van de werkelijkheid zal niet te harden zijn!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Ik ben blij dat er hoe langer hoe meer mensen gaan beseffen hoe gevaarlijk deze situatie is van die eeuwige ontkenning, dat het ging om alleen maar vredige vluchtelingen terwijl er terroristen met hun meeliften. Nou maar hopen dat ze er wat aan gaan doen, in ieder geval uit gaan zetten wat hier niet hoort. En dat er meer landen bijkomen die dat beseffen.

  Like

 8. Pieter zegt:

  Onze jeugd in Nederland is zo gelukkig dat zij hun leven een 8 geven.
  Hoeven we dus niet op te rekenen, zien blijkbaar geen enkel gevaar.

  Like

 9. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s