Duitsland wegens “migranten” kwaad op Zwitserland: Controleer jullie grenzen beter!

Screenshot_128

(Vertaling: E.J. Bron)

“Vluchtelingen” hebben Zwitserland als transitland ontdekt om naar Duitsland te komen. Dat komt daar niet goed over. De Duitsers eisen nu van de Zwitsers: Controleer jullie grenzen beter.

Blick

Na de “vluchtelingen” uit oorlogsgebieden in Noord-Afrika en het Midden-Oosten hebben nu ook “migranten” uit Midden-Afrika Europa bereikt. In een vertrouwelijk bericht van de Oostenrijkse regering, dat gepubliceerd werd door de “Kronen Zeitung”, staat: “De meeste vluchtelingen die in Italië aankomen, zijn afkomstig uit Subsahara-Afrika, echter praktisch geen vluchteling uit Syrië, Libië, Irak, Afghanistan enz.”

Concreet zijn de in Italië aangekomen “migranten” afkomstig uit landen als Eritrea, Nigeria, Somalië, Soedan, Mali en Bangladesh. Veel van de emigranten komen echter ook uit Ghana en Senegal, die in Zwitserland als veilige landen gelden, evenals uit het vakantieland Marokko.

Vooral in Milaan en Como zijn veel “migranten” gestrand. Een park bij het station in Como is een “vluchtelingen”kamp geworden. De Oostenrijkse autoriteiten leggen in hun bericht vast: “De Zwitserse autoriteiten houden strenge controles en sturen personen, die illegaal het land binnenkomen, terug.”

Ook Roberto Bernasconi, chef van Caritas in het Italiaanse Como, bevestigde tegenover “Blick”: “De mensen maken geen kans. Zwitserland controleert zijn grenzen hermetisch.”

Duitsers wenden zich tot Zwitserse ambassadeur

Ondanks deze “strenge controles” lukt het veel “migranten” Zwitserland binnen te komen en door te reizen naar Duitsland – vaak verstopt in bussen, vrachtwagens en taxi´s. Volgens de Zwitserse “Tages-Anzeiger” zijn er tussen januari en juli ongeveer 3000 personen zonder documenten vanuit Zwitserland Duitsland binnengekomen. Dat zijn 10 tot 20 per dag. Veel van hen zouden daarvoor al in Zwitserland een asielaanvraag hebben ingediend.

Dit zint de Duitsers niet. Vooral het zwaar gedupeerde district Konstanz wil nog effectievere grenscontroles van Zwitserland. Districtscommissaris Frank Hämmerle (CDU): “Het kan toch niet zijn dat migranten uit zwart-Afrika zogezegd rechtstreeks naar ons toe komen!” Hij heeft dit plan neergelegd bij de ambassadeur van Zwitserland in Berlijn, Christine Schraner Burgener.

In de Duitse grensplaatsen is de situatie precair. In Weil am Rhein bij Basel slapen de “migranten” in dekens voor het politiebureau als men voor hen ´s avonds geen onderkomen meer vindt.

Zwitserland moet meer migranten terugnemen  

Ook met de repatriëring naar Zwitserland zijn de Duitsers niet tevreden. In de eerste zeven maanden van dit jaar probeerden ze meer dan 900 “asielzoekers” naar Zwitserland te repatriëren. Zwitserland nam echter maar 71 terug. Voor die “migranten” die al in een ander Europees land geregistreerd werden, zou Zwitserland niet verantwoordelijk zijn, verklaart het Staatssecretariaat voor Migratie in de “Tages-Anzeiger”.

Bron:
www.blick.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Derde Wereld, Duitsland, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, Zwitserland. Bookmark de permalink .

64 reacties op Duitsland wegens “migranten” kwaad op Zwitserland: Controleer jullie grenzen beter!

 1. Aber Mutti had doch gesagt WILLKOMMEN ??????????? En dan gaat ze nu Der Schweiss waarschuwen dat ZIJ de grenzen moeten sluiten? Mutti ist ein bisschen GEISTESKRANK GEWURDEN/GEWERDEN. .OF IS HET geworden ????????

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Los dan potverdomme je eigen problemen op! Sluit potverdomme die grenzen! Van alle EU-landen! En schaf meteen Schengen af. Dan had je nu ook niet op dat vergiet “Frontex” hoeven te vertrouwen. En dan waren die schijtimmigranten ook niet ‘all the way’ naar Zwitserland gekomen. En nu staan ze bij de Duitsers voor de deur, en nu krijgt ineens Zwitserland op z’n flikker? Wat een hypocrisie, wat een zwakte! Had dan dat Ferkel Merkel gestopt in haar beleid, stelletje lafbekken!

