FOTOSHOPPER: Geen boerkini-verbod in Nederland . . .

Screenshot_94

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op FOTOSHOPPER: Geen boerkini-verbod in Nederland . . .

 1. delamontagne zegt:

  Boerkiniverbod is juist onderdrukking
  Boerkini
  opinie Een vrouw is prima in staat zelf te beslissen of en welke delen zij wil bedekken.
  Door: Münire Manisa 17 augustus 2016, 20:00
  de volkskrant
  http://www.volkskrant.nl/opinie/boerkiniverbod-is-juist-onderdrukking~a4359657/

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Tsja . . . Turkse en PvdA. Erger kan bijna niet!

   Like

  • BertG. zegt:

   Like

  • Dita Twigt zegt:

   Goedendag,

   Graag zou ik willen reageren op een stukje geplaatst in het nieuws weekend 27-28-08-2016, betreft demonstratie Boerkini door een aantal dames.

   Mevrouw Farida Yahyaoui en nog wat andere dames hebben gebruik gemaakt van de vervelende situatie in Frankrijk met plaatsing van bijgaande foto op haar FB om een openbare oproep tot doen tot demonstratie betreft dragen van de Boerkini (iets wat van mij mag, maar waar ik wel mijn bedenkingen bij heb.)

   Beste mevrouw Farida Yahyaoui en andere dames welke hieraan meewerkten,

   U en jullie moeten zich schamen, gebruik te maken van een nare situatie en een vrouw te verdedigen welke willens en wetens uitdagend en provocerend een verzoek heeft genegeerd om tot 31 augustus 2016 niet in kledij welke een islam kenmerk heeft te verschijnen, op strand, omwille van de mensen welke geliefden hebben verloren tijdens de aanslagen in Frankrijk, vooral op de boulevard. En waar u nu op dezelfde wijze ook aan meewerkt op dezelfde asociale manier met bijplaatsing van deze foto. Deze “dame” is bewust gaan liggen om een bon uit te lokken, zie verslagen in Franse kranten en gehoord van omstanders. Er is keurig netjes door politie haar verteld of ze omwille van dit wilde vertrekken hetgeen ze weigerde. Hetgeen getuigd van een asociale instelling voor je medemens. Zou deze dame dit ook gedaan hebben als een van haar kinderen of echtgenoot nou toevallig op die boulevard had gelopen en gedood was? Of zou u nu zijn gaan demonstreren als een familielid van u er was gedood daar of elders?

   Dan is het ook nog zo dat mensen over de hele wereld zich altijd moeten conformeren naar de rites en gewoontes van Gelovigen. In een Kerk of park of dorpje of klein stadje komende in een land waar een Islamitisch of ander Geloof heerst, wij een sjaal om ons hoofd en schouders moeten doen voor we een kerk betreden, of een omslagdoek om onze heupen over onze lange broek moeten doen in of bij andere gelegenheden.

   Gaan mensen die dit Geloof en deze betutteling door dat Geloof niet prettig vinden, dan hier in ons land en ook elders in de wereld oproepen doen zich te verenigen, om te gaan liggen voor een Kerk met de eis ons binnen te laten zonder deze omslag doeken, omdat wij aan willen trekken in een kerk wat wij willen? Is dat ooit gebeurd? Nee! Maar volgens mij wordt het hard nodig dit wel te gaan doen!!!
   Nee, wij slaan die doeken om. Uit respect voor andermans geloof en rituelen en gewoontes.
   Houd God of Allah niet van je als je geen doekje om de schouders hebt? Als zijn liefde voor u als mens op deze aarde afhangt van een doekje? Tja…..

   Ik kan het ook niet helpen dat u van uw Geloof voor uw gehele verdere leven er omwikkeld bij moet lopen omdat het tonen van een stukje huid of blote arm u dus veroordeeld tot een prostituee voor andere mannen.
   Hoe zit het trouwens met de huid van uw handen en voeten, die laat u wel zien.
   Waar blijven uw handschoenen en sokken wanneer u over straat loopt?
   Legt u mij het verschil eens uit tussen huid van uw handen en voeten welk wel getoond mag worden en een blote onderarm niet?

