Nederlands meisje . . .

Screenshot_97

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t E.H.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Multiculti, Nederland. Bookmark de permalink .

20 reacties op Nederlands meisje . . .

 1. elisah zegt:

  Je ziet minder meisjes op straat omdat ze de overdag op school zitten en daarna thuis hun huiswerk aan het maken zijn, die hebben geen tijd om over straat te hangen zoals veel rot jochies met een bepaalde achtergrond.

  Like

  • Als je het anders afzet tegen de rotjochies met een bepaalde achtergrond kun je beter hun zusters/nichten erbij betrekken en zeggen: Omdat ze overdag op school zitten (hopelijk) en ná schooltijd net als hun moeders als voetveeg worden gebruikt en amper naar buiten mógen. Wat Nederlandse meiden betreft vind ik het stellinkje wel wat overtrokken: Ik zie ze dagelijks op straat met hele slierten vriendinnen en allemaal gelukkig vrij, blij en luidruchtig. En laat dat alsjeblieft zo blijven! (Om niets te zeggen tegen dat PVV stemmen, uiteráárd!)

   Geliked door 1 persoon

 2. Als er niets verandert, zal ws Nederland in de toekomst van naam veranderen ben ik bang voor.
  Onze cultuur normen en waarden worden aangepast of vertrapt. Er moet iets gebeuren.

  Like

 3. Angie1968 zegt:

  Inderdaad. Blondines moeten dood. Het hele blanke ras moet dood. Schauble wil dat we neuken met het gribuszooitje uit Afrika en de Orient, en halfbloedjes maken. En dan worden we dommer, en lelijker. En kunnen we makkelijker onder controle gehouden worden.

  Geliked door 3 people

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  theatraal ?
  nou, het klopt helemaal…
  .

  Jasterke
  .

  Like

 5. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Nederland voor moslims!
  Met zegen van Rutte, Roemer, Pechtold, Asscher, Samson, Thieme, Buma en meer ‘socialisten en democraten’.
  Sorry blond meisje ga maar emigreren, dat is wat de DENK’ers vinden, donder maar op blond blauwogig meisje.
  Kalifaat Nederstan is in oprichting met goedkeuring van koning Mohamed Alexstan de eerste!

  Like

 6. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  PS sorry ik was snotneus vergeten, dus ook de goedkeuring van Jesse K

  Like

 7. Marc zegt:

  Dapper meisje. Dat ze een hele grote omgeving mag hebben, bijvoorbeeld de Nederlandse natie (ter onderscheiding van staat!) die haar zal beschermen!

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Of die stelling helemaal waar is weet ik niet.
  Daar waren wij vorige week te kort voor in NL.
  Maar met die overvloedig “boven-tallige-kinderrijke” muslim gezinnen, moeten de oorspronkelijken uiteindelijk toch het onderspit delven.
  Hopenlijk komt er wel een keerpunt.
  Wat ons wel opviel: bij ,t rondlopen/wandelen/winkelen in R,dam.
  Als je zo,n gesluierde jongedame aankeek,ze kijken rechtvooruit, keuren je geen blik waardig, een beetje “hautain” zou ik ,t willen noemen.
  Niet direct bereid tot een “praatje”. Maar goed ik zal wel ‘be-vooroordeeld zijn, want echt ervaring heb ik er niet mee.

  Like

 9. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Voor alle Nederlandse meisjes en jongens, treur niet want het tij is aan het keren. De afkeer van de overmatig aanwezige beestmensch wordt met de dag groter. En niet alleen in Nederland. Dat geldt voor heel Europa. Vanwege hun verderfelijke gedrag hebben ze het er zelf naar gemaakt dat het niet lang meer zal duren dat ze met geweld uit ons continent geschopt worden.
  Zij die dit allemaal mogelijk gemaakt hebben schoppen we uiteraard ook eruit.

  Zo was het en zo gaat het weer worden.

  En dit wordt voltooid verleden tijd.

  Like

 11. Bert van Beers zegt:

  Het autochtone deel van de Nederlandse bevolking plant zich te weinig door. Een autochtone Nederlandse vrouw moet minstens 2.1 kinderen krijgen. Het aantal is 1.9 ongeveer en dat is te weinig. Een simpele rekensom levert het jaartal waarin de autochtone deel van de bevolking kleiner is dan het geïmporteerde deel of gewoon binnengetrokken als een nieuwe invasie.

  Like

 12. Blond haar en blauwe ogen… daar valt terreurbeweging IS op. Net als Adolf Hitler. Daar kan ik iets persoonlijks over vertellen maar dat wordt (waarschijnlijk) toch niet geplaatst en geloofd. Dus bij deze.

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Wat nog erger is voor sommige jonge meisjes hier dat ze, buiten het feit dat ze van de straat lijken te verdwijnen, door hun ouders gruwelijk worden oververwend of bijna als volwassenen worden behandeld daar hun jeugd hen totaal wordt ontnomen. zo was er een zekere Esmeralda Sikkema die ameikaanse missverkiezingen wil invoeren waarin jonge meisjes met kroontjes op moeten lopen of met roze tutu’s aan!
  Die Esmeralda Sikkema is in werkelijkheid helemaal van de ratten besnuffeld om vooral kleine kleutermeisjes te laten optreden in deze missverkiezingen zoals in Amerika! Denken degenen, zoals zij, die daar verder ook achter zitten dat de desbetreffende meisjes het zo leuk vinden om in roze tutu’s voor een tv op te treden als een soort aangeklede poppen? Het is misschien wel goedbedoeld van ouders en anderen maar ze beseffen niet dat kinderen GEEN plonkopjekten zijn, paspoppen of kleine volwassenen! Ik denk zelf dat de kleine meiden doodongelukkig worden van al de media-aandacht en al de dure jurkjes en kroontjes. Kinderen die zo te kijk worden gezet of oververwend zullen oftewel in verwende etters veranderen of in doodongelukkige mensen die nooit leren om zelfstandig worden, laat staan aan relaties en voortplanting doen!
  Laat die Esmeralda Sikkema anders, samen met de geschifte ouders, zelf maar eens als een pronkdier bij zulke tv-shows optreden en kinderen gewoon kind zijn in plaats van jongvolwassen. Schoonheid zit namelijk in het hart en niet in het uiterlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s