  Geliked door 1 persoon

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Districtscommissaris Frank Hämmerle (CDU): “Het kan toch niet zijn dat migranten uit zwart-Afrika zogezegd rechtstreeks naar ons toe komen!” Hij heeft dit plan neergelegd bij de ambassadeur van Zwitserland in Berlijn, Christine Schraner Burgener.”

  Zoals de Fransen zeggen: Hämmerle is barking up the wrong tree. Hij moet zich wenden tot Angela Merkel. Die heeft toch gezegd: Wir schaffen das…? De Zwitsers hebben het niet gezegd.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat zeikt dat achterlijke wijf, ze ontvangt ze toch met open armen en fanfare,

  Like

 5. Paul55(realist:) zegt:

  De chaos wordt elke dag groter, laat de boel maar escaleren, misschien krijgen we dan de kans om die elitaire slopers in den haag, in hun blote reet, het land uit te jagen.

  Like

 6. Ron zegt:

  Zou mutti Merkel misschien een beetje bang zijn dat die Afrikanen misschien een paar enge ziektes meebrengen waar geen geneesmiddelen voor zijn en zij zelf dus ook niet veilig voor is?

  https://fenixx.org/2016/08/16/de-eu-importeert-knokkelkoorts/

  Ze zou anders op zijn minst aan die zuidelijke provincies kunnen aanbieden om die immigranten gratis te komen ophalen en naar Berlijn te brengen. Dit was toch wat ze wilde toen ze die uitnodiging deed.
  Of vreest ze de AFD al ?

  Like

 7. Elena zegt:

  Hmm…De Duiters die verantwoordelijk zijn voor de zwart joekels uit donker Afrika lijden ernstig aan schizofrenie.
  Onlangs werden allen uitgenodigd door mutti Merkel als gast in Duitsland te komen.
  Nu opeens moet Zwitserland haar grenzen beter bewaken?
  Wat is dat voor flauwe kul van Merkel?
  M.a.w. zij kunnen de toestroom niet meer aan.
  Laten zij eerst eens beginnen alle schofterige asieleisers eruit te donderen….die uit landen gekomen zijn waar geen oorlog is.
  Goedzo Merkel…ga maar lekker op je lelijke bek.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  OPHEF IN OOSTENRIJK: Een “groene” Groene van onduidelijk afkomst heeft zich de woede van velen op de nek gehaald………….

  Tirol: Aufregung um “Nonnen-Posting” von grünem Abgeordneten
  üFoto: Screenshot Facebook
  Ahmet Demir postete ein Bild von Ordensschwestern und verglich sie mit Burka-Trägerinnen. Kritik von Bundes- und Landes-ÖVP.

  http://images.kurier.at/Facebook_Screenshot_Nonnenposting.png/620×340/216.334.374

  http://kurier.at/chronik/oesterreich/tirol-aufregung-um-nonnen-posting-von-gruenem-abgeordneten-ahmet-demir/216.332.684

  Like

 9. Rikie zegt:

  Uit alle hoeken en gaten komen ze ook daar tevoorschijn, terwijl er een strenge grenscontrole is. Vorig jaar heb ik daar nog een aanvaring met een doerak uit de Sahara gehad. Over 6 weken ga ik weer een tijdje daarheen. Dat wordt weer uitkijken en dat lukt mij slecht. Gajes,

  Like

 10. topsporter zegt:

  Ik zag gisteren in Nijmegen een grote neger rondlopen met een servetje op zijn hoofd. Vermoedelijk wilde hij op het menu van Klaas Dijkhoff (2effen?) komen te staan.

  Geliked door 1 persoon

 11. Claudia M. zegt:

  Ik stel voor te beginnen met de veerdienst te staken! U weet wel al die bootjes voor dobbernegers (meest zeer viriele mannen, die er m.i. niet bepaald magertjes uitzien) niet richting Italië te slepen, maar richting Libië of waar dan ook langs de kust aldaar. Duitsland moet verder niet zeuren; Merkel heeft ze zelf uitgenodigd, zorg er dan ook voor dat het opgelost wordt.

