Na brute aanval – een moedige rechter

Screenshot_89

(Door: Michael Bakunin – Vertaling: E.J. Bron)

Dat zal eindelijk een keer gevolgen hebben. Een Tunesische asielbedrieger wilde zijn naïeve Duitse vrouw de ogen uitsteken en verwondde haar daarbij zwaar. Daarvoor stuurt een rechter in Bautzen hem nu vier jaar naar de gevangenis. Tenslotte gaf hij duidelijk uitdrukking aan deze hoop: de verachtelijke dader zou “ons land” na het uitdienen van de straf voorgoed moeten verlaten.

Verschillende media berichtten op 16 augustus over een verhaal als uit het asielprentenboek van de waanzin. De blonde Duitse Marion Z. (foto, 55 jaar oud, verpleegster, weduwe geworden, vermoedelijk nog in het bezit van teveel onvervulde dromen van een sprookjesprins en multicultureel welopgevoed) uit Radeberg in de Duitse deelstaat Sachsen maakt haar beleeft haar tweede lente en wordt in 2014 “tijdens een dansavond in Dresden” hals over kop verliefd op de twee jaar jongere “asielzoeker” Kamel K. (kleine foto links, streng gelovig moslim, zonder verblijfsperspectief), een man met het uiterlijk en het optreden van een door steroïden gespierde bordeelhoudster. Deze schijnt in Marion het toegangsbewijs in de Duitse welvaartsstaat te zien.

Hij doet alsof zij – hoe vaak heeft men zoiets al wel niet gehoord! – zijn grote liefde is. Hij liet haar voor hem een baantje regelen bij het Duitse Rode Kruis. Alles liep gesmeerd. Voordat hij echter kon trouwen met de psychisch gehandicapte domme Duitse werd hij uitgezet naar Tunesië. Toen trouwden ze in het voorjaar van 2015 gewoon in het Arabische land. Blijkbaar was men bij Buitenlandse Zaken en bij de verantwoordelijke migratie-instantie te lui of te laf om hier een schijnhuwelijk te vermoeden en een desbetreffend onderzoek uit te voeren. Dus kreeg hij een vrijkaart: want artikel 6 alinea 1 van de Grondwet verlangt uiteraard dat het huwelijk met een Duits staatsburger in Duitsland geleefd kan worden; dus een visum en een sociale uitkering voor de Tunesiër.

Al in juli 2015 mocht hij zich weer laven aan de geneugten van de welvaartsstaat. Direct na aankomst was alles anders voor de Duitse naïeveling. Zijn we verbaasd? “Na de bruiloft was hij plotseling een andere man.” “Ik mocht niet meer naar andere mannen glimlachen, hij insinueerde dat ik hem bedroog, hij schold me uit voor vieze slet”, vertelt de verbaasde Marion met onbegrip. “Hij werd steeds jaloerser en beschuldigde me ervan relaties met andere mannen te hebben.” Bij de gezamenlijke werkgever Duitse Rode Kruis, waar hij inmiddels als “tolk” in de vluchtelingenhulp werkzaam was, deed hij eveneens merkwaardig. “Hij accepteerde geen vrouwen meer, zelfs de cheffin niet. Hij hield mij constant in de gaten.” Na enkele maanden van islamitische onderdrukkingspogingen en private islamterreur zette mevrouw Z. in een lucidum intervallum (helder ogenblik) de “charmante vreemdeling”, met wie zij zwaar verliefd toch ooit eens getrouwd was, nog in november 2015 uit de woning.

Wie vertrouwd is met de islamitisch-Arabische mentaliteit zal het niets verbazen dat Kamel K. na deze drieste aanmatiging van de vrouw dol van woede was. Een minderwaardig wijf, zo´n onvolledig half mens kan hem toch niet gewoon behandelen als een Duits worstje! (soera 4, vers 34: Mannen zijn voogden over de vrouwen omdat Allah de enen boven de anderen heeft doen uitmunten en omdat zij van hun rijkdommen besteden. Deugdzame vrouwen zijn dus zij, die gehoorzaam zijn en heimelijk bewaren, hetgeen Allah onder haar hoede heeft gesteld. En degenen, van wie gij ongehoorzaamheid vreest, wijst haar terecht en laat haar in haar bedden alleen en tuchtigt haar. Als zij u dan daarna gehoorzamen, zoekt geen weg tegen haar. Waarlijk, Allah is Verheven, Groot.”) Hij stond haar dus vaak op te wachten. “Hij dreigde met de vuisten, spuugde me in m´n gezicht”, aldus de vrouw uit Radeberg nu. Waarom ze zich niet tot de autoriteiten wendde of waarom Kamel niet al lang op de thuisvlucht naar de woestijn was, weten alleen de goden in Berlijn.

