Schenkingen aan links-extreme organisaties: Soros beïnvloedde Zweedse parlementsverkiezingen

Screenshot_116

(Vertaling: E.J. Bron)

Valutaspeculant George Soros (86) schonk in het kader van zijn “Europese verkiezingsproject” o.a. $ 25.000,- aan de links-extreme “Expo”-stichting. Doel was de beïnvloeding van de Zweedse parlementsverkiezingen in 2014. Dat bewijzen gelekte documenten van de “Open Society Foundation”.

Freie Zeiten

Op het internetplatform “DCLeaks” werden ongeveer 2.500 interne documenten van de “Open Society Foundation” gepubliceerd. Het doel van de internationale stichting is de verbreding van linkse ideeën vooral in Oost-Europa.

Uit een van de gelekte documenten blijkt dat de Soros-stichting o.a. de Zweedse parlementsverkiezingen wilde beïnvloeden. De links-extreme Zweedse stichting “Expo” ontving $ 25.000,-

Met dit geld moesten “opleidingskampen” voor leden van verschillende “antiracistische organisaties” worden bekostigd. Daarin kregen linkse activisten een “training” voor de “komende Europese verkiezing en de latere parlementsverkiezingen in Zweden.”

In totaal verdeelde de “Open Society Foundation” in het kader van het project “Verkiezingen in Europa 2014” meerdere miljoenen euro´s onder verschillende Europese organisaties. Daarbij was het doel altijd de financiering van linkse activisten om de verkiezingsresultaten in Europa d.m.v. agitatie te manipuleren.

Volgens schattingen bezit George Soros een vermogen van tientallen miljarden. Dat geld verdiende hij met enorme valutaspeculaties, die in de jaren-90 zelfs tot financiële crisissen leidden in landen als Zweden en Groot-Brittannië.

Behalve zijn speculatiebusiness financiert de 86-jarige al lange tijd linkse bewegingen, o.a. via de “Open Society Foundation”.

De internationale financiële magnaat staat ook bekend om het aanzetten tot zogenaamde kleurenrevoluties, waarin ongewenste regeringen d.m.v. de financiering van regeringstegenstanders ten val gebracht worden. Slachtoffers van door Soros gefinancierde revoluties waren o.a. Servië, Georgië en Oekraïne.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Schenkingen aan links-extreme organisaties: Soros beïnvloedde Zweedse parlementsverkiezingen

 1. Rel op Corsica niet om boerkini, maar om claimende Marokkanen

  De ellen die dit weekeinde op Corsica uitbraken en aanleiding waren voor een boerkiniverbod in verschillende gemeenten, werden niet veroorzaakt door de aanwezigheid van een boerkini. Twee groepen jongeren gingen met elkaar op de vuist, maar de reden daarvoor was van een heel andere aard. >>>> http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/08/geen-boerkini-op-corsica-maar-wel-territoriale-marokkanen-343189/

  Like

 2. iemand zegt:

  Hang de corporate fascists hoog.

  Like

 3. In zijn vervloekte links-kapitalisme zelfhaat drijft Soros Europa in no time naar burgeroorlogen die de straten van de grote Europese steden rood zullen kleuren. Soros een globelist en NWO knecht met veel invloed en macht is in staat om met zijn geroofde geld al die linkse idioten voor zijn karretje weet te spannen. Misschien heeft iemand er wel eens verder over na gedacht dat dit ook wel eens het geval zou kunnen zijn dat de Nederlandse linkse partijen geld op hun partijrekening gestort hebben gehad, want deze laatsten zijn net zo achterlijk bezig als in Zweden…

  Like

 4. The West Must Fall Before World Govt Can Be Established

  Like

 5. Is het zo moeilijk erop te schieten, weg is weg.

  Like

 6. Pieter Omtzigt (CDA) trekt ten strijde tegen bemoeienissen George Soros in Nederland en EU

  Bij het referendum over het verdrag van de Europese Unie met Oekraïne heeft de linkse miljardair George Soros honderdduizenden euro’s uitgegeven aan groepen die het verdrag steunden. Zijn steun voor de campagne van StemVoor was bekend, maar andere donaties en bezigheden (van zijn stichting) werden onder het tapijt geveegd. >>>> http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/08/pieter-omtzigt-cda-trekt-ten-strijde-ten-bemoeienissen-george-soros-in-nederland-en-eu/

  Like

 7. Angie1968 zegt:

  Dit stuk stront had allang een kopje kleiner gemaakt moeten worden. Wat een vuile inhalige, gewetenloze klootzak. De Masterpuppet…

  Like

  • Je hoeft slechts bekend te maken dat Soros de Turkse staatsgreep financierde… (Maar hij had natuurlijk ook de opkomst van Erdogan en zijn AKP gefinancierd).

