Berlijn-Instituut voor Bevolking en Ontwikkeling: Huidige “vluchtelingen”golven zijn slechts het begin

Screenshot_118

(Vertaling: E.J. Bron)

Het klinkt een beetje als alarm, datgene wat het Berlijn-Instituut voor Bevolking en Ontwikkeling voorspelt in een actueel onderzoek. Zoals hieruit blijkt zouden de jongste “vluchtelingen”golven van 2015 en 2016 pas een voorproefje zijn geweest op hetgeen nog komen gaat. Want in de crisisregio´s in het Midden-Oosten en Afrika neemt het bevolkingsaantal de komende jaren razendsnel toe. Honderden miljoenen mensen willen hun thuislanden verlaten.

Duits - Zuerst

Vooral de zogenaamde MENA-regio, het Midden-Oosten en Noord-Afrika, baart de deskundigen zorgen. Nu al is er sprake van een “kruitvat voor de poorten van Europa”. De “Frankfurter Allgemeine Zeitung” bericht onder verwijzing naar het onderzoek van het Berlijn-Instituut dat de bevolkingsexplosie in de regio tot 2030 tot 100 miljoen mensen en meer in de 19 betreffende landen zou kunnen bedragen.

Ook de blik op de individuele landen staat de prognose toe dat d emigratiedruk in richting Europa verder zal toenemen: in Egypte stijgt het bevolkingsaantal de komende 15 jaar met ongeveer 28 miljoen mensen, in Algerije met 10 miljoen, in Jemen met 9 miljoen – een toename van niet minder dan een derde deel in een periode van anderhalf decennium.

Regelrechte bevolkingslawines zijn echter vooral uit zwart-Afrika te verwachten, waar het geboortecijfer buitengewoon hoog blijft. In Niger krijgt een vrouw gemiddeld 7,6 kinderen, in Somalië en Kongo zijn meer dan 6 kinderen per vrouw de regel. In Nigeria, dat met meer dan 180 miljoen inwoners nu al het land met de meeste bevolking van Afrika is, zou tot het jaar 2100 het bevolkingsaantal tot 900 miljoen mensen kunnen toenemen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Maghreb/Noord-Afrika, Midden-Oosten, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

39 reacties op Berlijn-Instituut voor Bevolking en Ontwikkeling: Huidige “vluchtelingen”golven zijn slechts het begin

 1. dutchess43 zegt:

  lekker dan……. omdat in hun eigen land alles al verprutst is, komen ze hier maar de boel eerst verzieken en dan naar de kloten helpen.
  slot op Europa voor het helemaal te laat is.

  Like

 2. Marc zegt:

  Grenzen dicht: laten ze daar maar hun eigen problemen oplossen!

  Voor het zingen de kerk uit kan iedereen!!!

  Eigen verantwoordelijkheid!!!

  Like

 3. Ik zie niet in waarom Europa zou moeten betalen voor onverantwoorde bevolkingspolitiek elders. Het hoeft zich daarom ook niet de rekeningen te laten toeschuiven die altijd ten koste van de eigen bevolking gaan. Grensversterking, bewapening en handhaving van de orde is het devies. En wat niet past hoeft zeker niet op kosten van de gemeenschap binnen. Wel kan er geinvesteerd worden in een combinatie van opvang en voorlichting elders om de mensen toe te rusten er in eigen land het beste van te kunnen maken.

  Like

 4. Pas als het gratis geld op is en er hier in Nederland oorlog uitbreekt komen er geen ‘vluchtelingen’ meer. Dan toch ook zul je strijders voor Allah zien die naar Nederland komen om Nederland zwaar islamitisch te maken en ‘ongelovigen’ af te maken. Ik heb wel een plan om die islamisering van deze wereld een halt toe te roepen maar de media stoppen hun koppen in het zand. En… de bestemde tijd is nog niet aangebroken om mijn plan uit te voeren. Daarvoor heb ik veel meer beveiliging dan zelfs Geert Wilders nodig. Anders… einde plan!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. BertG. zegt:

  Wat heeft de rest van de wereld er nou mee te maken dat ondanks dat ze daar te weinig vreten hebben ze ondanks alles toch maar enorme grote “gezinnen” blijven produceren.
  We kunnen toch niet de hele wereld hierheen halen, dat moet toch iedereen begrijpen.
  Komt er nou niemand op het idee om dan maar geboorte beperkende middelen aan het water daar toe te voegen of ze op een andere manier iets dwingend kunnen toedienen waardoor de overschot verdwijnt.
  Je kan ze toch niet hun leven lang als kleine kinderen behandelen die niet verantwoordelijk zijn voor hun doen en laten.
  Want dit is over 100 jaar nog precies hetzelfde, zo gaat het al eeuwen daar.
  Zo blijft er daar toch niemand meer over om er nog wat van te maken als ze ze allemaal hierheen halen.
  Ik wordt hier toch wel zo ontzettend moe van.

