Frankrijk: Na boerkaverbod nu ook boerkiniverbod

Screenshot_87

(Door: Marcello Dallapiccola – Vertaling: E.J. Bron)

Op het mooie eiland Corsica gebeurde het enkele dagen geleden dat enkele jeugdige toeristen de boerkini´s van de moslimvrouwen zo grappig vonden dat ze deze curiositeit wilden fotograferen. Prompt sprongen de bij de boerkinidraagsters horende moslims volledig op tilt – eer en zo – en gingen als gekken op de jongeren los. Daarbij zou zelfs een harpoen gebruikt zijn, maar de Corsicanen zijn een trots volk en laten zich niet alles welgevallen.

Contra magazine

Zo escaleerde de situatie volledig toen de ouders van de jongeren – kennelijk zou het om een slechts 12-jarige jongen gaan die de foto´s maakte- erbij kwamen om de woedende moslims tegen te houden. Daarop werden ook zij aangevallen en deels zelfs verwond, waarop de buren en vrienden te hulp snelden. Drie auto´s, die van de radicaalislamitische gezinnen waren, gingen in vlammen op. Even later kwam er een woedende menigte bij elkaar die scandeerde: “Te wapen, want hier zijn wij thuis!”

De politie had de handen vol om de ruziemakende partijen uit elkaar te houden en de orde weer te herstellen. In een eerste reactie vaardigde de burgemeester van het desbetreffende dorpje Sisco onmiddellijk een boerkiniverbod voor alle stranden uit – slechts een logische stap, want in Frankrijk geldt al sinds 2011 een boerkaverbod in het openbaar.

Maar prompt zorgde dit voor verzet, en dit komt – opnieuw – uit de islamitische verenigingen. Die voelen zich zoals altijd beknot in de vrijheid hun religie uit te oefenen en zijn daarom beledigd, wat bij in Europa levende moslims al bijna een permanente toestand lijkt te zijn. als argument wordt o.a. gebruikt dat door een boerkiniverbod “moslims gestigmatiseerd en islamitische vrouwen van de stranden verbannen zouden worden.’

Zo´n – aan onnozelheid en brutale arrogantie nauwelijks te overtreffen – argument laat opnieuw weer eens zien dat we hier niet alleen maar te maken hebben met een parallelsamenleving: het lijkt veel meer om een paralleluniversum te gaan, zo ver verwijderd van ieder gezond mensenverstand is dit argument. Want er worden immers alleen maar boerkini´s verbannen, niet de vrouwen die erin zitten. Als die een badpak aantrekken, zoals naar schatting 250 miljoen Europese vrouwen doen, dan kunnen ze naar hartenlust zwemmen en pootje baden zoveel ze willen.

Vermoedelijk zouden er dan ook geen deugnieten op het idee komen om deze vrouwen te fotograferen – waarom ook, ze zouden er dan uitzien net als alle anderen en geen speciale belangstelling opwekken. Zo gaat dat nu eenmaal als je in een land woont waarin de meerderheidssamenleving een andere culturele achtergrond heeft: wie zich niet aanpast, trekt gewoon de aandacht. Over het stigmatiseren moet tenslotte nog gezegd worden dat ook hier de logica  niet fouter zou kunnen zijn – want daarvoor hebben de moslims wereldwijd zelf al gezorgd, dat ze gewoon niet worden waargenomen als de aardige buren van hiernaast.

Waar komen dan nog meer problemen in het samenleven van culturen voor? Echt wel alleen overal daar waar een van de deelnemende culturen islam heet. In zoverre kunnen we alleen maar hopen dat het Franse voorbeeld zo snel mogelijk navolging vindt – wie wil zwemmen in boerkini kan dit met alle plezier in een van de vele islamitische paradijzen doen die het Nabije en Midden-Oosten te bieden hebben.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Marcello Dallapiccola

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Cultuurstrijd, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Frankrijk: Na boerkaverbod nu ook boerkiniverbod

 1. Hendrik zegt:

  islam Europa uit! En snel graag! EU wordt toch eens wakker. De bevolking kan deze mensen missen als kiespijn!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik denk dat het bij de moslima’s nog niet eens zozeer gaat om het verbod op de boerkini, maar ze accepteren niet dat ze hun wil blijkbaar niet aan de bevolking van Corsica op kunnen leggen. Overal waar ze hun weerzinwekkende islamitische wetten en regels erdoor willen drukken, krijgen ze te maken met enig verzet, maar meestal komt het er dan op neer dat ze (om de lieve vrede wil) hun zin krijgen.
  En dáár gaat het hun om. De baas zijn. Overal ter wereld de dienst uitmaken, en islamitische wetten en leefregels opleggen.
  Stap voor stap gaan zij verder, net zolang totdat ze overal de baas zijn. Als goede volgelingen van hun onheils’profeet’.

