“Wij zijn Merkel´s gasten”: Asielzoekers weigeren te werken

Screenshot_57

(Vertaling: E.J. Bron)

“Asielzoekers” hebben in de stad Waldenburg in de Duitse deelstaat Sachsen geweigerd om werk in het algemeen belang te verrichten, omdat zij de gasten van bondskanselier Angela Merkel zouden zijn. Dat bericht de burgemeester van de stad, Bernd Pohlers (Freie Wähler) in het officiële stadsblad.

Volgens het blad zou de stad voor zeven activiteiten hebben gezorgd om de “asielzoekers” iets om handen te geven, verveling tegen te gaan en hun acceptatie door de bevolking te vergroten. De activiteiten zouden 20 uur per week omvatten tegen een uurloon van € 1,05. Voor de activiteiten zou toestemming zijn gegeven door het district Zwickau.

In april zouden alle mannelijke bewoners van het plaatselijke vluchtelingenonderkomen aan de gemeenschappelijke activiteiten in het stadsgebied hebben kunnen deelnemen. De eerste week zou de maatregel goed aangeslagen zijn. De “asielzoekers” werden opgehaald, naar hun werkplek gebracht en daarna weer naar huis gereden. Maar al korte tijd later veranderden de “asielzoekers” van opvatting.

“Asielzoekers” wilden minimumloon

“Later werd dan door de genoemde personen geargumenteerd dat ze gasten van mevrouw Merkel zijn en dat gasten immers niet zouden hoeven werken”, omschrijft burgemeester Pohlers het voorval in de juni-editie van de “Stadtbote” onder de kop “Neues von de Asylbewerbern”. “Verder waren ze van mening dat er in Duitsland sprake is van een minimumloon (€ 8,50,-) en dit dan ook door de stad Waldenburg moet worden betaald!”

Ondanks bemiddelingspogingen weigerden de “asielzoekers” weer aan het werk te gaan. “In een speciaal gesprek met de tolk werd van de kant van de vertegenwoordigers van de stad Waldenburg en het kerkelijk hulpwerk alles nog een keer uitgelegd. Helaas kon men het niet eens worden over de voortzetting van de maatregel”, beklaagde Pohlers. Daarop zou de stad tegenover het district Zwickau een einde hebben gemaakt aan de werkvoorziening.

Pohlers: “Ik zie het als mijn plicht om te informeren over de situatie”

Hij zou zich er van bewust zijn dat zijn zinnen koren op de molen van sceptici van de asielcrisis zouden kunnen zijn, schreef de burgemeester. Hij zou ook meermaals tot inzamelingsacties hebben opgeroepen, die veel weerklank in de bevolking gevonden zouden hebben. “Daarom zie ik het ook als mijn plicht om haar over de huidige situatie te informeren, ook al heb ik het daar moeilijk mee en werd het me van meerdere kanten afgeraden.”

De stad Waldenburg bevestigde op vragen van de “Junge Freiheit” dat de “asielzoekers” tot op dit moment niet zouden werken. In de bevolking zou het schrijven van de burgemeester op instemming zijn gestuit. Veel burgers zouden zich dankbaar hebben getoond dat Pohlers de moed gevonden zou hebben om de waarheid over de werkweigering van de “asielzoekers” te schrijven, zei een medewerkster van de burgemeester.

De stad had werkkleding ter waarde van € 700,- voor de “asielzoekers” aangeschaft. Daar blijft ze nu volgens een bericht van de “Freie Presse” mee zitten.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Duitsland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

40 reacties op “Wij zijn Merkel´s gasten”: Asielzoekers weigeren te werken

 1. Angie1968 zegt:

  Zucht. Hoelang laten de Duitsers zich nog ringeloren door dit verwende schijtvolk? Alsjeblieft, schop ze eruit!!! Werkweigering? Ondankbaar, onbeschoft gedrag, weigeren te integreren? Meteen uitwijzen! Opzouten! Ga maar dood in je schijtland van herkomst! Maar de meesten komen niet uit oorlogsgebied, dus die gaan niet dood, hoor. Helaas..

