Noorse politie-inspecteur: “Buitenlander-vijandigheid is uiterst rationeel en terecht.”

Screenshot_30

(Vertaling: E.J. Bron)

Omdat immigranten uit het Midden-Oosten en Afrika extreem oververtegenwoordigd zijn bij geweldsmisdrijven, is het absoluut terecht om buitenlander-vijandig te zijn, vindt de Noorse inspecteur van politiek Thomas Utne Pettersen (foto).

Zijn tekst in het Noorse dagblad “Haugesunds Avis” is een repliek op een discussiestuk, waarin de filosoof over de angst van immigranten spreekt en hoe daardoor een kille en cynische samenleving ontstaat. De politie-inspecteur wijst zo´n conclusie af.

“De buitenlander-vijandigheid in de bevolking tegenover deze groep is uiterst rationeel en terecht”, stelt hij vast.

Om zijn these kracht bij te zetten, verwijst Thomas Utne Pettersen naar de criminaliteitsstatistiek en zijn eigen ervaringen. Hij praat over zijn werk, waarin hij dagelijks met meer of minder zwaar criminele immigranten te maken heeft.

“In  het jaar 2015 werden er in totaal 2.600 dagen gevangenisstraf gegeven. 2.200 dagen daarvan waren voor buitenlandse mannen”, schrijft de politie-inspecteur.

In Noorwegen, een land met een gelijke grote asielimmigratie als Duitsland, hebben negen van de tien geweldmisdadigers tegen kinderen een migratieachtergrond. In de afgelopen drie jaar werden in Oslo 89 vonnissen uitgesproken wegens huiselijk geweld – in 82 van die gevallen hadden de daders een migratieachtergrond.

“De geweldsmisdrijven door immigranten slokken enorme bronnen van de samenleving en de politie op”, zegt Pettersen.

Wat betreft de politie-inspecteur is “het terugdringen van de immigratie een van de belangrijkste maatregelen ter bestrijding van de criminaliteit.” Vreemd genoeg echter zijn de politici en de journalisten niet echt geïnteresseerd in deze problematiek, verbaast Pettersen zich. In veel EU-landen worden seksuele misdrijven op vrouwen door immigranten verzwegen. Een toestand die de inspecteur beschouwt als ondraaglijk.

“Het publiek heeft er recht op te weten voor welke uitdagingen de politie staat. Het moet te horen krijgen wie verantwoordelijk is voor een groot deel van de criminaliteit”, schrijft hij.

“Onze rechtsstaat, onze welvaartsstaat, onze veiligheid en niet in de laatste plaats onze gelijkberechtigde samenleving zijn in gevaar. Over misdrijven door immigranten, inclusief “asielzoekers”, moet gediscussieerd kunnen worden. Wat mij het meest zorgen baart, is dat zich niet meer mensen zorgen maken.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, Noorwegen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Noorse politie-inspecteur: “Buitenlander-vijandigheid is uiterst rationeel en terecht.”

 1. Thoth zegt:

  Nou, in dat geval, even wachten tot dat de politici, media, etc. hem afbranden.

  Like

 2. Dat is het gevaarlijke daaraan dat het went. Als volk wordt je afgeleid, vermaakt en bezig gehouden. Mensen blijven s’ nachts op om naar de Olympische Spelen te kijken en maken zich niet zo druk. Ja, tot dat het hun zelf raakt, dan zijn ze in enen wakker.

  Like

 3. Mary zegt:

  En zo nog een miljoen of wat meer die hun mond open gaan trekken in de EU over de totale immigratie ramp van Brussel/Merkel, Rutte etc. graag.

  Like

 4. Marc zegt:

  “Wat mij het meest zorgen baart, is dat zich niet meer mensen zorgen maken”, zegt Pettersen.

  Dat de politiek-correcte meute zich dit moge aantrekken.

  Subiet!

  Like

 5. henk der niederlander zegt:

  De man weet er geen fuck van en is dus een racist afvoeren dus omdat hij de waarheid verkondigt niet echt hetgeen de policor wil horen en zien

  Like

 6. Monique zegt:

  Dat ongedierte is onze resources aan het uitputten zodat er straks geen geld of mankracht meer is om hier tegen op te treden. Ze willen ons van binnen uit verzwakken om vervolgens ook van binnen uit toe te slaan en ons terug naar de middeleeuwen brengen.

  Like

 7. Monique zegt:

  Die lui zijn onze resources aan het uitputten zodat er straks geen mankracht en geen geld meer is om er iets tegen te doen. Ze willen ons van binnenuit verzwakken om vervolgens van binnen uit toe te slaan en ons eeuwen terug in de tijd te werpen. Zo zijn ze.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  De Vraag is wie betaalt het zwijggeld aan politici, hoofdredacteuren, top journalisten en andere bobo’s in de media? Voor geld zijn ze bereid hun eigen mensen en land te verraden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s