“Kloten Duitsers, in mijn land zouden ze jullie onthoofd hebben!”

Screenshot_2

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

In onze regionale treinen moet je nu uitkijken dat je niet neergestoken wordt. Op straat lopen medeburgers met machetes rond. Anderen hebben een spijkerbom in hun rugtas. Steeds meer van zulke “incidenten” leveren inmiddels landelijk een extreem gevaarlijk totaalbeeld op. Wilt u uw gezin hier ook tegen beschermen en weten wat er werkelijk op ons afkomt?

Kopp-Online

In het Hessische Lohfelden heeft een Afrikaan in alle kalmte geprobeerd een benzinestation in brand te steken. Hij stak de benzineslagen in brand. Alerte getuigen verhinderden de ramp. In de vooraanstaande media komen over dit geval NIETS te weten. Overal vinden nu onbegrijpelijke dingen plaats. En overal kijken onze vooraanstaande media de andere kant op. Als migranten ons ermee bedreigen ons hoofd af te snijden, dan zouden we dat op de een of andere manier als een folkloristische opvoering moeten zien.

Een oorspronkelijk uit Nigeria afkomstige winkeldief, die in Unna betrapt werd op stelen, schreeuwt tegen het winkelpersoneel en de toegesnelde politie: “Kloten Duitsers, in mijn land zou men jullie onthoofd hebben!” Hebt u daarover ook maar iets in uw dagblad gelezen?

Op een andere plaats overrijdt een migranten een agent van een speciale eenheid . . . en onze vooraanstaande media spelen “blindemannetje”. En een uit Syrië afkomstige professor vertelt ons waarom de vele jonge mannelijke “vluchtelingen” werkelijk naar Duitsland komen, “omdat er in Duitsland mooie woningen, blonde vrouwen en een welvaartsstaat zijn”. Je moet al buitenlandse kranten lezen om daar achter te komen – Duitse media kijken liever de andere kant op.

Inmiddels vraagt ieder van ons zich toch af: Hoe hulpeloos is de Duitse regering? Laten we afscheid nemen van de naïviteit van de politiek en de vooraanstaande media. Een voorbeeld: In  het Ruhrgebied wonen mensen uit 180 naties van de wereld, in Berlijn zelfs uit 187 landen. Laten we dat eens beter bekijken: laten we daarvoor het Ruhrgebied nemen.

In de stad Essen leest de lijst van de herkomstlanden van buitenlandse inwoners als de deelnemerslijst van een vergadering van de Verenigde Naties: van A van Algerije tot Z van Zimbabwe.

In Essen, de op negen na grootste stad van Duitsland, wonen alleen al 16.000 Turken en altijd nog ongeveer 3.400 Chinezen. Daarbij komen nog 5.000 Syriërs en 3.500 Irakezen, 3.000 Roemenen en 1.300 Nederlanders. In Essen wonen 17 Afrikaanse nationaliteiten, 10 Bosjesmannen, negen Eipo uit West-Nieuw-Guinea en 14 Salar (een Turkenvolk uit China). En drie leden van het met uitsterven bedreigde volk van de Afrikaanse pygmeeën. Je zou nog even door kunnen gaan met de lijst van de vele volkeren in Essen.

In totaal 85.000 inwoners van Essen hebben een buitenlands paspoort. Dat is 15% van 577.000. Daarbij komen nog een keer minstens zoveel die zich inmiddels lieten inburgeren en weliswaar ook het Duitse staatsburgerschap hebben, maar oorspronkelijk uit landen zoals Somalië, Afghanistan, Kongo, Soedan, Algerije of tientallen andere landen afkomstig zijn.

In veel landen van herkomst van deze mensen is sprake van oorlogen of burgeroorlogen. In veel landen van herkomst zijn de mensen compleet verruwd. Het heeft de Duitse regering nooit geïnteresseerd of mensen die in Duitsland asiel aangevraagd hebben hier op hun oude vijanden zullen stuiten.

Alleen de vraag naar vijandigheden vond men al absurd, omdat men geloofde of wilde geloven dat alle mensen die naar Duitsland komen er per slot van rekening op gebrand zijn om elkaar vreedzaam bij de hand te pakken, kaarsjes aan te steken en samen met elkaar te dansen en multicultureel te willen leven. De realiteit is volledig anders.

Hoe leeft men tegenwoordig in een stad als Essen? De politie daar spreekt van “No-Go-Areas”. Deze stadsdelen, waar etnische Duitsers zich maar beter niet kunnen laten zien, breiden zich overal in Duitsland uit.

En zelfs als je alle No-Go-Areas mijdt, kun je op ieder moment in de regionale trein of op straat het slachtoffer worden van een met een machete zwaaiende migrant.

Duidelijk is: De politiek en de politie kunnen onze veiligheid niet meer garanderen. Wat gebeurt er echter werkelijk daar buiten? Waarom hebben de politiek en de vooraanstaande media de hele ontwikkeling toegestaan en deze ook nog mooi gepraat? Wat komt er op ons af?

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Door: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Derde Wereld, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Kloten Duitsers, in mijn land zouden ze jullie onthoofd hebben!”

