Ook op Corsica voert burgemeester boerkiniverbod in

Screenshot_18

De burgemeester van Sisco, een gemeente op het Franse eiland Corsica, heeft het dragen van een boerkini op het strand verboden, in navolging van zijn ambtgenoten in Cannes en Villeneuve-Loubet. Hij nam die beslissing naar aanleiding van de zware vechtpartij die daar zaterdagavond plaatsvond, zo zegt hij aan het Franse persagentschap AFP.

De Standaard

Volgens getuigen was die hevige vechtpartij ontstaan nadat toeristen foto’s hadden gemaakt van vrouwen in boerkini. Vijf mensen raakten daarbij gewond en een honderdtal agenten en gendarmes moest worden ingezet om de gemoederen te bedaren. De burgemeester van Sisco, Ange-Pierre Vivoni, heeft daarom besloten om een boerkiniverbod in te voeren, dat al op dinsdag van kracht wordt.

Eerder voerden de burgemeester van Cannes en Villeneuve-Loubet, beide aan de Côte d’Azur, ook al een boerkiniverbod op het strand in.

Bron:
www.standaard.be
(h/t “classified”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Frankrijk, gezond realisme, Islam, Islamisering, Overheid, Patriottisme. Bookmark de permalink .

31 reacties op Ook op Corsica voert burgemeester boerkiniverbod in

 1. Corsicaanse stad stelt boerkiniverbod op strand in na rellen Corsicanen vs. Marokkanen
  Sfeer tussen Corsicanen en Noord-Afrikaanse immigranten gespannen
  http://nieuws.tpo.nl/2016/08/15/corsica-stelt-boerkiniverbod-op-strand-rellen-corsicanen-vs-marokkanen/

  Like

 2. Jean zegt:

  Ook zonder vechtpartijen moet die rotzooi verboden worden want die vuiligheid hoort niet thuis in heel Europa net zoals die juncker en merkel en die hele EU bende ook niet thuishoren in Europa.

  Like

 3. Ron V. zegt:

  Gaat de goede kant op.

  Like

 4. Angie1968 zegt:

  Je moet er toch niet aan denken dat wij ook zware matpartijen krijgen op het strand omdat iemand die apepakkies-wijven op de foto zet… Die kerels met hun eer en schaamte-code horen hier niet en hun domme broedkip-wijven ook niet. Alleen maar agressie, chaos, barbarij. Ik hoop dat die Corsicanen even hun ouderwetse maffiose tanden laten zien en die Marokkanen helemaal verrot schoppen en ze daarna van het eiland afflikkeren met hun inteeltgezinnen erbij.

  Like

  • fleckie zegt:

   De god-Fathers van de Siciliaanse mafia zal ook al wel’ aangevoerd ‘zijn vanuit de Ver.Staten, …op Sicilië.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Angie1968 op 15/8 om 17:15

   Ik heb me wel eens laten vertellen dat Corsicanen niet behoren tot het allermakkelijkste soort volk. Ze zijn niet zo dol op vreemdelingen, en ik denk dan ook dat de Marokkanen daar zich beter maar gedeisd kunnen houden. Wat doen Marokkanen trouwens op Corsica? Blijf in Marokko zou ik zeggen. Zeker als je van die achterlijke gewoonten en gebruiken hanteert.
   In elk geval hebben de Corsicanen hun tanden laten zien. Bravo! Ze hebben luidkeels duidelijk gemaakt dat ze zich niet door Marokkanen aan de kant laten drukken.

   Like

 5. Sabeltant zegt:

  Prima zaak. Het is ook geen gezicht. Als je je niet naar westerse maatstaven kunt gedragen op het strand dan ga je thuis maar in de tuin liggen.
  Laat het merendeel van de mensen niet de dupe worden van een handjevol provocerende moslims.

  Like

 6. topsporter zegt:

  goede ontwikkelingen.

  Like

 7. Jan zegt:

  Die man heeft groot gelijk, dit is een aanfluiting, een schandvlek voor de natie en een klap in het gezicht van de bevolking:

  Voorheen:

  Like

 8. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Dat gedraag van zo’n wulpse burkini,
  op het strand van ons eiland dat kan nie…
  man…ze kieken maar raak,
  dus je bent zó de eh. Sjaak
  vindt Anne-en-nóg-wat Vivoni 😛

  Like

 9. Het net sluit zich. (Om de boerkinidraagsters, wel te verstaan….)

  Like

 10. Claudia M. zegt:

  Volgens mij beschikken al die moslims zelf in eigen landen over kilometers lange stranden in haast tropische landen; ga maar gezellig daar met je burkini naartoe en neem vooral jullie mannelijke exemplaren mee! Dan kunnen wij weer zonder gesis, voor hoer uitgemaakt te worden en/of erger naar onze stranden. Kunnen onze meiden daar weer naartoe zonder voortdurend lastig gevallen te worden door getint tuig!

  Like

 11. Hans zegt:

  Lees maar Asterix op Corsica
  Dat is grappig gebracht
  Maar 100% waar.
  Op de Corsicane gaan de islamitische beroepsnegerts hun tandjes helemaal stukbijten.
  Corscanen zijn trots en hebben goede genen, niet van die slappe inteelt troep.
  Die laten zich niet zoals laffe Nederlanders pakken, die meppen erop en slachten ze af.
  En zo hoort het ook.

