FOTOSHOPPER

Screenshot_5

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Mr D. Umass zegt:

  Even OT maar niet onbelangrijk.

  Like

 2. Wat is dat een goede !!! Ik heb reumatische artrose en slik af toe paracetamol 1000 mgr. nou dat helpt geen flikker tegen de pijn, Goed vergelijkbaar met Erdogan die helpt ook geen flikker.

  Geliked door 1 persoon

 3. danny zegt:

  Volkskrant maakt keihard statement over islam

  isvknogfatsoenlijk.pngKijk. Een statement. Over de dreiging van de islam. In de Volkskrant. Op de voorpagina. Ziet u het ook? De Koninklijke Marechaussee houdt op Schiphol een auto aan, met daarin een man met een islamitisch uiterlijk. Donkere baard. Een kledingstuk dat wel eens een djellaba zou kunnen zijn (mocht het gewoon een heel ruim, slechtzittend t-shirt zijn, dan bij dezen onze excuses – red.). Dat is een statement. Want er komen op Schiphol dagelijks tienduizenden auto’s af en aan rijden. En daarin zitten echt niet alleen maar moslims. En toch zet de Volkskrant precies deze foto op de voorpagina bij een groot artikel over de (on)veiligheid van Schiphol. Dat is een statement. Ook, zélfs de Volkskrant kan er niet meer omheen: als er iets of iemand ontploft op de nationale luchthaven, of wild om zich heen begint te schieten, dan zal het hoogstwaarschijnlijk een moslim zijn. Het gevoel van veiligheid bij de krantenlezer na deze openbaring: Ambigu.
  gevoelvanveiligheid.pngUpdate: Deze meneer beweert op twitter dat een veiligheidsbeambte op Schiphol hem vertelde dat er dit weekend een ontstekingsmechanisme in een telefoon is aangetroffen:
  veiligheidopschiphol.png
  bron :geenstijl.nl

  Waarom zwijgen Nederlandse MSM over SorosLeaks?

  soros_index100.jpg Potdomme wat een prachtige kop boven dit topic. Ome Joost kan trots op ons zijn. Toch wordt dit geen aluhoedjestopic. De verklaringen voor de volstrekte stilte van de couranten en staatsomroepen voor hun totale en volledige zwijgen over de onthullende en veelzeggende Soros Leaks, zijn namelijk peopsimpel en helemaal geen onderdeel van een groot complot. Komt-ie dan, in 1 zin: Mainstream media hebben helemaal geen belang bij het bekritiseren van de investeringen en activiteiten van Soros’ Open Society Foundation, omdat OSF investeert in belangen die overeenkomen met politieke en maatschappelijke opvattingen die deze media zelf ook allemaal hebben. Ga maar na: Soros investeert immers in onderzoeken naar islamofobie, hij laat rapporten opstellen over etnische profilering, hij geeft geld aan allerlei islamitische initiatieven in Europa, hij doneert aan arme mensen, hij neemt het op voor Oekraïne (en vooral: tegen Rusland), hij is kritisch over Israël (en financiert antizionisme), hij helpt de Europese Unie bij het faciliteren van open grenzen voor migratie en hij financiert de strijd tegen ‘het populisme’. Allemaal ‘fatsoenlijke’ zaken die helemaal niet kritisch bevraagd hoeven worden door de media. Nog korter gezegd: Soros deugt – en de MSM voelen dus helemaal geen behoefte om te berichten over zijn openlijke bemoeienis met nationale democratieën, zijn opkomst voor de belangen van islamitische gemeenschappen in Europa of de openlijke lobby bij (Nederlandse) Europarlementariërs voor De Goede Zaak.

  Ook vanuit de mainstream politiek in Nederland zul je weinig veroordelingen horen over het handelen van Soros. Stemwijzer én Kieskompas krijgen knaken van OSF en worden daardoor mogelijk gemanipuleerd door Soros? Prima! Een Engelse instantie krijgt geld om ook in Nederland onderzoek te doen naar de bestrijding van populisme? Top! Een dubieuze kongsi van klootzakjes vangt drie ton buitenlands bemoeigeld om met ‘Stem Voor’ campagne te voeren tegen GeenPeil? Hartstikke fijn! Nederlandse Europarlementariërs worden genoemd op lijsten met volksvertegenwoordigers “who are proven or likely Open Society allies”? Haha, dat vinden de Haagse heren (dames ook) alleen maar prima, ze zijn niet anders gewend.

