“Dramatische situatie”: Asielcrisis in Italië alarmeert Oostenrijk

Screenshot_25

(Vertaling: E.J. Bron)

Er zijn al 144.201 “migranten” in noodonderkomens ondergebracht, de asielstroom naar Italië is net zo groot als vorig jaar. Nu waarschuwt een vertrouwelijke expertise de Oostenrijkse regering voor een massale bestorming uit het zuiden: “De strategie van Italië tot nu toe om de migranten in het land te verdelen, begint te wankelen. De structuren hebben de grenzen van hun capaciteit bereikt.”

“Als Italië de situatie niet meer onder controle heeft, weten we wat er op ons af komt – bijna alle Afrikaanse migranten willen verder naar Duitsland. En dan moeten ze via Zwitserland of over de Oostenrijkse Brennerpas naar het noorden. En veel van hen zullen dan zeker door Duitsland naar ons worden teruggestuurd”, gaf nu een hoge vertegenwoordiger van een regeringsinstantie de uiterst alarmerende expertise over de Italiaanse asielsituatie aan de “Kronen Zeitung” door.

De belangrijkste details in deze analyse:

 • Sinds 1 januari 2016 lukte het 98.993 “migranten” uit Afrika naar Italië te komen. Daarmee werd het grote aantal van vorig jaar (97.990) licht overstegen.
 • De meeste schepen (662 met 86.711 mensen) startten in Libië, in Egypte (38) en in Turkije (18).
 • In de Italiaanse noodonderkomens leven al 144.210 personen. De migranten zijn bijna allemaal afkomstig uit Subsahara-Afrika, bijvoorbeeld uit Nigeria of Gambia, maar ook uit Eritrea. Citaat uit het bericht: “Er komen echter geen vluchtelingen uit Syrië, Afghanistan of Irak.”
 • In de situatiebeoordeling wordt concreet gewaarschuwd voor “precaire toestanden in Milaan” en voor een “dramatische situatie aan de Italiaanse grens met Zwitserland”. Honderden “migranten” bivakkeren in parken en in stations, de hygiënische omstandigheden zijn catastrofaal.
 • En de Italiaanse minister-president Matteo Renzi zou enorm onder druk staan. De oppositie zou scherp bekritiseren dat hij “bij de vluchtelingenproblematiek iedere vorm van leiding is kwijtgeraakt”.

Deze analyseresultaten worden zeer serieus genomen door de Oostenrijkse regering: “We moeten er rekening mee houden dat Italië nog meer begint te wankelen.” De zware bewaking van de grens op de Brennerpas is in voorbereiding.

Bron:
www.krone.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Europa, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, Multiculti, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zwitserland. Bookmark de permalink .

29 reacties op “Dramatische situatie”: Asielcrisis in Italië alarmeert Oostenrijk

 1. OphEUffen zegt:

  “Sinds 1 januari 2016 lukte het 98.993 “migranten” uit Afrika naar Italië te komen. Daarmee werd het grote aantal van vorig jaar (97.990) licht overstegen.Sinds 1 januari 2016 lukte het 98.993 “migranten” uit Afrika naar Italië te komen. Daarmee werd het grote aantal van vorig jaar (97.990) licht overstegen.”

  Het is @$%@&^ nog niet eens eind augustus. Hoezo, licht overstegen?

  Geliked door 1 persoon

 2. Perfide Albion zegt:

  Dat kan de Italiaanse staat helemaal niet betalen! Schop ze er allemaal uit! Geef ze een reden om te vluchten die parasieten.

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Tanks aan de grens plaatsen en zeker niet schromen om ze tegen de beestmensch in te zetten.

  Like

 4. Henk.V zegt:

  En Merkel heeft haar onbegrensde welkoms politiek nog steeds niet herroepen..
  Ach, ZIJ zal de gevolgen ervan nooit aan den lijve ondervinden, maar wie er de dupe van gaan worden is maar al te duidelijk.
  Een breed gedragen volksopstand tegen deze waanzin zal uiteindelijk de enige manier worden om de ”Brusselse” verantwoordelijken voor deze krankzinnige situatie tot de orde te roepen.
  Weg uit het gekkenhuis dat de EU is geworden!
  Stoppen met de import;
  De grenzen potdicht graag en
  Volledige zeggenschap over je eigen land, graag!!

