“Wir schaffen das!”: Syrische “vluchtelingen” vermoorden asieltolk

Screenshot_14

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

“Wir schaffen das”, zouden Syrische “vluchtelingen” in Leipzig tegen elkaar gezegd hebben. Daarna vermoordden ze volgens een bericht een tolk/vertaler van het “Bundesamt für Migration und Flüchtlinge” (BAMF). Angela Merkel wil niet dat de zaak bekendgemaakt wordt.

Kopp-Online

De zaak dient niet openlijk bekend te worden. Want volgens onderzoek tot nu toe waren het kennelijk Mutti Merkel´s geschoolde krachten. Na de moordnacht werd er in ieder geval achter het stuur van het voertuig van de vermoorde man een Syriër geflitst. En de rekeningen van de tolk werden leeggeroofd. De nieuwe soort “verrijking” maken we op dit moment in het hele land mee. Heel veel wordt gewoon doodgezwegen. Ieder uur. Wanneer een “bescherming zoekende” ergens seks zoekt en vrouwen willekeurig tussen de benen grijpt, dan staat dat zelfs vaak niet eens meer in de krant. Dat is gewoon al heel normaal. Ook wanneer de 15 jaar oude zoon van een imam in de Europese hoofdstad Brussel er in een YouTube-video toe oproept “ongelovigen” te doden, dan kijken de politiek en de media gewoon weg:

 

Wat zal er eigenlijk gebeuren wanneer misschien morgenvroeg al niet één jonge moslim ertoe oproept om ons te vermoorden? Wanneer morgen 100.000 of 400.000 van de veel meer dan enkele miljoenen geïmmigreerde krachtige jonge mannen in de weerbare leeftijd met de groepsloyaliteit islam/moslim zouden besluiten om onze regels in het Duitstalige gebied niet (meer) op te volgen, dan hebben we een probleem.

Onze politici en vooraanstaande media, die geen idee hebben van gedragsbiologie, zien deze op ons afkomende risico´s niet. Of men verdringt ze.

Misschien hangt dit er mee samen dat wij mensen van het heden, die in welgestelde industrielanden leven, niet meer staan blootgesteld aan de gevaren die bij onze voorouders tot het dagelijks leven behoorden: overvallen, honger, roofdieren en nood.

Bij gebrek aan zulke ervaringen zoeken we handenwringend naar nieuwe gevaren, die wij als uitdagingen de baas kunnen worden: we boeken “avontuurlijke reizen”, springen deltavliegers van de rotsen, storten ons op ski´s de bergen af of klimmen in de korf van een luchtballon de hoogte in.

De overmeestering van gevaren zit evolutiehistorisch gezien heel diep binnen in ons. En omdat wij ons in onze industrielanden niet meer hoeven verdedigen tegen de alledaagse honger, roofdieren en overvallen, zoeken we deze risico´s of bewust in onze vrije tijd of we importeren ze nu in zo´n groot aantal, dat dit een historisch uniek mensenexperiment met onzeker uitkomst wordt.

Dit alles moet je goed in je achterhoofd houden als je oprecht over het thema binnenlandse veiligheid wilt praten. Iedereen weet dat parachutisten of bergbeklimmen aan steile rotswanden gevaarlijke sporten zijn, waarbij de uitdaging gemakkelijk met het leven betaald kan worden. Terwijl de massale import van mensen, die heel zeker geen groepsloyaliteit met onze cultuurkring hebben, zuiver gedragsbiologisch gezien veel gevaarlijker is.

Duidelijk is: De politiek en de politie kunnen onze veiligheid niet meer garanderen. Wat gebeurt er dus werkelijk daar buiten? Waarom hebben de politiek en de vooraanstaande media die hele ontwikkeling toegestaan en ze ook nog mooi gepraat? Wat komt er op ons af?

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Door: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op “Wir schaffen das!”: Syrische “vluchtelingen” vermoorden asieltolk

 1. Jean zegt:

  Waar blijft dat schavot met het monster merkel erop in onderbroek?
  Ik weet het wel dat het niet om aan te zien is maar zo hoort die misdadigster te verschijnen voor het volk wat ze tracht te vernietigen uiteraard dadelijk gevolgd door juncker, timmerfrans, vanrampaai, verafstoot, theijssen enz. tot die hele stal misdadigers is uitgeroeid.
  Nooit heb ik haat gekend maar daar hebben die misdadigers voor gezorgd dat daar verandering in gekomen is, mijn hele leven ben ik tegen geweld en ook dat hebben die misdadigers in dat EU gedrocht gewijzigd.

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  De Duitsers stevenen af op een rampzalige tijd. Een tijd die met name de jongere generaties nooit eerder hebben meegemaakt, want tijdens de WOII waren zij er nog niet, of ze waren nog zeer jong.
  Velen zijn opgegroeid in vrede en veiligheid, en weigeren het naderend onheil te zien.
  Hoe dom is dat: wegkijken, en ontkennen dat er iets verschrikkelijks kan gebeuren?