Op 23 januari 2016 kon hij in ieder geval in alle rust mevrouw Z. opbellen en haar hooghartig bedreigen: “Ik zal je ogen uitsteken, zodat je niet meer naar een andere man kunt kijken, en geen andere man meer naar jou wil kijken!” De Arabische liefdesverklaring werd door de nu dapperder Marion begrepen. Ze geeft hem aan en dient de scheiding in. Opnieuw ondernam iemand iets. Kamel K., rood van woede, dreigde nogmaals: “Ik zal wraak nemen.” Op 3 april, toen ze ´s avonds naar het werk wilde gaan, wachtte de man haar op bij het station van Radeberg; hij probeerde haar met een fruitmes de ogen uit te steken. Tot Marion´s geluk was onze geschoolde kracht uit de Oriënt hiertoe niet in staat, zodat ze er vanaf kwam met zware hoofdwonden en een gespleten neusvleugel. Een spoedoperatie redde haar.

Het kwam echter niet tot een aanklacht wegens poging tot moord of gepoogde doodslag. Het bleef bij de zwakst denkbare vorm “toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel”, die ook met zes maanden bestraft kan worden. Te groot is blijkbaar het respect van een angstig Openbaar Ministerie voor de immigrant, die intussen honderdduizenden vrienden heeft meegebracht. Kamel K. beweert tijdens het proces voor het kantongerecht Bautzen zelfverzekerd en heerszuchtig dat hij de Duitse Z. alleen angst had willen aanjagen. Na de “daad” zou hij geen bloed hebben gezien. “Mijn vrouw liegt.” Hij mocht ook nog zeggen: “die is alleen met me getrouwd vanwege het geld.” En jammerde: “In Duitsland zijn wetten alleen voor vrouwen gemaakt.”

Het menselijk falen van Marion Z. en het falen van de Duitse autoriteiten (Buitenlandse Zaken, migratie-instantie, politie, openbaar Ministerie) werd niet voortgezet door rechter Dr. Dirk Hertle. Hij nam de misdaad voor datgene wat het is: de beestachtige daad van een “verloren” Arabier. Hij gaf hem de hoogste mogelijke straf van vier jaar. Hij voegde nog in duidelijke taal aan het vonnis toe: “U hebt de vrouw geterroriseerd, bent laf weggelopen, heeft uw vrouw bloedend achtergelaten. Ik hoop dat u na uw gevangenisstraf ons land verlaat – voorgoed.” Zulke rechters heeft ons land meer dan ooit nodig. Zulke woorden zouden overal in de rechtbanken moeten weerklinken om de disfunctionele Duitse autoriteiten, die aan de leiband lopen van de hondsdolle kliek parasieten in de gevestigde politiek en de mediacentrales, eindelijk te stoppen in hun domheid. We weten toch allemaal wat rechter Hertle nu te wachten staat. Deze moed moet door de boven hem gestelden bestraft worden.

Je mag aannemen: Kamel K. zal of in hoger beroep veroordeeld worden tot anderhalf jaar voorwaardelijk of wegens overvolle gevangenissen en “goed gedrag” of “traumatische ervaringen bij de vlucht en de verdrijving” vroegtijdig na een jaar weer vrijgelaten. De politiek aangestuurde “rechtsstaat” kent veel manieren en trucjes, zodat niemand die het verdient een terecht straf krijgt – en zeker al niet cultuurgevoelige moslims. Daarna zal K., misschien met behulp van een andere blauwe Duitse met blauwe ogen, het land tot aan zijn dood toe verrijken. De littekens in het gezicht van Marion Z. echter zullen voor altijd blijven. Mogen ze een waarschuwing zijn voor het offerlam zelf en voor allen die vluchtelingenliefjes zijn of willen worden.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Michael Bakunin

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Na brute aanval – een moedige rechter

 1. Witte raaf zegt:

  Ik hoop dat u na uw gevangenisstraf ons land verlaat-voorgoed!!
  Is dit een vriendelijk verzoek ofzo?
  Gewoon uitzetten en verblijfspapieren innemen,opzouten!!
  Wat een slappe hap!!

  Liked by 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   Wat nu gewoon uitzetten??
   Boven zijn kudt land zonder parachute zo uit de plane dumpen.
   Smerig ratten gespuis!!

   Like

   • Witte raaf zegt:

    Uitzetten kan op verschillende manieren welke manieren dat zouden kunnen zijn laat ik lekker aan de “eigen fantasie” van de mensen zelf over en op welke manier dat ook is is denk ik niet haarkleur gerelateerd.

    Like

 2. Drs.P. zegt:

  Verder heeft dit alles toch niet met de bekenden blonde haarkleur te maken toch??
  Of misschien wel??

  Like

 3. Tjawatnu zegt:

  Dit type vrouw stemt deze stront naarbinnen en hokt er vervolgens mee. Kan er geen medelijden meer mee hebben. Hetzelfde zie je in dit land, de moffenhoer is weer helemaal terug in het straatbeeld. De benen spreiden voor de invasiemacht is typerend voor de “moderne” vrouw. Kan dit veraad niet meer afschuiven op naïviteit. Dit is karma, geen traan om laten.

  Liked by 1 persoon

 4. Jean zegt:

  Respect voor die rechter.

