Wenen: Negen Irakezen verkrachten 28-jarige Duitse

Screenshot_32

(Vertaling: E.J. Bron)

In Wenen werd een 28-jarige Duitse vrouw door meerdere Irakezen verkracht. Zoals de ORF bericht, vond de misdaad in Oudejaarsnacht plaats. De politie maakte deze echter pas vandaag bekend.

Freie Zeiten

Afgelopen weekend werden er negen Irakezen gearresteerd en werd voor hen voorarrest aangevraagd, berichtte de politie maandag. Van meerdere in staat van beschuldiging gestelde personen werden DNA-sporen veilig gesteld. Allen negen Irakezen betwisten de misdaad.

De vrouw uit de Duitse deelstaat Niedersachsen was in Wenen op bezoek bij een vriendin. Na een feest was de 28-jarige in “een vreemde woning wakker geworden”, verklaarde de politiewoordvoerder Paul Eidenberger. Ze is daar waarschijnlijk van 02.00 uur tot 06.00 uur geweest. De daders hebben volgens de politie misbruik gemaakt van het feit dat het meisje veel alcohol had gedronken.

Langdurig onderzoek

De politie spreekt van een “moeilijk en langdurig” onderzoek, omdat de vrouw zich de nacht “slecht” respectievelijk “vaag” kon herinneren. Uiteindelijk werden negen Irakezen tussen de 21 en 47 jaar als verdachten opgespoord. De mannen kwamen als “asielzoekers” naar Oostenrijk.

De verdachten woonden in verschillende asielonderkomens en werden afgelopen weekend gearresteerd. Tegen alle negen Irakezen werd aangifte gedaan wegens verkrachting. De rechercheurs konden aan de hand van DNA-sporen bewijzen dat meerdere mannen de vrouw verkrachtten. Hoeveel van hen “directe dader of medeplichtige waren”, zou nog niet duidelijk zijn, zei Eidenberger.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Irak, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Wenen: Negen Irakezen verkrachten 28-jarige Duitse

 1. Zolang als die gelukzoekers nog geknuffeld worden, zullen blijven verkrachten. Bij onze regering ligt de verantwoording, die biedt ons géén veiligheid en bescherming.

  Liked by 1 persoon

 2. Thoth zegt:

  (..)De politie maakte deze echter pas vandaag bekend(..)

  Het is toch wat, deze politie… ik neem aan dat het verlaten, eenzame jongeren/ouderen waren of zo. En nu nog wel met 9 tegelijk…. tja, dan denk ik aan de geitenneukers.

  Liked by 1 persoon

 3. terex zegt:

  Ik hoop dat ze allemaal een nekschot krijgen. Wat een tyfusvolk

  Liked by 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Dat moet dan wel ‘in het geheim gebeuren, [anders heeft de hele meute, op gang komend o.a. …redenen..om ”’echt ..AMOK te maken, ‘en masse’,[‘trommelen meteen hun soortgenoten op, elders……Beter ware het ‘anoniem] ‘medicinaal’ impotent te maken, dan hebben ze iets om na te denken hoe dat zo komt.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Dat zou mooi zijn, echter ook de gene die verantwoordelijk zijn voor de import van dit tuig !!

   Like

 4. erik zegt:

  s’nachts komt het ongedierte op pad, dan moet je thuis zijn, ik wil niets, maar dan ook niets goedpraten, maar je loopt nou eenmaal risico’s als je s’nachts op pad bent. Dus we kunnen wel schelden op de daders(die zwaar gestraft moeten worden!!) maar als dit ‘meisje’ (28 jr) op een normale tijd fatsoenlijk binnen was geweest, was haar dit niet overkomen! Gewoon een nuchtere constatering.

  Like

  • U wilt niets goedpraten, maar even later volgt dan die “nuchtere constatering!
   Begrijpt U niet, dat je dergelijke overwegingen in dit geval niet kunt laten prevaleren? Ik maak U er op attent, dat de moslims in wezen soortgelijke criteria hanteren, zij het dan sterk aangescherpt! En die kant moeten we zéker niet op, anders kon u net zo goed….nou, bij die Mevrouw-de-burgemeester-van- Keulen in de leer geweest zijn!

