Duitse regering: Erdoğan´s Turkije steunt terreurgroepen actief

Screenshot_58

De Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan.

(Door: Wierd Duk)

ANTWOORDEN UITGELEKT. De Duitse regering ziet Turkije als belangrijke spil in de steun aan islamistische terreurbewegingen. Deze ‘hoogst explosieve’ inschatting dreigt de al slechte betrekkingen tussen Berlijn en Ankara verder op de proef te stellen.

De publieke omroep ARD is in het bezit van documenten waaruit blijkt dat de Turkse president Erdoğan en diens AK-partij terreurbewegingen in het Midden-Oosten actief steunt. In een vertrouwelijk antwoord op een vraag van oppositiepartij Die Linke staat dat Turkije fungeert als een ‘centraal actieplatform’ voor terreurbewegingen in de regio.

Dit zou het resultaat zijn van ‘de stapsgewijze islamisering van de binnen- en buitenlandse politiek van Ankara, die in 2011 werd ingezet’.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Terrorisme, Turkije. Bookmark de permalink .

25 reacties op Duitse regering: Erdoğan´s Turkije steunt terreurgroepen actief

 1. Eric zegt:

  Het is zo klaar als een klontje: Turkije moet definitief zijn kans om lid te worden van de EU verliezen, het land moet uit de NAVO gegooid worden en het nieuwbakken paleis van Erdogan dient platgebombardeerd (liefst met hemzelf erin) want het is een belangrijke bron van de terreur in het Midden-Oosten. Idem met Riyadh, Mekka en Raqqah. Waarvoor dienen bommen als ze op dit cruciale moment in de geschiedenis niet gebruikt worden???

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  En Duitsland steunt Turkije actief. Dat zou een probleem moeten zijn, ware het niet dat onze regering, niet meer onze regering is en zowel Merkel als Erdogan in alles hun zin geven.
  Ik wil mijn land terug!

  Like

  • Pete zegt:

   En de EU steunt Turkije met geld, goederen, wapens enz. enz.

   Wie o wie gaat de EU aanklagen voor steun aan terroristen ? De PVV ????

   Welke ouders / familie van omgekomen soldaten in die “zielige mensen in moslim landen moet je helpen” (lees grondstoffen voor Amerika) gaat NL en de EU aanklagen voor aktieve steun (met ‘ons’ belastinggeld) aan terroristen ?

   Welke ouders/ familie leden van omgekomen slachtoffers bij terreuraanslagen hier in Europa gaat NL en de EU aanklagen voor aktieve steun (met ‘ons’ belastinggeld) aan terroristen ??

   Helaas niemand thuis … Ver van ons bed ?? (dachten we met zijn allen)
   De gebbeths en slagers van allaah wonen nu naast je in het portiek.
   (niet in Wassenaar of Blaricum)

   Like

   • Pete zegt:

    “Strafrechtelijk proces tegen de Franse regering

    Dit alles heeft namelijk ook juridische consequenties. Een Franse nabestaande van een van de IS-aanslagen in Frankrijk zou via een juridische procedure de waarheid kunnen vaststellen: wist de Franse regering van de steun van Turkije aan de jihadisten? Is het antwoord ja, dan dienen niet alleen civielrechtelijke maar ook strafrechtelijke processen te worden gestart tegen een aantal zittende politici en de Franse regering.”

    http://www.elsevier.nl/buitenland/opinie/2016/08/turkije-is-steunpilaar-jihadisten-schort-hun-navo-lidmaatschap-op-344826/

    Wie o wie, gaan die socialistische ratten aanklagen.. Allemaal bloed aan hun handen, en ‘de plebs’ op de ‘stations’ en ‘supermarkt’ worden zonder medelijden uitgeleverd aan de moordlust van de ‘allaah-orks’

    Like

 3. elisah zegt:

  Goh, wat een onaangename verrassing…..wie had dat nou verwacht?
  Nou, dat had elk normaal denkend mens al lang verwacht!
  Stelletje gewetenloze, wereldvreemde, zelfvoldane, flaterende minkukels, je haren gaan er toch van overeind staan.

