KONINKLIJKE UITBUNDIGHEID . . .

Screenshot_54

Ons koningspaar gaat helemaal los.

(Door: “Driek”)

De vijandige aanslagen op onschuldige mensen gepleegd door de volgelingen van den profeet Mohammed doen mij huiveren van ontzetting.  U mag gerust weten dat mijn gevoelige natuur soms danig van streek is. Vaak zit ik den ganse dag te tobben over de toekomst. Want, lezer, zo kan het toch niet langer doorgaan? Desondanks is het overal feest wat de klok slaat. Hooggeplaatste personen van Koninklijke bloede laten zich meeslepen in een hartstochtelijk enthousiasme voor een lullig balspel.

Roeien, zeilen en zwemmen, beachvolleybal in boerkini, polsstokspringen en hoogspringen en speerwerpen, sport- en muziekfestivals en vele andere frivole vermakelijkheden, het kan gewoon niet op. En dat gaat dag in dag uit door. Het leven lijkt inmiddels wel één groot festijn dat den geest dient af te leiden van al dien verschrikkelijke gebeurtenissen welke de wereld momenteel in ijzige greep omklemt. Edoch, de speelzalen der wereld worden bevolkt door lichtzinnig gemakzuchtige menigtes in onstuimige jacht naar verstrooiing. Zij trachten met rumoerige amusementen de leegte hunner zielloos bestaan te vullen.

Ik herinner mij nog goed, lang geleden, het opvallend gedrag van Willem-Alexander tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta. Onze Willem veroorzaakte toen een ware opschudding. Zo bestormde hij, nadat de dames brons gewonnen hadden, enthousiast in korte broek het hockeyveld, om vervolgens uitbundig “mee te hossen”. De krant NRC Handelsblad noemde het gedrag “een kroonprins onwaardig”. Doch in een opiniepeiling gaf ruim 80% van de Nederlanders aan het gedrag van de prins te waarderen.

Screenshot_55

Ook koningin Máxima laat zich niet onbetuigd.

Maar, let wel, scherpe lezer van deze alles onthullende site van E.J. Bron, straks zijn wij nergens meer veilig. Ons geliefd vaderland begint een naargeestige woonplek te worden, waar ieder moment op een willekeurige plek een verwarde mohammedaan ons met zwaard of mes te lijf gaat. Berovingen door licht getinte medelanders zijn dagelijkse kost. Het is waarlijk ongelooflijk dat den Nederlander zijn vaderland zo willoos overlevert aan barbaarse volken die onze mooie dierbare beschaving meedogenloos ten gronde richten.

Lezer, er waait een verraderlijke wind door ons polderland. Het Nederlandse volk, dom gehouden door onze Nationaal Socialistische Leugenpropaganda in Couranten en Nieuwsprogramma’s op den Staats Televisie, schrikt straks op uit zijn gerieflijke sluimer. Dan, in de donkerte van de nacht, zal den vijand triomfantelijk zijn wapenarsenalen openen en zullen de slachtpartijen op onschuldige burgers een aanvang nemen. Want het giftig vijandig zaad is alreeds kwistig door onze corrupte regeringsleiders rondgestrooid. Deze ijdele lieden die slechts uit zijn op eigen gewin mogen straks hun gerechte straf niet ontduiken.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Koningshuis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op KONINKLIJKE UITBUNDIGHEID . . .

 1. volksrechter zegt:

  Teaser ( vrij verkoop in Frankrijk) op afstand is anders heel gemakkelijk tegen messen en zwaarden,
  dan met open mond op de stoep en bam met de voet. probleem opgelost.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Duizenden Brazilianen wonen in krottenwijken en vreten de kit van de ramen !
  Met welk recht zitten deze volgevreten oranje’s kostenvrij in de eerste rij ?

  Liked by 1 persoon

 3. Driek, die 80% die aangaven, “het gedrag van de prins te waarderen” maakten denkfout, die hun ouders en grootouders maakten bij het waarnemen van Juul-op-de-fiets:Zij dachten, dat dit aantoonde, dat de KoHo’s dicht bij het volk stonden.
  Los, spontaan gedrag heeft echter niets te maken met “dicht bij het volk staan:” Zij zijn daarom nog steeds niet minder bevoorrecht en hebben nog steeds niet meer weet van de obstakels waar het gewone volk mee te maken heeft: Zij leven in hun eigen wereld, bij de “Groten der Aarde.”
  Daardoor kúnnen ze overal even gemakkelijk over denken en ‘gewoon doen’ zonder het te zijn. Wat mij betreft, zetten we het hele flierefluiterszooitje vandaag nog op het vliegtuig naar Argentinië – en dan boven de oceaan neerhalen, a.u.b. Opvreters!

  Liked by 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 16 augustus 2016 om 19:15

   Ik ben het helemaal met je eens. Deze zogenaamd “gewoon gebleven'” parasieten met tientallen miljarden in hun broekzak, zijn topacteurs.

   De tekst onder de foto
   [quote] Ons koningspaar gaat helemaal los. [/quote]
   doet mij onuitsprekelijk walgen.
   Het ene moment trekken ze een smoel die past bij hun vermeende “geschokt zijn” en het volgende moment gaan ze zogenaamd uit hun dak tijdens iets wat de moeite niet waard is om je druk over te maken. “Sport”! Pffff, het zál me wat!

