De vrouw van Edmund Stoiber neemt ´s avonds de S-Bahn niet meer

Screenshot_73

De S-Bahn in München.

(Vertaling: E.J. Bron)

Het gevoel van veiligheid zou veranderd zijn, uit angst voor terreuraanvallen zouden veel mensen hun manier van leven aanpassen. Hier moet de politiek in actie komen om concrete oplossingen aan te bieden, aldus Edmund Stoiber.

Contra magazine

De voormalige minister-president van de Duitse deelstaat Beieren, Edmund Stoiber (CSU, kleine foto), heeft toegegeven dat zijn persoonlijke gevoel van veiligheid veranderd is. Zijn vrouw zou “ ´s avonds als het echt niet hoeft niet meer met de S-Bahn gaan”, zei Stoiber tegen “Zeit Online”. “Ik ben nog waakzamer, alerter op mijn omgeving geworden.”

Screenshot_74

Hij zou veel mensen ontmoeten “die bij zichzelf besloten hebben uit angst voor mogelijke terreuraanvallen hun manier van leven aan te passen en bijvoorbeeld niet meer naar het Oktoberfest in Müchen gaan.” Het zou wel degelijk de taak van politici zijn om deze angst te thematiseren”, zei Stoiber. “Om deze bezorgde burgers in de rechtse hoek neer te zetten, alleen omdat ze hun angst openlijk kenbaar maken, is de verkeerde weg”, waarschuwde hij.

Het zou echter belangrijk zijn om van de angst niet de basis te maken van beslissingen. De politiek zou concrete oplossingen moeten aanbieden, bijvoorbeeld meer politieagenten in dienst nemen of een boerkaverbod besluiten, “want in ons land, in ons christelijk bepaalde Avondland, laat men openlijk zijn gezicht zien. Dat hoort bij onze heersende cultuur”, zei Stoiber tegen “Zeit Online”.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op De vrouw van Edmund Stoiber neemt ´s avonds de S-Bahn niet meer

 1. Ja, zo wordt je de cultuur van de barbaren opgedrongen. Er wordt geen rekening met ons geloof en cultuur en onze wetten. Edmund Stoiber komt er wel een beetje laat achter. laat hij dan eens was aan die veiligheid doen, mag tijd worden.

  Like

 2. BertG. zegt:

  Hoeveel mensen gaan er nog ’s avonds pinnen of bezoeken een koopavond.
  Of maken ’s avonds laat of ’s nachts nog een boswandeling.
  Of sturen hun kinderen naar het zwembad of strand zonder toezicht.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik niet meer.

   Like

  • Harry zegt:

   Ging tot 2014 iedere donderdagavond (koopavond) boodschappen doen en daarna steevast naar een goed restaurant , meer dan twintig jaar lang .
   Nu helemaal niet meer , de winkeliers “lijden” daar onder , de horeca ook .
   Sommige winkels gaan op koopavond helemaal niet meer open , uit veiligheidsoverwegingen .
   Wég gezelligheid , wég veiligheid , wég middenstand (op termijn ) .
   Met dank aan …………………

   Like

   • BertG. zegt:

    Hier bij de plaatselijke supermarkt hebben al ze een soort van uitsmijter rond lopen wanneer het een beetje schemerig begint te worden.
    Een grote flinke brede kerel op leeftijd, die daar niet staat om iedereen een goede avond te wensen bij het verlaten van het pand.

    Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Er is maar een remedie. Frau Merkel dient, samen met nog enkele andere linkse hufters, afgezet te worden. Versoepel de wapenwetten voor autochtonen. Roep, net als in Frankrijk recentelijk gebeurde, Patriottische Duitsers op om zich te melden bij de Binnenlandse strijdkrachten. Na de training dienen alle ongewensten Duitsland te verlaten. In eerste instantie vrijwillig, indien het niet anders kan krijgen ze gewoon een handje hulp. Deze actie zal niet langer dan 6 maanden duren. Daarna kunnen de Duitsers weer zonder angst op aanslagen, berovingen en verkrachtingen weer lekker verder leven.

  Like

 4. Cathja zegt:

  De eerste stap is die van erkenning. Erken als overheid dat er grote problemen zijn in de maatschappij, en dat steeds meer mensen bang zijn om zich in openbare gelegenheden te begeven. Erken als overheid dat er is verzuimd om hier tijdig iets tegen te doen.

  De tweede stap moet zijn: maatregelen nemen waardoor de burger zich minder bedreigd voelt. De overheid zou moeten toegeven dat het binnenhalen van miljoenen vreemdelingen de maatschappij ernstig ontwricht heeft, en dat veiligheid voor de bevolking door de staat niet meer gegarandeerd kan worden. Het gevaar loert overal.
  Begin daarom met het uitzetten van illegalen én van mensen die onder valse naam en zonder papieren asiel hebben aangevraagd. Zeer velen komen niet uit een gevaarlijk land, en moeten daarom retour. Pas als daaraan wordt voldaan is er misschien een mogelijkheid om de derde stap te zetten.