 1. Angie1968 zegt:

  Ik begin langzamerhand een voorstander van eigenrichting te worden. Niet mee discussieren, gewoon doodslaan, doodschoppen, doodsteken, doodschieten..vul maar in.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  ZEKERHEID
  De meest zekere ZEKERHEID is dat we allemaal dood gaan.
  Moet dat dan als gevolg van een slag met een machete in de hand van geïndroctineerde verdwaasde moslim? Het is van de zotte dat we niet met z’n allen iets doen om een eind te maken aan deze immense DREIGING.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten –

  Like

 3. De Duitsers zijn in hun eigen land vogelvrij verklaart, dit is echt niet te geloven. Merket is een geweten loze moordenaarres, er kleeft bloed aan haar handen.

  Geliked door 1 persoon

 4. bigljohn zegt:

  De MSM media kan zoveel liegen als ze wil. Eens zullen ze de realiteit niet meer kunnen ontvluchten, op het moment dat openlijk de Islamitische Staat in Duitsland word uitgeroepen !
  En Nederlandse vakantieganger, waar gaat u binnenkort op vakantie als er geen land meer over is waar u nog veilig op vakantie kunt gaan ? Als het moment aanbreekt dat we ook in Nederland volledig in de tang komen te zitten….. En tijdens iedere verkiezingen alsmaar de PVV negeren en tot in den treure maar blijven stemmen op die linkse politieke klotenpartijen ! Laten we hopen dat we met zijn allen, ondanks alle rampspoed, een natuurlijke dood mogen sterven !

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   ” Als het moment aanbreekt dat we ook in Nederland volledig in de tang komen te zitten….. En tijdens iedere verkiezingen alsmaar de PVV negeren en tot in den treure maar blijven stemmen op die linkse politieke klotenpartijen !”

   Maar zover is het toch allang.
   We hebben hier al geen moer meer te vertellen over helemaal niets meer, en dienen over alles ons bek dicht te houden.
   Dat wij nog getolereerd worden is om de pot te vullen, anders was het allang afgelopen met ons.
   En we laten het nog toe ook, mooiere kan je het toch niet hebben als euro zetbaasje.

   Geliked door 2 people

 5. joopklepzeiker zegt:

  Voor de handiger doe het zelver kan ik een goed kwaliteit kruiskop schroeven draaier aanbevelen .

  zoiets als dit
  https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQColUaVOIsC1Po7i_DKaUSWX9WOcgnEEGOZ22OMUjeqsJ7CF1E

  Geliked door 1 persoon

 6. Avidia zegt:

  Ik pik het gewoon niet, ik zorg voor een gesprek erover met bekenden en vrienden, maar je zult verbaasd staan over de reacties!!!!

  Like

  • williaan zegt:

   Avidia zegt: 15 augustus 2016 om 03:01
   Velen zijn echter struisvogels die willen niets zien en horen, vooral de z.g. “Hoogopgeleiden” en dat niet alleen in Nederland. JIJ bent de doemdenker én racist.

   Like

 7. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Toch MOET de multiculturele samenleving tot stand komen, nu niet meer met de smoes dat het vanuit het volk plaatsvindt (een volk die dit nooit heeft gewild) nu dus onder terreur en dwang van de gestoorde elite, omdat de gekken gek zijn. Obama en zijn idioten, waar Merkel als beste leerlinge van zijn klasje aan meedoet om de meester te laten zien hoe goed ze het doet. Dat is Merkel ten voeten uit, eerst dweepte ze met George Bush junior, nu met Obama en straks (helaas) met Clinton. Wordt toch Trump president dan dweept ze met hem. Als ze maar bij de baas kan horen, de kontkusser. Als we willen overleven zullen we de gekken terug brengen naar de inrichtingen die door narren als Lubbers overal zijn gesloten.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Citaat : een volk die dit nooit heeft gewild

   Ikkes : nonsens we vonden en vinden het nog steeds prachtig stonden erbij en keken er naar .

   Like

   • mahoog zegt:

    Vroeg gisteren via internet aan een vrij hoog opgeleid familielid over zijn mening op de gebeurtenissen in europa /nederigland……..”heb daar geen zin in” was het antwoord,tja dus maar weer verder met weinig zeggende verhaaltjes over vijvertjes en pompjes.Gelukkig heb ik DEZE site en FENIXX of de REALIST om op de hoogte van de afbraak van europa te blijven.Mart Brasil.

    Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  En de doorsnee Nederlander is enkel bezig met Pókemon, foetballuh, en de Olympische Spelen. Het is een grote slappe hap geworden! Rutte en Samsom, kunnen gewoon hun gang gaan, om Nederland en de bevolking naar de ratsmodee te helpen. Het is al te laat, vrees ik.

  Geliked door 1 persoon

 9. Nederlander zegt:

  De VVD is in Nederland na de PVV de grootste partij. De populariteit van Merkel is nauwelijks aangetast. De bevolkingen willen dit beleid. Dat zal straks ook blijken bij de verkiezingen in Nederland. De traditionele partijen krijgen dan weer een nieuw mandaat. Wij willen dit zelf.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s