Hoe zit het met boerka- en boerkini-verbod in Nederland?

Screenshot_112

(Door: Emile Kossen)

Terwijl landen in Europa fel debatteren over een verbod op boerka’s en boerkini’s is het in Nederland relatief stil. Een boerkaverbod werd al vaker voorgesteld, maar moet nog worden goedgekeurd door de Kamer. Voor een verbod op de boerkini is weinig steun.

Na de terreuraanslag in Frankrijk, waarbij een bejaarde priester om het leven werd gebracht door aanhangers van Islamitische Staat (IS), kwamen snel stemmen op om religieuze symbolen als de boerkini, een badpak dat bijna het hele lichaam bedekt, te verbieden.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Hoe zit het met boerka- en boerkini-verbod in Nederland?

 1. Nederlanders reageren hier lauw op. Ik ben bang dat hier ook eerst het een en ander moet gebeuren, wat men dan tot nadenken stemt. Jammer.

  Like

 2. dickrotterdam zegt:

  Hoe zit het eigenlijk met het HOOFDDOEK verbod? lieve vrienden ! die maken van elke MOSLIMA een SLAVIN !!!! Art 2 grondwet??

  Like

 3. In Nederland maakt men wetten die ze niet handhaven. Hebben ze altijd een excuus voor, bv onderbezet.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Voorbeeld ?

  Like

  • Was dat niet de Tango trut tijdens haar eerste huwelijksjaar met de bolle overbodige, toen ze hem voor het eerst vergezelde op staatsbezoek naar…..Toen al naar SA? In ieder geval iets in die richting.
   Ik herinner me de foto’s die ervan verschenen zijn nog redelijk goed: Ze was voor het eerst geheel gesluierd, werd bij het begroeten volkomen genegeerd -want zó, vinden zij dus, betuigen ze een vrouw ‘respect’- en trok op die foto’s een zichtbaar benepen gezicht. Hier trouwens óók. Ik kreeg er tóen nog bijna medelijden mee, omdat ik dat wel kon begrijpen.
   Maar ja, dat zijn nu eenmaal de kleine opofferingetjes, die je je getroost voor middagjes met de privéjet shoppen in Milaan, terwijl steeds meer Nederlanders naar de Voedselbank kunnen, nietwaar?

   Geliked door 1 persoon

  • SeeMore zegt:

   QILF 🙂

   Like

 5. boorzalf zegt:

  Wat hebben we toch een stelletje pinokkio,s in den haag. En maar ouwe hoeren over een verbod, maar daad werkelijk optreden ho maar. Je wordt toch schijtziek van die lui. Gewoon de islam verbieden, ben je van een hoop gezeik af. Weg met die maan aanbidders, bestempelen als een terroristen organisatie.

  Like

 6. Thoth zegt:

  Het kabinet ziet niets in een boerkiniverbod. Dat zei minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) donderdag.

  Allah, volgens hem… nou, daar schieten wij aardig mee op. Ik kan niet wachten tot de PVV in maart volgend jaar een regering gaat vormen. PvdA naar nul zetels…

  Like

 7. Wachteres zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2016/08/18/vlaamse-jonge-socialisten-organiseren-noordzeeduik-nadruk-ook-boerkinis/

  Vlaamse jonge socialisten organiseren Noordzeeduik met nadruk ‘ook voor Boerkini’s’
  ‘Het tegen elkaar opzetten van mensen moet tot het verleden behoren’
  18-08-2016, 14:25 Tags: boerkini, oostende

  Update: als de Belgen het doen kunnen de Nederlandse jonge socialisten het natuurlijk ook, dus u bent welkom ook in uw nakie of Zwarte Piet-pak: https://www.facebook.com/events/168191393611066/

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  De laffe links-liberale schijtlaarzen durven uiteraard geen maatregelen te nemen !

  Like

 9. BertG. zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/08/linkse-feministe-mannen-verzetten-zich-alleen-maar-tegen-boerkini-omdat-ze-vrouwelijk-naakt-willen-zien/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s