Rusland zet lange afstand bommenwerpers tegen ISIS in

Screenshot_23

(Vertaling: E.J. Bron)

Rusland voert de strijd tegen ISIS in Syrië op. De huurlingen zouden ondersteund worden door de CIA.

DWN

In het oosten van Syrië hebben Russische lange afstand bommenwerpers volgens informatie van het Russische ministerie van Defensie wapenopslagplaatsen van de jihadistische terreurmilitie “Islamitische Staat” (ISIS) vernietigd. De zes vliegtuigen van het type Tupolev zouden zondag doelen in het zuidwesten, oosten en noordoosten van de stad Deir ez-Zor hebben aangevallen en twee commandoposten, zes wapenopslagplaatsen, voertuigen van ISIS evenals “een groot aantal strijders” getroffen hebben, deelde het ministerie mee.

Daarbij zou het om zes supersonische bommenwerpers van het type Tu-22M3 gaan (foto boven). De bommenwerpers zouden luchtondersteuning hebben gekregen van gevechtsvliegtuigen van de types Su-30SM en Su-35S van het luchtmachtssteunpunt Hmeymim, aldus het persbureau “Tass”. Dit was de derde aanval met supersonische bommenwerpers op ISIS-stellingen in Syrië. Op 8 augustus voerden de Tu-22M3 bommenwerpers luchtaanvallen uit op stellingen van ISIS in de buurt van Palmyra en op 11 augustus ten zuidoosten, noorden en noordwesten van Raqqa uit.

De ISIS-militie controleert grote delen van de stad Deir ez-Zor en de gelijknamige olierijke provincie in het oosten van het land. De militie voerde strijd met de Syrische regeringstroepen om de controle van een belangrijke luchtmachtbasis.

Enkele dagen geleden was bekend geworden dat de CIA de radicale islamieten ondersteund zou hebben.

Vrijdag waren de laatste IS-strijders uit de Syrische stad Manbij, in de buurt van de Turkse grens, door een door de VS ondersteund Koerdisch-Arabisch bondgenootschap verdreven. Daarop verklaarde het Amerikaanse ministerie van Defensie dat dit zou aantonen dat de Jihadisten “aan het einde van hun Latijn” zouden zijn.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ISIS, Rusland, Syrië. Bookmark de permalink .

17 reacties op Rusland zet lange afstand bommenwerpers tegen ISIS in

 1. Harry zegt:

  “Daarop verklaarde het Amerikaanse ministerie van defensie dat dit zou aantonen dat de jihadisten ‘aan het einde van latijn ‘zouden zijn” , lees ik als laatste zin .

  Wat een nonsens , de krengen zitten inmiddels overal !
  En praktisch IEDERE DAG zijn er ergens aanslagen .
  Wat me zo verschrikkelijk ergert is het feit dat ze óf geen benul hebben hoe erg het al is met dat tuig , óf ze proberen ons te bedonderen .
  Het isis tuig zit overal in de Westerse maatschappij .Oók in Amerika .Maar erger nog , óók hier !
  Ze vallen niet op tussen het gelegaliseerde moslim gajes en kunnen betrekkelijk ongestoord hun gang gaan .

  Wat een rot-rol vervullen die Amerikanen , toch , ze strijden aan twee fronten .

  Terroristen bombarderen en “huurlingen” trainen en bevoorraden , hoe gek wil je het hebben ?
  Terwijl terroristen en “huurlingen” volledig dezelfde zijn , het enige verschil is mogelijk wie hun “salaris” betaalt .
  In het geval van de “huurlingen” zal Obama het zijn .
  Anders zouden ze het toch zo niet noemen ?

  Obama , de uitstekend geïntegreerde landverrader .

  Like

 2. ildiko zegt:

  Hallo MP Poetin…….. a.u.b. doet u ook in Europa ……help !

