Het 9-punten-plan om Duitsland nog te redden

Screenshot_102

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Het is voor Duitsland vijf voor twaalf, maar nog steeds valt het tij te keren. Wij kunnen er nog in slagen Duitsland te redden, maar alleen als wij daar nú mee beginnen en consequent dit 9-punten-plan handhaven, anders zullen de Duitsers binnen maximaal 20 jaar hun land hebben verloren. Dan heerst in Duitsland de islam, ook als de meeste Duitsers dat thans nog niet voor mogelijk houden. Het zijn echter altijd de meest gewelddadige die de regie in handen hebben en dat zijn mensen die een afslachter van ‘ongelovigen’,  onderdrukker van vrouwen en ontmaagder van kinderen als profeet volgen. Daarom hebben de Duitsers dan ook geen enkele kans als het tot een botsing komt, aangezien geweldplegers sluwer, gewetenlozer, mens-verachtender, leugenachtiger, geraffineerder, gewelddadiger en doortrapter zijn dan vreedzame mensen. Juist om deze reden hebben geweldplegers altijd de overhand, vooral als de vreedzame mensen denken dat  geweldplegers zich laten beïnvloeden door hún goede voorbeeld.

Dat dit, in het bijzonder bij moslims, niet het geval is, blijkt met name doordat de vroegere bewoners uit de inmiddels 57 geïslamiseerde landen evenmin invloed op de moslims konden uitoefenen. Moslims hebben totaal niet de wil zich van de geweldpleger=profeet te bevrijden, integendeel. Ze willen dat ieder land over de hele wereld deze geweldpleger als profeet volgt. Ieder mens die dat niet wil, is een belediging voor Allah en daarmee ook voor hèn. Moslims kennen wat dat betreft geen enkele genade en elke Duitser die beweert dat ze toch tot nu toe geïntegreerd en vreedzaam waren, begrijpt niet dat ze op de eerste plaats, als ze een geweldpleger als profeet volgen, nooit vreedzaam wáren en op de tweede plaats zich slechts zó lang ogenschijnlijk aanpassen tot ze in het land de meerderheid vormen. Dan gaat het hard tegen hard. Dan hebben de christenen, atheïsten en Joden in dit land niets meer te lachen, maar worden ze onteigend en het land uitgesmeten, behalve als ze zich tot de islam bekeren. Slechts met behulp van dit geweld kon de islam zich zo over de hele wereld verspreiden, omdat velen hun land en hun huizen niet wensten op te geven. Dat is de enige reden waarom de islam zich zo enorm heeft uitgebreid. Niet, omdat hij de harten van de mensen beroerd heeft, maar omdat hij geweld heeft uitgeoefend. Op het moment dat men moslim is, wordt men door de moslims met rust gelaten. Velen volgen liever een geweldpleger als profeet dan dat ze hun bezit en hun land ervoor moeten opgeven. Daardoor verraadt men echter gezamenlijke mensenrechten. Zoals men ze ook verraadt wanneer men moslims zijn land binnenlaat. Aldus oogst een ieder die de islam steunt of diens profeet volgt, vroeg of laat, wat hij zaait: Het verlies van zijn mensenrechten.

Zo is het de bewoners in de 57 geïslamiseerde landen eveneens vergaan. Het is een drogreden om te beweren dat moslims zich op de één of andere manier wel aan de mensenrechten zullen aanpassen, want ze passen de mensenrechten aan hún mens-verachtende wetten van de islam aan. Daarvoor, geloven ze, komen ze in het Paradijs. Dat wordt ze vanaf hun geboorte zo aangepraat door middel van hersenspoeling. Precies om deze reden kon de islam zich dusdanig verbreiden. Omdat de “ongelovigen” er van uitgaan dat dat de islam een normale religie is, die het goede en het edele in de mens stimuleert, maar de islam is precies het tegendeel daarvan. Door de islam worden alle mensenrechten in het land vernietigd.