  Like

 4. wauso zegt:

  Dus iets wat al sinds jaar en dag bekend IS, dat IS nu plots iets nieuws bij de Hoeren Elite ? Bij Xander en bij Fenixx alsook bij anderen IS hier veelvuldig over geschreven. Ikzelf heb deze kennis al vaker doorgegeven aan onze eigen Lachende Leugenaar, (P)Rutte ! Een huichelaar Pur Sang ! Hier 1 van de vele Tweets met als inhoud: De Lachende Leugenaar (met verwijzing naar 2 van de betreffende artikelen).

  Like

 5. Ongelovige zegt:

  Erdogan wil een turks-arabisch, soennietisch kalifaat. En de duitsers, en dus de EU, gaan hem niet dwarsbomen.

  Like

 6. Harry zegt:

  Eigenlijk staat er in het artikel van het AD helemaal niks nieuws , wij wisten het toch allang ?
  Moslims zijn meestal net niet slim genoeg om iets goed te doen ; een coup die we meteen doorhadden en de bevestiging van de Engelse inlichtingendienst daarvan , gisteren .
  Het heimelijk steunen van de terreurgroepen en voor de schijn met de navomongolen samenwerken . Ook hier weer de bevestiging .
  Het verhandelen van de door isis gestolen olie , dat tuig bevoorraden , etc, etc .
  En al dat soort zaken , hebben we door .
  Alleen dat raakt ze niet , ze zetten een zo stom mogelijk smoelwerk op en ze donderen gewoon door , met dank aan het linkse koor .
  Niemand is zo bot en schaamteloos als moslims .
  Geen mens stommer om overal in te tuinen als gutmenschen .

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Dit is nu echt iets wat je een openbaring zou kunnen noemen .

  Like

 8. Thoth zegt:

  Goh joh, dat geloof je toch niet. Ahum, dit is echt ongelooflijk… En dat, terwijl de populatie vooral Saoedi-Arabië het meest bewonderd wordt en het bewind vooral de Moslimbroeders, c.q het voormalig opperhoofd Morsi steunen. Btw., zo’n zo’n 90 procent van de Turkse Nederlanders tussen de 18 en 35 vindt Syrië-gangers helden en 72 procent staat achter de opmars van IS …

  Like

 9. Ik vind het een zootje worden, wie en wat kan je nog en mag je nog vertrouwen ?

  Like

 10. Republikein zegt:

  Geiten- en kommaneukers willen de macht grijpen.
  Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten:Not
  Wir schaffen das:Not

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Smerige smerige politiek.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Hard gelach hoor.
  Het Turkse openbaar ministerie eist voor de in de Verenigde Staten levende moslimprediker Fethullah Gülen een gevangenisstraf van twee keer levenslang en een bijkomende straf van 1.900 jaar cel. Dat bericht het Turkse persagentschap Anadolu dinsdag. Gülen wordt er door Turks president Recep Tayyip Erdogan van beschuldigd achter de mislukte staatsgreep van 15 juli te zitten. Gülen zelf ontkent die beschuldigingen.
  Hard gelag.
  Je hebt geiten- mieren- en- kommaneukers.

  Like

 13. BertG. zegt:

  Dat doen ze zelf toch ook door ze allemaal naar binnen te halen.
  Of hoe willen ze dat dan noemen, als je ze zo in de watten ligt.

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Zoals er maffia-kartels voor drugs in Zuid-Amerika bestaan zo is Europa/Brussel een maffia-kartel voor moslims geworden.

  Like

 15. Thoth zegt:

  Nu iets over de Schipholdreiging. Degene de Volkskrant had gedreigd – Mohammed Rashid, een moslim – omdat het volgens hem 1) op een zeer onaangename manier inbreuk gemaakt op mijn privacy, 2) hebben de Volkskrant en de fotograaf het portretrecht geschonden en 3) heeft de Volkskrant zich overduidelijk schuldig gemaakt aan de ‘framing’ van berichtgeving over moslims, staat nu ineens met de jodenhater al-Haddad op de foto :

  Het toont aan, moslims zijn echt niet vertrouwen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s