De volgende golf rolt. Nu is zelfs de economie gealarmeerd: een nieuwe asielstroom zullen we niet aankunnen

Screenshot_65

Opgepikt voor de Libische kust: Afrikanen in het Zuid-Italiaanse Salerno.

(Door: Hans Heckel – Vertaling: E.J. Bron)

Het afsluiten van de Balkan-route had Berlijn een adempauze gegeven. Het lijkt er niet op dat deze gebruikt werd. Volgens een peiling vreest 75% van de Duitse topondernemers de komst van een nieuwe asielstroom. Deze zou het land economisch niet aankunnen, aldus de acute zorg.

Preussische Allgemeine Zeitung

Het afsluiten van de Balkan-route had Duitsland een adempauze gegeven, de massale aandrang van “asielzoekers” werd enorm afgeremd. Nu echter beginnen de aantallen langzaam maar zeker weer toe te nemen. Vanuit de Middellandse Zee dringen dagelijks berichten door van steeds meer geredde “asielzoekers” op weg naar het noorden. Weliswaar is de redding van schipbreukelingen een ethische vanzelfsprekendheid. De enorme activiteit, ook van de Duitse marine, die de Afrikanen al voor de Libische kust oppikt, zou de bereidheid om te emigreren in de regio´s van herkomst wel eens verder kunnen aanwakkeren en vergemakkelijkt bovendien enorm de handel van de mensensmokkelaars – een moreel en politiek dilemma.

De regering-Merkel had de landen van de Balkan onder leiding van Oostenrijk scherp bekritiseerd wegens de grenssluitingen. Desondanks profiteerde Berlijn van de beslissing. Nu moet echter blijken of Merkel de gewonnen tijd ervoor gebruikt heeft om wat betreft de eigen immigratiecontroles en bovengrens vooruitgang heeft geboekt. De jongste verklaringen uit de bondskanselarij geven weinig hoop. Merkel´s herhaling van “Wir schaffen das!” staat eerder de conclusie toe dat er zo zal worden doorgegaan als in 2015.

Daarentegen is het proces van herbezinning in de economie frappant. Een jaar geleden nog jubelden topondernemers over de vermeende geschoolde arbeidskrachten uit Afrika en de Oriënt. Een feit is dat de 30 DAX-ondernemingen in het midden van het jaar van de meer dan een miljoen “asielzoekers” nog maar 54 in vaste dienst hebben aangenomen: 50 bij de Duitse Post en elk twee bij SAP en Merck. Alle overige 27 van de 30 grootste beursgenoteerde Duitse concerns hebben geen enkele “asielzoeker” in vaste dienst aangenomen.

Dat ligt vooral aan het geringe opleidingsniveau van de nieuwkomers. Volgens deskundigen zal zelfs over vijf jaar nog de helft van de “asielzoekers” werkloos zijn, en dit lijkt nog optimistisch. Volgens de ervaring is een succesvolle bemiddeling na zo´n lange werkloosheid heel, heel moeilijk. In plaats daarvan ontstaat een hopeloos Afrikaans-Oriëntaals sub-proletariaat.

Ongeacht dit feit vergroten Duitse buitenlandse vertegenwoordigingen in de Oriënt hun inspanningen aanzienlijk om vaart te zetten achter de massale familiehereniging van de “asielzoekers”. Zodoende zal het aantal immigranten uit deze regio nogmaals drastisch toenemen, ook zonder de volgende migratiegolf via de Balkan of de Middellandse Zee, die bovendien juist op gang komt.