   Like

   • Erik zegt:

    Natuurlijk begrijp ik dat allemaal wel, maar het lijkt wel alsof wanneer de moslims/’vluchtelingen’ maar weg zijn dat er dan geen misdaad meer zou zijn. Dat is gewoon niet waar! Wat zou het mooi zijn als iederéén ten allen tijde veilig zou zijn, maar dat ís niet zo en dat gaat voorlopig ook niet gebeuren, de wereld zal de komende tijd nog behoorlijk rottiger worden dan hij nu al is. En zolang de wereld niet een 100% veilige haven is moeten wij ons aanpassen en dus op tijd in huis zijn en je niet dronken zuipen of high worden van drugs etc. etc. Een oud (nuchter) nederlands gezegde luid: “gelegenheid maakt de dief”.
    Uiteraard ben ik het met u eens dat de daders van deze ernstige misdaad onmiddellijk, zonder vorm van proces naar het land van herkomst gedeporteerd moeten worden, en mochten er advocaten zijn die hun willen verdedigen? die kunnen mooi mee naar de zandbak, advocaatje spelen.
    En dat geld voor alle ‘vluchtelingen’: bij het minste vergrijp onmiddellijk terugsturen.

    Like

   • hslot4 zegt:

    Nou Theresa hij heeft wel degelijk een punt sterker nog een heel groot punt .
    Een meisje van 28 jaar is voor mij geen meisje meer maar een volwassen vrouw die beter zou moeten weten dan zich op een feest met geitenneukers vol te laten lopen met drank en vervolgens verkrachting te gaan roepen.
    Wij noemen dat gewoon aandachts hoeren die er om vragen (van die probleem gevallen).
    Elke volwassen vrouw met enige activiteit boven de hersenstam ook al is ze blond zou dit toch moeten weten dat het vragen om ellende is.
    Kun je wel de onozele bobo uithangen maar feit is Qute :
    De vrouw uit de Duitse deelstaat Niedersachsen was in Wenen op bezoek bij een vriendin. Na een feest was de 28-jarige in “een vreemde woning wakker geworden.
    eind quote :
    Uhh waar was de vriendin ? feestje bij je vriendin en dan wordt je in een vreemde woning wakker ?
    Zeker always ultra extra dun met vleugeltjes vloog zo naar een vreemde woning met negen irakezen .
    Geeft trouwens wel weer een heel andere kijk op het word Irakezen en lmao

    Like

  • Wally Karig zegt:

   Je vergeet één ding: voor bepaalde mensen is dit een vorm van ‘normaal’… In Engeland staat 90% van de verkrachtingen/mishandelingen op naam van moslim-mannen, die slechts ca. 2% van de bevolking vormen… Gewoon een constatering.

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Dan zal de “linkse kerk”, er wel voor zorgen, dat deze “edele wilden”, zo snel mogelijk vrij komen, of met een taakstraf ervan af komen. Mark my words. Links en de islam= GIF!

  Like

 6. elisah zegt:

  Leuke vriendin bij wie ze op bezoek was, laat haar eerst praktisch coma-zuipen en dan meenemen door wilde beesten.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Dit tuig moet na hun straf uitgezeten te hebben onmiddellijk worden uitgezet. Als Merkel ons probeert wijs te maken dat ‘we’ deze jonge mannen nodig hebben in onze bedrijven, en dat ‘we’ ze nodig hebben om de vergrijzing tegen te gaan, dan worden met die uitspraken haar leugens steeds meer zichtbaar. Ze heeft met opzet en kwade bedoelingen miljoenen van hetzelfde soort toegelaten tot Duitsland/tot Europa, want deze misdadigers zullen nooit opkomen voor de belangen van hun nieuwe thuisland. Ze zijn hier met een missie. Hun eigen misdadige praktijken zetten ze voort in Duitsland, Oostenrijk, en…..Nederland. Islamisering van de hele wereld hebben zij allen op het oog.

  Wat een grafvolk is het toch!!

  Liked by 1 persoon

 8. Hendrik zegt:

  Ter plekke doodschieten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s