  Like

  • SeeMore zegt:

   Het ergste is nog wel, dat Merkel waarschijnlijk Ban Ki-moon zal opvolgen.
   Zij wordt niet voor niets de hemel ingeprezen en beloond met een Nobel prijs.
   Gaat zij, geheel conform de Duitse traditie, op haar hacienda in Argentinië wonen.
   Who cares about de EUSSR…

   Like

 5. Angie1968 zegt:

  Wanneer komt er nou eens een massale uitzetting. Of hou ze gewoon tegen op zee! Waarom, Europa, doe je nou zo moeilijk…We kunnen dit niet aan! En de elites willen deze chaos maar al te graag! Maar we kunnen dit gewoon tegenhouden, hoor!

  Like

 6. ildiko zegt:

  oh, met een telefoontje naar …..Moskou…..hallo Poetin………en alles is opgelost.

  Like

 7. SeeMore zegt:

  Kijk eens naar de ogen van de azieligzoekers…
  Een mix van Bloeddorst, Moordlust en Geilheid.
  Dit zijn hetzelfde soort lieden die bij hun traditionele stam oorlogen de armen en benen van hun slachtoffers afhakken. Ze maken je niet dood, maar reduceren je tot “romp” waardoor je de rest van je leven als hongerige paria door het leven moet. Bij vrouwen worden na groepsverkrachting ook nog even de borsten afgesneden.
  Welkom in Europa…Cultuur verrijkers

  Like

 8. Bas zegt:

  Het wordt hier ook een volle bak voor het COA.

  Like

 9. Ze staan allemaal te jammeren, ze halen ze zelf naar binnen. Die Duitse kuttekop moet die gelukzoekers eens laten weten dat ze niet welkom zijn. En wat hier in Europa aan zwartjoekels zit er ook uit geflikkerd gaat worden. Dat is dan eens duidelijke taal. En als ze blijven komen dar er op hun geschoten gaat worden.

  Like

 10. C.A.Barstow zegt:

  Volgens mij is het juist de bedoeling van die volks en landverraders in Brussel dat die horde barbaren hierheen komt, en zij worden ook nog met open armen ontvangen ten koste van?, juist, ons!
  Het zal onze ondergang worden als dit niet word gestopt.

  STEM PVV STEM GEERT WILDERS

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @C.A. Barstow: 22.14. uur, op 15/8. Inderdaad, het is opzet, dat heeft U goed gezien. Ik noem 2 feiten, die dat bewijzen: 1. De Resolutie van Straatsburg.
   2. Het Coudenhoven-Kalergiplan, uit de jaren ’20 van de vorige eeuw!

   Like

 11. jeannine zegt:

  hetzelfde hier doen zoals in de balkanlanden de grenzen sluiten met prikkeldraad en ze direkt terugsturen die handel ,waar gaat dat naartoe allemale straks moeten wij witte mensen nog gaan emigreren om dat tuig hier binnen te laten

  Like

 12. Pieter zegt:

  Komt weer een boot met hoogopgeleiden. Gewoon lek schieten.

