FOTO: Dit is waarschijnlijk de laatste keer dat iemand haar gezicht ziet . . .

PAKISTAN_(F)_0317_-_Swat_valley_sharia

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Peshawar – In de Swat-vallei in Pakistan zijn sharia-rechtbanken ermee begonnen de sharia te implementeren. Met de sharia in de regio Malakand mogen vrouwen niet meer zonder mannelijke begeleiding naar buiten of spreken in het openbaar. Ook moeten zij hun hoofd volledig bedekken.

Lees verder>>>

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Fubar” (Fenixx)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Pakistan, Rotzakken, sharia. Bookmark de permalink .

15 reacties op FOTO: Dit is waarschijnlijk de laatste keer dat iemand haar gezicht ziet . . .

 1. Wat is dit toch een goor in goor land. dit is echt afschuwelijk. Als in dat soort landen de wijsheid vandaan gekomen is, zoals in India. Moet het een cultuur geweest zijn die al heel lang verdwenen is. Hoe kan het ene mens het de ander het leven zo zuur maken.

  Like

 2. Draco zegt:

  Gewoon een imbeciele cultuur. Een paradijs echter daar voor islamitische pedofielen en nare mannetjes die graag een vrouw mishandelen

  Like

 3. Petronella zegt:

  Hun diamanten! De wet van Allah, de AA-club van de perversiteit! Wat een strontvent.

  Like

  • Hun “diamanten,” ja, U heeft gelijk: Het is goed, van tijd tot tijd die “bloemrijke” uitspraken van ze weer eens in herinnering te brengen:
   Die vergelijking van de “diamant in het doosje” wordt namelijk door verscheidene van die hidjab/niqaabtrutten van tijd tot tijd gebruikt om aan te tonen, dat de vrouw in de moslimwereld juist een éérvolle plaats inneemt.
   Wijs ze er op, dat het integendeel een belediging is, omdat een diamant, hoe mooi en kostbaar ook, een zielloos ding is met handelswaarde, dat als ‘bezit’ kan worden beschouwd en ze begrijpen niet, wat je bedoelt. (Of dat wíllen ze niet, neem ik aan.)

   Like

 4. Ongelovige zegt:

  ‘No stronger retrograde force exists in the world. Far from being moribund, Mohammedanism is a militant and proselytizing faith. It has already spread throughout Central Africa, raising fearless warriors at every step; and were it not that Christianity is sheltered in the strong arms of science, the science against which it had vainly struggled, the civilisation of modern Europe might fall, as fell the civilisation of ancient Rome.[13]’
  (Winston Churchill, The River War, 1899)

  Like

 5. elisah zegt:

  Tsja, als je achterlijk en onontwikkeld bent kan je alleen nog maar fysiek zwakkeren onderdrukken en domineren om jezelf groot en belangrijk te kunnen voelen. Je zou het de religie van de lul kunnen noemen, lullig maar waar.

  Like

 6. Hendrik zegt:

  Ziek zooitje

  Like

 7. Angie1968 zegt:

  Ik hoop dat deze vrouwen op miraculeuze wijze allemaal steriel worden, of vanaf nu alleen nog maar meisjes baren. Is het dominante-mannetjes-probleem binnen een generatie opgelosd. Wat een verademing zal dat zijn voor deze vrouwen.

  Like

  • elisah zegt:

   Alleen maar jongetjes lijkt me beter, dan hebben ze niemand meer om te onderdrukken en verkrachten, dan gaan die kerels allemaal wel los op elkaar en slachten ze elkaar in no time af.

   Like

 8. delamontagne zegt:

  Marseille:De moeder van twee minderjarigen die totaal ge[ver]sluierd aan ,t strand zaten, is gearresteerd omdat zij de politie beledigde, voor de woede-uitbarstingen en omdat zij het Terorisme Verdedigde…

  Deux mineures complètement voilées se baignent vendredi soir, plage de l’Huveaune, avenue Mendès-France, à Bonneveine (8e)., maar de politie-agenten legde hen uit dat ze de Wet overtraden.
  De twee gingen weg en maakten geen moeilijkheden, maar hun moeder verergerde de situatie door tegen de politie tekeer te gaan.
  Ze probeerden de kalmte te herstellen maar dat was moeilijk.
  De orde-dienst geconfronteerd door de situatieveroorzaakt door de moeder van 38 jaar, nam haar mee naar de politie-post.
  Zelfs de ME moest er aan te pas komen.
  De reden hiervoor was haar extreme woede en haar goedkeuring van terrorisme.
  Zij werd gearresteerd en verhoord en moet voor de Rechtbank van Marseille verschijnen.
  De Wet van 11 October 2010, soms genoemd “de Burka-Wet”, verbiedt het verbergen van iemands gezicht in de Publieke Ruimte..
  La Provence

  Like

  • elisah zegt:

   Provocatie door een satanische gek, uitzetten en nooit meer het land in laten, is de beste remedie.

   Like

  • Harry zegt:

   Uitroeien zal uiteindelijk de beste optie blijken .
   Alleen hebben die stomme linksen er zestig jaar voor nodig om dat te gaan snappen .
   Maar dan is het allang veel te laat .

   Dergelijke lui zoals die lorrenkop , met een zo benepen denkvermogen en een dergelijke enorme agressie , horen niet los te lopen .
   Je ziet dat soort uitbarstingen wel eens in de Apenheul .
   Je komt toch ook geen chimpansees of bavianen tegen in de kalverstraat ?
   Nou ja , S. Simons misschien .

   Dus : wegjagen , opsluiten en desnoods ruimen .
   Halfbakken maatregelen leiden tot niks !

   Like

 9. Freija zegt:

  Ik ben bang dat het nooit goed komt met islam en met moslims. Uiteindelijk zal of een burgeroorlog, of een totale genocide op de autochtone bevolkingen van Europa plaatsvinden. Alles met dank aan de linkse kerk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s