   MIJ houden ze niet voor de gek; dan moet er héél wat meer gebeuren!
   Het zijn genotzuchtige, gewetenloze, hebberige, egoïstische, gierige, praalzieke, schaamteloze rijkaards, die óók nog eens willen doen voorkomen alsof ze zo “menselijk” zijn.
   Je bent toch niet goed wijs als je hier instinkt?

   Liked by 2 people

   • semper fi zegt:

    volgende maand staan weer rommen dromo,e die gouden kots toe te juichen,,wat een ziek volk gadverdegadver!!!!!!
    Zo,n prinsesje wordt met getrokken pistool bewaakt,jouw kind word neergestoken oid!!door de verrijking!!
    Dan staan ze nog meteen stijveluldie maxicosie toetejuichen
    Mag niet zeggen maar ik DENK(voor de aivd) LAAT ZE OPPLEUREN DEZE OPVRETERS!!
    KOTSLAND

    Like

 4. alidas1 zegt:

  Hoeveel mensen zitten in de armoede .
  En zij doen net of ze er niet van afweten
  En laten het noch voor ze betalen ook.
  Denk maar niet dat er een euro uit zijn eigen zak komt

  Like

 5. Flo zegt:

  Helaas reageert het gros van de nederlanders nog steeds blij verrast op deze oetlul en zijn trut argentijnse aanwinst, want ohhh ze zijn zo “gewoon” …. ik schreef het al eerde, die voze kliek heeft zich al ingedekt daar, nu op een “jacht” straks in de bunker voir de elites……

  Liked by 1 persoon

  • Wijlen Hans van de Bergh, mede-oprichter van het RG en het NRG, refereerde decennia geleden al aan de kip-zonder-kop-stelling, dat de oranjes ‘zo gewoon’ zouden zijn, met de conclusie: “Afgezien van de vraag, of ‘gewoon zijn’ voor een regerend monarch wel zo’n verdienste is: Ze z i j n niet gewoon.” Legendarisch was ook zijn uitspraak: “Met sprookjes is niets mis. Maar sprookjes horen hun plaats te kennen.” In dev jaren ’80 heb ik hem wel ontmoet: Een héér. Maar ook een republikein in hart en nieren!

   Liked by 1 persoon

  • daiyu-ninja zegt:

   Koning lexje en zijn maximaatje zijn familie van elkaar.

   http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/180809/maxima-zorreguieta-achternichtje-van-willem-alexander-en-bernhard.html

   Lex wilde eigenlijk een toekomst opbouwen met Emily Bremers, maar dat mocht niet van trix.
   Waarom lex niet van trix met Emily mocht trouwen:
   Emily lag moeilijk in hofkringen vanwege haar familieachtergrond. Met name haar vader Louis en twee ooms hebben geen onberispelijk verleden. Koningin Beatrix scheen Emily om die reden niet te willen accepteren, al mocht Emily wel via een zij-ingang op het besloten feestje voor haar zestigste verjaardag komen. In september 1998 gaf Emily het op en maakte de verkering uit.

   Wel cynisch om dit uit de mond te horen van iemand ‘ trixy’ die zich dagelijks bezig houdt met praktijken die niet door de beugel kunnen en die het daglicht niet kunnen verdragen.

   Trouwens, al die zogenaamde nette en chique koningshuizen, houden zich allemaal bezig met smerige en criminele zaken. Dat is voor hen dikke portemonnee.

   Like

 6. Bas zegt:

  Koddig, dat koninklijk enthousiasme.

  Like

 7. Ja beste Driek, Ons koningshuis is het sprookje van Nederland, waar nog heel veel mensen in geloven te veel zelfs. De keerzijde van de medaille is de armoede, voedselbanken ook voor speelgoed en kleding. En als ze op de tv geld vragen voor de stichting het vergeten kind springen mij de tranen in de ogen. Dit zijn ONZE EIGEN NEDERLANDSE KINDEREN DIE GELEDEN HEBBEN, EN NOG LIJDEN IN SOBERE OPVANGHUIZEN, VOOR UIT HUIS GEPLAATSTEN KINDEREN. Hier is allemaal géén geld voor te zijn. Vluchteling, ik kan dat misselijk makende woord bijna niet meer uitspreken. Hier moet veel veranderen en ik kan alleen maar hopen dat er veel mensen verstandig zullen zijn en volgend jaar op Geert Wilders PVV gaan stemmen, om onze eigen mensen uit de armoede shit te helpen.

  Like

 8. Heer M zegt:

  Niet mee eens, Sport is weer eens wat anders, dan alle narigheid in de wereld te volgen. Dan hadden ze de OS helemaal moeten verbieden… (Er zijn trouwens genoeg arme mensen die sport leuk vinden.)

  Like

 9. BertG. zegt:

  Op 20 augustus 1672 werden twee van de bekendste en belangrijkste republikeinse vrijheidsvechters ooit op brute wijze vermoord.

  Vandaag is een bijzondere dag in de geschiedenis van Nederland. Precies 344 jaar geleden werden twee voorname republikeinse vrijheidsstrijders, Johan en Cornelis de Witt, namelijk op brute wijze vermoord door een meute Oranje-aanhangers.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/08/vandaag-in-1672-republikeinse-helden-johan-en-cornelis-de-witt-worden-vermoord-door-oranje-meute/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s