Een Britse automobilist, die in Calais werd aangevallen door een bende migranten die met kettingzagen zwaaide en betonnen keien op zijn auto smeet, waarschuwt vakantiegangers om weg te blijven

Screenshot_106

(Door: James Dunn – Vertaling: “Wachteres”)

Een Britse automobilist waarschuwt toeristen om Calais te vermijden, nadat migranten met kettingzagen zwaaiden, zijn Mercedes vernielden en benzinebommen op de weg slingerden. Rhys Williams, 53 jaar, naderde de Franse haven in de vroege uurtjes, toen migranten van het uitgestrekte junglekamp zijn ruiten vernielden, waardoor tot £ 3.000,- schade werd veroorzaakt. Ze liepen de weg op, dreigend zwaaiend met kettingzagen, terwijl zij Molotovcocktails naar de politie en het passerende verkeer gooiden. Het waren taferelen die, zo zei hij, “leken op een oorlogsgebied”.

De aanval is de laatste in een reeks van incidenten, waarbij migranten auto’s hebben aangevallen in een poging om wegen te blokkeren, zodat ze toegang kunnen krijgen tot vrachtwagens die op weg zijn naar het Verenigd Koninkrijk.

Williams, een uitvoerend manager voor de Road Haulage Association, werd bedekt met glas achtergelaten, nadat zijn voorruiten en de ruiten van zijn achterdeur aan diggelen waren geslagen. Williams zei: “Ik reed om ongeveer 01:00 in de ochtend op de pikdonkere toegangsweg naar de haven, toen ik plotseling een geweldige klap tegen de zijkant van mijn auto voelde. Twee of drie migranten hadden een enorme kei gegooid, die mijn ramen vernielden en de achterdeur, de deur bij de bestuurder en het steungedeelte er tussenin beschadigden. Twee politiebusjes probeerden 50 tot 60 migranten onder controle te houden, die met een kettingzaag en Molotovcocktails, die zij naar de vrachtwagens, naar het verkeer en naar de politie gooiden, de rijbaan op waren gegaan. Zij hakten bomen om en staken die in brand om de weg te blokkeren, de politie kon deze situatie onmogelijk aan. Te midden van dit alles bevond zich een kleine familieauto, de inzittenden waren duidelijk van streek. Het was iets waarvan ik me alleen maar kan voorstellen dat het te vergelijken valt met een oorlogsgebied.”

Williams die uit Bicester, Oxfordshire, komt, zegt dat het incident op 4 augustus een waarschuwing zou moeten zijn voor vakantiegangers die via de haven op weg zijn naar Groot-Brittannië. Hij zei: “In het verleden richtten zij zich op de vrachtwagens, maar nu varen zij een andere koers, er is geen voertuig meer veilig, ze doen alles wat ze kunnen om het verkeer te stoppen, zodat ze in stilstaande vrachtauto’s kunnen klimmen. Ik wil mensen niet bang maken, maar omdat de komende twee weken de piek van het vakantieseizoen vormen, zullen er een heleboel mensen op weg naar Calais zijn, en dat is niet echt een plek waar gezinnen door zouden moeten reizen”.

“Ik zat bedekt met glas in mijn auto, ik moet er niet aan denken wat er zou zijn gebeurd als er een kind achterin de auto had gezeten. Mijn auto is nog steeds bij de garage, de kosten van de reparatie zullen £ 2.000,- tot £ 3.000,- bedragen, plus de kosten van een huurauto. Als de autoriteiten niet gauw iets ondernemen, dan zal er binnenkort een dode vallen, dat is geen paniekzaaierij; het zou een vrachtwagenchauffeur of een vakantieganger kunnen zijn”.

Migranten uit het kamp van Calais, met een bevolking van 9.000 personen die nog steeds stijgt, hebben geprobeerd om aan boord van voertuigen te komen om toegang tot het Verenigd Koninkrijk te krijgen. Rhys voegde eraan toe: “Migranten proberen het Verenigd Koninkrijk binnen te komen en zij gebruiken nu zeer geavanceerde technieken om in voertuigen te komen. De chauffeurs lopen het risico dat zij £ 2000,- per migrant moeten betalen als die in hun vrachtwagens worden gevonden – dat is een grote zorg voor hen”.

De RHA [The Road Haulage Association] eist dat het Franse leger gaat ingrijpen. De politie is met de terroristische aanslagen al tot het uiterste op de proef gesteld.

“Vrachtwagenchauffeurs die naar GB moeten rijden, worden bedreigd met machetes, speren en kettingen om de nek, deze mannen en vrouwen doen gewoon hun werk en zouden niet bang moeten zijn aangevallen te worden”.

Bron:
www.dailymail.co.uk
Auteur: James Dunn

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Europa, Frankrijk, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Een Britse automobilist, die in Calais werd aangevallen door een bende migranten die met kettingzagen zwaaide en betonnen keien op zijn auto smeet, waarschuwt vakantiegangers om weg te blijven

 1. Sorry hoor, maar dit lijkt mij meer iets voor het leger geworden als het op een oorlogsgebied lijkt.
  Ik dacht dat de Engelsen een muur van vier meter hoog zouden gaan bouwen rond om dat kamp.
  Waarom laten ze dit toch allemaal toe ?

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Ik las vanmorgen berichten, maar dan van Noordelijker geleden plaatsen.
  Eigenlijk is de hele kuststrook vanaf de Belgische grens onveilig voor [buitenlandse] automobilisten.
  De A16, dichtbij de Belgische grens, werd door de horden invaders [ waarom noemt men hen eigenlijk “migrants”, ze komen ONGEVRAAGD ] bestormd en de auto,s aangevallen.

  http://www.lavoixdunord.fr/region/grande-synthe-environ-150-migrants-ont-envahi-l-a16-ce-ia17b47594n3685080

  Het JUNGLE Kamp in Calais herbergt nu 9000 mensen.
  Elke dag komen er 50 tot 100 bij………..