  Like

  • Je kunt je misschien nog beter afvragen: Hoe lang laten de Duitsers zich nog ringeloren door MERKEL?
   Die Mossels zijn uiteindelijk zoals ze zijn: Parasieten, die door hun ideologie geleerd hebben, dat ze dat mogen en zelfs móeten zijn, dat het hun heilige plícht is, zichzelf op te dringen aan de wereld der ongelovigen en die voor hen te laten zorgen, als voorbode van de totale onderwerping aan de wil van allah. Maar wie heeft dan ook die creaturen bij bakken tegelijk binnen gehaald?
   Het vervelende is, dat Duitsland, net als heel West-Europa, nog steeds té veel goedmenschen binnen haar gelederen heeft, die het verdómmen om het vertrouwen in dat creatuur op te zeggen.

   Geliked door 2 people

  • Willem zegt:

   Net zolang als in Nederland ook luilekkerland land voor die gasten.

   Like

 2. Jan zegt:

  opvangcentrum in brand, KAssel-Calden (Hessen)

  Geheid door de parasieten zelf in brand gestoken

  Like

 3. Pieter zegt:

  Sinds vorige week een asielzoeker aan het werk. Stageloper die mij inderdaad 1 euro per uur kost.
  Hij werkt goed, gemotiveerd en wil graag leren.
  Zielsgelukkig dat hij wat om handen heeft.

  Ik ken hem sinds afgelopen oktober toen mn vrouw en zijn vrouw op 1 kamer lagen wegens gezinsuitbreiding.

  Het is een jazedi uit Irak en als ik me herinner hoe zij daar op die berg zaten vorig jaar, begrijp ik dat hij gevlucht is.

  Lachen is wel dat hij in onze kantine vol AfD stemmers, de grootste haat van ons allemaal tegen mossels heeft.

  Geliked door 2 people

  • E.J. Bron zegt:

   @Pieter

   Bent u de Pieter die ik denk dat u bent????

   Webmaster

   Like

   • Of het iets zegt, kan ik niet beoordelen, Webmaster, maar Pieter reageerde hier al op 24 Maart 2014 om 21.47u. op mijn artikel “De Islam- en multikul-kritische Nederlander wil gehoord worden!” Ik heb voor de zekerheid daarnet even de ‘gravatar’ gecheckt en dat klopt.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ja, ik weet dat hij al langer regeert, maar ik leg nu pas de eventuele link . . .

    Like

   • Pieter zegt:

    Ik kan op deze afstand vanuit het mooie duitsland natuurlijk niet weten wat u denkt…
    maar Theresa heeft gelijk.
    ik volg deze blog vrijwel dagelijks, ik reageer niet vaak omdat mijn mening vaak al keurig verwoord is door mijn medereageerders

    ik reageerde ditmaal niet om mijn ervaring als maatstaf te zetten.
    het is mij, ook uit eigen ervaring, voldoende bekend dat 99,9% te besodemieterd is om te werken.
    wat mij echter opvalt, en ook daar in de nabijheid voorbeelden van gezien, is dat de non-muslimps vaak een beter arbeidsethos hebben dan de ja-moslimps.

    het feit blijft dat ik van mening ben dat vluchtelingen in eigen regio noodhulp en noodopvang dienen te krijgen en hier, in een compleet andere cultuur, niets te zoeken hebben.
    moslimps kunnen mooi naar soenni-arabia of abu dabi of welk booslimpistan dan ook.
    christenen en yazedi kunnen naar armenie bijvoorbeeld
    en wat er overblijft… tja een dikke bom hep se voordelen…

    maar de situatie is helaas hoe ze is, en zolang het geen booslimp is, heb ik er geen moeite mee die man een paar weken van de straat te houden.

    Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    @Pieter

    Prima. Dan verwissel ik u met een andere “Pieter”, die hier in Nederland een blog bedreef en zich eveneens in Duitsland gevestigd heeft.