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Toch gaat het in Nederland ook gebeuren Hans. De geciviliseerden dienen hun schaamtegevoel om te gaan meppen overboord te zetten. Dat houdt in dat velen eerst nog een flink pak slaag dienen te krijgen van die beestmenschen. Of enkele aanslagen, dat kan natuurlijk ook. Daarna gaan we volledig los. Dat geldt overigens ook voor de rest onze Europese broeders. En zij die dit allemaal mogelijk maakten worden uit de aard der zaak beslist niet vergeten.
   Ik merk dat de meeste mensen met de dag kwader en gefrustreerder raken. Dat is een goed teken.

   Like

  • BertG. zegt:

   (Is Hans misschien dezelfde persoon die het hier laatst over peter pan had?)

   Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Wat niet verteld wordt is dat grote groepen niet mohammedanen klaar stonden om gewapend met stokken en ander slagspul de moslimwijk in te trekken om daar verder hun verhaal te halen.

  Lees het poltiek correcte verslag van de NOS waarin ze net weer een andere draai geven aan het onstaan van de rellen. Van decennia islam provocaties hoor je ze niet spreken. Het opkomend nationalisme is het probleem en niet de islam.

  http://nos.nl/artikel/2077255-betogers-vernielen-islamitische-gebedsruimte-op-corsica.html

  Like

 13. Sjaak zegt:

  Flikker alle moslims eruit, en de rust keert weer terug !

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Heel goed gedaan van deze burgemeester. Laat al die aanhangers van de islam s.v.p. optiefen naar hun zandbaklanden in Noord-Afrika. Dat zou pas een win-win situatie zijn.

  Like

 15. C.A.Barstow zegt:

  Zou de ”Ommekeer” nu echt ingezet zijn?

  Like

 16. Bravo !!!! Ik hoorde het op de radio, mooi die zit.

  Like

 17. ildiko zegt:

  Als ze denken dat hier in Europa ze alles mogen veranderen dan zijn ze op verkeerde adres. Het geduld van de Europeanen raakt op, en dan gaan de poppen dansen.

  Like

 18. Cathja zegt:

  Mooi zo. En nu in heel Europa! Laat zien wie er de regels bepalen.

  Like

 19. Geronimo zegt:

  Ik heb het altijd al gezegd, met woorden komen we geen millimeter vooruit. Het enige wat die kerels vanuit de wieg begrijpen, is de harde hand. Zonder veel blablablabla. Al de rest wordt beschouwd als zwakte van onze kant, met alle gevolgen vandien. Willen we van die allahsnackbar-meute vanaf, dan zullen we dit met daden moeten kenbaar maken. Anders zal de islam-koekoek ons uit ons eigen nest gooien voor we het goed en wel beseffen. Dat is, vergeet het niet, het ultieme doel van dit achterlijke volkje. Voor de rest betekenen ze niets. Het enige wat ze kennen en dat telt in hun leven, is hun imaginaire maangod allah. Daarbuiten één groot zwart gat, stilstand en leegte, de cultus van de dood, lijden en verderf. Dat is wat ze ons brengen, die zogezegde ‘verrijkers’, die zullen instaan voor onze toekomst. Nog zo’n fabeltje.

  Vandaar dat het deugd doet te bemerken dat de mensen het overal stilaan wel gehad hebben met deze hordes islamitisch ongeregeld, die onze maatschappijen willen overnemen en terug voeren naar de middeleeuwen. Verzet daartegen staat dus gelijk met wettige zelfverdediging. Daar is bijgevolg niks mis mee.

  Zij die in boerkini’s en ander mensonterend spul aan het strand en elders willen verblijven of rondlopen, hoepel op naar de eigen zandbakken, de anderen houden zich vooral heel koest, vragen noch eisen iets, en hun achterlijke bedoeïenen-geloof beleven ze maar thuis. In de privé sfeer, waar zoiets thuis hoort. Dat is hun enige recht. Geen sharia, maar onze wetten en regels. Zij zijn de gasten, wij de gastheren, en als dusdanig beschikken wij, en niet zij. Ook niet als ze hier zijn geboren intussen, want dat maakt, zo toont de rauwe realiteit ons dagdagelijks, uiteindelijk geen enkel verschil. Ze blijven wat ze zijn, onverdraagzame islamitische veroveraars, meestal met dubbele nationaliteit dan nog. Kwestie van van twee walletjes te kunnen eten. Op onze kosten uiteraard, want zo gedragen veroveraars zich nu eenmaal tegenover hun onderdanigen.

  Ik ben heel dat islamitisch gedoe intussen wel kotsbeu. Er gaat geen dag meer voorbij, of je wordt er mee geconfronteerd. Zet de tv aan, luister naar het nieuws op de radio, of beter nog, surf op het internet, en het is al islam-miserie die je wereldwijd om de oren slaat. Dit gedachtengoed hoort hier eenvoudig niet thuis, in geen enkele beschaafde maatschappij overigens die naam waardig, en ik wil daar dan ook helemaal niets mee te maken hebben. Onze kerken worden de een na de ander ontwijd. In de plaats rijzen de moskeeën overal als giftige paddestoelen uit de grond. Een regelrechte schande is dat.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s