Omstreden miljardair Soros boekte € 4,9 miljoen over naar Nederlandse clubs

Screenshot_37

Gaf geld aan stemwijzers – Ondersteunde ook pro-Oekraïne kamp

De omstreden Amerikaanse miljardair George Soros heeft tussen 2009 en 2014 minstens € 4,9 miljoen aan Nederlandse stichtingen, goede doelen en denktanks overgeboekt. Daaronder zijn bijvoorbeeld ProDemos en KiesKompas (die in verkiezingstijd allebei een stemwijzer uitbrengen) en de pro-Europese studentenvereniging AEGEE, die in vrijwel alle Nederlandse studentensteden aanwezig is. Dat meldt de NOS maandagavond op basis van de Soros Leaks, een groot aantal geopenbaarde documenten uit de Open Society Foundations, stichtingen van de miljardair.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", corruptie, democratie, Desinformatie, Eurofielen, EUSSR, Globalisering, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Omstreden miljardair Soros boekte € 4,9 miljoen over naar Nederlandse clubs

 1. Cathja zegt:

  Vuile smeerlap! Hij denkt met geld alles naar zijn hand te kunnen zetten. Als wij niet willen dat Turkije zich met onze binnenlandse politiek bemoeit, dan moeten wij deze bemoeienis ook scherp veroordelen.
  Maar geld stikt niet natuurlijk.

  Geliked door 1 persoon

 2. wauso zegt:

  Tweet naar Omtzigt, die wel ongerust IS over Neder-Turken (21 Kamer vragen), maar met geen woord spreekt over de dood van Pater van der Lugt in Syrie, die gedood is onder toezicht van de vrienden van de USA (en dus ook het CDA) ! De USA, alsook NL geven wapens om Nederlanders te kunnen doden ! Kamer vragen: NUL ! (Lees CDA Islamhoertjes

  Like

  • elisah zegt:

   In Gent is een verwarde man met een wapen, neergeschoten door de politie. Ik heb het filmpje gezien en kon het moeilijk verstaan, maar ik meende te horen dat de verwarde man steeds riep “laat allah gaan”???

   Like

  • Cathja zegt:

   ‘Gelukkig’! Het was wel het eerste wat in me opkwam: de islam weer….! Natuurlijk is de dader weer een moslim. Er lopen meer ‘getraumatiseerden’ los dan er vast zitten. Allemaal hebben ze ‘vreselijke dingen’ meegemaakt. Laten we daarom begrip hebben voor de daders. NOT!!

   Like

 3. Angie1968 zegt:

  Deze man is waarschijnlijk de allergrootste smeerlap op onze planeet. Kwaadaardig tot op het bot. Alles voor geld en macht. Chaos, omvolking, oorlog, open grenzen…het speelt hem en alle globalisten alleen maar in de kaart. Ik snap niet dat dit zwijn nog niet is omgelegd.

  Like

  • Harry zegt:

   Tja , iedere dag dat dat serpent nog leeft , is er één teveel .
   Inderdaad onbegrijpelijk dat een of andere inlichtingendienst dat stuk ellende nog niet vergiftigd heeft , of opgeblazen .
   Waar hebben we die diensten nog voor ???

   Om ONS in de gaten te houden ?

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Deze Soros, maakt deel uit, van de geldplutocratie. En deze heeft weer invloed op de Bilderbergbende en de NWO.

  Like

 5. elisah zegt:

  Aan de foto te zien maakt dit fossiel het niet lang meer, die mummie zal binnenkort in zijn kist liggen.
  Afwachten wie er dan weer de duivel speelt met al dat geld.

  Like

 6. Bas zegt:

  Als het tegen zit, is Geert Wilders (zijdelings) ook nog financieel besmet met wormen van met deze intens smerige rotte Appel.

  Like

  • fransdewit zegt:

   Nou schrijft je toch wel voor eigen parochie zeker, met je vermoeden kan je een hoop kwaad bloed zetten

   Like

   • Bas zegt:

    Over de persoon van Geert Wilders geen kwaad woord, Was een simpelweg een opmerking, beslist geen aanmerking !!! Deze George Soros blijkt een schurk, en wanneer het kaartenhuis van een schurk in elkaar dreigt te vallen, kunnen er ook bewust stukjes op onschuldige mensen vallen. Hopelijk is het nu duidelijker.
    Groet Bas/

    Like

  • Harry zegt:

   Kun je dat even uitleggen , Bas , want ik zie de logica niet !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s