ISIS zoekt “blonde meisjes met blauwe ogen en een blanke huid” als seksslavinnen

Screenshot_47

Lisa Borch (links) uit Denemarken en Samra Kesinovic uit Oostenrijk sloten zich aan bij ISIS.

(Vertaling: E.J. Bron)

De jonge Jezidische Nadia Murad Basee Taha werd door aanhangers van de “Islamitische Staat” (ISIS) als seksslavin gehouden. Ze zegt dat de terroristen hoofdzakelijk Europese vrouwen voor hun sekshandel zoeken. Daarbij is de vraag naar “blonde meisjes met blauwe ogen en een blanke huid” het grootst.

Freie Zeiten

Alleen al in Noord-Irak maakten de terroristen 5.000 meisjes van de etnische minderheid tot slaaf. Velen van hen werden als seksslavinnen gehouden en zelfs gedwongen om mannen en jongens van hun eigen volksgroep te executeren. De 21-jarige zelf werd meermaals verkracht. Zij denkt dat zich nog steeds tot 3.000 Jezidi´s in ISIS-gevangenschap in de Noord-Irakese stad Mosul bevinden.

Veel van de vrouwen worden als onderdeel van de zogenaamde “seksuele Jihad” door leden van de terreurgroep onderling geruild of verkocht. Velen van hen worden als prijs voor oorlogsprestaties weggegeven, anderen dienen ervoor om schulden mee te vereffenen. Inmiddels bestaat er een florerende zwarte markt, enkele vrouwen worden zelfs op Facebook aangeboden, bericht “IB Times”.

“De angst om te sterven verdwijnt”

Nadia Murad Basee Taha, die drie maanden lang slavin van ISIS was, nadat haar familie werd afgeslacht, zei tegen de Engelse krant “Express”: “Er is vooral vraag naar blonde meisjes met blauwe ogen en een blanke huid. De angst is overal. Daar helpt niets tegen. De angst om te sterven verdwijnt. De dood is onschuldig vergeleken met de hel die wij moesten meemaken.”

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, Rotzakken, sharia, Syrië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

20 reacties op ISIS zoekt “blonde meisjes met blauwe ogen en een blanke huid” als seksslavinnen

 1. elisah zegt:

  Jaja, dat is weer eens iets anders dan die afgestompte onderdanige como-zakken.

  Geliked door 1 persoon

 2. Angie1968 zegt:

  Die zijn van oudsher al het meest gewild. Toen de Arabieren nog volop slavenhandel dreven, waren dit de topslavinnen. De negerinnen stonden overigens helemaal onderaan. Blanke vrouwen werden al door de Profeet begeerd, en worden in Islam geassocieerd met erotiek, wulpsheid en schoonheid. Daarom zijn veel Arabische vrouwen ook zo strontjaloers op blanke vrouwen, en willen ze ons het liefst uitroeien. Maar ik snap Europese meisjes/vrouwen totaal niet als ze zich inlaten met zo’n moslimbarbaar. Je kunt toch potverdomme wel beter krijgen…!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Angie1968 16 Augustus 2016 om 14:34 Of ze wel beter kunnen krijgen ? Ja zeker ! Maar als ik door het centrum van onze stad loop kan ik mijn ogen niet geloven. Vele Nederlandse grieten die hand in hand lopen met zwarten, Marokkanen en Turken. Ze lopen er mee te showen al of ze goud gevonden hebben. En dan denk ik wel eens; Wacht maar eens jij totdat hij je flink slaag begint te geven en de baas over je gaat spelen. En zelfs dan menen deze gestoorde grieten dat ze hem moeten gehoorzamen !

   Geliked door 1 persoon

   • elisah zegt:

    Tsja, die komen dan waarschijnlijk uit een bepaald milieu, waar ze dat wel gewend zijn.
    Een slimme meid zal je niet zo gauw naast zo’n gast zien.

    Geliked door 1 persoon

 3. Triest voor de meisjes die gedwongen worden en niemand hebben die voor hun opkomt.

  Like

 4. Hendrik zegt:

  A-bom op Raqqa. We hebben ze gebruik ze dan ook.

  Like

 5. Pingback: ISIS zoekt “blonde meisjes met blauwe ogen en een blanke huid” als seksslavinnen - Ik zeg NEE tegen EU

 6. Bas zegt:

  Kennelijk zoekt men naar inmiddels zeldzame Germaanse kenmerken. Pech voor IS in Nederland, het zijn meestal grijs, groene, of bruine ogen wat men ziet.

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Ze zijn er nog Bas. De Sibbe waar ik uit afkomstig ben bezitten allemaal nog deze Nordisch Germaanse kenmerken. Dat geldt ook voor de aangetrouwden die vanwege de bloedlijnen uit andere onverwante Sibben afkomstig zijn. Vreemde smetten houden wij niet van. En dat willen we zo houden. We zullen ons dan ook met hand en tand verdedigen tegen elke vorm van terreur, gepleegd door genetisch minderwaardige onblanke subhumanen die ons ook maar een strobreed in de weg leggen.

   Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Die tendens merk je in Europa ook al. En dan wordt het de hoogste tijd dat blanke mannen met blond haar en blauwe ogen eens een botte bijl ter hand nemen die ze vervolgens met enige kracht tussen de fontanellen van deze beestmenschen parkeren.

  Geliked door 1 persoon

 8. Monique zegt:

  Ik heb blond haar en blauwe ogen en één van mijn zussen ook. Maar ik maak mezelf liever van kant dan dat ik met zo’n gast meega.

  Geliked door 1 persoon

 9. Guardiacivil zegt:

  Poetin wanneer ga je het eens goed afmaken daar!!!

  Like

 10. fransdewit zegt:

  Zijn hoofddoeken zat zeker? Die zijn de gemakkelijk en te meegaand

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Maar daar hoor je Sylvana Simons niet over, over dit soort van walgelijke en onmenselijke slavernij. Zelfs de ge-emancipeerde vrouwenbeweging, of een Femke Halsema laten zich volkomen onbetuigd. De gedragingen van deze vrouwen zijn ronduit monsterlijk te noemen !

  Geliked door 2 people

 12. Tjawatnu zegt:

  Gebeurd in dit land al decennia, alleen noemt men het hier loverboy problematiek. Als je onder jeugdzorg hebt gezeten en bekent bent met het tehuiswezen weet je dit al lang. De politie treed zelden op.

  Like

 13. Jan zegt:

  Prettig is dat Samra Kesinovic niet meer leeft
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3378986/Teenage-Islamist-poster-girl-fled-Austria-join-ISIS-used-sex-slave-new-fighters-beaten-death-tried-escape-former-prisoner-reveals.html

  De linkse mag opgeknoopt worden, aan de hoogste boom:
  Blonde Danish girl who stabbed her mother to death after being radicalised by watching ISIS execution videos online is jailed for nine years
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3422387/Blonde-Danish-girl-stabbed-mother-death-radicalised-watching-ISIS-execution-videos-online-jailed-nine-years.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s