Britse Labour-politicus wil “om de tafel” met ISIS

Screenshot_111

Owen Smith

(Door: Elif Isitman)

De Britse politicus en kandidaat-leider voor de Labour-partij Owen Smith kwam onder vuur vanwege een opmerkelijke uitspraak over het conflict in Syrië. Smith opperde namelijk om terreurbeweging Islamitische Staat (IS) uit te nodigen voor vredesgesprekken.

Het is een suggestie die zelfs de huidige Labour-leider Jeremy Corbyn, zelfbenoemde Marxist en ultralinks, nog nooit heeft gedaan.

Smith debatteerde woensdagavond op de BBC met Corbyn, wiens plek als leider van de Labour-partij hij wil innemen, toen beide mannen werden gevraagd naar hun ideeën voor een oplossing van het Syrische conflict.  Ze werden specifiek gevraagd of ze met IS ‘om de tafel’ moeten.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Groot-Brittannië, ISIS, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Britse Labour-politicus wil “om de tafel” met ISIS

 1. Dat is het stomste wat ze kunnen doen om met ISIS om de tafel te gaan zitten. Dan geef je ze toch erkenning.?

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Daar zie je maar weer, wat drugs aanricht !
  Laat de vingers daarvan !

  Like

 3. LOL! LOL! LOL! Onder welke steen komt díe in ’s hemelsnaam vandaan gekropen?!
  Waar denkt-ie over te kunnen onderhandelen met IS? “zó en zóveel gearresteerde terroristen tegen zó en zóveel seksslavinnen,” en dan maar afwachten of ze woord houden? Zoiets? Want “vredesonderhandelingen…..” Man, ze bedoelen met ‘vrede’iets totaal anders dan wij! -Ze bedoelen mèt àlles iets anders dan wij!
  Labour, voer die vent alsjeblieft zo snel mogelijk af: Hij is nóg erger, dan jullie allemaal bij elkaar!
  Om sommige dingen kun je maar beter lachen……(Misschien moeten we voor de aardigheid toch eens te weten komen, hoe figuren als Peggie en Peter Pan/ klavertje vier over zo’n uitspraak denken.)

  Like

 4. Pete zegt:

  Weer een enge socialist.. Uitnodigen ?? Waarom gaat onze held er niet zelf heen “om te praten” ?
  Heb nog wel een oranje overall voor hem.
  Ziek, en ziek en heel erg ziek zijn onze linkse ‘gutmenschen”

  Like

 5. Duchesne zegt:

  Zegt alles over de intelligentie bij Labour. Graag nog ene dozijn van die lui in de newspapers en labout kan ophoesten. Geweldige reklame, maakt zichzelf tot een uitgedoofd kaarsje.

  Like

 6. Britse Labour-politicus wil “om de tafel” met ISIS, natuurlijk dit kon niet uitblijven een dialoog met de moordenaarsbendes van IS(IS) aangaan. De linkse ratten, strak in het pak beschermd door een eed van geheimhouding die elk nieuw Kamerlid MOET afleggen dus ook in Groot Brittannië. Bescherm hun verraad net zoals in mei 1940 toen de voltallige regering op een paar politici na, samen met Wilhelmina de vlucht naar Engeland nam. Wel ging de toenmalige Koningin als eerste van wal en een dag later de laffe Tweede Kamer honden, tja het kan verkeren het verraad komt van binnenuit…

  Like

  • Pete zegt:

   vBommel, kamerlid SP stelt zich niet meer verkiesbaar..
   1 van de eerste ratten die de bui zien hangen en het zinkende schip verlaten.
   Gaat met zijn wachtgeld ergens op een eiland wonen.. zonder moslims, hij is niet helemaal gek…

   Geliked door 1 persoon

 7. Marc zegt:

  Nergens in zijn voorstel voor onderhandelingen met het isis-doodseskader overweegt Smith het drinken van thee. Tja, dan lukt het ‘m natuurlijk niet!

  🙂 LOL

  Geliked door 1 persoon

 8. zoishet zegt:

  Met de islam ga je zowiezo niet in dialoog.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Duidelijk een geval van de ballen verstand van islam. De islam sluit geen vrede. Dat is tegen de geloofsdoctrine. In het meest gunstige geval sluiten de vertegenwoordigers van deze oorlogsideologie een tijdelijke vrede (hudna) met als doel de vijand aan het lijntje te houden en voor zich zelf een periode in te zetten waarin ze opnieuw de kracht kunnen verzamelen om na de hudna er vol tegenaan te kunnen in de hervatte strijd. Dialoog met de islam is je reinste zelfbedrog. De grootste fout is ervan uit gaan dat de gemiddelde moslim spreekt vanuit het gelijke waarden patroon waaruit je zelf spreekt. Dat is dus niet zo.

  http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?t=11601

  Like

 10. Pingback: Burgemeester Londen roept Labour op om Corbyn te dumpen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s