“Sharia-politie”?: Ooggetuigen in Hamburg berichten van boerkadragers en ISIS-symbolen

Screenshot_36

(Vertaling: E.J. Bron)

Verleden jaar zorgde de zelfbenoemde “sharia-politie” in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen voor ophef. Uiteindelijk werd het rustig rondom de groepering. Nu willen ooggetuigen signalen voor een nieuwe “sharia-politie” in Hamburg hebben gezien.

Drie personen – gehuld in boerka´s en met zwarte handschoenen aan – zouden in een zwarte VW in het stadsdeel Wandsbek in Hamburg onderweg geweest zijn. Op de motorkap zou een sticker hebben gezeten met de contouren van een in een boerka gehuld mens. Boven het symbool zou “sharia-politie” hebben gestaan. Dat zegt een vrouw tegenover “Die Welt”.

Bij de Dammtor zou nog een incident hebben plaatsgevonden, bericht het blad onder verwijzing naar getuigenverklaringen. Daar zouden vijf tot tien vermomde personen in een bus hebben gezeten, aan de achteruitkijkspiegel zou een symbool van de “Islamitische Staat” hebben gehangen.

Niemand meldde dit bij de officiële instanties

Tot nu toe werd hiervan nog geen melding gedaan bij de politiek of de politie. Een vertegenwoordiger van de stad zei tegen de krant dat men in de gaten zou moeten houden of zulke incidenten zich herhalen.

De gebeurtenissen herinneren aan de voorvallen in Wuppertal. Een groep mensen, die hesjes droegen met het opschrift “sharia-politie”, riepen voorbijgangers ertoe op geen alcohol te drinken en niet te gokken. Daarmee wilden ze dat de mensen zich hielden aan de regels van de sharia.

Bron:
www.focus.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Duitsland, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, Sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Sharia-politie”?: Ooggetuigen in Hamburg berichten van boerkadragers en ISIS-symbolen

 1. elisah zegt:

  Op de Duitse radio hoorden we vannacht dat er weer een mesaanval met meerdere gewonden in een trein geweest is, tevens heeft de dader brand in de coupé gesticht.

  Like

  • elisah zegt:

   Bij de aanslag zou het gaan om een Zwitser zonder migratie achtergrond, maar wat we daarvan kunnen geloven weet ik nog niet.

   Like

  • BertG. zegt:

   Brand gesticht?
   Hij heeft een vrouw in de fik gezet.

   Amokmaker in Zwitserse trein, steekt vrouw in brand, tenminste zeven gewonden
   Stak met mes in op passagiers
   http://nieuws.tpo.nl/2016/08/13/amokmaker-zwitserse-trein-zeven-gewonden/

   Like

   • elisah zegt:

    Ik moest het zolang met de radio doen, ik ga het nu lezen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Dan kan je nagaan hoe ze het nieuws brengen op de Duitse radio.
    Zo iets als, als de vrouw er niet was, dan was er geen brand ontstaan in de coupe.

    Like

   • Driek zegt:

    XANDERNIEUWS

    * Met bijna dezelfde zekerheid waarmee de politiek-correcte media opnieuw menen te kunnen beweren dat het géén terreuraanslag was, berichten wij doelbewust dat de dader een moslimmigrant was. Het enige verschil is dat de dagelijkse asielellende in Europa inmiddels leert dat de kans dat eerste klopt 10% is, en het laatste 90%.

    Een 27 jarige man, zeer vermoedelijk een moslimmigrant, viel vandaag in een Zwitserse trein bij Salez, in de buurt van Liechtenstein, zomaar andere passagiers met een mes aan. Ook overgoot hij een vrouw met een ontvlambare stof, en stak haar vervolgens in brand. De vrouw moest met zeer ernstige brandwonden in het ziekenhuis worden opgenomen. Daarnaast raakte ook een 6 jarig kind, twee tieners en drie andere volwassenen gewond, enkelen zeer ernstig. De internationale pers doet er zoals we gewend zijn alles aan om de afkomst en religie van de dader te verhullen, en heeft het enkel over een ‘Zwitser’ wiens motief ‘onbekend’ is. Inmiddels kunnen wij dan met bijna 100% zekerheid stellen dat het om een volgeling van de enige, door de Europese elite maximaal beschermde religie gaat: de islam.