  Geliked door 1 persoon

 3. Jade zegt:

  Уважаемый г-н Путин ,
  Пожалуйста, не забудьте бомбить Брюссель и Гаага

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Rusland doet te minste nog iets zinnigs. Munitie- en wapenfabrieken, drukkerijen voor bankbiljetten en identiteitsbewijzen draien tegenwoordig weer overuren. Wallstreet ligt er (nog) niet helemaal wakker van. Defensie zend regelmatig TV spotjes uit voor meer militair personeel. Alles voor de vrijheid !! Ja ja, voor de vrijheid. Nog even, straks zijn we allemaal asielzoekers.

  Like

 5. C.A.Barstow zegt:

  Goede zaak, Poetin heeft begrepen dat Europa en Rusland in groot gevaar verkeren, uitroeien dat islamitisch ratten tuig!

  Like

 6. Geronimo zegt:

  IS is als een uitgezaaide kanker, waarbij werd verzuimd om het primaire gezwel meteen te verwijderen. En wat een uitgezaaide kanker meestal betekent, weet iedereen. Alleen radicale chemotherapie kan deze islam-kanker mogelijk nog stoppen, maar het is intussen al wel vijf over twaalf. Dus Europa, meteen aan het infuus, hoe zwaar ook de nevenwerkingen. Daar valt nu niet meer aan te ontkomen. Nog altijd beter dat dan de totale ondergang.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Nou, een groot gedeelte van de IS moordenaars, zitten ondertussen in Europa, en bereiden aanslagen voor op ONS, gewone burgers! Dat is nu het gevolg, van het verraad van 1975, te weten “De Resolutie van Straatsburg”. En de verraders der politiek, van “links tot rechts”, zullen er wel voor zorgen, dat zij NIET geraakt zullen worden. Inderdaad, de islam is vergif, voor iedere samenleving.

  Like

 8. Teva Teff (FFI) zegt:

  E.J. Bron schreef: “Dit was de derde aanval met supersonische bommenwerpers op ISIS-stellingen in Syrië.” Volgens mij is de luchtmacht van de Russische Federatie al vanaf eind September actief aan het bombarderen in Syrië. Hoe lang er al van dit type verouderde bommenwerper de Tupolev Tu-22 gebruikt wordt gemaakt in dit oorlogsgebied weet ik niet exact maar volgens Putin zelf al vanaf 17 november 2015. Het zou zomaar kunnen zijn dat het dus niet het derde Russische bombardement met meerdere vliegtuigen van het type Tu-22 maar de honderdste.
  En dan heb je natuurlijk nog de vraag over, de beweringen van het succes van het leggen van deze bommentapijten op een stad, zijn deze beweringen wel waar?

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Teva Teff(FFI).

  Afgezien van je miskleun inzake de oorsprong van bovenstaand artikel, wat je maar gemakshalve aan Bron toekende, raad ik je als fanatiek links georiënteerde waarheidszoeker ten stelligste aan jouw waarheid in de toekomst maar te zoeken bij NPO-nieuwsbronnen of, nog beter, bij de CIA rechtstreeks…

  Daar hoor je helemaal thuis.

  Like

 10. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 11. Ariel zegt:

  Geachte Heer Bron. Mag ik U even zeggen dat Teva Teff niet bij FFI hoort. Het is een trol die op ons forum probeert om uw artikelen te ontmaskeren. Tot nu toe is dat niet gebeurd, Ik heb hem een eigen draad gegeven in de ZOO. http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?f=42&t=25706

  Dus als Teva hier weer zijn nare hoofd opsteekt, weet dan dat wij hem ook niet moeten, en dat hij niet spreekt namens FFI. En kunt u misschien het (FFI ) achter zijn naam weghalen?

  Vriendelijke groet.
  Ariel.

  Like

 12. 4sjun zegt:

  Die eigen draad biedt toch wel weer een inkijkje in wat sommige mensen drijft om digitale geurspoortjes achter te laten. Zeker in de tijden dat controle op het narratief verandert (al willen onze MSM dat natuurlijk niet want het kost invloed en abonneegelden) kan het erg handig zijn om mensen de ruimte te laten de ingebakken en soms letterlijk voorgeschreven mening te kunnen veranderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s