Slag om Aleppo: Al-Nusra-Front past tactiek van de “verschroeide aarde” toe

Screenshot_27

(Vertaling: E.J. Bron)

Aleppo – Terwijl westerse en vooral Duitse media hevig verontwaardigd zijn over de burgerslachtoffers in de strijd om Aleppo en daar vooral de Syrische regeringstroepen voor verantwoordelijk maken, blijkt de situatie ter plaatse anders te zijn. De door de regeringstroepen in het nauw gebrachte terreurgroepen in Aleppo passen namelijk de tactiek van de “verschroeide aarde” toe.

Duits - Zuerst

Zo hebben strijders van het Al-Nusra-Front in het stadsdeel Kariat-el-Ansari in het oosten van Aleppo leden van hun organisatie, die de wapens wilden neerleggen en de stad via humanitaire corridors wilden verlaten, inclusief hun families geëxecuteerd. Daarbij werden meer dan 40 mensen doodgeschoten.

Bij hun tactiek van de “verbrande aarde” zetten de terroristen ook krachtige wapens tegen de burgerbevolking in. Doelbewust worden huizen van “afvalligen” met zwaar geschut onder vuur genomen. Volgens waarnemingen in het stadsdistrict Ak-Hadami wordt de burgerbevolking met artillerie, gasflessen en zelfgemaakte raketten bestookt.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", Censuur, Desinformatie, Hypocrisie, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Rotzakken, Syrië. Bookmark de permalink .

4 reacties op Slag om Aleppo: Al-Nusra-Front past tactiek van de “verschroeide aarde” toe

 1. joopklepzeiker zegt:

  Zit hier nu een positief kantje aan ?

  Geliked door 1 persoon

 2. Duitse media is weer verontwaardigd, hadden dan ze dat zootje burgers er ook nog bij willen hebben. Prima voor hun zelf, maar dan ook lekker zelf bij je houden en niet andere landen dwingen tot een deal van overnamen.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Dat is allemaal in orde, want het staat zo in hun HAATBOEK de Koran!

  Like

 4. vincent meijer zegt:

  Vriendjes van Hoessein O. toch, El Nusra? Dus op kosten van Amerikaanse belastingbetaler, dit alles. Of als je producten afneemt uit dat land, en de omzetbelasting wordt door Barack H.O. doorgesluisd naar die gasten? Beter een tijdelijke boycot. Een BDS van alles uit illegaal bezet gebied behorende aan inheemse stammen, stel ik voor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s