Herkomst alleen bij slachtoffers relevant, niet bij daders

Screenshot_13

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

Bij aanslagen hebben onze “kwaliteitsmedia” het er moeilijk mee  om, onder verwijzing naar de perscode, informatie te verschaffen over de herkomst van de dader. Dit leidt steeds opnieuw tot irritaties en discussies, want juist de vraag naar de herkomst van daders behoort toch tot de wezenlijke informatie die de burger als betrokkene en potentieel slachtoffer interesseert.

Bij slachtoffers wordt daarentegen snel op het gevoel gewerkt. Zo kopt “Focus”: “22-jarige vluchteling verdrinkt in zwemmeer”. Een jonge vluchteling is zaterdag verdronken in een zwemmeer bij München. Volgens informatie van de brandweer en de politie ging de 22-jarige ´s avonds in het water van de Lerchenauer See kopje onder. Getuigen alarmeerden de reddingsploegen. Hierbij werden o.a. duikers van de brandweer en twee helikopters ingezet. Na ongeveer 20 minuten vonden de redders de man op ongeveer vier meter diepte in het meer en haalden hem naar de kant. Even later overleed hij in een ziekenhuis in München. Een crisisinterventieteam hield zich bezig met de vrienden van de man.

Waarom wordt hier de herkomst genoemd? Hoezo de diversificatie tussen de verslaggeving over daders zonder benoemen van de herkomst en de verslaggeving over ongevallen met benoeming van herkomst? Wat is hiervan de bedoeling. Dit laat heel duidelijk de politieke gezindheid van journalisten zien en de intentie om de “vluchtelingen” zo mogelijk als slachtoffers en nooit als daders neer te zetten. Met journalistiek heeft dat echter weinig te maken.

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Door: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Vluchtelingen", Censuur, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Herkomst alleen bij slachtoffers relevant, niet bij daders

 1. Angie1968 zegt:

  Die policor houding van een groot deel van onze maatschappij is stompzinnig, lachwekkend en dodelijk verstikkend. Het is werkelijk een ziekte, met een suicidale ondergrond. Misschien moet een groot deel vd westerse gemeenschap ook maar gewoon kapot. Gewoon transporteren naar de Orient en Afrika. Kunnen ze meemaken hoe fijnzinnig ze daar met mensen omgaan. NOT. Dan zullen ze kruipend terugwillen naar onze fantastische wereld en hopelijk ook een beetje bereid zijn die te verdedigen tegen schorem zoals dat nu onze wereld binnenstroomt. En anders vallen ze maar harstikke dood.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Alle booslims zijn zielig en zitten bewust in de slachtofferrol, dit is van huis uit geleerd.
   De debiele guttmenschen zijn door hun verstandsverbijstering (cognitieve dissonantie) niet in staat om daar doorheen te kijken. Dus ook al zijn de booslims dader (wat in 99,9% van de opgepakte ratten ook zo is) dan blijven ze zielig in de ogen van de gestoorde slinksmensch. Smerige lichtgetinte ratten mogen een juwelier overvallen en als ze dan beiden met 1 schot naar hun fucking proleet allaaaaaahhhhh worden geknald zijn ze ineens slachtoffer van “zinloos” geweld!! Rattenfamilies die advokaten in de arm nemen om de juwelier kapot te maken?? Dus voor de debiele slinksmensch zijn alle crimi lichtgetinte parasieten “slachtoffer” vanwege hun beperkte zwaar tunnelvisie achtige en gestoorde gedachtegang. Maar let wel, de hoofdschuldigen aan al deze parasiten ellende is het faciliterende schorem uit den Haag!!!!!

   Like

 2. Jean zegt:

  No Problems, wij vullen dat wel zelf in en voor 100% komt dat steeds zo uit.
  Ik koop geen kranten want in leugens en bedrog ben ik niet geïnteresseerd.
  Als nu iedereen die kranten zou buiten smijten dan zal “objectieve informatie” snel volgen, want “geen brood leidt tot de dood”.

  Like

 3. cassandrasez zegt:

  Nog erger, als ze iets over afkomst vermelden is het “een Noor” ” een Zwitserse man” “een man uit Utrecht” “een Nederlandse Haatimam.” Terwijl het in alle gevallen een moslim betreft die maar 1 Ummah kent, de Islamitische staat zonder grenzen, met alleen fronten.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @cassandrasez: 12.51. uur. U heeft het volkomen in de gaten! Dankzij de verraders van de politiek, in Nederland alle partijen, minus de PVV, en de LINKSE pers en media, gaat in Nederland- net als in Duitsland- alles “naar de kloten”, Excusez le mot, web-master. Zo rolt dat hier!

   Like

 4. elisah zegt:

  Hou het volk maar koest, liefst totdat het te laat is…zo zal de opdracht van hogerhand zijn.

  Like

 5. johan zegt:

  Ja de journalistiek en zeker in Nederland is niet iets waar je trots op kan zijn.
  Als enkele asielzoekers vrijwillgierswerk doen zoals papier en zwerfvuil opruimen staat het in alle dagbladen en zenders ASIELZOEKERS helpen mee Nederland schoon te houden.
  Als boven genoemde een oude vrouw hebben verkracht staat in dezelfde dagbladen en zenders Nederlander verkracht een oude vrouw.
  HET ZOU MOOI ZIJN ALS ALLE ASIELZOEKERS Nederland SCHOONHOUDEN WAT IN MIJN OGEN INHOUD DAT ZE ALLEMAAL WEER VERTREKKEN NAAR DE wOESTIJN.

  Like

 6. Ze proberen ons dom te houden en in slaap te sussen. Gelukkig lukt dit niet bij allemaal.

  Like

 7. Deze wonderbaarlijke asielzoeker kan kennelijk 20 minuten zonder lucht en moet dus een zware kikvorsmannen opleiding achter de rug hebben tenzij hij beschikt over dobberkiewen en zijn hart stil kan zetten. Want volgens het verhaal kan hij onder water op 4 meter diepte gewoon ademloos 20 minuten overleven. Als de reddingsploegen ‘m vinden wordt hij naar de kant gesleept, vervolgens naar een ziekenhuis getransporteerd waar hij dan pas dood gaat.
  Ze moeten ‘m echt fileren want het kan zich zomaar om een menselijke duikboot handelen die op bevel van ISIS deze kant op gedobberd is om hier duikbootgerelateerde dingen te doen. Hebben ze bij hem wél een helm gevonden want dan weten we meer?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s