  Like

 5. In Nederland zou ze waarschijnlijk D66 of GL stemmen -Dat laatste dan vanwege het lekkere klavertje 4.

  Liked by 1 persoon

 6. In WO II werden deze vrouwen kaalgeschoren, zij heulde met de vijand.

  Like

  • Ja, eigen schuld dikke bult!!! ik weet gelukkig dat in de koran, hadith en sira staat dat moslims hun vijanden hun vingers mogen afhakken of ogen mogen uitsteken. Als de straf van Allah verkondigd door Zijn boodschapper… Mohammed… de valse profeet… die drie keer in de Openbaring staat… het laatste boek van de bijbel… maar helaas weten de christenen dat niet eens…

   Liked by 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Goed zo Jack, vertel het ze maar wat ze allemaal moeten weten volgens jou.
    Sla ze er maar mee om de oren met die bijbel en vecht het maar een keer goed uit.
    Chips en bier na afloop.
    Misschien wordt het nog wat onderling, kunnen ze samen weer verder met de goede strijd.
    Want zo gaat het echt niet opschieten als ze het al niet eens kunnen worden met wat er nou wel en niet in staat.
    Maar misschien zou je er ook zelf eens over na kunnen denken i.p.v. alles maar klakkeloos overnemen uit een boek en dan tegen andere gaan beweren dat ze het niet goed gelezen hebben.
    Dat doen die andere namelijk ook al, beweren dat al die ander het niet goed gelezen heb.
    Maar wie heeft er nou gelijk? Jij of al die andere?

    Like

   • BertG. zegt:

    Het lijken soms net mossels onderling al die christenen bij elkaar.
    Altijd mekaar verwijten dat juist zij het beter weten dan al die andere.

    Dat ze dat zelf niet zien, waar ze nou eigenlijk mee bezig zijn, en eigenlijk precies hetzelfde doen als waar ze zeggen tegen te strijden.

    Like

   • Taljaard zegt:

    @Jack
    Deze christen weet dat wel.
    En van dat onnozele Duitse wicht krijg ik jeuk.
    Het zelfde soort linkse geiten dat door oestrogeen en overgangshormonen aangedreven tenenkrommende welkomstliedjes op treinstations blaat wanneer er weer een nieuwe lading schorem uit het MO arriveert.
    Het zou nog maar zo kunnen wezen dat zij ondanks alles toch nog blijft vasthouden aan haar linkse droomwereld, omdat zij anders eenvoudigweg gewoon niet meer deugt voor dit leven en in een diepe existentieele crisis terecht komt. ”Denn sie sind naturlich nicht alle so und man darf nicht Generalisieren.”
    .

    Liked by 1 persoon

 7. Hendrik zegt:

  Zijn ballen erafsnijden en hem naar de zandbak terugsturen zonder medische hulp

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  En daarna droppen boven de woestijn.

  Like

 9. joga zegt:

  Christenen? Moslims met een genetische afwijking zit u bedoelen. In Nederland wonen er miljoenen, die hebben verklaard(op last van Groen-linkser Halsema), dat moslims niets in de weg mag worden gelegd. Een van de resultaten daarvan is beschreven in bovenstaand artikel. Een van miljoenen andere voorbeelden wel te verstaan. De zich terughoudende MSM vermeldt er af en toe één, wanneer ze er echt niet onderuit kunnen komen. Is binnenkort uw moeder, zuster, dochter of kleindochter aan de beurt? Ik ben benieuwd of u dan nog steeds blijft wegkijken.

  Een ongelovige,die op 4-jarige leeftijd al niet meer in “sprookjes” geloofde.

  Liked by 1 persoon

 10. Domheid is dacht ik nog niet strafbaar, dus laat dieuh muts maar. Die vent moet echter gewoon vanwege de bonusbelediging op kop van de flat af. Want je bent natuurlijk wel een rare flikker als je op een vrouw los gaat. Sorrie rose mensen.

  Like

 11. Drs.P. zegt:

  Helaas moest ik bij dit artikel toch ineens denken aan een filmpje van E.J.Bron wat nogal duidelijk is i.v.m. dit soort gebeurtenissen:
  https://ejbron.wordpress.com/2016/02/22/video-controversieel-waarom-vrouwen-natiescivilisaties-verwoesten-en-andere-ongemakkelijke-waarheden/

  Like

 12. ildiko zegt:

  Maar er zijn zo veel westerse vrouwen die gewoon een hekel aan de westerse mannen hebben, ze neerkijken en echt onbegrijpelijke hatelijke gevoel tegen deze eigen soort hebben. En dan trouwen ze met zulke lieverds met DIKKE NUL WAARD en als schapen lopen achter hun aan en alles aan doen om lekker mishandeld te worden.

  Like

 13. ieznogoedh zegt:

  Domheid wordt gestraft.

  Like

 14. alidas1 zegt:

  Voor mensen die zo iets doen ben ik voor de doodstraf.
  Bewezen niet wachten meteen doen.
  .En niet nog een paar jaar aan sukkelen .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s