Bron:
www.preussische-allgemeine.de
Auteur: Hans Heckel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Midden-Oosten, Moslims, Multiculti, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op De volgende golf rolt. Nu is zelfs de economie gealarmeerd: een nieuwe asielstroom zullen we niet aankunnen

 1. Merkel en Brussel zeggen en ” Wij zullen doorgaan “.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ongelovige zegt:

  ‘In het Europees Parlement werd deze week met grote meerderheid het verslag-Busuttil goedgekeurd over een gemeenschappelijk Europees immigratiebeleid. Hierin wordt gepleit voor een massale nieuwe immigratiegolf van 60 miljoen vreemdelingen tegen het jaar 2050. ‘
  (April 2009)

  Like

  • Drs.P. zegt:

   ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????We zijn zelf wel in staat om een krant te lezen hoor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Laat ze maar komen. Als Duitsland door de hoeven zakt, zakt ook de EU door de hoeven. Leve het Europees nationalisme! We gaan bijzondere tijden tegemoet. Europa mag geen derde wereld continent worden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Sjaak zegt:

  Welkomskultuur !
  Ze geven hun voorstellingen ook in niet al te
  lang afzienbare tijd ook bij u voor de huisdeur !
  Kaarten voorverkoop bij iedere PvdA , D66 en Groene
  partijfiliale !

  Like

 5. Bennie zegt:

  Exoten horen niet in het Europese milieu thuis.
  Vernietigen graag.

  Geliked door 1 persoon

 6. Dat zijn we bijna in eigen land.

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Toen de eerste stroom gelukzoekers in Europa kwamen en we die lange rijen door de velden zagen lopen, bekeek ik ondertussen de verdere ontwikkelingen in het MO. Toen, alweer vorig jaar, zei ik dat er 50 miljoen Afrikanen staan te trappelen om naar Europa te komen.
  Buitengrenzen bewaken? Forex zal ook wel zijn opdrachten krijgen?

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Misschien moeten we hier eens beginnen met een idee op te zetten hoe nu verder te gaan met de wereld .
  Want de boven ons gestelden hebben zo een idee al lang .

  Zou zo graag eens hier willen lezen hoe men daarover denkt af zelfs nadenkt .

  Geliked door 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   De cabal-ratten-elite is momenteel een van de grootse problemen door EU + USA te bevolken met honderden miljoenen ongeschoolde criminele ratten, dus daar zouden we mee moeten beginnen. Dus op naar den Haag om de zooi daar te ruimen en daarna naar Brussel om hetzelfde te doen.
   Ten tweede het beginnen met iedere Afrikaanse miep van een prikpil te voorzien of helemaal steriliseren want gezinnen met 8 kinderen loopt natuurlijk helemaal uit de hand! Waarschijnlijk is Bill gates daar al mee bezig maar dat lukt nog niet zo goed. De geboorte explosie van crimineel nageboorteoverschot in voornamelijk de booslim landen in Afrika, maar ok Pakistan en Afganistan en alle andere Stannen is het grootste gevaar voor de westerse beschaving.
   https://ejbron.wordpress.com/2013/11/16/afrika-migreert-naar-europa-of-de-ineenstorting-van-europa/
   Nu allemaal leuke ideeen zul je zeggen, maar ja, helaas dit land schijnt te zijn overgenomen door de pokedemonzombies.

   Geliked door 2 people

  • Guardiacivil zegt:

   Fiction of werkelijkheid. Hoe de wereld er straks gaat uitzien kan ik mij persoonlijk wel een goed beeld bij vormen. Meestal zijn films die gemaakt zijn met een blik in de toekomst al goede voorspellers. Er zijn vele films verschenen met dit thema en waarbij de wereld stukje bij beetje de ontwikkelingen mocht ervaren. Wat bij de industriële evolutie nog langzaam ging voor die tijd begin 1900 is nu versneld met factor 10. en we staan nog maar aan het begin van onze mogelijkheden.
   Hoe dan de maatschappij eruit zal zien schreef ik hier gisteren mbt een film met Charles Heston over die soya-koeken van overledenen.
   Dat de NWO gaat heersen staat vast. Dat ze nog grotere streken zullen uithalen is wel zeker, dat hun nakomelingen de alleenheerschappij zullen voeren over een zeer gecontroleerde maatschappij is wel zeer zeker. Wij zijn nu al deels slaven geworden van deze maatschappij, maar dan in die toekomstige tijd over 50 jaar is dit een alles omvattend begrip geworden waarbij de slavenmens alleen zal dienen voor productie van grondstoffen. Waarbij ontwikkelingen op manen en astroïden voor grondstoffen door strafkolonies de normaalste zaak zal zijn. Ook hierover is al een film gemaakt. De aarde zal zichtbaar veranderen waarbij grote verplaatsingen zullen zijn van land dat erbij komt en land dat verdwenen is en daaraan gekoppeld ook grote bevolkingsgroepen.
   De strijd om………..behoud, zelfzucht en hebzucht en daarbij dus de oorlogen en uitroeien zal altijd blijven. De betekenis van rijkdom door de hoeveelheid geld zal verdwijnen, ervoor in de plaats komt een ander soort rijkdom en dat is bezit, bezit hier op aarde en erbuiten. De waarde wordt straks uitgedrukt in bepaalde schaarse grondstoffen. Dat zag je al gebeuren in de serie Startrek. Oud geld wordt straks omgezet in waardevolle zeldzame grondstof of een nieuw ontdekte stof.
   Maar neem het mij niet kwalijk, dit is mijn visie naar de toekomst.

