Volksverhuizingen en de moderne naïviteit

Screenshot_92

“Migranten” aan de Macedonische grens op weg naar Duitsland.

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Een blik in de geschiedenis laat zien dat grotere volksverhuizingen nooit vreedzaam verliepen. Waarom zou dan nu anders zijn? Nu zijn de Europeanen zoals destijds de Inca´s: naïef.

Contra magazine

Toen de Hunnen omstreeks het jaar 373 Europa binnenvielen, veroorzaakten ze een volksverhuizing. Goten en Vandalen uit het oosten van het continent gingen in grote groepen op weg naar het westen en gaven daarmee het sowieso al volkomen geruïneerde West-Romeinse Rijk waarschijnlijk – eenvoudig gezegd – de doodsteek. Ook later, toen ontelbare Europeanen op weg gingen naar Amerika, moesten de rijken en stamgebieden van de indianen langzamerhand wijken voor de nederzettingen en heerschappij-aanspraken van de nieuwelingen.

Deze twee verschillende en desondanks aanschouwelijke voorbeelden zijn unieke historische gebeurtenissen. Ook op andere plaatsen waren er meer dan genoeg van zulke verdringings- en zelfs vernietigingsprocessen, die tot het decimeren en deels zelfs tot de vernietigning van complete volkeren en culturen leidden. Die mensen in de veroverde ge bieden die overleefden, moesten zich dan ondergeschikt maken en assimileren respectievelijk gingen langzamerhand op in een gemengde bevolking. Wie nu denkt dat deze tijden voorbij zijn en dat de mensheid zich verder ontwikkeld zou hebben, is volledig naïef. Een “vreedzame multiculturele samenleving” zal er niet komen, omdat de dominantere cultuur altijd de normen en regels zal vaststellen – behalve als men het zo doet als in Singapore of Maleisië en het land met harde hand regeert.

Europa heeft in de afgelopen decennia miljoenen mensen uit de voormalige koloniën evenals uit Turkije en diverse Aziatische landen opgenomen. In het kader van de jongste “vluchtelingen”crisis zijn daar nog eens miljoenen bijgekomen en nog vele miljoenen zijn al op weg gegaan of zullen dit de komende jaren nog proberen Europa te bereiken. Dat heeft ook enorme maatschappelijke gevolgen, temeer omdat het meestal gaat om jonge mannen en een mannenoverschot brengt een enorm maatschappelijk conflictpotentieel met zich mee. Dat zijn dan de “rapefugees”, die hun seksuele driften daarna in (groeps)verkrachtingen uitleven. Maar dat is slechts een bijkomend aspect.

Het belangrijkste aspect is dat juist de Europese samenlevingen als “zwak” gelden: demografisch wankel (te weinig kinderen, vergrijzing), maatschappijpolitiek niet bereid tot verdediging (“Refugee Welcome”-critici zijn meteen nazi´s), de “gegendermainstreamde” mannen verwijfd en de landen vaak geregeerd door gekochte politici. In zo´n zwakke constructie dringen de sterken binnen. Wanneer er bij de ongeveer 510 miljoen mensen die nu in de landen van de EU leven tot 2050 nog eens 20-25 miljoen mensen uit Afrika en het Midden-Oosten bijkomen, zullen vooral de belangrijkste opnamelanden in Midden- en Noord-Europa maatschappelijk enorm veranderen. De Midden-Oost-Europese landen zijn voor immigranten sowieso niet aantrekkelijk genoeg.

Als je van het punt uitgaat dat deze welvaartsmagneet-kern-Europa ongeveer 250 miljoen inwoners heeft, waarvan nu al ongeveer 15% (35-40 miljoen mensen) zijn wortels buiten Europa heeft, dan zou dit over ongeveer 35 jaar tot meer dan 60 miljoen mensen met wortels uit deze regio´s leiden. Mensen, die gemiddeld jonger zijn en ook meer kinderen hebben. Feitelijk leidt dit tot een sluipende kolonisatie van Europa, nadat de Europeanen daarvoor lange tijd andere regio´s koloniseerden. En deze veroverden grote rijken zoals dat van de Inca´s met een paar honderd huurlingen – en omdat ze vanwege hun blanke huid voor “goddelijke afgezanten” werden aangezien, lukte hen dat ook.

Nu worden de “vluchtelingen” als onaantastbaar beschouwd en een ieder die zich kritisch over hen uitlaat, moet rekening houden met negatieve consequenties. Negen “bescherming zoekende” Irakezen verkrachtten in de Oudejaarsnacht in Wenen een Duitse? Wie denkt dat deze “zielige vluchtelingen” met een enorme schop onder hun reet weer teruggestuurd worden naar Irak, zal van een koude kermis thuiskomen. De druk van diverse NGO´s zal al volstaan dat ze er met een voorwaardelijke straf vanaf zullen komen (omdat: men moet immers rekening houden met de “culturele verschillen”) en dan zullen denken dat ze sowieso niets verkeerds hebben gedaan. De volgende verkrachte vrouwen zullen hiervoor dan de verantwoordelijken bedanken. Ook al is hier sprake van een klein onderscheid tot de Spanjaarden destijds, de principiële richting is dezelfde. En ook het resultaat zal uiteindelijk niet veel anders uitvallen.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Azië, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Dhimmitude, emigratie, Eurabië, Europa, gezond realisme, Historie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Oosten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Volksverhuizingen en de moderne naïviteit

 1. Het lijken wel de koeien in India.

  Like

 2. Wij kunnen alleen maar lijdzaam toekijjken hoe die volkshuisvestiging voltrekt. We kunnen wel protesteren maar dat is als praten tegen een muur.

  Like

 3. Avidia zegt:

  Ik zal niet alles zeggen wat ik denk, maar mijn haat tegen hen is groot, en daardoor wil ik ook niet mee betalen aan hun GRATIS huis en ONDERHOUD van henzelf. Wat hebben ze bijgedragen aan onze sociale staat, waar wij altijd aan bijdragen. ik vind dit onbegrijpelijk!!!!!! Wij betalen ons scheel en die nietsnutten, en zij krijgen alles voor niets???? Waarom?????

  Like

 4. fleckie zegt:

  Was er niet bij de INCA”s een hoofdopperhoofd ‘ MONTEZUMA’ die ‘waarschuwde’ voor de invasie van de Spamjaarden [ die ook de vrouwen verkrachtten]?

  Like

 5. Pingback: Volksverhuizingen en de moderne naïviteit - Ik zeg NEE tegen EU

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s