  Like

 12. Paul55(realist:) zegt:

  Herhaaldelijk kom ik hier uitspraken tegen, die indruisen tegen mijn gevoel. Op dit platform worden mensen aangesproken op hun huidskleur, en wel op een dusdanige manier, dat mij tegen de borst stuit. Op en aanmerkingen over de gang van zaken die er spelen, dat moet gebeuren!
  Maar dat de huidskleur er steeds bij betrokken wordt, dat gaat MIJ veel te ver. Daarom heb ik besloten geen reacties meer te geven op dit platform, omdat ik niet geassocieerd wil worden met dergelijke uitspraken.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Dag Paul. De groeten.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • Ja, maar de HUIDSKLEUR doet wel degelijk ter zake……………..dan weten wij tenminste waar wij over PRATEN………………..stel je voor zeg dat er in de media iets verschijnt van: een man heeft een dame bespoten met zijn puddingbuks………….dan moeten wij maar raden…….wij weten het stiekum wel. Dat heet censuur Paul. Moet jij toch weten…………..

   Wij kennen elkaar toch ??? Ooit zat U op een ander Forum, iets met VRIJHEID!!!!!!!

   Like

   • Paul55(realist:) zegt:

    U kunt mij ONMOGELIJK kennen, dit was het enige forum waarop ik reageerde.
    Ik kom uit het noorden van het land. U ken ik al HELEMAAL NIET!!!!!!!!!!!!!.
    U moet toch weten dat er meer mensen zijn, met de zelfde naam.
    Ben trouwens wel nieuwsgierig bij welk forum u dacht, dat ik daar, reacties plaatste!

    Like

  • elisah zegt:

   Ik snap u wel, men wil op deze manier alleen de foute figuren beschrijven en dat kan verkeerd overkomen.

   Like

   • Ja, Paul en diegene wie ik bedoel kwam ook uut ut Noorden…………

    Like

   • Paul55(realist:) zegt:

    U spreekt over foute figuren, kijk in een spiegel, en u ziet er één.
    Dat is ook een reden dat ik hier weg ga, als je uiting geeft aan je bezwaren, wordt je op een wijze, die U hanteert, afgeserveerd. Gelukkig zegt dat meer over U als over MIJ.

    Like

   • elisah zegt:

    Nou geeft u mij een uitbrander? Ik nam het voor u op, maar qua intellect mist er blijkbaar iets om dat door te hebben.
    Ik durf in de spiegel te kijken en ben een fatsoenlijk mens hoor, u maakt een vergissing!

    Like

   • elisah zegt:

    Heb het trouwens niet over huidkleur gehad, nergens! 😦

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ach kom. Laten we nou alsjeblieft niet moeilijk doen.

    Die mensen waar wij het hoofdzakelijk over hebben zijn allemaal gekleurd.
    Getint, lichtgetint, getint-medium, medium-bruin, bruin, donkerbruin of zwart.
    Ja, en wij zijn wit.

    Laten we wel zijn en nou eens niet zó ontzettend hypocriet,
    90% Van alles wat hier getint tot zwart rondloopt is crimineel, frauduleus, wil niet werken, is volslagen onbetrouwbaar, van gevaarlijk tot bijzonder gevaarlijk en zelfs levensgevaarlijk. Wil alléén maar van ons profiteren. Wil ons zelfs dood hebben…
    En wij zouden de dingen niet bij de naam mogen noemen…
    Omdat Paul55 daar emotioneel niet tegen kan?
    Je noemt jezelf een realist, probeer er dan ook een te zijn.
    Dat jij ’n hypocriet bent is duidelijk, maar wij willen daar liever niet voor doorgaan.
    Vandaar.

    Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Paul 55 ,

   ik heb JAREN in Afrika gewerkt met lui met een huidskleur .
   Mag ik dan stellen dat ik enige ervaring heb met de gekleurde “medemens” ???
   Of wordt U daar ook al onwel van ?

   Als ik U nou uit ervaring vertel dat het luie en ongelofelijke stomme klootzakken zijn , stoort U dat dan ?
   Heb in Sudan voor ontwikkelingshulp gewerkt .
   De negers daar SABOTEERDEN ons werk , om maar niet te hoeven werken !!!
   Kom je daar om te helpen , wij besteedden 52 miljoen guldens per jaar aan een stel ondankbare overgepigmenteerde medemensen DIE NIET GEHOLPEN WILDEN WORDEN !
   Want dan moesten ze zelf meewerken .
   En dat meewerken is niet des negers , tegenwerken ging ze beter af .
   Als ze zorgden dat de boel in het honderd liep , konden ze lachend onder een boom gaan zitten .
   Ze kunnen het niet helpen , die mensen zijn altijd zóóóó moe !
   Van werken gaan ze dood .
   Daarom zit dat slavernij verleden ze zo dwars , dan MOESTEN ze wel werken .
   De vraag dringt zich op zijn het medemensen of tegenmensen ?

