Een waarschuwing aan ons (elite) kabinet Rutte II

Screenshot_95

Deze keer willen we beginnen met een vraag aan jou. Een vraag die eigenlijk zo voor de hand ligt dat hij nooit of nauwelijks wordt gesteld. En toch is het een vraag die voor onze toekomst van het grootste belang is.

Is er eigenlijk nog iemand die gelukkig is in dit land?

Screenshot_96Als we deze vraag stellen, is hij gericht aan de gewone mensen. Niet aan de kleine rijke minderheid, want met genoeg geld kun je overal gelukkig zijn. Als we deze vraag stellen aan de bevolking, moeten we er bij zeggen dat het idee, dat over de laatste jaren ontstaan is, aangeeft dat het antwoord waarschijnlijk Nee zal zijn. Veel meer is het de onvrede, de frustratie, de woede en de machteloosheid die door onze straten zweven. Meestal wordt het niet duidelijk onder woorden gebracht, en vaak worden de gevoelens ook verscholen. Maar over het algemeen kunnen we vaststellen dat de meeste mensen waarschijnlijk niet gelukkig zijn in het Nederland van 2016, en dat is ook geen wonder.

Lees verder>>>
(h/t “Drs. P.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, Graaien, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

10 reacties op Een waarschuwing aan ons (elite) kabinet Rutte II

 1. Drs. P. Wat heb jij een goed stuk geschreven. Alles wat je geschreven hebt herken ik en zo goed verwoord. Ja, voel je je gelukkig in dit land, nee ik heb het gevoel met alles wat er om mij heen gebeurt, dat ik het niet mag zijn. Omdat er zo verschrikkelijk veel onrechtvaardigheid is en dat is voor mij nog steeds slikken. In mijn beroep ben ik verschrikkelijk veel onrechtvaardigheden tegen gekomen. Daarom kan ik langzamerhand wel in die kop van Rutte wel spijkers slaan, die lach voel ik echt als een vernedering voor ons. Geert had gelijk toen hij in een debat tegen Rutte zei; man doe eens normaal. Nogmaals wat een verdomd goed stuk.

  Like

  • Het is geen stuk van Drs. P zelf, maar door hem gevonden -naar ik begrijp op DSB.com- en aangeleverd voor E.J. Bron- her-blogging. Hartelijk dank, Drs. P.
   Goed stuk, maar het EU-beleid, laat staan het vluchtelingenbeleid en de islamisering worden er niet in besproken. Verder zet ik een vraagteken bij de duidelijke sympathie voor het communisme: Ook dát verdient m.i. reserve.

   Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Der NSB lost dit op door het CBS ieder jaar weer uit te laten zoeken, dat de Nederlander volkomen gelukkig is. En alle oude media nemen dat dan zonder enige reserve over. Probleem opgelost: wij zijn gelukkig. Het CBS zegt het ……….
  Nog bonter: http://www.metronieuws.nl/nieuws/rotterdam/2016/02/rotterdammer-tevreden-maar-voelt-zich-niet-veiliger
  Der eeuwige klagende en bedreigde Rotterdammert zou ook tevreden zijn??
  Zolang je de leugen maar genoeg herhaalt, wordt het vanzelf de waarheid. Dat gold tijdens de vorige bezetting en nu dus nog steeds.
  Maar we zijn nog steeds niet boos genoeg om de straat op te gaan en de NSB te verdrijven.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Goede morgen beste Leefbaar, jouw laatste zin zegt alles over het stuk hierboven geschreven. Er moet namelijk eerst een hele grote BOEM in de voortuin of het portiek van de Nederander ontploffen wil diezelfde Nederlander echt boos worden. Ongelooflijk hoe in al die jaren wij gelaten en afwachtend zijn geworden.
   Fijne dag nog.

   Like

 3. Angie1968 zegt:

  De Globalisten-aristocratie moet zsm opgeruimd worden. Dit zijn de boosdoeners. De schandelijke zelfverrijking ve kleine elite, en de rest van ons is loonslaaf met een race to the bottem. Geen vooruitzichten op verbetering eerder verslechtering als we dit NWO zooitje niet zsm elimineren.

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  @Theresa Geissler zegt aan het eind van haar comment bedenkingen te hebben met het communisme.
  Mijn persoonlijke mening hierover is:
  Het communisme heeft zijn glans en waarden verloren door de vooruitgang. Het Russische volk wil net als wij vrede , werken en geld verdienen en handel drijven en goede landbouw bedrijven zodat er geld op de plank komt want geld geeft meer vrijheden.
  Dat Rusland in dit vieze schaakspel meerdere keren wordt uitgedaagd door de NATO-Amerika en sommige Europese elite leiders is gevaarlijk en dat Poetin de Islam (IS) bestrijd om zijn land en Europa te vrij te houden van deze moslims lukt hem maar deels dankzij Brussel, Turkije en Merkel. Poetin wil alleen maar gezonde handel, vrij verkeer van handel en mensen om een gezonde economie te hebben.
  Maar het Westen, lees Amerika, heeft andere vieze plannen (altijd gehad) en daarom komt Poetin in het geweer en terecht.

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Een heel goed stuk. Theresa heeft gelijk. Het is niet compleet. Ook ik mis de islamisering omdat dat de meest urgente zaak is. We hebben niet zoveel tijd meer om de terroristen van ons af te houden als we al niet te laat zijn. Herhaaldelijk heb ik geschreven dat we op moeten houden met opzij kijken. Bij deze dan nog eens.
  En bedenk, we hebben geen nieuwe CPN nodig. Dat is geschiedenis en komt niet terug en dat moeten we ook niet willen. Er is er maar één in die Tweede Slaapkamer die keer op keer getoond heeft dat hij wakker is. Hij wordt er om verguisd maar hij zet door. Nog steeds wordt je als populist weggezet als je durft te zeggen dat je het met Geert Wilders eens bent. Zet die schroom van je af en laten we er gezamenlijk voor zorgen dat we iemand aan het roer krijgen die echt zaken wil veranderen, of eigenlijk VERBETEREN.
  Naast het het land uitjagen van de islam moeten vervolgens de zorgverzekeraars aangepakt worden. Terug naar het ziekenfonds en die duizenden managers naar de WW. Er zijn genoeg landen waar de zorg gratis is. Daar wordt de zorg betaald uit de belastingopbrengst.
  Wakker worden, Nederland. Er is werk aan de winkel.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   De maffia heeft een melkkoe met gouden horens en dat zijn wij het volk de burger, die doen ze niet weg. Massaal gewoon een maand niet betalen, hebben ze meteen een heel groot probleem, leggen ze boetes op, betalen we drie maanden niet, totdat de top in elkaar stort en Nederland lam ligt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s