The games must go on . . .

Screenshot_44

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

Tijdens de Olympische spelen in Rio de Janeiro wint een Israëlische judoka van zijn Egyptische tegenstander, buigt respectvol voor hem en wil hem een hand geven om zijn respect te tonen. De buiging wordt niet beantwoord en de handdruk geweigerd.

Geen enkele scene kan passender de situatie van Israël in een Arabische omgeving aantonen. Israël is sinds zijn oprichting omringd door vijandige naties, een hatende bevolking. Zelfs in de landen, zoals Egypte en Jordanië, waarmee officieel vrede heerst, is de bevolking grotendeels vijandig en vol haat tegen Joden. Dat is nu eenmaal de realiteit.

In onze media zal men daar weinig over lezen of op tv zien. Een kort bericht in het “Handelsblatt”, in de “Spiegel”, in de “Welt”. Op de ARD en het ZDF heb ik hiervan niets gezien. Maar daar wordt waarheid veelmeer beschouwd als een selectief strijdbegrip. Vooral als het om Israël gaat. Ook de bus-affaire tijdens de openingsceremonie, waarbij de Egyptische sporters en trainers niet met Joden in één bus wilden zitten, bleef in de Duitse media grotendeels ongenoemd.

Het hoort echter ook bij de hele waarheid dat de Egyptische judoka al van tevoren bedreigd en ertoe opgeroepen was niet tegen de Israëli aan te treden. De handdruk zou hem zelfs in zijn vaderland in een bedreigende situatie gebracht hebben. Moeilijk om met zulke mensen vrede te sluiten. Onmogelijk zelfs.

De reacties van het IOC zijn gematigd. Verzwijgen, verdoezelen, relativeren . . . the games must go on. Net zoals in 1972 in München, nadat 9 Israëlische sporters werden afgeslacht. De wereld is gewoon onrechtvaardig. Vergeet u de judoscene alstublieft niet als u de volgende keer tekeergaat tegen Israël . . .

 

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Door: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabieren, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, mainstream-media, Moslims, political correctness, Racisme, Rotzakken, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op The games must go on . . .

 1. De haat die moslims hebben wordt ook tijdens de Olympische Spelen goor gevoerd. Je vraagt je uberhaupt af waarom moslims meedoen. Ze zijn gewoon onsportief.

  Like

  • BertG. zegt:

   “Je vraagt je uberhaupt af waarom moslims meedoen. ”

   Om aanwezig te zijn, en een voet tussen de deur te krijgen, zo dat je er alvast rekening mee kan houden, met hun aanwezigheid dus. Provocatie dus.
   En niet omdat ze uitblinken in de discipline waar ze voor gekomen zijn.
   Winnen is totaal niet belangrijk, enkel jezelf laten gelden, daar gaat het om.

   Geliked door 2 people

 2. Anneke zegt:

  Verwaand en verwend….Niet de Israéliër, maar de hete Arabier.

  Like

 3. Aegolius cs zegt:

  Soms geven “gelukkig”, islamonderhandelaars Israël nog wel de hand, dat evenwel betekeningloos is.
  Eens wordt het geloofsdispuut uitgevochten.

  Like

 4. Angie1968 zegt:

  Wat zijn Moslims toch ook zielige, domme, haatvolle mensen. Qua geestelijke ontwikkeling zijn ze de prehistorie nog geeneens voorbij. Ik zou ze willen kwalificeren als de klassieke Untermensch van Nietsche. Deze mensen mogen ook nooit macht verwerven in een beschaafde en ontwikkelde maatschappij. Dat leidt onherroepelijk tot machtsmisbruik en tirannie. En het afglijden van die maatschappij. Zie ook Zuid-Afrika. Eens een bloeiend land met beschavingspotentieel. Nu een corrupte woesternij vol racisme en geweld. Zwarten aan de macht die er binnen no time een failed state van hebben gemaakt. Net als de rest van Afrika. En Moslims doen dat nu in de westerse wereld….

  Geliked door 2 people

 5. mahoog zegt:

  Wie Israel vervloekt is een KLOOTZAK die mee huild met de wolven in het bos…ja ook de nederlander!

  Geliked door 1 persoon

  • Angie1968 zegt:

   Amen!

   Like

  • Asgard zegt:

   Ach die zullen er heus wel tussen lopen onder het NLse volk,….maar stel je voor dat je als Nederlander Israel support en je krijgt dit filmpje onder je neus gedouwd. Vrolijk word je er niet van. Europa has not learn to be Multiculteral, fuck die ouwe gek!!

   Like

   • Oei, dan krijgen we straks Joodse Poederpruiken die straks in hun door ons betaalde Testosteronna over de door ons betaalde wegen sjezen op weg naar de plek waar ze ons nog beter kunnen managen en om te tekenen voor hun aanwezigheidspremie terwijl wij nog steeds met de pet in de hand aan de kant moeten. Dat ophangen en burgeroorlogen voeren wordt nog een flinke klus…

    Like

 6. Sjaak zegt:

  Ergo !
  Met het opnemen en naar Europa binnenlaten van moslims hebben we
  problemen gekregen, die zonder de moslims nooit onstaan zouden zijn !