    Webmaster

    Like

  • Claudia M. zegt:

   Ah, maar dan hebben we het hier over een echte vluchteling en laat ik daar nu geen enkel probleem mee hebben, echte vluchtelingen.

   Like

  • wauso zegt:

   Een Jezedi is een Christen (soort van) en worden hardnekkig achtervolgd, dat is geheel iets anders als dat andere Krapai !

   Like

  • elisah zegt:

   Hij is een ervaringsdeskundige.

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Goed zo , nu nog die andere 5 miljoen die ook zo graag willen werken .

   Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Werken is voor de blanke slaven , de edele zwarte moslime is nu eenmaal het uitverkoren volk, die hoeven niet te werken.

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  De kop lezend, had ik al direct zoiets van joh, maar weet u dan niet dat deze klanten dit ook nooit van plan zijn geweest. Er zelfs van overtuigd zijn dat zij hier recht op hebben, als het al niet vanuit hun dwingende geloof komt dan is het ze intussen wel aangepraat door idioten die ongeveer dezelfde mening zijn toegedaan. Die ook niet werkende club “no borders”!

  Trouwens wat deze klanten te laten doen? Ongeschoold, veelal niet eens kunnen lezen; wat moeten we met deze mensen? Verder is deze z.g. koren op die molen helemaal niet meer noodzakelijk; iedere normaal en vooruit kijkende Europeaan ziet dat dit mis gaat. Het zaaiwerk is echter niet ons aan te rekenen; de oogst straks wellicht wel!

  Like

 6. Eduard zegt:

  Beetje heel erg dom van de gemeente want dat niet werken had ik al wel kunnen voorzien
  Het lijkt mij beter om na werk weigeren alle terug te sturen naar de zandbak
  Dan is het probleem snel en goedkoop opgelost
  De gewone burger moet ook werken voor de kost
  Misschien dachten ze met alleen verkrachten de uitkeringen te verdienen of anders wat illegaal handelen in blanke vrouwen of drugs of gestolen auto’s
  Stop de instroom van geluk zoekers eerst voor dat je plannen maakt

  Ik was 13 jaar toen ik voor het eerst ging werken in de bouw tijdens de schoolvakantie en op mijn 72 jaar ben ik gestopt
  Eduard uit Breda

  Like

 7. N.E. Derlander zegt:

  Kijk maar eens goed naar uw loonstrookje, wat daar op ingehouden wordt door de overheid en wat u daarnaast kwijt bent aan ziektekosten…………..

  Of denkt u dat het “Wir schaffen das” door de direct belanghebbenden (werkgevers en politici) betaald wordt?

  Maart 2017 of eerder!

  Geliked door 2 people

 8. elisah zegt:

  Als ze een normaal salaris willen, horen ze ook normaal alles zelf te betalen en hun eigen levensonderhoud te regelen, plus dat alle onkosten die voor deze pipo’s gemaakt zijn moeten worden terugbetaald. Zo moeten wij dat ook doen en als ze dat niet zo snel kunnen, dan sluiten ze bij de bank maar een lening af. Welcome to the real world, stelletje randdebielen.
  Ik heb trouwens het vermoeden dat ze zijn ingefluisterd door extreem linkse lieden.

  Like

 9. Deborah Menorah zegt:

  Ik weet niet of het wel verstandig is om asielzoekers te laten werken zolang ze geen verblijfsvergunning hebben.
  Dat loon wat ze krijgen is ver onder het wettelijk minimumloon. Dit is natuurlijk een spekkie naar z’n bekkie voor werkgevers. Hierdoor komt er een totaal scheve situatie op de arbeidsmarkt. Zelfs de autochtoon die vanuit een bijstandsuitkering dergelijk werk wil doen is dan al 8x zo duur als een asielzoeker!

  Like

 10. Jan zegt:

  Im bayerischen Garmisch wird fast alles arabisch.