  Wat de Corsicanen betreft: daar hebben ze mis gerekend. Dit volk pakt als het moet een wapen op om duidelijk te maken wie er op Corsica de baas zijn.

  En dat zijn niet (nooit) de Marokkanen!

  Like

 3. Republikein zegt:

  Lees/zeg voor broekje burka.

  Like

 4. Ongelovige zegt:

  Moslima’s zijn vaak nog radicaler als mannen, helemaal geen slachtoffers vd islam zoals men vaak beweert om ons zoet te houden.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  En na de boerkini de hoofddoek verbieden, want in oorlog met de islam.
  En daarna zijn de heren aan de beurt; er worden alleen nog uitkeringen verstrekt indien de aanvrager een groene broek draagt, een roze T-shirt, gele tanga-sokken en een paars petje.
  Het is dan wel zonde van het geld, maar aangezien ze niet werken, kunnen we er tenminste nog om lachen als ze in de rij staan bij de soos.

  Liked by 1 persoon

 6. Jean zegt:

  Maak het heel eenvoudig en voor iedereen begrijpbaar nl. “islamverbod in heel Europa”, geen gezeik en geen gemekker, doet een islamiet zijn klepper open gewoon opladen en afvoeren naar Afrikaans grondgebied, probleem opgelost bij de wortel.

  Like

 7. elisah zegt:

  In een filmpje dat ik hierover gezien heb, meende ik te horen dat het allemaal eigenlijk begon toen er met stenen gegooid werden naar een vrouw die naakt of topless aan het zwemmen was, pas daarna werd er hysterisch gereageerd op het maken van een foto.
  De mannen renden naar de auto en haalden daar hun wapens uit, de bijl, harpoen etc , die had men dus al klaar liggen in de auto, wat laat zien dat het een vooropgezet plan was om stennis te maken.

  Like

  • delamontagne zegt:

   In het filmpje is te zien dat de “verontwaardigde” moslim een “wapen” uit z,n auto haalt.
   Er wordt o.a. geroepen “laat onze kleine kinderen met rust”.

   De moment-opname uit filmpje……..

   Like

 8. delamontagne zegt:

  Steeds meer plaatsen langs de Franse kusten gaan de burkini verbieden.
  Vanaf Oye-Plage, dichtbij de Belgische grens tot aan de Middellandse Zee.

  ////////////////////
  De Burgemeester van Le Touquet [ Paris Plage ], gaat de burkini verbieden.
  De burgemeester van Touquet (Pas-de-Calais), Daniel Fasqu, zal de burkini verbieden op de stranden van zijn gemeente,
  onder het motief het prosélytisme tegen te gaan.
  Op het moment hebben we nog geen burkinis op onze stranden gezien, aldus de burgemeester, maar ik zal aan allerlei [toeristische] instanties bericht versturen dat als men naar Le Touquet komt met dit soort “tenue”, zij niet al-te-hartelijk zullen worden verwelkomt.
  We moeten vastberaden en standvastig strijden tegen dit religieuze opzichtige uitdragen van iemands “geloof” !
  De volksvertegenwoordigers moeten zich unaniem tegen dit soort gedragingen, die totaal in strijd zijn met onze waarden en principes, teweer stellen.
  De Krant:
  Le Figaro
  http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2016/08/16/97001-20160816FILWWW00130-le-maire-du-touquet-va-interdire-le-burkini.php

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Nu nog islam verbod !
  En we krijgen in nul komma niks rust !
  Wedden dat !

  Like

 10. Angie1968 zegt:

  Multiculturaliteit werkt dus niet. Laat die kutmoslims opzouten naar hun eigen achterlijke cultuur, en niet langer onze samenleving verzieken (en onze stranden vervuilen). Niemand met gezond verstand heeft ooit al die import van andere culturen op grote schaal gewild. Het is ons door de Linkse Kerk door de strot geramd. En alle misstanden en aanpassingsmoeilijkheden werden met de woorden “verrijking” en “aanwinst” onder het tafelkleed geveegd. Nederland (en Europa), moet weer homogeen in cultuur en ras worden. Want anders dreigt burgeroorlog…

  Like

 11. danny zegt:

  Gvd kutfranse overheid, eerst burgers slachtofferen en daarna als het niet anders kan regels veranderen!
  Dan gaan doen of ze zo geweldig zijn.
  Even niet vergeten dat de grootste moslimgemeenschap in Europa in Frankrijk woont.
  Hollande blijft een franse slappe zak, equivalent van een landverrader!

  Like

 12. danny zegt:

  Hollande hoort net als Merkel en Rutte thuis op het schavot!

  Liked by 1 persoon

 13. Als ze zich niet aanpassen aan onze cultuur en gewoonte, oprotten naar het land van herkomst.

  Like

 14. ieznogoedh zegt:

  Ik zal niet zover gaan om te zeggen dat de enige goede mislim een dode mislim is, maar wel dat de enige goede mislim, een in zijn eigen zandbak wonende mislim is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s