   Begint er al wat te dagen ?

   Of bent U net zo onnozel als mijn vorige vriendin ( voorheen pvda- stemster ) die dat soort verhalen gewoon niet geloofde omdat het niet in het socialistische plaatje paste ?

   Ik heb haar daarom gedumpt , steeds tegen ( mijn ) beter weten in blijven zeiken .
   En als ik dan vertelde wat ik zoal meemaakte met die lui , geloofde ze het gewoon niet .
   Terwijl ik GVD jaren van mijn leven heb verdaan !
   Want het was allemaal WEGGEGOOID GELD !

   Bent U óók zo onnozel ?
   Eerlijk gezegd ben ik ook niet zo gecharmeerd van de gemiddelde noorderling , ze hebben hetzelfde manco als die voormalige vriendin .
   Heel veel pvda , daar .
   En dat heeft een nare uitwerking op de omgeving , kennelijk .
   Er zit een zekere overeenkomst in , niet ?

   Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Schitterend!

    Like

   • Wachteres zegt:

    “Eerlijk gezegd ben ik ook niet zo gecharmeerd van de gemiddelde noorderling”

    Harry …… zoek je ruzie ….? 😀

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Trek het je niet aan Wachteres. Je beschouwt ons beiden toch niet als “gemiddeld”!!?? 😆

    Like

   • elisah zegt:

    Ik heb ook wel eens iemand gedumpt omdat hij vreselijk links (studentje) was, ik ben niet extreem rechts of intolerant, maar het begon me echt de keel uit te hangen dat eindeloze gezever.

    Like

   • Harry zegt:

    @ Wachteres ,

    nee natuurlijk niet, met jou of Henk , en ook niet met , hoe heet die aardige man ook weer die maar af en toe regeert , sorry , ik ben zijn naam even kwijt .
    Natuurlijk zijn er altijd wel uitzonderingen op de regel .
    Ik hou helemaal niet van ruzie .
    Maar afwijkende dwarse halve zolen , daar word ik wel eens een pietsie kriegel van .
    De Simon Brouwensteins zeg maar .
    En ik begrijp best dat als je een huis hebt in een gebied dat langzaam schoksgewijs in een enorme sinkhole verdwijnt , dat je dat niet zo graag gewoon achter laat .
    Huis wég , geld wég .
    Maar het zou toch zonde zijn als jullie drieën in het niets zouden verdwijnen ?

    Zou je niet eens naar het Westen verhuizen ?
    Lijkt me leuk als je “één van óns” zou worden .
    Ik schenk heerlijke koffie ………………..
    Ook al zit je politiek gezien al wél op het goede spoor .
    Dát dan weer wél .
    Denk er maar eens over .

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Oh enne , Wachteres , ik snap zelf ook niet hoe het kan , maar ik was je bijna even vergeten …………….
    Verdomde ouderdom ook !
    Nee , nee , het was zeker niet aan jou / U gericht ! Noch aan Henk , noch aan …… ik kom er nog wel op .
    Nee niks dan respect !
    Sorry .

    Stom , stom , stom !

    Like

   • Wachteres zegt:

    Zeker niet E.J., maar ik kan ons toch niet laten beledigen door zo’n arrogante westerling.

    Wat denken ze wel daar in het westen.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Harry, je bedoelt Vederso, veronderstel ik. Ook een echte Groninger. Bert komt uit Drenthe, maar dat kan hij niet helpen.

    En ik woon in het buitenland en dat is in dit geval niet Groningen. Alhoewel ik ben en blijf een Groningse.

    Voor dit keer zal ik het je maar vergeven.