  Ik wens onze Duitse buren toe dat ze tijdig tot bezinning komen, stoppen met die afschuwelijke politiek-correcte mooipraterij, en maatregelen nemen om te voorkomen dat Duitsland verandert in een slagveld. Als ik lees hóeveel terroristen er ‘dankzij’ Merkel zijn binnen gekomen, mogen we het ergste vrezen. Terroristen deinzen nergens voor terug, en hun eigen leven telt niet, want worden ze dood geschoten, dan krijgen ze hun beloning in het paradijs.

  Mijn grootste vraag is: waarom is er niemand die Angela Merkel afzet? Als je een land en zijn bevolking (in feite een heel werelddeel…) zó in gevaar brengt, mag je dan eigenlijk nog wel Bondskanselier zijn?
  Neem haar alle macht af en verban haar!
  De tijd dringt!!!

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   We hebben gisteren een paar uur doorgebracht met een zeer vriendelijke en ontwikkelde Duitser, er werd over van alles gesproken en een aantal keren heb ik voorzichtig aangestuurd op het onderwerp, maar een discussie of gesprek over de merkeliaanse toestanden werd gemeden en omzeild. Er is volgens mij angst om het onderwerp aan te snijden of om er openlijk over te spreken.

   Like

   • Cathja zegt:

    De angst zit kennelijk diep! Van een democratisch land kunnen we dus al niet meer spreken. Eén van de kenmerken van een democratie is dat je hardop je mening mag geven.
    Die tijd lijkt voorbij.

    Like

   • anna zegt:

    Obrigkeitshörig …….

    Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Angela Merkel wordt niet afgezet omdat zij dit allemaal doet in opdracht van de
   Bilderbergroep. En ze doen dit allemaal.
   Ik kan helaas geen link geven maar een tijd geleden heb ik ergens gelezen dat
   de vader van miss Merkel politiek gezien diep verankerd in het communistische DDR zat
   en op het sterfbed van haar vader heeft ze plechtig beloofd zijn werk af te maken.
   Hij was een dominee,ja …….dat dan weer wel!
   En als ik haar chagrijnige rotkop zie,ben ik geneigd het te geloven!

   Like

  • koddebeier zegt:

   Niet alleen de Duitsers stevenen af op een rampzalige tijd.

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Wat er op ons afkomt, dat is voor mij duidelijk, een grote ELLENDE door de islam en zijn aanhangers. En schuld hieraan dragen partijen van: socialisten, sociaal-democraten, liberalen, links-liberalen en de zogenaamde christendemocraten. Maar het stomme volk blijft daar maar op stemmen. Jammer dat wij realisten daardoor ook “het haasje”, zullen worden.

  Geliked door 1 persoon

 4. joopklepzeiker zegt:

  Geliked door 2 people

 5. Angie1968 zegt:

  En dus hebben wij het recht om onze bestuurders af te zetten en desnoods dood te schieten. Deze zwakke, debiele gedrochten leiden ons naar de afgrond. Het is regressief
  vulles, dat weg moet. Ons voortbestaan hangt ervan af!

  Like

  • sjuad kirosati zegt:

   lestuurders als zij publiekelijk verbaal als fysiek ter verantwoording geroepen worden zij zich niet meer durven te vertonen is er een begin aan de Grote Omwenteling na 2017 wanneer alle maten vol zijn.

   Like

 6. Sabeltant zegt:

  Onze politiek doet niet meer. En Brussel geleidt door een seniele oude man die elke ja-knikker kust zal er ook niet aan doen.
  Het beste kan iedereen zich bewapenen om in ieder geval bij een aanval gelijk korte metten te maken met de aanvallers.
  Die aanvallen zullen zeker komen want dit volk gaat gewoon plunderend de straat op als ze niet krijgen wat hun door mevrouw Merkel beloofd is.

  Like

 7. Pieter zegt:

  Had hij in hun nadeel getolkt ?

  Geliked door 1 persoon

 8. Het zal uitdraaien op een volksoproer wanneer onze regering geen maatregelen treft.

  Like

 9. terex zegt:

  Je kan er met je verstand niet bij dat dit allemaal gedoogd wordt. Dat Merkelgedrocht heeft straks net als haar voorganger Hitler 100.000 den doden op haar naam staan als het zo doorgaat en iedereen kijkt maar toe. De grote leiders zijn echt totaal gestoord in mijn ogen.
  Als het binnenkort echt los gaat dan weet je niet wat er op je afkomt.

  Geliked door 2 people

 10. ria zegt:

  Wij zeggen al veel langer dat we ons moeten bewapenen. De staat doet nx voor ons, wij hopen dat zij als eerste aan de beurt zijn het liefst hun familieleden. Hebben ze misschien door wat ze de bevolking aan hebben gedaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s