Weerspannige “vluchtelingen” in Zweden: “Migranten” protesteren tegen hun verhuizing naar het platteland

Screenshot_79

(Vertaling: E.J. Bron)

Stockholm – Zweden neemt in de omgang met “vluchtelingen” steeds strengere maatregelen. Bij de betrokkenen stuit dat niet op wederzijdse liefde. Nu hebben “vluchtelingen” wegens hun verplaatsing naar het midden van het land geprotesteerd tegen de migratie-instantie “Migrationverket”. De politie maakte op vreedzame wijze een eind aan het protest.

Duits - Zuerst

Het stond de “migranten” niet aan, berichtten plaatselijke media, dat er in het nieuwe onderkomen te weinig badkamers zouden zijn: zes gezinnen zouden één badkamer moeten delen. Bovendien zouden de dichtstbijzijnde supermarkt en het ziekenhuis te ver weg zijn, klaagden de “migranten”. Sowieso zou het nieuwe onderkomen te afgelegen liggen. Een woordvoerder van de demonstranten dreigde met een hongerstaking, die enkele kandidaten voor de verhuizing tijdens de busreis in de daad omzetten. De busonderneming belde de politie en klaagde over “onrechtmatig gebruik van het voertuig”: “Pas nadat de politie met ze gepraat had, stapten ze uit de bus en kon de chauffeur doorrijden”, verklaarde een woordvoerder van “Migrationverket”. De demonstranten zouden de bus na de gesprekken met de politieagenten vreedzaam hebben verlaten. Na aankomst van de bus in de nieuwe gemeente Ytterhogdal, ongeveer 300 kilometer verder naar het noorden, weigerden toen enkele inzittenden uit te stappen.

In 2015 kwamen er 163.000 “vluchtelingen” naar Zweden. Daarmee heeft het Scandinavische land met zijn 9,3 miljoen inwoners meer “migranten” per hoofd van de bevolking opgenomen dan welk ander Europees land dan ook. Volgens actuele prognoses verwacht Zweden ook dit jaar opnieuw tot 50.000 nieuwkomers.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

26 reacties op Weerspannige “vluchtelingen” in Zweden: “Migranten” protesteren tegen hun verhuizing naar het platteland

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Niet tevreden? Breng ze dan wat Noordelijker. Het Noorse Alta lijkt me uitermate geschikt. Wel twee maanden wachten. Dan is het daar wat aangenamer voor hen en ze zijn niemand tot last.

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Dan wel in een tentenkamp plaatsen.

   Like

  • En hoe breng je ze daar dan heen? Met bussen? De laatste keer, dat dat geprobeerd werd, staat me iets van bij, weigerden ze uit te stappen en kregen op de één of andere manier nog weer hun zin óók! Die Zweden zijn mentaal immers niet tegen die lui opgewassen!

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Daar kunnen geen bussen komen. Nee, die vervoer je in zeecontainers. Per tien stuks voortgesleept door een rupsvoertuig. Duurt wat langer dan met de bus. Heeft ook weer zijn voordeel. Als ze gelost worden zijn ze verkleumd van de kou en bieden geen weerstand meer.
    Met een vliegtuig kan natuurlijk ook. Per 25 man aan een parachute. Dan landen ze wat sneller.

    Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Het zijn geen immigranten maar een bende veroveraars de vijfde colonne !

  Like

  • mahoog zegt:

   Dit moeten ze nú onderhand wel door hebben.Heb op een zweeds scheepje gevaren …..aardige slimme zeelieden, maar wat ”heavy on fuel”, trouwens géèn probleem voor mij.De elite daar schijnt hersenletsel opgelopen te hebben.

   Like

 3. Jean zegt:

  Verplaats dat zootje nog één maal en dat naar Afrika, daar kunnen ze zoveel protest leveren als ze willen want dat stoort ons niet. We zijn die poppenkast met dat zootje spuugzat.

  Like

 4. dutchess43 zegt:

  Is er iets op tegen om met een hogedrukreiniger de “gasten” uit de bus te spuiten? En dan heel rap de bus keren en terug rijden. Laat ze het daar dan maar uitzoeken, hongerstaking of niet, dat houden ze immers nooit lang vol?
  Wordt zo strontziek van al dat gepamper met die lui, niet meer lullen maar stringente maatregelen nemen. Niet goedschiks? Dan maar kwaadschiks….

  Like

 5. Cathja zegt:

  Laat ik nou steeds gedacht hebben dat deze ‘vluchtelingen’ bescherming zochten, maar geen luxe en vertier…..!
  Oh, wat ben ik toch dom!

  Like

  • Ongelovige zegt:

   Moslims willen liefst in grote islamitische nederzettingen wonen, naast linkse mensen, die eveneens worden aangetrokken door steden. We gaan dus naar een landschap van links-islamitische steden in een conservatief platteland.

   Like

 6. Weerspannige “vluchtelingen” in Zweden: “Migranten” protesteren tegen hun verhuizing naar het platteland. Wat protesteren worden ze die luxe touringcar dan niet ingeknuppelt, de ME heeft minder geduld met hooligan’s. Tjonge. tjonge wat een ijselijk geduld hebben de Zweedse autoriteiten toch met deze veeleisers. Nou toch een verstandige beslissing van de bestuurlijke Zweedse elite om ze naar het platteland te deporteren een blind paard kan daar geen schade doen…

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Like

 8. Duitse SPD’er (soort van PvdA’er), tevens vice-premier Duitsland, geeft volk middelvinger
  Sigmar Gabriel laat zich opnaaien door extreem-rechtse betogers
  http://politiek.tpo.nl/2016/08/17/duitse-spder-soort-pvdaer-tevens-vice-premier-geeft-volk-middelvinger/

  Like

 9. wauso zegt:

  Voor de liefhebber van actie: Twitter en dan bij zoeken: #EISENHÜTTENSTADT
  Een ‘Duitser’, die ‘Sprengstoff’ in het huis heeft om een feest te laten ploffen !
  Der Sprengstoff komt ergens uit Allochtonenland !

