De huidige aanvallen van de moslims op Europa hebben niets met de situatie in het Midden-Oosten te maken. Ze zijn rechtstreeks terug te voeren tot de aanspraak op wereldheerschappij door de islam

Screenshot_114

Overal ter wereld strijden moslims voor de aanspraak op wereldheerschappij door de islam. Niet nu pas, maar al 1400 jaar. Daarbij is voor hen iedere aanleiding welkom om dit doel ook bloedig te volgen. 

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Al 1400 jaar lang verbreidt de islam angst, verschrikking en terreur onder volkeren van deze wereld. Niet pas nu, maar al 1400 jaar lang verbreidt de politieke religie islam angst en verschrikking onder de volkeren. De islam staat op de lijst van ergste genocideplegers in de geschiedenis van de mensheid op de 1e plaats met een ongelooflijke 300.000.000 (300 miljoen) in naam van Allah vermoorde slachtoffers: bijna altijd niet-moslims. Deze razernij voert rechtstreeks terug op de 2.000 bevelen van Allah en Mohammed tot het doden van zogenaamde “ongelovigen”.

De leugen van de islamitische “verdedigingsoorlogen”

De waarheid is: de islam hoefde zich zo goed als bijna nooit te verdedigen. Hij was bijna altijd de agressor. De waarheid is verder: de islam is het vermoedelijk langst voortdurende imperialisme in de wereldgeschiedenis. Hij heeft niet-islamitische landen véél langer bezet, ze veroverd, ingelijfd dan dat hij zelf door zulke landen bezet werd. Alleen al de bezetting van Spanje duurde 700 jaar, voordat de Spanjaarden zich in de Reconquista konden ontdoen van hun bezitters.

Er bestaan immers nog steeds westerlingen (en moslims) die beweren dat de islam een vreedzame religie zou zijn. en die ontkennen dat moslims aanvalsoorlogen voeren: als zij een oorlog voeren, dan zou het daarbij, aldus hun boodschap, immers altijd om een verdedigingsoorlog gaan.

Vraag: Hoe komt de islam erbij om, in zijn zogenaamd vreedzame geschiedenis, buiten zijn gebied van oorsprong Saoedi-Arabië (bijvoorbeeld in Egypte, in Spanje, op de Balkan, in India, Perzië of Afghanistan) hardnekkig “verdedigingsoorlogen” te voeren?

Antwoord: Juist: omdat de waarheid, zoals zo vaak, precies omgekeerd is: niet moslims werden aangevallen, maar moslims vielen talloze niet-islamitische landen aan. Deze – en niet de islamitische legers – verdedigden zich met de wapens tegen de islamitische expansie.

Het bovenstaande citaat van Mohammed bewijst dat de aanval van de islam op Europa niets met de gebeurtenissen in het Midden-Oosten en Afghanistan te maken heeft, waar westerse militairen tegen islamitische terreurorganisaties – of dit nu terecht was of niet – zijn opgetreden.

Dit is – zoals altijd in de afgelopen 1400 jaar van islamitische expansie – slechts een welkom argument voor islamitische leiders om hun eigen aanval op niet-islamitische gebied naar buiten toe als “verdedigingsoorlog” te rechtvaardigen.

Westerse islam-appeasers hebben niets aan na te trekken feiten – daarentegen des te meer aan weerlegde mythen en verkeerde informatie wat betreft de islam

Wat bij dit thema van de kant van half-ontwikkelde westerse islamvrienden vaak als “tegenargument” wordt ingebracht (het is geen argument, maar steeds opnieuw dezelfde herhaling van verkeerde informatie), zijn de kruistochten van de christenen tegen de islam in het Midden-Oosten.

Ik wil hier niet verder niet gedetailleerd op ingaan: om kort te gaan: deze kruistochten waren de reactie van de christenen op de 400-jarige bezetting van oer-christelijk gebied zoals Jeruzalem, Bethlehem en het – voor het binnendringen van de islam bijna volledig christelijke – Midden-Oosten.

Deze reactie vond, zoals gezegd, pas 400 jaar na de islamitische agressie buiten zijn traditionele stamgebied Saoedi-Arabië plaats.

Wat wilden de moslims daar?

Moslims waren op oorlogs- en veroveringstocht tegen niet-islamitische gebieden, die al tijdens het leven van Mohammed begon en zonder noemenswaardige onderbrekingen tot op de dag van vandaag wordt voortgezet. Het waren dus moslims die in de christelijke gebieden van het Midden-Oosten binnendrongen. En wel als agressors, veroveraars en vernietigers. En het waren moslims, die daarmee heel direct het bevel van Allah en Mohammed opvolgden om de hele wereld te islamiseren.

Moesten de christenen in het Midden-Oosten zich dit laten welgevallen?

Dat moet een ieder voor zichzelf beslissen. Maar tegen de westerse islam-appeasers zij gezegd: wanneer de christenen bijvoorbeeld Mekka en Medina zouden hebben ingenomen en wanneer de islam pas 400 jaar later zijn religieuze stamgebieden weer bevrijd zou hebben, dan zouden zij nu het allergrootste begrip voor deze bevrijding hebben. En er vooral lovend op wijzen dat de moslims immers 400 jaar geduld oefenden, voordat ze tot de tegenaanval overgingen. Dat is selectieve ethiek in rijmformaat.