  Herstel van de Duitse samenleving. Streng toezicht op vreemdelingen en de eis dat ze zich volledig aanpassen aan de Duitse grondwet. Verbied sharia-wetgeving, kind-huwelijken en het huwen van meerdere vrouwen. En verder moet er een verbod komen op het salafisme. Imams alleen toestaan in de Duitse taal te preken. Zorg dat alles onder controle komt.

  Helaas heb ik zeer weinig hoop dat dit herstel er komt. Zéker niet zolang Frau Merkel in Duitsland de touwtjes stevig in handen houdt, maar ook niet zolang ‘links’ in de meerderheid is.

  Like

  • elisah zegt:

   Precies, als ze het daar niet mee eens zijn, dan zijn ze naar het verkeerde land gekomen.
   Er zijn landen genoeg waar ze zich volgens de iSSlam regeltjes kunnen uitleven, als dat zo belangrijk voor hen is hadden ze niet hier naartoe moeten komen en hebben ze de verkeerde keuze van land/werelddeel gemaakt.

   Like

 5. wauso zegt:

  Stoiber is van de CSU, mijn vrienden. En mijn vrienden krijgen van mij Tweets !
  Ik hoef maar te putten uit mijn arsenaal (deze is van gisteren).

  Like

 6. Pieter zegt:

  Nu even doorbijten held Stoiber en het beestje bij de naam noemen. Islam ? Wir schaffen es nicht !

  Like

 7. Antivenin zegt:

  @ elisah
  “Er zijn landen genoeg waar ze zich volgens de iSSlam regeltjes kunnen uitleven, als dat zo belangrijk voor hen is hadden ze niet hier naartoe moeten komen en hebben ze de verkeerde keuze van land/werelddeel gemaakt.”

  Ze zijn juist hierheen gekomen omdat ze denken dat ze nu een uitgelezen kans hebben om ons die islamregeltjes ook op te dringen. Precies zoals de kamelenprofeet het ze heeft voorgeschreven. Heilige plicht van elke moslim: de wereld veroveren voor Allah. Eerst via vreedzame immigratie/infiltratie, en als ze sterk genoeg zijn met geweld. Lees: http://antivenin.blogspot.nl/2009/04/het-voeden-van-een-krokodil.html

  En elke dag halen onze overheden meer veroveraars binnen…

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Het zou echter belangrijk zijn om van de angst niet de basis te maken van beslissingen. De politiek zou concrete oplossingen moeten aanbieden, bijvoorbeeld meer politieagenten in dienst nemen of een boerkaverbod besluiten, “want in ons land, in ons christelijk bepaalde Avondland, laat men openlijk zijn gezicht zien. Dat hoort bij onze heersende cultuur”, zei Stoiber tegen “Zeit Online”.

  Stoiber houdt het nog voorzichtig op een boerka verbod. Een verbod op de islam en repatriëring van alle moslims lijkt mij verstandiger. Het was niets, het is niets en het wordt niets. De islam invasie werd ons ongevraagd aangedaan.

  Moslims die willen integreren verstoten tegen de islamitische doctrine. Een geïntegreerde moslim is derhalve per definitie een ex moslim. Iedereen die zich een beetje in de islam verdiept heeft weet dat.

  Begin met een stop op het gratis geld voor de invasoren en de stroom zal vanzelf opdrogen. De islamitische indringers zijn niet het probleem. De goedmenselijke elite, dat is het probleem.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  In Rotterdam nemen de moslims ook al de metro niet.
  Niet omdat ze bang zijn natuurlijk, want ze kennen geen angst, maar omdat ze nergens naar toe hoeven, want ze kennen geen werk.
  Overigens is de angst om op straat te komen, in de drukte en in het openbaar vervoer, precies het effect wat de moslim voor ogen heeft. En wat door de NSB-media ontkend wordt. Want het zijn geen verwarde mannen, zonder stageplaats, die mensen te lijf gaan in een trein, het zijn moslims, die angst (terreur dus) wil zaaien onder de bevolking. Opdat wij steeds bozer worden en zij steeds strijdlustiger. Hoe bitter dat de linxe kerk met al hun tolerantie en bruggenbouwerij de kiem heeft gelegd voor een burgeroorlog.

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Zo zien we maar weer dat als het gevaar echt in de eigen familie de kop op steekt de politicus de realiteit eindelijk ontdekt. z
  Zijn eigen vrouw durft ’s avonds de tram niet meer te nemen…!!!

  Stel je voor…. Dan moet het toch wel echt waar zijn waar die AFD voor waarschuwt…
  Maar zèlf heeft hij jarenlang er aan meegewerkt om het ongedierte Duitsland binnen te laten stromen…!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s