  Like

 13. Franco zegt:

  Ik heb het al diverse keren gemeld op deze site! Frontex (lees marineschepen uit -tig landen) doet aan taxi dienst vanaf de Lybische kust. Ze nemen iedereen mee en dan heb ik het niet over Sirische vluchtelingen, maar ik heb het over goudzoekers uit donker Afrika. Deze mensen worden door Frontex ALTIJD gedumpt in Zuid-Italie. Waarom? Ik heb nog nooit een goed antwoord daarop gekregen. Als een Frans, Noors. Zweeds, Maltees, Spaans, Panamees etc. marineschip deze mensen aan boord neemt, zouden ze toch – logischerwijs – vervoerd moeten worden naar Frankrijk, Noorwegen, Zweden, Malta, Spanje, Panama etc. Waarom gebeurt dat niet? Wie kan mij een antwoord hierop geven? Zal niet lukken. De goudzoekers worden altijd naar de Zuid-Italiaanse eilanden gebracht, daarna worden ze overgeplaatst naar het Italiaanse vasteland, alwaar men hen gewoon los laat om te doen wat ze maar willen doen…….. Trouwens: 98.993 ”migranten” sinds 1 januari 2016 uit Afrika, hoe komen ze aan dat cijfer? Elke dag komen duizenden Afrikanen aan land in Italie via Frontex. Gerekend vanaf 1 januari dit jaar zijn het (30 x 1.000 (het kleinste getal – er zijn dagen geweest van meer dan 2.600 ”vluchtelingen”) = circa 30.000 per maand x 8 maanden = 240.000. Hoe komen ze nu aan een getal van 98.993? Bij mijn beter weten wordt er geen enkele ”vluchteling” ooit door Italie teruggestuurd……… Iemand enig idee??

  Like

 14. Avidia zegt:

  IK,vraag me af wat onze : politics hierover denken, hebben ze zoveel geld uit onze portemonnee gebroken om al die nietsjutters te believen, het is mee dan erg, het is verraad tegenover on, het is een symbool hoe wij Nederlandse minkukels ons laND VERARDENH, po JEETJE WWET

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Franco:00.29. uur. Dat heeft U uitstekend verwoord!

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Nou, Italie terug sturen die hap, er is ging ene echte vluchteling bij !

  Like

 17. Jean zegt:

  BEANGSTIGEND & MISDADIG dergelijk tuig onze landen binnen te halen, enkel ellende zal overblijven want van een volk zonder normbesef en zonder geweten valt niets positiefs te verwachten.
  Wij zullen ons moeten gaan bewapenen om ons gezin te beschermen tegen die onderontwikkelde barbaren en we zullen de verantwoordelijken, de EU misdadigers, hard moeten gaan straffen zodat ze de rest van hun leven doorbrengen in een cel.
  De barbaren het land uitzetten en de misdadigers de cel in flikkeren.
  “”EUROPA SLUIT DE GRENZEN NU””.

  Like

 18. Flo zegt:

  Frontex….. Lees, Front…ex, dan wordt het duidelijk.

  Like

 19. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 20. Franco zegt:

  Tom Hendrix: dank voor je reactie!! Maar… nog steeds geen antwoord op mijn vraag: waarom? Er zal vast nooit antwoord hierop komen.

  Like

 21. Mirjam zegt:

  Omdat het kan en ze het toelaten. Victor Orban heeft ook die opgelegde keuze overgeslagen en zijn eigen gezond verstand gebruikt tegen de debiele visie van Merkel en de rest van de EU te Brussel. Ze zijn ‘lid’ van de EU, maar niet ‘bezit’ van de EU en dat moeten ze zich eens realiseren. Ze kunnen NEE zeggen en net zoals Orban de grenzen bewaken en sluiten. Dan zeggen ze wellicht NEE tegen hun jaarlijkse subsidie uit de EU pot, maar ook tegen de onmenselijke ‘regeltjes’ die tot ondergang van een heel continent voert. Gepland en voortgebracht door macht-, geld- en drankwellustelingen met een ambtenaar titeltje, welke zichzelf hebben benoemd en niet democratisch gekozen zijn. Dus hier is je antwoord, Franco: OMDAT HET KAN EN ZE HET TOELATEN, de idioten!

  Like

 22. Pingback: Duitsland wegens “migranten” kwaad op Zwitserland: Controleer jullie grenzen beter! | E.J. Bron

 23. Jan zegt:

  Geitenneukers eisen haathut naast toren van Pisa om toerisme en gebouwen te verwoesten

  Campaigners in Tuscany are fighting against a plan to build a mosque a few hundred yards from the Leaning Tower of Pisa.