 Conclusie  

1. De tonelen van de islamitische expansie veranderen

2. De argumentatie blijft dezelfde

3. Destijds zowel als nu bestaan er genoeg “nuttige idioten” in de aangevallen landen die de islamitische agressie “begrijpen” en rechtvaardigen

4. In hun begrip voor de islam en hun eenzijdige veroordeling van niet-islamitische tegen-reacties (zoals de hierboven genoemde kruistochten) wordt het linkse waarderelativisme duidelijk, dat niet inzet op de noodzaak van een “selectieve ethiek”, maar terugvoert op de Frankfurter Schule: alles moet veroordeeld worden dat uit het Westen komt. Ook wanneer het eigenlijk niet te veroordelen is.

5. De islam kan niet verzacht of getemd worden. Hij kan alleen maar bestreden en verslagen worden. Als dit niet gebeurt, dan zullen de huidige beschavingen net zo ten onder gaan als Perzië, India, Egypte, Byzantium en al die andere hoogontwikkelde culturen die niet in staat waren voldoende weerstand te bieden aan de islam.

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allah, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Geschiedvervalsing, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Jodenhaat, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Mohammed, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op De huidige aanvallen van de moslims op Europa hebben niets met de situatie in het Midden-Oosten te maken. Ze zijn rechtstreeks terug te voeren tot de aanspraak op wereldheerschappij door de islam

 1. Een herhaling van zetten door een bloeddorstige Afghaanse bende: Hoe ze een vrouw dood trappen, dit heeft weer niets met de islam te maken

  Zie toe hoe deze gasten fanatiek zijn, veel sensatie beluste toeschouwers, filmen met de mobieltjes geen arrestaties zo te zien. Maar in Europa en ook Nederland wordt geen brede maatschappelijke discussies gevoerd over de cultuurverschillen die ons doen uiteen drijven, de laffe donders….

  http://tarekfatah.com/afghans-beat-a-woman-to-death-but-of-course-this-has-nothing-to-do-with-islam/

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Alleen psychopathisch en incestueuze menselijke voortbrengsels geloven in het 1400 jaar oude islam strijdboek. Tja, het zijn eigenlijk in onze “democratie” ietwat verward mensen, nietwaar?

  Like

 3. Pingback: De huidige aanvallen van de moslims op Europa hebben niets met de situatie in het Midden-Oosten te maken. Ze zijn rechtstreeks terug te voeren tot de aanspraak op wereldheerschappij door de islam - Ik zeg NEE tegen EU

 4. sjuad kirosati zegt:

  Aanleiding tot kan middels de grondwet aangepakt worden.
  Waarom “onze” wet dit niet doet heeft alles te maken met partij politiek.

  27 Mrt,,, opkomst 77%.
  Waarvan 66% anti Brussel stemt.
  Dan is 11% een passend getal voor deze politiek.

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Even een nieuwtje uit Portugal dat natuurlijk niets met islam te maken heeft.
  Bij een dorpsfeest, die op dit ogenblik in heel Portugal gehouden worden, vallt een tweeling, van 17, een jongen met zijn meisje lastig.
  De jongen brengt het meisje weg naar huis en gaat terug.
  Op de terugweg rijdt een auto die jongen aan.
  Terwijl hij op de grond ligt gaat, zoals later blijkt, de tweede van de tweeling de op grond liggende jongen te lijf met schoppen en zelfs op zijn hoofd dansen.
  De jongen ligt zwaar gewond in het ziekenhuis.
  De omstanders die de auto gezien hadden gaven het makkelijke nummer meteen door aan de politie.
  Het was een CD nummer en bleek van de Iraakse ambassade te zijn.
  De ambassadeur, uiteraard moslim, was in Irak zodat zijn zoontjes, ook uiteraard zonder rijbewijs, met de auto konden rijden en andere jongens toetakelen.
  Ik ben zeer benieuwd of we daar in de MSM iets over gaan lezen.

  Like

 6. vanhetgoor zegt:

  “De islam zal domineren in Europa” Tja, dat is waar! Maar waarin zal de islam domineren, niet in rede noch in barmhartigheid. Niet in logica of wetenschap. Als er een gouden medaille gegeven moet worden in steuntrekken en stommetje spelen dan wint de islam. De islam steekt met kop en schouders uit boven, zwak-socialen, asocialen en antisocialen, de islam overtreft zelfs psychopaten in zaken doen die de maatschappij schaden en dingen nalaten die de maatschappij sterker maken.

  Ja, de islam zal domineren in psychopathisch gedrag, de islam is de nummer één in het verspreiden en propageren van bittere ellende en uitzichtloos verdriet. Maar of men daar nu trots op moet zijn, ik denk het niet! Maar misschien (ik weet wel zeker) is het zo dat men liever trots is op uitblinken in het kwaad dan te behoren tot de middelmaat. En daar is ook wel wat voor te zeggen. Inmiddels is half Syrië verhuis naar het buitenland en vervalt hun eigen maatschappij tot het niveau van ‘hongerwinter’ tot pré-industrialisatie en mogelijk ook stenen-tijdperk. Alle intelligentie is weggevaagd.

  In de geschiedenis van de mensheid zijn er steeds stappen gemaakt door mensen, en steeds had de volgende generatie het beter dan hun ouders. Dat stopt nu, de vooruitgang is gestopt en daarvan is de islam de schuldige. Zo komt men met een uiterst minieme inzet toch in de geschiedenisboekjes.

  Like

 7. Peter Bontenius zegt:

  Zonder Islam waren er geen kruistochten geweest.

  Like

 8. Rini zegt:

  Dom van de regering! Ze doet niet zijn best om Nederland van Nederlanders te blijven. Wat zal het in de toekomst brengen?
  Moslims zullen zolang als schapen in wolfskleren dragen! Later in de toekomst is Nederland verloren aan moslims, omdat het nu nog steeds vluchtelingen komen!!

  Like

 9. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s