Het geweld in de islamitische landen wordt niet veroorzaakt, omdat de mensen zich eenvoudigweg nog moeten ontwikkelen, maar omdat de mensen daar denken dat dit reeds de hoogste vorm van menselijkheid representeert. Ze hebben totaal niet de wil zich verder te ontwikkelen. Ze denken met deze vorm van samenleven reeds het summum van menselijkheid te hebben bereikt. In plaats daarvan houden ze alle mensenrechten voor niet navolgenswaardig. Moslims zijn nooit van plan vrouwen meer rechten te geven en zich van een geweldpleger als profeet te ontdoen, maar houden dat ook nog voor de hoogste vorm van het mens-zijn.

Aldus hoeft men als “ongelovige” bij de moslims ook niet met mensenrechten aan te komen. Als moslims iets om mensenrechten zouden geven, zouden ze überhaupt geen geweldpleger als profeet volgen. Zodoende is hun schijnbare geweldloosheid alleen maar voorgewend. Niet echt. Zij spreekt de islam tegen, die een geweldpleger als profeet volgt. Daarom kunnen vreedzamere gebieden op deze aarde zich slechts dan voor de islam redden als ze de volgende punten aanhouden, anders zal de islam ze onder de voet lopen.

Punt 1: Onmiddellijk verbod van de islam.

Punt 2: Waarheidsgetrouwe voorlichting van de westerse landen over de islam en zijn geweldpleger als profeet. Zijn diepe vrouwen- en mens-verachtende handelingen en wetten inbegrepen.

Punt 3: Afbakenen.

Punt 4: Alle vormen van de cultus van verheerlijkers van een geweldpleger uit Duitsland verbannen.

Punt 5: Vluchtelingen worden alleen bij uitzondering opgenomen, aangezien het in geen geval meer echte vluchtelingen zijn, daar ze reeds een veilig derde land hebben doorkruist. Als in het buurland van Duitsland een oorlog uitbreekt, mogen christenen, Joden, boeddhisten, hindoes, esotherici en atheïsten naar Duitsland tot in hun land de vrede weer hersteld is. Vluchtelingen zijn geen migranten.

Punt 6: Migranten mogen zich alleen in Duitsland vestigen als zij aantoonbaar een goede schoolopleiding hebben en dat ook door examens kunnen bewijzen. Verder hebben ze een goede beroepsopleiding nodig, wat men ook door deskundig personeel kan controleren. Iedere migrant krijgt de eerste 20 jaar geen uitkeringen van staatswege en moet in Duitsland zelf voor zijn onderhoud zorgen. Migrant blijft hij echter altijd, behalve als hij een Duitse vader of een Duitse moeder heeft.

Punt 7: Iedere Duitser, van wie de voorouders reeds in 1940 in Duitsland waren, krijgt een onvoorwaardelijk basisinkomen van € 1000,- per maand alsmede een gratis lidmaatschap van een ziektekostenverzekering.

Punt 8: Voor ieder nieuw geboren Duits kind is er een premie van € 20.000,-

Punt 9: Iedere migrant die op welke manier dan ook gewelddadig wordt tegen een Duitser of ingaat tegen Duitse wetten moet onmiddellijk het land verlaten. Kan hij zich in verband hiermee zijn land of zijn juiste naam niet meer herinneren, of neemt zijn vaderland hem niet meer op, dan wordt hij naar een speciaal, door de staat aangekocht eiland verbannen met slechts het allernoodzakelijkste om te overleven, tot hij zich zijn juiste staatsburgerschap weer herinnert en hij, net zoals hij naar Duitsland kwam, weer terug weet te keren naar zijn geboorteland teneinde zich daar voor democratische wetten in te zetten.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, burgermoed, Counterjihad, Duitsland, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Het 9-punten-plan om Duitsland nog te redden

 1. elisah zegt:

  En dan nog nummertje 10: Grenzen dicht!

  Geliked door 1 persoon

 2. Guardiacivil zegt:

  Hoooooooooo…….zullen we eerst in onze eigen Nederland beginnen!, de rest zal me worst zijn.