  Garmisch-Partenkirchen
  Urlauber aus den Golfstaaten lieben den Ferienort Garmisch-Partenkirchen

  Garmisch-Partenkirchen boomt bei Urlaubern aus den Golfstaaten. Es kommen mehr Araber als US-Touristen. Der Ort stellt sich darauf ein. Auch auch mit Speisekarten auf arabisch.

  http://www.swp.de/ulm/nachrichten/vermischtes/Urlauber-aus-den-Golfstaaten-lieben-den-Ferienort-Garmisch-Partenkirchen;art1222890,3967684

  Op weg naar een failed state

  Like

 11. Jan zegt:

  Merkel feiert 1987 mit der DDR-Spitze: sie muss ein hohes Tier bei den Kommunisten gewesen sein

  Die FDJ-Funktionärin Angela Kasner-Merkel (geschieden 1982) feiert am Samstag, den 20. Juni 1987 gemeinsam auf der Tribüne mit dem Stellvertretenden Vorsitzenden des Staatsrats Egon Krenz, dem Mitglied des Politbüros des ZK der SED für Sicherheitsfragen und zweiten Mann nach Erich Honnecker, dem Mitglied des Politbüros des ZK der SED Günter Schabowski und dem Ersten Sekretär des Zentralrats der FDJ und Mitglied des ZK der SED Eberhard Aurich.

  http://unser-mitteleuropa.com/2016/07/27/merkel-feiert-1987-mit-der-ddr-spitze-sie-muss-ein-hohes-tier-bei-den-kommunisten-gewesen-sein/

  Like

 12. Ze komen hier rentenieren en voor de kuuroorden in Duitsland.

  Like

 13. Silion zegt:

  Gewoon een vraagje, je vermeldt een bron maar geen bron naar dat stadsblad. Kan je mij de link daarvan eens bezorgen (mits dat online terug te vinden is) want op veel van je artikels vindt ik amper bronnen buiten een paar sites die niet echt neutraal zijn op vlak van dit thema 😉

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik stel voor dat u zelf op zoek gaat naar dat stadsblad. Oké?!

   Like

   • Silion zegt:

    Dan maar Google want de site waar je het vandaan hebt gehaald geeft ze ook niet 🙂
    Dus u heeft de link maar geeft ze niet. Nochtans een kleinere moeite dan een artikel schrijven en het zou tenminste je artikels onderbouwen ook en geloofwaardiger maken 😉

    Maar geen probleem, zal eens Googlen want als dit klopt is dat een arikel waard ook natuurlijk 🙂

    Like

   • E.J. Bron zegt:


    Ik zal je de moeite besparen:

    http://www.waldenburg.de/pdf/1/sb2016_06.pdf?1467363548

    Het stukje onder “Neues von den Asylbewerbern”

    (Overigens: mijn artikelen/vertalingen zijn ALTIJD voorzien van een bron en ALTIJD goed onderbouwd!)

    Like

   • jackrabbit420 zegt:

    De bewijslast ligt altijd in het kamp van de persoon die de stelling maakt. Als er geen bewijs kan geleverd worden, is de conclusie heel simpel: iemand liegt.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    http://www.waldenburg.de/pdf/1/sb2016_06.pdf?1467363548

    Onder het kopje: “Neues von den Asylbewerbern”

    Like

   • Silion zegt:

    Thanks voor de link. Ik was al wel gaan kijken op de site van Waldenburg maar vond de bladen/pdf niet.

    Wat er in staat klopt inderdaad met wat hier staat maar ik vind persoonlijk dat de nadruk teveel ligt op het “niet willen werken” terwijl dat wel zo was maar ze enkel niet onder het minimumloon willen werken.

