Bonusquote migratiewetenschapper Koopmans: politieke correctheid verstikt het debat

Screenshot_12

(Door: Annabel Nanninga)

Dramlinkse studenten ‘willen alleen hun eigen mening bevestigd zien’

U hebt hier op TPO eerder kunnen lezen hoe migratiewetenschapper Ruud Koopmans door extreemlinkse moraalmillennials aan zijn Humboldt Universiteit te Berlijn werd belasterd, kapotgemaakt en beschuldigd van het hebben van de Verkeerde Mening. Dit alles omdat zijn onderzoek uitwijst dat één en ander aangaande terreur wél te maken heeft met islam, en dat mag natuurlijk niet van snel gekwetste special snowflakes die tegenwoordig Westerse universiteiten vergiftigen met hun feitenvrije wensdenken. Koopmans moest kapot of op zijn minst zijn bek houden.

En dat doet hij niet. Gisteren in het Financieel Dagblad reageerde hij op de ontstane commotie. Dat moet wel want, komt die eerste powerquote:

Beschuldigd worden van racisme is niet zonder gevaar in Duitsland. Je wilt vooral niet in het vizier komen van de Berlijnse Antifa-beweging (antifascisten, red), want die is potentieel gewelddadig.

Lees verder>>>
h/t “Wachteres”
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Intellectuelen/academici", demoniseren, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Bonusquote migratiewetenschapper Koopmans: politieke correctheid verstikt het debat

 1. koddebeier zegt:

  De anti fascisten zijn de fascisten van nu, want tenslotte fascisme is links !!

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Die links-gestoorde studenten deugen NIET. Dit zijn pure fascisten die volslagen doorgeslagen zijn in hun policor Assepoester-denken. All the world’s a tale…..ja ja. En iedereen die hetzelfde sprookje niet wil delen, en de Grote Boze Wolf-buitenwereld wil etaleren voor wat het is, worden gedemoniseerd en buitengesloten. Onze academische jongeren zijn de Hitlerjugend van vandaag. Te stom om na te denken en feitenkennis te vergaren. Liever verzuipen ze in makkelijke slogans en wensdenken. Als we het maar gezellig met elkaar fijn in ons hoofd kunnen houden…Alle anderen moeten gewoon dood…

  Like

 3. Geronimo zegt:

  “Dramlinkse studenten ‘willen alleen hun eigen mening bevestigd zien’”

  Wie beter dan Pat Condell kan hier de vinger op de juiste wonde leggen.
  Bekijk deze video op YouTube:

  Like

 4. williaan zegt:

  De vluchtelingen blijven komen, op zee word je toch wel gered, een klein percentage komt om, nog kleiner komt niet binnen. De slaging kans is groot met die reddings-vloot.
  Dilemma; Niet redden is onmenselijk, Redden en toe laten is de ondergang van van het Westen, maar dat durft niemand hard op te zeggen.

  Liked by 1 persoon

 5. elisah zegt:

  Maakt weer eens pijnlijk duidelijk dat extreem-linksen, extreem gevaarlijk en extreem gestoord zijn. Extreem links zijn, hoort opgenomen te worden in de lijst van ernstige psychiatrische aandoeningen waarbij gedwongen opname in een gesloten inrichting noodzakelijk is.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Het bewijs is toch overweldigend, LINKS = net als de ISLAM vergif voor elke samenleving. Links wenst te bepalen wat we mogen zeggen, c.q. schrijven, het moet niet gekker worden. Helaas is de hele kliek in de EUSSR, zo links als een kwartje.

  Like

 7. Waarschijnlijk geeft er niemand om ons bestaan en bestaan we daarom ook niet. Over onze hoofden worden dingen besloten waar we geen zeggenschap over hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s