De “stille verovering” van Europa door de islam

Screenshot_101

(Door: Giulio Meotti)

Vorige maand publiceerde de Wall Street Journal een interview met de directeur van de Franse binnenlandse inlichtingendienst, Patrick Calvar. “De confrontatie is onvermijdelijk,” zei dhr. Calvar. Er begeven zicht een geschatte 15.000 Salafisten onder Frankrijk´s zeven miljoen moslims, “wiens radicaal-fundamentalistische geloofsleer de overwegend islamitische sociale woningbouwwijken aan de rand van steden als Parijs, Nice en Lyon domineert. Hun predikanten roepen op tot een burgeroorlog, waarbij het de verantwoordelijkheid van alle moslims is de ongelovigen uit de straten te vegen.”

Deze Salafisten dagen de Franse manier van leven openlijk uit, en maken er geen geheim van de bestaande Europese orde middels geweld, terreur en fysieke intimidatie omver te willen werpen. Maar paradoxaal genoeg, zou de dreiging makkelijker te verslaan zijn als deze zich beperkte tot Salafisten.

Er is nog een dreiging, nog veel gevaarlijker omdat het moeilijker te ontcijferen is. De publicatie Valeurs Actuelles heeft dit “de stille verovering” genoemd. Het is het glibberige project van de gematigde islam om onderwerping te bewerkstelligen. “De ambitie is duidelijk: het veranderen van de Franse samenleving. Langzaam maar zeker.”

Lees verder>>>
(h/t Ron V.)
Gatestone Institute

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Europa, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Sharia, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op De “stille verovering” van Europa door de islam

 1. elisah zegt:

  Zo stil is die verovering niet, hij is alleen stil voor hen die niet willen horen, die moeten het eerst voelen.

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Maar dit weten we toch al jaaaaaren! Waarom doet men er niets aan? Hard optreden. Geen genade. En vooral:denaturaliseren en het land uitschoppen. Pas desnoods de wet aan om dit mogelijk te maken. Het gaat tenslotte om ons voortbestaan als cultuur.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Wilders de PVV en duizenden anderen hebben de regerende regenten keer op keer gewaarschuwd .
  Het is 2 voor twaalf straks is het telaat, ga dan niet zeggen “ik heb dit niet geweten”.
  Dan zijn jullie medeschuldig en hebben jullie bloed aan je handen !!

  Like

 4. Het wordt eens tijd dat de Fransen dit in gaan zien. Zelf ben ik tegen de doodstraf, tot op zekere hoogten, zelfbehoud. Ze zouden de quillotine weer te voorschijn moeten, weer op het grote plein
  terechtstellingen moeten doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s