    Zouden we die vraag dan ook eens niet aan onze eigen bevolking kunnen stellen waarom de werklozen geen vrijwilligerswerk gaan doen? Ah nee, goed zot, daarvoor kom ik niet buiten zenne 😉

    Dus heeft niet echt te maken met niet willen werken maar gewoon met evenredig loon willen voor hetzelfde werk te verrichten 😉

    Langs andere kant, als ze wel zouden werken dan pakken ze weer jobs af zogezegd volgens sommigen ook en is het weer niet goed … 😛

    Toch bedankt voor de verduidelijking en de links. Misschien beter bij bronnen vermelden ook 😉

    Like

 14. Pingback: “Wij zijn Merkel´s gasten”: Asielzoekers weigeren te werken – Fenixx.org

 15. Jules Vismale zegt:

  Ik hoop dat het evenmin de bedoeling is dat deze afschuwelijke en ondankbare asielzoekers, mits ze al bij Angela Merkel op theevisite gaan en daar een hele berg rotzooi achterlaten, dat Merkel al hun troep opruimt! Tenslotte is er een oud gezegde dat wie niet werkt niet zal eten en Merkel is niet eens meer de moeite waard om als publiekstrekker te dienen voor de moslims en asielzoekers in Duitsland die geen enkele liefde voor haar voelen.
  In de episode’ Squeaky Clean’ van ‘The New Adventures of Peter Pan’ bleken echter Wendy, John en Michael Darling op hun beurt grote sloddervossen te zijn en hiervoor door hun moeder stevig op de vingers te zijn getikt. In Neverland bleek ook Peter Pan weer iets te overmoedig te wezen en vielen John en Michael in handen van mr. Smee die hen alleen niet herkende omdat de vroegere Darlings heel anders waren geweest.
  Wendy besloot om haar broertjes te gaan redden maar ze viel eveneens in handen van kapitein Haak (deze herkende haar aanvankelijk ook nauwelijks omdat ze blijkbaar elkaar nooit eerder hadden ontmoet en hij is godzijdank GEEN radicale imam) waarna hij haar wilde dwingen om, net als haar broers, het piratenschip schoon te maken! Alleen was deze Wendy (toen ze daartoe werd gedwongen en dit aanvankelijk ook deed) niet bepaald op haar mondje gevallen en maakte ze erg boos duidelijk dat zij NIET constant voor schoonmaak-moeder wilde gaan spelen en dat zouden de asielzoekers en moslims al helemaal NIET erg mooi hebben gevonden!
  Haak was toen zelfs toch nog zo vriendelijk (?) om deze jongedame (zoals hij Wendy schertsend noemde) daartoe opnieuw verder te gaan dwingen maar Peter Pan dook op om de Darlings te redden. Eenmaal terug in Londen waren de drie kinderen, ironisch genoeg dankzij de toedoen van de piraten, voorgoed genezen van het veroorzaken van rommel en ruimden ze daarna al hun speelgoed netjes op.
  En naar ik wens mag Merkel een dergelijke vuilnisbelt in haar huis krijgen van de opgenoemde asielzoekers die ze nog in vier jaar tijd niet kan opruimen! En zodra we van haar en dat islam-uitschot zijn verlost roepen we allemaal in koor uit: OPGERUIMD STAAT NETJES!!!!!!!!!!!!!!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Eigenlijk is het nogal opvallend dat in ‘The New Adventures of Peter Pan’ alleen maar de moeder van Wendy, John en Michael Darling heel af en toe te zien is en hun vader vrijwel nooit! Je zou haast denken dat mevrouw Darling oftewel weduwe is of gescheiden en daarbij komt zij er vrijwel nooit achter dat haar drie kinderen constant met Peter Pan illegale uitstapjes ondernemen naar Neverland!
   Want als ze daar inderdaad achter kwam dan zou er vast wat zwaaien voor Wendy, John en Michael ofschoon hun moeder blijkbaar niet in Peter Pan geloofd!

   Like

 16. f.bouw zegt:

  ik heb vast werk gelukkig maar als wij als nederlander een uitkering zouden hebben en geen vrijwilgers werk zouden doen wordt onze uitkering ook gekort of ingehouden hun komen met hellemaal niets hier naar toe worden langs alle kanten geholpen dan moeten ze er maar wat voor doen ook vindt ik en niet vrijwilgers werk doen gewoon herkomst van het land tereug zenden en nooit meer binnen laten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s