  Geliked door 1 persoon

 7. Hendrik zegt:

  moslims moeten uitgesloten worden van de Olympische spelen.

  Geliked door 1 persoon

 8. williaan zegt:

  Sport verbroederd dus niet blijkbaar. Haat tegen alles wat niet moslim is zit zeer diep ingebakken.

  Like

 9. Perfide Albion zegt:

  Hee! Een “proest* gematigde moslim…. Schandalig dat het IOC deze openlijke Jodenhaat van die tering islamieten niet bestraft met uitsluiting.

  Like

 10. Richard zegt:

  Hij boog ook niet! Terwijl dat wel een Judo regel is. Daar had hij voor gediskwalificeerd moeten worden. Deze man maakt de Judosport ten schande!

  Geliked door 1 persoon

 11. Ach dan kan je nagaan dat de Israëlische judoka wel de gewone sociale vaardigheden bezit en deze godvergeten islamitische, virulente Jodenhater. Voor het oog van de camera’s, pers en sport verslaggevers die de beelden van deze ongenadige en onverzettelijke haat over de hele wereld uitzenden. Gewoon uit een vastberaden haat tegen alles wat de Israëlische en westerse cultuur vertegenwoordigd. Tja het eerste wat geleerd word bij de Japanse en Oosterse vechtsporten bij het begin en einde van de wedstrijd is een buiging en het groeten van de tegenstander, ook ben je zuur van een verloren partij dan nog groet je je tegenstander. Maar in het Midden-oosten zijn deze lieden allemaal te vergelijken met de Orks uit de verfilming van de Lord Of The Rings…

  Like

 12. NEDERLANDERS EN SPORT

  Als Nederlanders bij gebrek aan oorlogen ten strijde trekken om zich in een of andere arena te laten bejubelen en decoreren, ontstaat er een soort onverklaarbare, mysterieuze extase.

  Er zijn drie repeterende en herkenbare fasen van deze genetisch bepaalde eigenschap.

  Laten we nu eens de Olympische Spelen in Rio nemen, met de nationale zwemploeg als voorbeeld.

  Fase 1

  “We” gaan naar Rio, in vol ornaat, inclusief de bekende strontkleur, waarvan niemand weet waar dat op is gebaseerd. Met cracks als “Kromo” Ranomi en Femke zijn “we” zo goed als zeker van gouden plakken. “We” voelen ons allemaal Hollanders, verkleden ons als randdebielen en kletsen als deskundigen, inclusief en vooral de reporters en presentatoren in de knusse studio’s van Hilversum. Massa-hysterie is er het goede woord voor. Een bepaalde bierssoort profileert zich over de ruggen van de sporters en bezopen aanstellers. Winnen, dat gaan “we” en de vermeende toppers gaan poseren op een bordes met het meest verachtelijk soort uitschot, dat dan ook weer wel.

  Eigenlijk is het onnodig om ons tot de strijd te laten verleiden….. lees verder >>> https://herstelderepubliek.wordpress.com/2016/08/14/nederlanders-en-sport/

  Geliked door 1 persoon

 13. koddebeier zegt:

  Mossels zijn en blijven smeerlappen.

  Like

 14. C.A.Barstow zegt:

  Er wordt veel te soft op gereageerd, er is maar één middel om van deze verachtelijke haatbaarden verschoont te blijven,
  en dat is een altijd durende wereldwijde boycot van islamitische sporters op ieder sportief gebied.
  Deze verachtelijker haat ideologie moet met wortel en tak uitgeroeid worden, No Merci in geen enkel opzicht.

  Like

 15. boorzalf zegt:

  Als het andersom was geweest, waren de rapen gaar. Dan gingen alle moslims de straat op dat het een schande is.

  Like

 16. De spanning is van de gezichten van ons koningspaar af te lezen. Die vermaken zich best zo te zien.

  Like

 17. Jan zegt:

  Ibtihaj Muhammad: Meet USA’s America-Hating, Jew-Hating, Racist Olympian & Over-Hyped “Heroine”

  Don’t believe the hype about Ibtihaj Muhammad, the US Olympic Team’s fencer, who is being hailed merely because she is Muslim and wears a hijab–the Muslim headscarf of oppression and misogyny. Muhammad is an America-hater, a Jew-hater, and a racist bigot who despises White people.
  ……

  http://www.debbieschlussel.com/83112/ibtihaj-muhammad-meet-usas-america-hating-jew-hating-racist-olympian-over-hyped-heroine/

  Het wijf nog eens en wat zij goed kunnen: moorden

  Like

 18. Jan zegt:

  Indoor games:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s