   Wij leven hier in Nederland gelukkig “nog”in een vrij land. Proberen jullie moslima’s daar nu ook eens begrip voor te hebben omdat onze voorouders hier voor hebben gevochten voor de vrijheid van het individu qua leven en kleding.
   Als u accepteert dat u van uw Geloof er voor de rest van uw leven zo omwikkeld moet bijlopen en niet de wind lekker door uw haren mag laten wapperen en ons werelds zeewater niet om je blote armen en benen mag voelen moet u weten. Maar ga geen asociaal gedrag verdedigen en gebruiken van een situatie van die “dame” in Frankrijk, om uw eigen egoistische kerkelijke kleding dwang bij de memorie betreft slachtoffers te promoten.

   En indien u zo progressief bent gezien uw wens tot wat u wilt dragen? Leg dat dan a.u.b. ook uw Kerk de Islam voor.
   En doe dan nu ook aan uw collega Islam aanhangers(sters) een openbare oproep op uw FB, om mensen welke uw Geloof niet aanhangen of welk ander Geloof dan ook, toe te staan zonder sjaal of omslagdoek uw kerken te betreden, en dat wij in al uw zwembaden waar dan ook ter wereld in badpak/bikini mogen zwemmen, ons niet verplichten in een land waar het Islamitisch Geloof heerst ons lijf ook geheel te bedekken als wij over straat gaan daar.
   Afgesproken mevrouw Farida? Wilt u dan morgen direct beginnen uw kerken dit verzoek voor te leggen? Al is het maar alvast in Rotterdam waar u woont of elders in Nederland.
   Alvast bedankt.

   Note:
   Ik ben voor vrijheid van kleding.
   Ik ben tegen elke verplichting tot navolging van opgelegde verboden vanuit welk Geloof dan ook welke een mens op aarde tot Geloofsslaaf of Geloofsslavin maakt betreffende denkpatroon en belevenings patroon.
   Al zult u, omdat deze wil u van kinds af aan is opgelegd, dit niet zo ervaren, wat ik kan begrijpen.
   Dus werk aan de winkel morgen mevrouw Farida, voor u en uw mede demonstratrices. Dan pas bent u voor mij een eerlijke en oprechte moslima. Probeer een moderne moslima te worden. U woont in Nederland, probeert u zicht nu ook eens aan te passen naar gewoontes en rituelen in Nederland. Leve de vrijheid tot kleding. En verban de eisen tot kleding welk u wordt voorgeschreven omdat u anders door uw Kerk en echtgenoot als een prostituee wordt gezien. Leer uw Kerk en echtgenoot dat u geen prostituee bent.
   U bent niet vrij al roept u dat hard.

   Een medaille heeft 2 kanten. Gelijke monniken, gelijke kappen.
   Mijn bedenkingen?
   ** In 30 graden met een pak aan in de zon? Te warm en vies. Je kunt er een hartverlamming van krijgen.
   Vandaar uit de praktijk anno 1900 dat de toen gangbare rokken e.d. bloter zijn geworden.
   ** U wil persé geheel gekleed op het strand verschijnen? Prima. Wij ongelovigen of anders gelovigen willen dan geen doeken meer om als wij jullie Kerken willen betreden. En gewoon in blote armen die Kerken in, en geen lichaams verhullende gewaden meer aan in uw Islamititische straten op de wereld.
   ** Ben ik voor de vrije beslissing wat vrouwen aan mogen? Ja, maar niet als kleding voorschriften en andere dwang maatregelen vanuit welk geloof dan ook worden voorgeschreven. Geldt ook in Nederland trouwens.
   ** Vinden mensen het raar, als uw man in zijn zwembroek en geen kledingvoorschriften krijgt opgelegd, zit aan het strand en u geheel omwikkeld ernaast zit? Ja.
   ** Dus doe niet verontwaardigd als wij dat gek vinden en er naar kijken. U man kijkt vrolijk naar al het bloots wat hij ziet. U mag niks.
   ** En als hij vindt dat zijn vrouw niet eens in een zwempak mag omdat het te bloot is en onzedelijk, dient hij weg te blijven van een strand waar allemaal in zijn ogen dan te blote vrouwen lopen, of zich ook te bedekken uit respect voor zijn vrouw en een paar oogkleppen aan te schaffen.
   ** Vind ik het slavernij van uw Kerk en Geloof en echtgenoot dat vrouwen zich moeten omwikkelen om niet te uitdagend erbij te lopen? Ja.
   ** U zet ons met uw dwang aangekleed op een strand en zwembad te verschijnen terug in het tijdperk anno 1900. Maar blijft desalniettemin het wenselijk vinden dat wij ons naar uw geloof en rites aanpassen.
   ** Vind ik het een raar gezicht, u in Boerkini? Ja. Maar vind ik ook van bierbuiken en lelijke lijven op het strand.