  Like

 3. Dat lijken mij prima regels die gehandhaafd zouden kunnen worden, als de Duitsers daar in mee willen gaan. De uitvoering zal het aller moeilijkst gaan worden. De EU landen zullen hun steun en medewerking moeten verlenen en meegaan met dit plan.

  Like

 4. Marc zegt:

  Raab heeft gelijk als ze stelt dat vluchtelingen geen migranten zijn. Dat is een, voor mij, nieuw inzichtelijk uitgangspunt dat voluit gepropageerd moet worden.

  Ondertussen ben ik het niet langer eens met de stelling, door wie dan ook, dat échte vluchtelingen welkom zijn. Ja, zij worden in hun leven bedreigd. Maar de hoeveelheid bedreigden in de wereld is veel te groot voor Europa of het westen. Het werkelijke probleem voor die mensen zou alleen maar verplaatst worden naar hun toevluchtsoorden. Daarom moeten de problemen opgelost worden in hun landen van herkomst, door te blijven strijden, of liever door hun kindertal te beperken.

  Het werkelijke probleem voor Afrika en Azië is de onbeperkte groei van hun bevolking: sommige landen hebben een gemiddelde leeftijd van onder de 20 jaar! Waar zijn de volwassenen die onstuimige en / of met testosteron of andere hormonen geladen jeugd binnen de perken houden?

  Die zijn er dus niet. En dat noopt het Westen, helaas, tot onorthodoxe maatregelen: jaag kogels in die rubberen allabootjes; hou een actief verhaal over het onveilige Europa waar kolonisten per direct in kampen worden opgesloten en uitgezet naar plaatsen erbuiten.

  Like

 5. Angie1968 zegt:

  Bravo!! Helemaal mee eens met dit manifesto! Het ademt gewoon gezond verstand, zelfrespect, patriottisme, menselijke waarden uit! Ik ga ervoor om dit te promoten!

  Like

 6. Anneke zegt:

  Verwarde geesten, verward door de 666-Koran. Het boek dat moord en doodslag liefheeft en dus ’n zeer gevaarlijke navigator is. Waar de islaam actief is, heerst armoede, honger en verderf!!!
  Heb nu twee jaar ervaring met een verward 666-Koran gezin, wat zijn zij zielepoten. Intens gehaaid (slinks en sluw) naar de buitenwereld, maar binnen de vier muren is de sfeer veelal extreem gespannen!!! Kinderen worden enorm gehersenspoeld en opgehitst tegen de directe woonomgeving. Leugen en bedrog, is de drug vn deze 666-cultuur. De Arabische plagen over Europa zijn blijkbaar een noodzaak, om de inheemse Europeanen tot besef te doen komen.
  Besef dat de Joods-christelijke cultuur veel (meer) vrede met zich meedraagt. Dat de Bijbel geen boek vn moord en doodslag is; zoals de Koran. “Richt de ogen en oren naar Israel, EU politici…STOP de haatverhouding, dit zal ons continent VEEL goed doen”.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Wat zou het geweldig zijn als Geert Wilders dit tijdens een Kamerdebat eens zou durven voorlezen! Niet die 9 punten, omdat die vooral op Duitsland slaan, maar al het voorgaande zou ingeslepen moeten worden in de hoofden van alle Tweede Kamerleden. Ik ga er niet vanuit dat ze er van harte mee instemmen, maar misschien zou het hen eens aan het denken zetten? Zeker nu we zien wat er in onze buurlanden aan de hand is, en wat verder weg ook. Alles islam-ellende wat de klok slaat. (Ik vrees dat de aanhangers van DENK aangifte zullen doen wegens ophitsing o.i.d.)

  Ik ben het verder volledig eens met dit artikel. Duidelijk geschreven. Goed vertaalwerk Theresa!

  Like

 8. BertG. zegt:

  Dan mogen ze wel opschieten met dat 9 stappen plan.
  Ze zijn daar zo gek als een deur.

