Ook de Baltische staten wijzen vluchtelingenquota af

Screenshot_43

Dalia Grybauskaitė, de president van Litouwen.

Na Denemarken, Hongarije, Polen, Slowakije en Tsjechië hebben nu ook de drie Baltische staten, Estland, Letland en Litouwen, het voorstel van de Europese Commissie (EC) afgewezen om hun deel van het vluchtelingenquotum op te nemen. De EC had voorgesteld dat elk EU-land volgens een verdeelsleutel een deel van de vluchtelingen zou opnemen. Maar verschillende Oost-Europese landen, evenals Denemarken, willen niet méér vluchtelingen opnemen. Zij vinden dat moslims niet thuishoren in Europa en/of ze vinden het veiligheidsrisico te groot vanwege de vele islamitische aanslagen in onder meer Frankrijk en Duitsland. De drie Baltische staten hebben zich nu bij die groep landen aangesloten. Een woordvoerster van de Letse regering verklaarde alleen migranten te willen opnemen met kinderen, die hoog opgeleid zijn, buitenlandse talen beheersen en werkervaring hebben. Met het verwerpen van het voorstel van de EC is het herverdelingsplan in feite mislukt.

Lees hier het oorspronkelijk artikel in de Britse “Sunday Express”

Bron:
www.ftm.nl
(h/t “trias politica”)
Follow the money

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Baltische landen, Eurabië, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

14 reacties op Ook de Baltische staten wijzen vluchtelingenquota af

 1. Dat is een hele goede beslissing.

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  ” De Letse regering verklaarde alleen migranten te willen opnemen met kinderen, die hoog opgeleid zijn, buitenlandse talen beheersen en werkervaring hebben.”

  Slim bedacht want die zijn er niet.

  Geliked door 3 people

 3. Cathja zegt:

  Mooi zo! Dat er vele landen dit voorbeeld mogen volgen. Ze laten hiermee zien dat Brussel niet bepaalt wat er met gelukszoekers moet gebeuren. Dat bepalen de lidstaten zelf wel.

  Like

  • Thoth zegt:

   Helaas, in Nederland zijn er de politici, elite, media, Vluchtelingenwerk, COA, etc. die vinden dat wij er méér moeten opnemen… degene die belasting betaald, dat ben jij …en ik. Ik zou maar alvast een hoofddoek passen.

   Geliked door 1 persoon

 4. Angie1968 zegt:

  Ha, ha…de EU met de bek vol tanden. Waar blijf je nou met je kwart miljoen boete per geweigerde “vluchteling”? En die zure arrogante smoel van Merkel zie ik ook niet meer. Angela, vuil smerig verraderlijk schijtwijf, je hebt Europa naar de klote geholpen, en ik hoop dat je op een dag aan de hoogste boom mag bungelen!

  Like

 5. Flo zegt:

  👍🏼👍🏼

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Het EU breiwerkje zal door het slechtste draadje (Merkel) uiteengerafeld worden.

  Like

 7. Hendrik zegt:

  Nu de rest van Europa nog en daarna gaan we al die moslimparasieten terugsturen. Moslims horen inderdaad niet in Europa, ze zijn invasief, agressief, integreren niet en nutteloos! Hun ideologie is niet te verenigen met onze levenswijze. Weg ermee!

  Like

 8. Jean zegt:

  Waar wachten ze in België en Nederland op om aan te sluiten bij die landen? Ook wij willen geen enkele moslim/islamiet op ons grondgebied.

  Like

 9. Thomasson zegt:

  De premier van Letse regering veronderstelt dat hoogopgeleide islamitische migranten zouden beter integreren in de lokale samenleving. De realiteit laat iets anders zien. Ook hoogopgeleide migranten zijn ontvankelijk voor islamitisch terrorisme. Denk maar aan de militaire psychiater Nidal Malik Hassan The shooter of Fort Hood. Zijn opleiding werd volledig door de Amerikaanse overheid betaald en hij had een prima baan. Toch werd hij terrorist en schoot soldaten in zijn basis dood. Denk maar aan de twee dokters – een van hen was een kinderarts – die een terreuraanslag op de luchthaven van Glasgow wilden plegen. De aanslag was per toeval mislukt. Verder is er een succesvolle Yemenitisch professor uit een Amerikaanse universiteit, Anuar al Awalak, die zich aansloot bij Al Qaida. De twee broers die aanslag pleegden tijdens de Marathon van Boston waren studenten aan de universiteit. M.a.w. niemand van hen is betrouwbaar niet de laagopgeleiden en niet de hoge.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Eindelijk beginnen landen te ontwaken, nu die lullo’s in Den Haag nog !!

  Like

 11. Pingback: Ook de Baltische staten wijzen vluchtelingenquota af - Ik zeg NEE tegen EU

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s