  De Europese Unie doet immers zelf ook wat Soros doet. Door jarenlang publieke- en onderwijsinstellingen, culturele clubs en verenigingen en maatschappelijk actieve stichtingen te financieren en te subsidiëren met belastinggeld van de Europese burgers, koop je je vanzelf in bij een solide netwerk van invloedrijke instanties in de samenleving. En die willen, in een variant op Bertolt Brecht zijn beroemde citaat “Erst kommt das Fressen, dann kommt die Moral”, voor al dat gratis geld best de EU-gedachte uitdragen en beschermen in de landen waarin ze actief zijn. Er is immers een belang gegroeid bij die instanties om dat te doen. Namelijk subsidie, maar ook de mogelijkheid om in hogere kringen te verkeren, bij de elite te horen en niet in de laatste plaats: om te bepalen wat goed is voor andere mensen, en wat niet.
  Het is tevens een verklaring voor waarom bij bijvoorbeeld het Nederlandse Oekraïne-referendum of het Britse Brexit-referendum de voor- en de tegenkampen zo duidelijk onder te verdelen waren in een establishment dat vóór de EU pleitte, en de ‘gewone burgerbevolking’ die beduidend sceptischer tegenover Brussel staat. Dat is echt niet omdat de elite die de EU toejuicht zo veel “slimmer” of “beter geïnformeerd” zou zijn – dat is omdat zij grotere financiële en persoonlijke belangen bij de instandhouding van hun eigen status quo hebben. En niet zelden ook een enorme tiefushekel aan het zogenaamde “lompenproletariaat”. Toch, Arnon Grunberg, ouwe plebshater?
  lompenproletariaat.pngIn hoeverre de Nederlandse media uit zichzelf hard genoeg deugen om Soros en zijn manipulatieve, democratie ondermijnende en morele kwesties sturende lobby met rust te laten, of dat ook zij op de loonlijst van de hoogbejaarde Hongaars-Amerikaanse miljardair staan, dat is wel voer voor complottheorieën. (We denken onwillekeurig toch even aan NSB Handelsblad.) Wel is het een feit dat “onderzoeksgroep Bellingcat” actief zocht naar financiering door Soros – en dat er in Nederland heel veel media zijn, waaronder de Staatsomroep, die regelmatig blind varen op de bevindingen van Eliot Higgins. Maar in de eerste plaats is de stilte van de Nederlandse media over de #SorosLeaks geen complot. Het komt gewoon omdat Soros deugt. Soros is Goed Volk. Een fatsoenlijk mensenmens (ondanks het feit dat hij als hedgefund-manager medeschuldig is aan het ontstaan van de financiële crisis in 2007, een jaar waarin hijzelf bijna 3 miljard dollar verdiende. Of dat hij in de jaren ’90 de Engelse economie nog bijna omduwde om zelf een miljard dollar binnen te kunnen harken.) Media zullen hun stilte wel gooien op “moeilijk te checken, vage online bronnen op het onbetrouwbare internet” of zo, om de gelekte documenten mee te bagatelliseren of ongeloofwaardig te maken. Wel. Je voelt al aankomen wat de enige woorden zijn waarmee dit topic kan eindigen: Trap er niet in.

  Bron: geenstijl.nl

  Like

 4. danny zegt:

  http://www.demorgen.be/buitenland/cartoon-uit-torhout-doet-israel-steigeren-b24890c4/

  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2831123/2016/08/15/Video-toont-hoe-agenten-minutenlang-op-verdachte-inpraten-voor-ze-hem-neutraliseren.dhtml

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2831541/2016/08/16/VN-vredesmacht-negeerde-noodkreten-van-aangevallen-en-verkrachte-hulpverleners-in-Zuid-Soedan.dhtml

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2831252/2016/08/16/Hongarije-gebruikt-angstaanjagende-vogelverschrikkers-om-vluchtelingen-buiten-te-houden.dhtml

  http://www.hln.be/hln/nl/1275/Islam/article/detail/2831030/2016/08/15/30-000-ahmadimoslims-verzamelen-om-IS-en-extremisme-af-te-wijzen.dhtml

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Ahmadiyya_(geloofsgemeenschap)
  Ik had er nog nooit van gehoord.

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2831516/2016/08/16/Indonesische-president-ontslaat-minister-met-dubbele-nationaliteit.dhtml

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2831204/2016/08/15/Nigeriaanse-leger-doodt-zestien-leden-van-Boko-Haram.dhtml

  http://www.hln.be/hln/nl/4125/Internet/article/detail/2831171/2016/08/15/Hackers-claimen-digitale-inbraak-bij-hackersteam-NSA.dhtml

  https://wikileaks.org/clinton-emails/

  https://wikileaks.org/akp-emails/

  https://wikileaks.org/ttip/

  https://wikileaks.org/eu-military-refugees/

  https://wikileaks.org/imf-internal-20160319/

  https://wikileaks.org/saudi-cables/

  https://wikileaks.org/bnd-nsa/sitzungen/

  https://wikileaks.org/cia-travel/

  https://wardiaries.wikileaks.org/

  Like

 5. Jean zegt:

  Maar goed dat u ons verwittigd want ik dacht dat die pillen anaal gebruikt moesten worden, erdogan forte…..!!!! Altijd voorzichtig zijn met rotzooi uit het buitenland “op alle vlakken”.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Je blijft je verbazen over het gebruik van het woord ‘gematigd’. Want als het over moslims gaat, betekent gematigd weinig anders dan dat het nog erger kan èn bestaat.

  De beste omschrijving van een mohammedaan is het woord tijdbom. Niemand weet wanneer hij af zal gaan, en zelfs niet hoe eenvoudig het zal blijken om hem op scherp te zetten. Maar een bom is een bom. En net als echte explosieven, is een schok vaak al voldoende om hem af te doen gaan. De schok, dat meer en meer moslims in de eigen omgeving bijvoorbeeld de weg van het martelaarschap nemen. De schok, dat de maatschappij je als moslim niet wil, en zeker niet als leidend element. De schok, dat anderen niet op dezelfde manier de leerstellingen van de profeet onderschrijven zoals jij, en dat ook nooit zullen doen. Kortom: de schok, dat de kafirs hun plek niet kennen. Het is een gewaarwording om uit je vel te springen.
  http://verenoflood.nu/gematigd/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s