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Je moet niet vergeten, ze hebben daar geen AoW, geen AWW, geen AwBz, geen ZvW of AbP etc,etc.
   Dus de kinderen die overblijven, moeten voor de ouwetjes zorgen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Maar dat doen ze dus niet, ze laten iedereen barsten door hierheen te “vluchten”.
    Daar kan je natuurlijk niet tegen op werpen als ouder in de hoop dat er toch nog eentje achter blijft om voor ze oude pa & ma te zorgen.
    Zo blijf je aan de gang.

    Like

   • Duchesne zegt:

    Welke kindjes blijven er bij ons over?

    Like

  • Harry zegt:

   In mijn woonplaats is een oudere dame , zo’n 55 schat ik , die zich over een neger van een jaar of 35 ( moet ik weer schatten , want ik wéét het niet ) ontfermd heeft .
   Hij woont bij haar in en ’s avonds loopt ze zo trots als een pauw met die baviaan langs de rivier te paraderen . ” Kijk eens wat ík heb ” , op dié toer .
   Ze kijkt dan ook iedereen in de ogen .
   Nou zullen daar geen kinderen meer van komen , maar er zijn ook jonge meiden die er totaal niks van snappen .
   En die zitten straks levenslang met zo’n semi-kroeskop opgescheept .

   Het is haast een zegen om oud te zijn , hoef je die ellende en waanzin niet lang meer mee te maken .
   Hoelang is het nou geleden dat Wim Sonneveld het lied van “langs het tuinpad van mijn vader ” zong .
   Van die periode tot nu is alles naar de donder geholpen .

   Ik beluister het nog wel eens , wat een gemis !
   Hoe ziet het er over vijftig jaar uit ?

   Like

   • delamontagne zegt:

    Is het een “import”-n…., enfin je weet wat ik bedoelt.
    Verschillende gedachten…………..!

    Like

  • elisah zegt:

   Jaren geleden heb ik een reportage gezien, dat ging over India, de mannen daar konden zich gratis laten steriliseren voor een warme maaltijd. Het was een kleine ingreep, waarna ze gewoon weg konden wandelen en hun gratis maaltijd kregen. Dat functioneerde goed en de mannen stonden er voor in de rij.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Kleine ingreep ?, wel enfin……….maar ik denk ze zijn zo dom beseffen niet eens het gevolg.
    Alhoewel dat gevolg wel goed is uiteraard.
    Beter dan al die 10/100-den kinderen die express worden verminkt om te kunnen bedelen en achter je aan rennen voor ,n bakhish.
    [ dat “rennen”is een beetje eufemistisch als je je daarbij de “gedrochtjes” die zich proberen voort-te-bewegen indenkt ]

    Like

   • elisah zegt:

    Poliklinisch, zaadleider eruit, dichtmaken, zaadleider er weer in, klaar. Bij een vrouw is een sterilisatie een vrij grote buikoperatie, vandaar dat het in vergelijking bij mannen een kleine, snelle ingreep is.

    Like

  • delamontagne zegt:

   BertG. 18 augustus 2016 om 21:51
   Als voormalig R.K.[ kind ], zou je dat toch moeten weten………..?
   Heeft niks met GRATIS van doen.
   Deo gratias betekent: God zij Dank ( dat de kerkdienst is afgelopen ).

   Like

 6. Cathja zegt:

  Het enige waar op ingezet moet worden is geboortebeperking! Het is totaal onverantwoord wat daar gebeurt! Waarom moet trouwens alles naar Europa komen? Kijk eens naar Australië. Een knóts van een land, waar miljoenen gehuisvest kunnen worden.

  Maar blijf hier weg. We hebben inmiddels onze buik vol van ‘vluchtelingen’.