   Geliked door 2 people

   • joopklepzeiker zegt:

    Ik neem je HELEMAAL NIETS kwalijk integendeel.

    Je schetst nu op jouw manier wat ik een volledig fascistische technocratische samenleving noem .
    Een samenleving waarin alles en dan ook alles voor het individu bepaald zal worden .
    En dat zie ik dus ook als ons voorland .

    Maar ik vroeg eigenlijk naar een alternatief op dit in volle gang zijnde proces , kunnen we een alternatief verzinnen ?

    Hoe zouden wij de wereld willen zien ingericht in de nabije toekomst ?
    En hoe dat te bereiken ?

    Maar mijn dank voor de 2 reacties , dat getuigt van lef !

    Geliked door 1 persoon

 9. Mirjam zegt:

  Het enige wat elk land rest is totaal in opstand komen tegen de afbraak van onze soevereiniteit en onze landen door massamigratie. Elke burger moet de straat op en eisen dat de regeringen naar het volk luistert, de grenzen sluit en niemand meer opneemt. Totale migratie stop.

  Like

 10. Mirjam zegt:

  Het enige wat elk land rest is totaal in opstand komen tegen de afbraak van onze soevereiniteit en onze landen door massamigratie. Elke burger moet de straat op en eisen dat de regeringen naar het volk luistert, de grenzen sluit en niemand meer opneemt. Totale migratie stop. Bovendien alles wat er al in is en hier niet hoort, eruit! Kurz und bundig.

  Like

 11. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Volgens een peiling vreest 75% van de Duitse topondernemers de komst van een nieuwe asielstroom.”

  Maar het waren toch juist die topondernemers die zo blij waren met goedkope arbeidskrachten? Zijn ze er eindelijk achter gekomen dat die arbeidskrachten het verdommen om te arbeiden en dus per saldo niks opleveren, alleen maar geld kosten?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 12. Jean zegt:

  Het wordt zwart voor mijn ogen, “letterlijk én figuurlijk”, ik heb kinderen en kleinkinderen en ben al ruimschoots de 70 gepasseerd en “ik ben bang”, “zeer bang” voor de toekomst en zeggen dat we dat allemaal te danken hebben aan die bende lafaards in dat EU gedrocht wat maar niet wil ontploffen….
  BEANGSTIGEND EN DAT DOOR VERRAAD VAN LAFAARDS ONDER EIGEN VOLK.
  Er is maar één straf die rust en voldoening kan brengen en dat is “het schavot”.

  Like

 13. volksrechter zegt:

  “Wij zijn uitgenodigd door Merkel, waarom zouden we werken ? ”
  Met een economie in Europa die maar sluipend vooruit kruipt, had ik toen al in gedachten hoe gaan ze die aan het werk krijgen, blijkt dan nog is dat maar één op de vijf (hoogopgeleiden zoals men beweerde) de basisschool doorstaat, dat is toch om u kreupel te lachen zulke achterlijke niet vooruitziende maatregelen vanuit de ivoren torens !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s