  Like

 3. Het zou een zege zijn als daar eens dysenterie uitbrak.

  Like

 4. elisah zegt:

  Laatst een filmpje gezien van iemand die een paar uur (6) door het kamp liep en aan iedereen vroeg waar ze vandaan kwamen. Ik geloof dat hij in al die uren maar één echte Syriër/echte vluchteling was tegengekomen.
  Ik begrijp niet dat Frankrijk dit allemaal tolereert, het leger moet ingrijpen met tanks, traangas en waterkanonnen, om het hele gebied schoon te vegen. Alles oppakken en uitzetten, zij die niet willen gaan zullen met geweld het land uitgegooid moeten worden. Desnoods doen ze die actie in samenwerking met de Engelsen, als ze het alleen niet kunnen redden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Elena zegt:

  Al die smerige bezetters wordt de hand boven het hoofd gehouden.
  Welke imbeciele overheid kan of mag dit goedkeuren?
  De Franse overheid laat opzettelijk toe dat duizenden bezetters het leven van chauffeurs in gevaar brengen.
  Het gooien met Molotovcocktails naar chauffeurs die gewoon hun werk doen en naar de onschuldige vakantie gangers zie ik als een oorlogsverklaring.
  Hoogste tijd dat zooitje criminelen af te schieten.

  Te weten dat een paar jonge Nederlandse mannen, tot 6 maanden cel veroordeeld zijn, die wat vuurwerk nabij een AZC gegooid hebben.
  Er waren geen gewonden en geen schade aan gebouwen.
  Tijd voor opstand Nederlanders !!!

  Geliked door 2 people

 6. Mag van mij allemaal alleen van dysenterie met koorts droog je verdomt snel ui en is uiterst besmettelijk Louis.

  Like

 7. Pingback: Een Britse automobilist, die in Calais werd aangevallen door een bende migranten die met kettingzagen zwaaide en betonnen keien op zijn auto smeet, waarschuwt vakantiegangers om weg te blijven - Ik zeg NEE tegen EU

 8. Marc zegt:

  Snel in een bootje de Atlantische Oceaan op. Vervolgens goed mikken op het bootje.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Ik heb nooit begrepen waarom Frankrijk geen beroep heeft gedaan op het
   vreemdelingenlegioen, daar zitten echte strijders!!!!Die kijken niet op eentje meer of minder,
   Dit weet ik zeker,vernomen van een bron heel dichtbij!
   Misschien ook nog een optie Joop(klepzeiker) voor het oploslijstje!

   Like

 9. Hans zegt:

  Zie hier de totale incompetentie van de eu, ze kunnen dit probleem dat al jaren speelt in Calais en door de eu zelf veroorzaakt is niet onder controle krijgen. Terwijl het eenvoudig opgelost kan worden. Door het leger laten omsingelen, arresteren vanwege landloperij en illegale immigratie. Afvoeren naar troepentransportschepen( ze zijn toch al aan de kust) en alles afzetten aan de kust van Libie onder bescherming van zeemacht, leger en luchtmacht. Een soort omgekeerde D-day.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Natuurlijk moet het eenvoudig zijn om van dit gewelddadig tuig verlost te worden.

  Maar de kwestie is; wil Frankrijk dat ook en nog erge; wil de EU dat?

  Ik denk dat er rijen wollen-sokken-advocaten klaar zullen staan om hen te ondersteunen, als ze weggejaagd zouden worden.

  Dat tuig blijft hier, al was het alleen maar om mede de chaos te veroorzaken waar de EU op uit is.

  We hoeven ons geen enkele illusie te maken en over de EU en over onze ‘elite’ kunnen we niet slecht genoeg denken.

  Zij zijn slechter dan slecht.

  Geliked door 2 people

 11. Flo zegt:

  Ik zeg: direct met scherp schieten, deze barbaren deinzen voor niets terug, en zijn in hun eigen land niet anders gewend dan geweld en geweld plegen.
  Er was allang ingegrepen als de nikker bende was belaagd door de bestaande inwoners…..

  Like

 12. D.DAY zegt:

  Er is niet één regering die het toelaten van dat tuig met afdoende middelen zal tegenhouden. Als dit wél het geval was, dan had dit allang plaatsgevonden. Want de politiek neemt niet de verantwoordelijkheid op zich voor de (misdadige) toelating van vnl. moslims, die de maatschappij ontregelen met als doel te komen tot het stichten van een kalifaat, inclusief de invoering van de sharia.

  Like

 13. hslot4 zegt:

  9000 man nou ffe kijken een minigun doet zo’n 6000 schoten per minuut dus ach met een beetje mikken moet het wel lukken in 5 minuten is alleen het probleem ik kan geen helicopter vliegen althans in battlefield 4 gaat het prima maar hier hebben we een beetje hulp nodig .
  Iemand nog met ervaring ? 🙂

  Like

 14. Coby Verweij zegt:

  Heb diverse filmpjes gezien van zulke toestanden.Het is verschrikkelijk wat de chauffeurs moeten meemaken.Dat er nog niet een doodgereden is van dat uitschot,vind ik een wonder.Wat moeten die chauffeurs zich toch beheersen,gebeurd het niet binnenkort dan breekt m’n klomp.Wie wordt er dan bestraft? De arme tot op het bot getergde chauffeur.Bedankt mooie leiders van de landen die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt,en alles goed vinden wat het tuig aanricht.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Dat zijn nu de zegeningen, die “de linkse kerk”, en het politieke schorum te Brussel- de EUSSR- ONS door “de strot”, duwen. En het gaat maar door, dag aan dag!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s