Zweden: 4 van de 5 allochtone jongeren slagen niet in het basisonderwijs

Screenshot_35

(Door: “rommel”)

Zweden – De motivatie achter de massa-immigratie uit de Derde Wereld wordt al lange tijd als een noodzaak beschreven om het land te redden, terwijl oudere Zweden met pensioen gaan. Uit nieuwe informatie blijkt nu dat het niet alleen de volwassen immigranten zijn die de nodige expertise en kennis missen, wat ons beloofd was, en in plaats daarvan massaal in arbeidsloosheid belanden. Ook het overgrote deel van immigrantenkinderen lukt het niet om de basisschool met goed resultaat te beëindigen en kan niet aan het Zweeds voortgezet onderwijs beginnen, wat voor de toekomst enorme negatieve effecten zal hebben.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

23 reacties op Zweden: 4 van de 5 allochtone jongeren slagen niet in het basisonderwijs

 1. hendrikush zegt:

  De profeet kon ook niet lezen en schrijven.

  Like

 2. Jan zegt:

  Das gebildete Deutschland schafft sich ab

  Das Wissen der Deutschen erodiert. In Neukölln etwa haben 40 Prozent der Jugendlichen keinen Schulabschluss. Dabei haben wir aus unserer Geschichte gelernt, dass Dummheit tödlich sein kann.
  ….
  http://www.welt.de/politik/deutschland/article131305611/Das-gebildete-Deutschland-schafft-sich-ab.html

  Wat voor Duitsland geldt zoals Sarrazin voorspelde, geldt evenzeer voor Zweden od om het even welk land dat zich laat vergiftigen door achterlijk volk, moslims en Afrikanen (of combinaties er van)

  Geliked door 1 persoon

 3. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 4. Cathja zegt:

  Als vergrijzing werkelijk het probleem is, zouden de Zweden beter zélf wat actiever kunnen worden en voor wat meer nageslacht moeten zorgen. Het geld wat nu in de zakken van de gelukszoekers terecht komt, zou beter (in dit verhaal) aan jonge Zweedse gezinnen gegeven kunnen worden. Voorkom op deze manier dat de arbeidsmarkt in de problemen komt.

  Wij moeten niet afhankelijk worden van vreemde culturen als we het hebben over onze welvaart en het voortbestaan van onze landen, maar zélf zorgen voor voldoende nieuwe mensen. We moeten voorkomen dat rassen vermengd worden, want dat verhoogt de intelligentie niet. Kijk wat er binnen gekomen is. Je schrikt je toch rot als je leest hoe hoog het percentage uitkerings-‘gerechtigden’ inmiddels is? En dan het bericht dat zeer veel kinderen en jongeren bij lange na niet hetzelfde beheersen als hun leeftijdgenoten in Europa. Daar kunnen bedrijven toch helemaal niets mee?

  Stel dat het waarheid wordt en de Turken visum-vrij mogen gaan reizen, en Erdogan ook nog eens de Koerden achter de vodden zit, dan komen er op termijn opnieuw vele honderdduizenden gelukszoekers bij. Die produceren ook weer tál van nakomelingen…..; dit wordt de ondergang van Europa. En bijna geen enkel land neemt afdoende maatregelen om dit te voorkomen. Waar lezen we dat er actief wordt uitgezet? We weten toch allemaal hoe enorm veel illegalen en terroristen zich ophouden binnen de grenzen van Europa?

  Het wordt een grote catastrofe!

  Like

 5. Erik zegt:

  Niet gek als de IQ map bekijkt kan je niet verwachten dat deze mensen ooit ingenieur of wikundige worden, wel geschikt als werkslaaf maar ja dat is er niet, werk. Repatriëren is dan de oplossing.

  Like

 6. Zo, die hebben de plank aardig misgeslagen. Nu kan de belastingbetaler hun uitkering betalen.

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  De aankomende “doktoren”, “raketgeleerden”, “wiskundigen”, etc., etc. komen ook niet om te leren en naar school te gaan, trouwens met een IQ van <70 kunnen ze dat niet eens.
  Al deze fucking parasieten komen om de autochtone bevolking leeg te zuigen en op onze kosten een lui en crimineel leven te hebben. Booslims hebben geen eergevoel van voor zichzelf zorgen, het enige dat ze kunnen is zoveel mogelijk parasiteren op de autochtonen en dat is ook juist de bedoeling van hun gore proleet!!! Dus veel succes domme slinkse Zweden, het gemiddeld IQ zal daar dan snel terug gaan lopen naar rond de 80!

  Geliked door 1 persoon

 8. Dit is onze straf! We hebben al ons werk naar andere landen getransfereerd waar de mensen tegen minder ouwe lullendagen en vakantiegeld willen werken. Een jurkje dat vroeger door nette naaimeisjes in een Amsterdams atelier werden gemaakt waardoor ze van de straat waren, de winkeliers een boot konden kopen en de oudjes nog koekjes bij de koffie kregen terwijl de dames (en een paar jongens) er 14,95 voor betaalden kost nu in India 2,95 en moeten ze er hier 49.95 voor betalen. Daar zit dan wel 21% Rooftax in. In India zijn ze dolblij met al dat werk maar ja, je hebt ook afgunstigen die alleen maar maxi-jurkjes in het zwart kennen met bijpassende kekke parea’s die ook alleen maar in het zwart verkrijgbaar zijn en als hoofddeksel wordt gebruikt tegen geile blikken van mannen die eigenlijk liever naar de inhoud van een jurkje van dat blonde amsterdamse nette naaimeisje kijken. Waar was ik gebleven? Kortom, die ruim bedoekten zijn jaloers dat wij dat werk niet naar hullie hebben getransporteerd. Niet dat ze hadden willen werken, maar Het Principe alleen al, je weet toch. Dus komen ze het verschil tussen de inkoop in India en de verkoop hier gewoon halen en ze nemen hun eigen werktenue en gereedschap mee. Als het niet duidelijk is moet je het maar zeggen.

  Like

 9. Angie1968 zegt:

  Natuurlijk gaat Zweden, of welk ander westers land, niet profiteren van de veronderstelde “kwaliteiten” van deze Immigranten. Die zijn er namelijk niet. Dit volk is overweldigend te dom om te poepen, met een gemiddeld IQ van 60-85. Tel daarbij op de achterlijkheid en barbaarsheid van de “cultuur” waaruit ze voortkomen, die ook nog eens een keer het Westen intens haat, dan weet je dat deze Untermenschen NOOIT zullen bijdragen aan onze samenleving. Dit inferieure schijtvolk dient zsm gedeporteerd te worden, terug naar de barbarij waar ze vandaan komen. En daarna moeten we zorgen dat ze hier NOOIT meer terugkomen. Wij kunnen in alle opzichten veel beter voor onze maatschappij en haar burgers zorgen dan dit nieuwkomers-schorem.

  Like

 10. Pieter zegt:

  Waarom zouden ze succesvol zijn op school, de Zweedse overheid betaalt alles toch wel en met een toekomst als crimineel heb je twee inkomens.

  Like

 11. joopklepzeiker zegt:

  Zal jullie een lesje goed zaken doen geven, gratis , ik lijk wel gek .

  Je moet ze inkopen voor wat ze waard zijn en verkopen voor wat ze denken waard te zijn , ik voorspel een stevige winst .

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s