“Vluchtelingen” in Zweden: Gratis onderkomen afgewezen – nu (ver)huren a.u.b.!

Screenshot_10

(Vertaling: E.J. Bron)

Het bestuur van de Zweedse stad Norrtälje heeft zijn burgers ertoe opgeroepen vakantiewoningen aan “migranten” te verhuren, zoals het dagblad “Svenska Dagbladet” bericht. Die Zweden die hiermee akkoord gaan, moeten gebruikelijke huurcontracten met de geïnteresseerden afsluiten. Het stadsbestuur zal er op letten dat de “migranten” op tijd de huur betalen.

nieuws spoetnik

Svenska Dagbladet”: “De meerderheid van de asielzoekers zijn fatsoenlijke mensen. Bovendien krijgen ze uitkeringen, zodat ze in staat zijn huur te betalen”, zei Ali Rashidi tegenover de sociale dienst.

Daarvoor was bericht dat “vluchtelingen” in Zweden weigerden te wonen in gratis aan hen beschikbaar gestelde onderkomens.

Zweden heeft vorig jaar 163.000 “vluchtelingen” opgenomen, in relatie tot het bevolkingsaantal is dat beduidend boven het quotum van ieder ander EU-land. Volgens de nieuwste schattingen wordt dit jaar rekening gehouden met ongeveer 50.000 nieuwe immigranten.

Bron:
http://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, betutteling, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

16 reacties op “Vluchtelingen” in Zweden: Gratis onderkomen afgewezen – nu (ver)huren a.u.b.!

 1. koddebeier zegt:

  Het land der (linkse) dwazen !!

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Al had ik een park vól staan met die woningen, ik zou ze pertinent NIET aan ‘vluchtelingen’ verhuren. Als ik denk aan de foto’s en filmpjes van uitgeleefde en compleet vernielde onderkomens, dan heb je naar mijn idee je verstand verloren als je je eigendommen aan die losgeslagen mensen te huur aanbiedt.
  De overheid heeft al die lui binnen gelaten, dan zorgen ze ook maar dat er van overheidswege woonruimte is. Je kunt wel een veel te grote broek aantrekken, maar dan zul je hem zelf ook op moeten houden. Je kunt dit gewoon niet van de burgers verwachten. Want nu wordt het de burgers nog gevraagd, maar wie zegt me dat dit binnenkort niet van hen wordt geëist? Temeer daar de verwachting is dat er nóg wel eens 50.000 ‘vluchtelingen’ bij zouden kunnen komen!

  Zijn ze werkelijk krankzinnig geworden daar in Zweden? Ik vrees van wel.

  Geliked door 2 people

 3. Eduard uit Breda zegt:

  Bij problemen snel terug sturen naar de zandbak

  Geliked door 1 persoon

 4. Hendrik zegt:

  Die Zweden verwachten er dit jaar ook nog eens 50.000, zijn ze daar knettergek? Op de vlieger en weg uit Europa(beter in veewagens). De gifberg wordt alleen maar groter……..Dank aan de EU met zijn oerdomme beleid.

  Geliked door 1 persoon

 5. Als ze het al niet waren, de meest krankzinnige dingen al over gehoord.

  Geliked door 1 persoon

 6. Thomasson zegt:

  Als de Britse schrijver H.G. Wells had in onze tijd geleefd, dan had hij de Zweden de “Suicide Club” genoemd (naar zijn bekende verhaal uit het boek New Arabian Nights).

  Geliked door 2 people

 7. Wachteres zegt:

  Als een Zweed zijn vakantiehuis nog gaat verhuren aan ‘vluchtelingen’, dan verdient hij niet beter dan dat zijn huis wordt gesloopt.

  Niet zeuren, alles voor het goede doel.

  Geliked door 1 persoon

 8. Drs.P. zegt:

  Zweden is ons voorland, dus wacht maar af de komende jaren, nergens meer heen op vakantie, niet naar Duitsland, niet naar het mooie land Zweden, want alle parken vol met fucking tering asielparasiet ratten!!!!
  Stond aantal maanden geleden stukje in de krant of op Bron betreffende een linksdraaiende guttmensch in Zweden die dacht aan win-win met huisje verhuren. Na half jaar een schade van 150.000 waarvan ze er maar 70.000 vergoed kreeg?? Dus doe je best slinkse debielen, verhuur allemaal je vakantiehuis aan de parasieten, dan zijn jullie tenminste snel genezen van de waandenkbeelden in jullie hoofden!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Pieter zegt:

  Dat ze maar lekker kapot gestoken mogen worden door de muggen daar !

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Zweden, door de Roden/de linkse gekkenkerk, naar de verdommenis. Ik blijf het herhalen, overal in Europa is het LINKS die de grootste islamlovers zijn.

  Like

 11. Elena zegt:

  Indien ik de luxe had een vakantie woning te bezitten…zou ik het nog liever eigenhandig met de grond gelijk maken dan het aan parasieten te verhuren.

  Like

 12. Sabeltant zegt:

  Het stadsbestuur zal er op letten dat de “migranten” op tijd de huur betalen….

  Hahahahaha, ik zou enkel maar voor een flink bedrag (nadien is het uitgewoond) verhuren aan de gemeente. Die kan het op haar beurt weer verhalen op asielzoekers die ALLES gratis krijgen.
  Veel succes met al die parasieten!

  Like

 13. Karen zegt:

  Ze weigeren te wonen in de gratis onderkomens? Bossen zat gaan ze daar toch wonen. Ik zelf zou mijn huis liever in de fik steken dan verhuren aan deze, grotendeels toch, illegale immigranten.

  Like

 14. C.A.Barstow zegt:

  Zweden kunnen wij gevoegelijk als verloren beschouwen, volkomen vernietigd door jarenlang links wanbeleid.
  Als wij Nederlanders willen voorkomen dat dat ons ook overkomt dan weten wij in ieder geval op wie we volgend jaar NIET moeten stemmen en wat belangrijker is, op wie wij WEL moeten stemmen,
  STEM PVV STEM GEERT WILDERS

  Like

 15. paulzwueste zegt:

  In Zweden nadert met rasse schreden het moment waarop Zweden vakantiewoningen mogen huren van migranten.

  Ik gun het ze van harte…!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s