  Angela Merkel: ‘Terreur en islam niet door vluchtelingen naar Duitsland gebracht’
  ‘Islam hoort bij Duitsland, zolang die zich aan de grondwet houdt’

  De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft woensdag tijdens een persconferentie gezegd dat het islamitisch terrorisme in Duitsland niet de schuld is van vluchtelingen. Volgens Merkel ‘is de terreur niet door de vluchtelingen naar Duitsland gebracht’. Ook de islam is volgens Merkel niet in Duitsland geïntroduceerd door vluchtelingen: ‘Islam hoort bij Duitsland zolang het praktiseren daarvan niet in strijd is met de grondwet’, meldt Reuters.
  http://nieuws.tpo.nl/2016/08/18/angela-merkel-terreur-en-islam-vluchtelingen-naar-duitsland-gebracht/

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Bert
   ”Zolang het praktiseren daarvan niet in strijd is met de grondwet.”
   En daar zit het nu precies op vast.
   Want zolang de islam grondwettelijk als een religie wordt beschouwd zal zij ook juridische bescherming genieten.
   Wat mij betreft is het een satanische doodscultus en een anti-Evangelie.
   En voor iemand als u waarschijnlijk een totalitaire en anti-humane ideologie die slechts achterlijkheid, onderdrukking en terreur kan baren.
   Het ene sluit het andere echter niet uit.
   Want wanneer de islam voor u zo’n totalitaire en anti-humane ideologie is ben ik dat voor 100% met u eens. En daarom vermoed ik dat u, net als ik, op het standpunt staat dat de islam daarom geen juridische bescherming vanuit de grondwettelijke vrijheid van godsdienst waardig is.

   U bent geen christen.
   Dat hebt u mij onomwonden duidelijk gemaakt en dat accepteer ik ook.
   Heb ook niet de pretentie om u ooit op andere gedachten te kunnen brengen.
   Zou u er echter wel, en dat in alle bescheidenheid, op willen wijzen dat er een enorm verschil is tussen het christendom en de islam.
   Het beste argument hiervoor kunt u zelf in de Bijbel lezen, en wel in Joh. 8:1-11.
   En u hoeft echt niet in de Bijbel te geloven om dit verschil tussen christendom en islam van daaruit gewoon verstandelijk en objectief te kunnen onderkennen.

   Peace.
   De ”rat.”

   Geliked door 2 people

  • Republikein zegt:

   Cognitieve gedragstherapie betaald door Onze Lieve Heer.

   Geliked door 1 persoon

 9. Shit, dat wijf is echt mesjokke.

  Like

 10. Lenie zegt:

  Een premie om Duitse kinderen te maken zal dan hard nodig zijn en ben zeker voorstander. Nu gebruiken ze dat rotvol als kunstmatige babyboom omdat onze geboortecijfers wijzen op uitsterving en omdat onze bejaarden door hun eigen babyboom sociale zekerheid nodig hebben. Maar rotvolk wordt ook ooit ouder en dan hebben we nog meer migratie nodig… doodlopend spoor… ipv gewoon te besparen nu?? Nee liever 500 miljard Belgisch geld naar Panama… een onvoorstelbaar bedrag, bijna niet in Belgische Frank uit te drukken? 20 biljoen!

  Like

 11. Michael Jacobs zegt:

  Ik vind het kolder om verder nog van ‘moslims’ te spreken alsof het een apart volk of beschermde identiteit betreft. De racistische en genocidale Arabische leer die ‘islam’ heet – met haar dóódstraf voor critici, dissidenten en homoseksuelen; haar minachting jegens vrouwen; en haar dódelijke hekel jegens atheïsten, boeddhisten, christenen, hindoes en Joden – mag de naam ‘religie’ helemaal niet dragen. Dáár ligt het probleem, en het wordt niet door ‘moslims’ in stand gehouden of uitgedragen, maar door de Arabieren en hun bondgenoten. Wij moeten wettelijk vastleggen dat wij niet meespelen in hun godsdienst-oorlogen en dat we van hen hetzelfde gedrag verwachten als van ieder ander. Or else.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s