    Ede Staal Hoogeland

    Like

   • Paul55(realist:) zegt:

    U hoeft mij niet uit te leggen, hoe het in die wereld vergaat, en dat u daar gewerkt heb, dat wist ik OOK al, en dat ik daar OOK geweest bent, had u OOK kunnen weten. En ik heb het OOK NIET over hun arbeidsethos, ik heb het over de huidskleur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    En nee, ik ben ook geen onnozele pvda er, ik ben partijloos!
    Je probeert op een nette manier discussie te voeren over, dat is al een reden hier, om je voor alles en nog wat uit te maken. Ik vind het best hoor, zegt meer over jullie, dan over mij. Dat is mijn mening, daar zullen jullie het mee moeten doen!
    Aju paraplu

    Like

 13. OphEUffen zegt:

  Niet zeiken Merkel, slikken zal je. Dat doe je toch zo graag? Altijd maar weer die verdomde Moffen.

  Like

 14. Mooi dat U hier weg gaat……………..kijk nog eens goed in de spiegel …………als U geen kritiek kunt hebben, moet je inderdaad NIET op deze site zijn. Misschien is Joop.nl iets voor U……..
  Ik zal U inderdaad NIET missen. Maar ik zit OOK op diverse fora, misschien, heel misschien komen wij elkaar dan wel weer tegen…………

  Like

 15. Paul55(realist:) zegt:

  Rini Stegeman, dat is juist het probleem hier, je mag GEEN afwijkende mening hebben over de reacties die hier gegeven worden. Iemand met dergelijke gedachten, zoals u ze uitspreekt, heb ik ook liever geen associatie mee. gebruik van. En als U mij ‘kent’, weet U ook WAAROM ik mij keer, tegen uitlatingen over huidskleur. Uw voorstel om naar een andere site te gaan, daar maak ik geen gebruik van. De richting die deze site opgaat, voldoet NIET aan MIJN opvattingen!
  —————————————————————————————————————————
  elisah, ik heb uw reactie nog eens goed gelezen, misschien heb ik het verkeert opgevat, dat zou natuurlijk kunnen, het komt mij wat dubbel over, en dat geeft verwarring. Maar uw reactie daarop, snap ik dan weer niet. Kan inderdaad wel aan mijn ‘intelligentie’ liggen. Geen mens is perfect.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   En welke richting is dat volgens u dan wel???

   Webmaster

   Like

   • Paul55(realist:) zegt:

    Geachte heer Bron, ik denk NIET dat ik u dat hoef uit te leggen. Maar vooruit, joop.nl, deze alles goed pratende website verkondigd NIET mijn mening of inzichten, hoeft ook niet trouwens, vandaar. Ik vind het niet kunnen, mensen af te rekenen op hun kleur. Meerdere keren heb ik hier te kennen gegeven dat ik iemand van het middendoor ben, nog links nog rechts. Ik ben onder anderen fel tegen deze invasie van zogenaamde vluchtelingen, met een zeer bedreigende ‘religie’ maar de huidskleur heeft daar NIETS mee te maken. Met alle plezier ga ik discussies aan, maar dan zonder de huidskleur er bij te betrekken. Trouwens, dit staat op uw site, heer Bron,
    4. Op deze site wordt met open vizier gediscussieerd en er wordt NIET op de man/vrouw gespeeld! Dat recht heeft alleen de webmaster.
    ‘Er zijn er meer die dat recht menen te hebben’
    —————————————————————————————————————
    Rini Stegeman , gelukkig bepaald de heer Bron zelf(neem ik aan), of hij iemand de deur uitwijst. De manier waarop u het brengt, spreekt al boekdelen.
    —————————————————————————————————————
    elisah, Alles is hier nog HEEL hoor!!!!!!!!

    Like

 16. De deur uut…………………Geachte heer Bron……………..

  Like

 17. BertG. zegt:

  Heb ik zomaar een complete discussie gemist, hoe is het mogelijk.
  Maar wie wordt er hier dan op zijn huidskleur aangesproken, dat ontgaat mij.
  En waarom zou je geen commentaar mogen leveren op reageerders.
  Moet jij mij af en toe eens horen, ik doe niks anders.
  Mopperdemopperdemopperdemopper.

  Like

  • elisah zegt:

   Hij was boos vanwege het n-woord.

   Like

   • elisah zegt:

    Dat komt uit south park, een serie waar ik regelmatig in een deuk om lig.

    Like

   • BertG. zegt:

    Maar het had hier dan ook net zo goed over eskimo’s kunnen gaan, wanneer die met ze alle hadden besloten om met ze alle hier te komen, omdat ze er genoeg van hadden om de hele dag in de ijs koude sneeuw te zitten met hun reet.
    Dan was hij waarschijnlijk gevallen over het e-woord, zo blijf je aan de gang.