    Like

 2. Sjaak zegt:

  Amerikaanse toestanden waar ook Europa niet al te wijd van onfermt is !
  Vandaag in de Televaag !

  Imam door hoofd geschoten na ochtendgebed

  NEW YORK – In New York zijn zaterdag een imam en een tweede persoon van achteren door het hoofd geschoten. Beiden zijn overleden, bevestigen de autoriteiten tegenover Amerikaanse media.

  De schietpartij gebeurde in Ozone Park in het stadsdeel Queens toen de 55-jarige Maulama Akonjee na het gebed de moskee verliet en op straat liep. Het andere slachtoffer is een 64-jarige man die de imam assisteert.

  Het motief van de dader is onbekend. Volgens de politie zijn er geen indicaties dat ze vanwege hun geloof om het leven zijn gebracht. Er is nog niemand gearresteerd.

  Like

 3. Wordt toch nog knus in Duitsland. Je moet er toch niet aandenken, dat vreemden in jou land de wet gaan uitmaken. En Duitsland laat dit allemaal toe. Hoe is dit mogelijk, twee staten in een land.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Daar hadden de Duitsers vroeger toch een woord voor : ausradieren !

  Like

 5. Vrouwen moeten van de sharia-politie helemaal bedekt zijn, alleen de handen en gezicht mogen bloot… bij sommigen mag dat zelfs niet. Ik zag van de week twee moslima’s lopen voor mijn flat… helemaal bedekt. Alleen hun gezichten en handen waren bloot. Het was snikheet. Er liep ook een bewaker bij. licht-getint, korte broek, t-shirt en sandalen. Er liepen ook twee kleine kinderen naast die hij liep te commanderen. Ik hoorde alleen zijn gecommandeer en verder was iedereen stil. Ik kwam 21 jaar geleden daar wonen omdat het een ‘blanke’ buurt was. Maar zulke lui aanschouwen is ook hier de gewoonste zaak van de wereld. Wat een ongelijkheid in die moslimwereld!!!

  Like

  • elisah zegt:

   Vreselijk dat die vrouwen onzichtbaar en zonder contact met de buitenwereld moeten Overleven, want een leven kan je dat niet noemen.
   Vervelend voor u dat u geen prettige wijk meer heeft om te wonen, wennen zal zoiets nooit.

   Like

 6. Monique zegt:

  Ik ben het echt beu om met die lui geconfronteerd te worden, hier in het noorden des lands zag ik ook vrouwen met volledige lichaamsbedekking, eng gewoon. Zelfs handschoenen aan, nu is het toevallig niet zo heel heet, maar toch warm genoeg in NL dacht ik!

  Like

 7. volksrechter zegt:

  “De media-aandacht wereldwijd voor deze gebeurtenis is zo groot dat de politie van het kanton St. Gallen alle vragen van de pers niet meer kan verwerken. Volgens een woordvoerder van de politie in het kanton proberen behalve media uit de hele wereld ook consulaten en ambassades de politie te bereiken.”

  Dat zegt genoeg over de dader me dunkt, ze willen aan media en pers niet gedetailleerd over de afkomst van de dader spreken…….

  Like

 8. Draco zegt:

  Was de dader werkelijk moslim? Sommige media spreken van een man met een typisch zwitserse achternaam, die zeker geen migrantenachtergrond zou hebben. Wat verschrikkelijk wat er nu allemaal gebeurd, er moeten snel dingen gaan veranderen. Allereerst onze Geert aan de macht, ik hoop maar dat hij er klaar voor is.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Burkini Versus Bikini Round Two: Showdown in Corsica
  A huge fight broke out between Muslim immigrants and native Corsicans after women wearing burkinis were photographed by a tourist.

  https://www.clarionproject.org/analysis/burkini-versus-bikini-round-two-showdown-corsica

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s