   Maar daar gaat het niet om.
   ** De point is. Wij zijn vrij te dragen wat wij willen en u niet, al roepen sommige moslima’s in koor dat zij zich vrij voelen. U weet niet beter.
   Op de goed geintegreerde en moderne moslima’s na, die hebben nagedacht, en zich hebben verzet tegen de verwerpelijke moraal te worden aangezien als een prostituee door Kerk en Islamitische mannen, indien zij blote armen en benen hebben buiten. En gelijk hebben ze!
   En toch gewoon hun Islam geloof aanhangen! En toch nog steeds vinden dat Allah van ze houdt. Zo kan het dus ook!
   Ik zou zeggen Mevrouw Farida Yahyaoui, vraag een gesprek aan met een van deze moslima’s. En probeer wat meer respect op te brengen voor het verzoek van Frankrijk en de doden die daar zijn gevallen.

   Vind u dit alles wat u hierboven leest terecht mevrouw Farida Yahyaoui?

   Met vriendelijke groet,
   Mevr. D. Twigt
   Oud Beijerland

   Like

 2. ildiko zegt:

  Moslimas zijn zeldzame idioten die dat tolereren, accepteren en met vreugde dragen.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Net als in NL [ Ede ? ], heeft de marokaanse Consul in Corsica zich met de zaak bemoeit.
  En………….! hij vindt de Franse Pers “partijdig”.
  In negatieve zin voor de Marokanen wel-te-verstaan.
  Hij zei o.a. dat de narokanen goed ge-integreerd zijn en ook aan herdenkingen op 20 Sept en 4 Oct voor de soldaten
  die voor Fr vochten [ Goumiers marocains ] meedoen.
  De Maroc Krant:
  Jabiladi
  http://www.yabiladi.com/articles/details/46473/rixe-corse-consul-maroc-bastia.html

  Like

 4. Paul55(realist:) zegt:

  Had ik ook niet verwacht dat hier hetzelfde gaat gebeuren, half nederland staat dan op zijn kop, er zijn heel veel islam minnende nederlanders, die geen enkel kwaad zien, in de toekomstige nieuwe bewoners van ons ooit zo mooi en vredig nederland. Van mij mogen ze allemaal verzuipen, die bloedhonden!

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Die burkini-affaire heeft veel los gemaakt in de Fr-pers. De procureur legt de schuld bij de Magrebhins.
  Hij zei o.a. [ mag zoiets in NL ? ], “De MAROKANEN brengen hun dag door met agressiviteit tegen iedereen”. !
  Het blad “L,Express vergelijkt jaren ,70 met nu.
  https://eurocalifat.files.wordpress.com/2016/08/51slx1mhnl-_sx362_bo1204203200_.jpg?w=544&h=745
  https://eurocalifat.files.wordpress.com/2016/08/bur.jpg?w=575&h=322

  Like

 6. Avidia zegt:

  de foto meteen weggedrukt, wat afschuwelijk, discriminatie in hoog niveau, ik haat dat achterlijke geloof mensonterend vooral voor vrouwen, wie zorgt er voor het voortbestaan van een volk???? Vrouwen toch ??? En dat ze zo vernederd behandeld worden, gelukkig woon ik daar niet, zou alles overhoop gehaald hebben.

  Like

 7. Avidia zegt:

  Tja!!!!!

  Like

 8. BertG. zegt:

  Het heb even geduurd maar uiteindelijk is hij dan toch uit de kast gekomen.

  Like

 9. ildiko zegt:

  ze moeten hun kleren niet in onze zwemwater wassen.

  Like

 10. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Mijn naam is Markessa van Rutte
  ‘k laat Boerkini’s glimlachend “benutten”
  want ik verstop wat ik wil,
  van mijn kruin tot m’n bil…
  daar ik gruw van die halfnaakte trutten 😛
  .

  Liked by 2 people

 11. Wij zijn Braaf. Nou de Sharia nog en zijn we een provincie van Turkije met onze turken en marokkanen in onze regering
  .

  Like

 12. Jean zegt:

  Oh wat zou ik graag die rotkop 3 minuten willen onder water houden zelfs met of zonder boerkini.

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Ow wacht, nu zie ik het. Het is die schater-kop van Markje. Ik dacht al: wat een lelijk wijf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s