  Like

 7. Duchesne zegt:

  Oorlog is onvermijdelijk. En het binnenlaten van steeds meer ” vluchtelingen ” maakt voor ons de kansen kleiner om te overleven. Onmiddelijk iedere burger een wapen cq het recht op wapenbezit, dienstplicht voor mannen en vrouwen, dubbele nationaliteit afschaffen en terugdraaaien, moslims uitzetten. Grenzen potdicht. Gebeurd dit niet komt er een hele langdurige burgeroorlog. Na die burgeroorlog zal Europa zo zwak zijn dat het dan compleet word Overlopen.
  Ofwel word er nu keihard schadebeperking gedaan, ofwel veroordeeld de politiek de bevolking tot langdurige terreur en onnodig bloedvergieten.
  De enige optie is emigratie voor wie het zichzelf kan veroorloven. Ons die dat niet kunnen moeten gaan voorbereiden op oorlog. Want die komt eraan.

  Geliked door 2 people

 8. Jan zegt:

  Deze foto van de vijfjarige Omran Daqneesh zal misbruikt worden om nog meer parasieten en slampampers uit het MO binnen te sluizen zoals dat na dat verdronken kind op het strand gebeurde:

  Geliked door 1 persoon

 9. biebie zegt:

  Kamfer-trails een idee misschien !!!!!!!

  Like

 10. Deborah Menorah zegt:

  Ik kan er niks aan doen, maar ik moet bij dit soort berichten altijd aan kakkerlakken denken:
  Het vermenigvuldigt razendsnel, vreet de heleboel kaal zonder zelf productief te zijn en brengt door onhygiënische praktijken alleen maar ziektes voort.

  Like

 11. Harry zegt:

  Typisch toch , er wordt beweerd dat er Afrikaanse landen zijn waar de economische groei die van ons vér overtreft . Hoor dat ook van collega’s die daarheen exporteren .
  Waarom trekken die lui niet dáárheen vraag je je af .
  Waarschijnlijk om het werk te ONTVLUCHTEN !
  Hier krijg je meer loon – en gratis !
  Je hoeft er NIKS voor terug te doen , dat heeft het rooie geteisem al voor je geregeld .

  Like

 12. Bas zegt:

  En ze moeten ook allemaal een huis.
  http://bit.ly/2b4hKap

  Like

  • Steven zegt:

   Huis is géén probleem. Als die op zijn dan schoppen ze de eigen burgers wel de straat op om die kakkerlakken aan een woning te helpen.
   Of we krijgen straks de ‘verplichting’ vluchtelingen in huis te nemen als je een kamer over hebt…zo debiel zijn ze inmiddels wel geworden.
   Het enige wat ik hoop is dat die mossels straks bij de grens worden afgeknalt als ze straks Europa proberen binnen te komen met geweld…maar ja..tegen die tijd dat ze dat gaan doen is de mosselbevolking in Europa al met 1 miljard gestegen…

   Like

 13. Waar halen ze het toch vandaan te denken dat zij maar overal recht op hebben, ze zien ons als hun slaven. WAAR IS ONZE TROTS GEBLEVEN ??????????

  Like

 14. Claudia M. zegt:

  Voorlopig wordt de volgende hulpactie waarschijnlijk al weer klaar gestoomd:
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26434320/__500.000_kinderen_met_honger__.html

  De enige OS zou nog moeten bestaan uit geboortebeperking. Daarmee voorkom direct je dat er zoveel kinderen moeten sterven van de honger.

  Daarnaast vraag ik me ten zeerste af hoe Brussel denkt dat dit verder moet. Ze kunnen nog zo’n mooi pensioen voor zichzelf inrichten, http://www.geennieuws.com/2016/08/goed-nieuws-eu-ambtenaren-krijgen-weer-meer-salaris-en-pensioen/ maar wat als er over een jaartje of 20 niemand meer werkt; laten we wel wezen, zelfs de huishouding is men immers niet van plan: https://ejbron.wordpress.com/2016/08/18/italie-migranten-weigeren-appartement-ze-willen-in-een-hotel/#comment-492276
  Wie gaat dat dan allemaal betalen? Landen bomvol met hongerige mensen, die ook nog eens barsten van de kou, want het is hier nu eenmaal geen Afrika.

  Like

  • Bas zegt:

   Meer en meer politieke filantropie uit liefdadigheid in verband met het ‘humanitair oorlogsrecht’ c.q. vreemdelingenrecht betekent : Er moet binnenkort voor iedereen méér water bij de soep !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s