  They are concerned that it is too close to the stone tower, one of Italy’s best known tourist attractions, and fear that it could become a centre for radicalisation of local Muslims, of whom there are around 600.

  https://themuslimissue.wordpress.com/2016/08/24/italy-muslims-demand-to-build-new-mosque-close-to-leaning-tower-of-pisa/

  Like

 24. Jan zegt:

  Oostenrijk wil spertijd instellen voor geitenneukers

  Like

 25. Jules Vismale zegt:

  Het idee dat Oostenrijk in 1945 grotendeels zou zijn “bevrijd” door de Russen, en nou van de zogenaamde asielzoekers en vluchtelingen moet worden verlost, kan ik niet echt geloven! Wat de meeste pro-communisten en anti-nazi’s lijken te vergeten is dat Oostenrijk in 1938 tijdens de inval van de Duitsers, net als in het Saar- en Rijnland, dezen feestelijk als bevrijders binnenhaalden en hen onder bloemen bedolven wat trouwens de linkse figuren tegenwoordig ook met de meeste “asielzoekers en vluchtelingen” doen!
  De meeste nazileiders waren vaak Oostenrijkers (Hitler, Eichmann, Brünner, Stangl, Rajakowitsj, Rauter enz.), het antisemitisme was in Oostenrijk wijder verbreid dan in Duitsland (dat vinden de moslimextremisten natuurlijk geweldig omdat zij vaak ook antisemitisch zijn!), meer dan 35% van de joden aldaar werden in WO II vermoord, talloze Oostenrijkers dienden in de Wehrmacht en de Waffen-SS en waren verantwoordelijk voor de dood van honderdduizenden Russen, Oekraïners, Wit-Russen, Polen e.v.a. al waren daar natuurlijk net als in Duitsland mensen aanwezig die zich verzetten tegen het naziregime.
  In Polen zijn de enigste vernietigingskampen die ik ooit bezocht Auschwitz-Birkenau en Treblinka en in dat laatste kamp kon ik nog in de bossen de brandlucht (na decennia’s) ruiken van de enorme roosters waarop 750.000 joden werden gecremeerd! Ik heb echter ook in Berlijn de expositie bezocht in het Bendlerblock waar Claus von Stauffenberg werd neergeschoten nadat zijn aanslag op Adolf Hitler op 20 juli 1944 was mislukt. In die expositieruimte wordt bovendien het verhaal verteld over alle Duitse groeperingen die tegen het nationaal-socialisme waren of ertegen streden al konden die geen van allen met elkaar samenwerken daar ze vaak ook elkaar verafschuwden, gelijk naar de huidige politici in Europa!
  Zo hangen er foto’s van Duitse generaals die bondgenoten waren van Stauffenberg en allemaal voor het Volksgerichtshof werden veroordeeld door rechter Roland Freisler (deze was in “lering” geweest bij Andrej Wyschinski, de wrede aanklager van Jozef Stalin die de showprocessen in Moskou had geleid) om daarna in de Plötzensee-gevangenis te worden opgehangen aan ijzeren vleeshaken met stroppen van pianosnaren om hun nek! Eén van die terechtgestelde generaal, Erich Hoepner, was helaas ook een antisemiet geweest en verantwoordelijk voor het platbranden en uitmoorden van dorpen tijdens de Slag om Moskou in 1941!
  Soms vind ik het jammer dat, toen in 1939 het Duits-Russische niet-aanvalsverdrag werd gesloten, Hitler en Stalin niet samen daar aanwezig waren geweest en dat Stauffenberg in dat jaar niet had geprobeerd om hen beiden met een bom op te blazen wat ze trouwens zelfs mogen doen met IS-terroristen en radicale moslimextremisten! De twee dictators zouden volgens een geheim rapport elkaar wel eens hebben ontmoet in 1941 voor de Duitse inval en in de jaren ’30 had zelfs Churchill zijn Duitse opponent willen bezoeken in een Duits hotel.
  Want om de anti-nazi’s in Europa te behagen: Churchill stond zelf ook achter het grootkapitalisme en kolonisme daar eeuwenlang Engeland, Frankrijk, Spanje, Nederland, België en vele andere Europese landen (Duitsland was toen nog verdeeld) óók niet vies waren van uitbuiting van vreemde volkeren, plunderingen en moordpartijen! En het zijn juist de aanhangers van de radicale islam die dit graag in Europa zouden willen gaan herhalen en wat hier koste wat het kost moet worden voorkomen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s