    Like

   • elisah zegt:

    Bert toch! Ze heten Inuit, eskimo is een fout woord tegenwoordig. 😉

    Like

   • Harry zegt:

    Joh Bert ,

    ik heb nog NOOIT iemand over eskimo’s horen zeuren , die mensen zijn toch heel anders dan wij , maar ze maken niémand woest !
    Dit in tegenstelling tot de geitenbrigade .
    Die leidt tot ieder’s moordlust .

    Die Eskimozen zijn ook véél toleranter , wél zeggen ze dat je je geweer en je kano nooit uit moet lenen omdat je die mogelijk beschadigd terugkrijgt .
    Maar daar staat tegenover dat ze WEL hun vrouw uitlenen aan een andere man en dat ze haar dan iedere keer heel blij en gelukkig terugkrijgen .
    iedereen blij !
    Welk een tolerantie !
    Lijkt me heerlijk om seks te hebben met een vrouw in een bontjas ………………….

    Kom daar bij een moslim eens om !

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Harry.

   Je ligt in ieder geval zacht maar hou wel rekening met al die haartjes die je in je mond krijgt.
   Als die Eskimo daarna bij jou op bezoek komt moet je natuurlijk ook je vrouw uitlenen.
   Best riskant voor die vrouwen want er zijn mannen die hun vrouw vergeten terug te vragen.

   Like

 18. Paul55(realist:) zegt:

  BertG.,
  Lezen bert! lezen!!!!!!!!!!!!!

  Like

 19. delamontagne zegt:

  Ik lees/zie nu pas die ruzie/discussie.!
  Het zal wel ,t “gooien-van-de-knuppel” in ,t Hoenderhok zijn, maar ik vind dat die Meneer Paul55 wel ,n beetje gelijk heeft.
  “Niet spelen op de huidskleur”, die doet er niet toe, wel de mentaliteit.
  Dat er zoveel mensen met “,n kleurtje” in NL zijn komen wonen, waaronder [blijkbaar] heel veel met een nare mentaliteit, doet ,t gezegde;”De goede moeten onder de kwaden lijden”. (helaas)weer opgang.
  Aan de andere kant heeft Meneer Harry ook weer gelijk [ moeilijk uit te leggen ] !
  Maar ik zou hem willen vragen:”Ben je nooit in die streken door een “niet”-blanke dokter b.v. geholpen.
  Dat moet toch ook mogelijk geweest kunnen zijn.
  Er zijn er ook die studeren.
  Een jaar of twee geleden had ik hier in Fr een klein ongelukje.
  Er vloog door ,n slijptol een klein stukje staal in m,n hand. Foto,s etc, naar de Urgence van hospital in de grote stad.
  Je wordt hier zelfs voor zo,n kleine ingreep behandeld alsof je een zware operatie moet ondergaan.
  Dus toen ik op die brancard lag te wachten \, de verpleegsters waren weg gegaan, komt er een klein kereltje binnengestapt, een neger-jongetje in zo,n dokters-uniform. Ik moest onwillekeurig lachen…..
  Ik nam aan het was de dokter die ging snijden, maar leek nogal jong.
  Hij was ,n jaar of 15/16 en zat op laatste VWO en wilde voor dokter gaan studeren.
  Of hij er bij mocht zijn. Dat vond ik goed uiteraard.
  Het zijn dus niet allemaal Pin-automaat-opblazers.
  Maar ik dacht dat niemand dat ooit heeft beweerd op dit blog.

  Like

 20. Paul55(realist:) zegt:

  Omdat ik toch enige bijval krijg, mijn dank daar voor, kom ik hier nog even op de discussie terug. Ik snap ik het ook niet, je hebt een site waar veel doofpot verhalen, gelukkig worden blootgelegd, vind ik uitstekend werk, en dat zie ik graag!. Maar daarnaast wordt er zo hatelijk fel op de huidskleur afgereageerd, en dat is nu net waar de meerderheid van de burgers niets mee te maken wil hebben. En daardoor haken mensen af. Net als wat geert wilders doet, aanschuiven bij Le Pen, ook dat stuit mensen tegen de borst, dus dat werkt TEGEN Wilders.
  Precies wat delamontagne zegt, “Niet spelen op de huidskleur”, die doet er niet toe, wel de mentaliteit. En over die mentaliteit wil ik het graag hebben!
  En ik zeg ook niet dat Harry ongelijk heeft, ik weet donders goed hoe de vork in de steel zit!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s