  Like

 10. Noors politie onderzoek: 90% misdaden tegen kinderen gepleegd door migranten

  ‘Xenofobie tegen mensen van deze groep is zeer rationeel en gerechtvaardigd’

  ‘Waarom zou je Derde Wereld criminelen tot je land moeten toelaten?’

  ‘De term xenofobie is komisch en dom als deze wordt toegepast op beschaafde Europeanen die één van de laagste misdaadcijfers ter wereld hebben,’ reageert Chris Menahan van Information Liberation. ‘Is het soms verkrachting-fobie als je niet wilt dat je kind wordt omringd door kinderverkrachters? Is het moord-fobie als je geen veroordeelde moordenaars in je buurt wilt hebben wonen? Waarom zou het dan xenofobie zijn als je niet wilt dat Derde Wereld migranten, die buitenproportioneel veel misdaden plegen, in jouw land komen wonen?’ >>>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/08/Noors-politie-onderzoek-90-misdaden-tegen-kinderen-gepleegd-door-migranten

  Like

 11. tinekevanschagen zegt:

  nou nou, de lui hebben nogal wat noten op hun zang!
  waar ze straks voor ons de voedselbonnen uit gaan delen,
  krijgen hun een strippenkaart om naar de hoeren te gaan.
  Als ze die al niet krijgen!
  Serieus…….dit is toch niet meer te filmen….

  1

  1

  Like

 12. tinekevanschagen zegt:

  Nou,nou dat geteisem hebben nogal wat noten op hun zang!
  Waar voor ons straks de voedselbonnen worden uitgedeeld,
  krijgen de lui een strippenkaart om naar de hoeren te gaan!
  Serieus….dit is toch niet te filmen……

  Geliked door 1 persoon

 13. Claudia M. zegt:

  Moet je voor de grap eens op Google maps sateliet kijken… Zo mooi het daar is.

  Maar ja, als de ‘folder’ op z’n minst een penthouse midden in Stockholm beloofde en je wordt daar niet gehuisvest, is natuurlijk wel een domper. Ook zielig voor de huidige bewoners zeg; een ziekenhuis zo ver weg.

  Deze klanten gewoon terugsturen.

  Like

  • Ach Claudia, deze lieden de volksverhuizers uit de islamo fascistische mono-cultuur is het niet te doen om de natuurschoon die daar rijkelijk is. Het is ze te doen om een beter, lui leventje te leiden over de ruggen van deze Zweedse randdebielen die dit mogelijk hebben gemaakt om op de Zweedse politieke elite te stemmen. Het zelfde gebeurt óók in Nederland waar de ongebreidelde eisen van dit rif-raf volk met de mantel der liefde wordt bedekt..

   Like

 14. Anna zegt:

  Ik wens ze een echte ouderwetse Zweedse winter toe met 2 meter sneeuw…….

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Anna, ik weet misschien nog iets véél beters: stuur deze “asielzoekers” desnoods maar naar een concentratiekamp toe en dan wel zonder gaskamers maar verstoken van luxe, badkamers, warm eten en een zacht bed en daarvoor in de plaats als kleding gestreepte pakken aan, boevenmaskers op, ijzeren ringen met stalen kogels aan hun voeten, een keiharde brits als bed en als voedsel versteend brood met zout water! Dat ondankbare tuig hoef je totaal NIETS cadeau te geven als ze zo ondankbaar zijn voor hun gastvrijheid!

   Like

 15. koddebeier zegt:

  Het platteland in Zweden is dun bevolkt, dus daar val weinig te roven en te verkrachten, dus zijn ze booslims !!

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Het zijn ALTIJD fucking booslims, heb je een proleet aanhanger ooit echt blij gezien??
   Ze zitten altijd in de slachtofferrol en zijn of “zielig” of boos, meer smaken zijn er niet met deze ratten.

   Like

  • fleckie zegt:

   Die ‘plattelanders’ moeten dan wel heel erg op hun hoede zijn , en eventueel bewapend zijn,vanwege de waarschijnlijke bedreiging, dat ze door de binnendringers..uit hun woningen gesard worden, of…’ onteigend ‘ door ‘bestormingen’ en moordaanslagen .

   Like

 16. Witte raaf zegt:

  Schandalig deze gasten,mijn moeder vertelde dat ze in de jaren vijftig 1x in de week naar het badhuis gingen en voor de rest met een teiltje moesten kloten ,waarschijnlijk was dit in de meeste gezinnen zo,heb het hier over de jaren vijftig maar toch.Heb zelf het idee dat deze gasten thuis helemaal geen badkamer hadden maar hun reet eofde rest in een of andere rivier waste dus waar hebben we het over!
  Duidelijk gevalletje van “geen echte vluchteling”zijn.
  Die Zweden zijn echt helemaal van het padje af,zo zonde,was vroeger zo een mooi land met fantastische voorzieningen voor de bevolking!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s