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Angie 1968 Ik ben het helemaal met je eens. Deze man is in alle opzichten bijzonder gevaarlijk . Ik struin vaak Amerikaanse video’s op YouTube en lees de commentaren. In de laatste jaar heb ik een gigantische golf van haat gemerkt die tegenover Joden is gericht. Alsof zij zijn verantwoordelijk voor de ziekelijke hobby’s van deze man. Hij wordt in de meeste links als The Monster Jew beschreven. Natuurlijk staat zijn foto naast die van Bernard Madoff en traditionele “monsters” zoals de Rothshields. Zijn spelletjes kunnen leiden tot een bloedige golf van aanvallen op Joden; die in tegenstelling tot de moslims zich niet verdedigen en geen wapens dragen. Op het moment dat dat gebeurt, zal hij allang weg zij. Hij stapt gewoon in zijn luxe vliegtuig naar een veilig bestemming …en dicht bij de bank

   Like

 8. Anneke zegt:

  Noem het máár OMKOPEN. In opdracht van ‘de hogeren’, uit de NWO-metselaars kringen. “Wàt een mismaakte vrijheid toch”…

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Anneke De Vrije Metselaars zijn een geliefde prooi voor iedere speculatieve theorie. Ze zijn altijd schuldig aan dit of aan dat. Het is waar dat zij een besloten soort broederschap zijn. Dat ze geheime rituelen hebben . Maar dat maakt ze nog geen mensen die graag de wereld om zeep willen helpen.

   Like

 9. Hillary Clinton neemt opdrachten aan van George Soros

  De Amerikanen weten straks één ding zeker als de verhuiswagen van de Clinton gangsterclan bij het Witte Huis aankomt.
  Ze hoeven alleen maar te kijken naar de donoren van de Clinton Foundation om te kunnen bepalen hoe de Amerikaanse politiek eruit gaat zien.

  De door Wikileaks vrijgegeven e-mails laten steeds meer interessante zaken zien. >>>> https://jdreport.com/hillary-clinton-neemt-opdrachten-aan-van-george-soros/

  Like

 10. Duchesne zegt:

  Clinton en Soros aan de hoogst boom, dit zijn de mensen die overal oorlogen beginnen en volkeren in de ellende storten, hoe blind moet je godverdomme zijn om dat niet te zien?

  Geliked door 1 persoon

 11. Duchesne zegt:

  Soroshad in Oekraine een prive legertje dat hij financierde, oa enkele gevechtsvliegtuigen. Ben benieuwd of hij iet met MH17 te maken heeft want gezien de onderste st en die steeds maar weg is en jiet gevonden word en de snelle beschuldigingen in de media van
  Rusland zou vriend Soros wel eens de dood van 298 mensen op zijn geweten kunnen hebben, zelfs al heeft hij niet de knop overgehaald voor de raket. Als dat zo is horen ook onze leiders aannde boom te slingeren want het kan haast niet anders dan dat ze weten hoe de vork in de steel zit. Alleen al het absurde om een mogelijk land dat dader is mee een onderzoek te laten doen…dat alleen al is reden alles dat onze regering zegt qua officiele rapporten in twijfel te trekken.
  Oekraine moest en zou met alle middelen de Eu in moeten worden getrokken, zelfs over de lijken van onze eigen burgers.
  De hele kliek in Brussel is corrupt en moet weg, stuk voor stuk of allemaal ineens
  Soros is de ziekte die op de ellende van anderen zichzelf voed,
  Soros is een parasiet.

  Geliked door 1 persoon

 12. Republikein zegt:

  Hoe meer verwarring des te groter de kans op oorlog, en oorlog levert geld op.
  Dus: Stook de mensen tegen elkaar op, het wordt een Europese spraakverwarring.
  Het hoofdkantoor van dit complot zetelt in Brussel.
  Enige vergelijking met vroeger is zeker op zijn plaats.
  De geschiedenis herhaalt zich!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Dit is gewoon “De toren van Babel” van Jeronimus Bosch…!

   Die man was dus ook een ziener.
   Hij wist toendertijd al dat dat ding in Brussel stond.

   De historie zal zich opnieuw herhalen en die toren van hoogmoed
   en afgoderij voor het grote geld en macht zal in de diepste spelonken der aarde verdwijnen.

   Zie in dit verband het verhaal van Edgar Allen Poe: “Het Huis Usher…”

   Geliked door 1 persoon

 13. koddebeier zegt:

  Wanneer sterft dat ouwe fossiel is eindelijk !!!

  Like

 14. Jade zegt:

  Het kreng wil maar niet dood.
  Tijd voor wat polonium in z`n pudding…

  Like

 15. Republikein zegt:

  Dank voor de foto Bert, het was niet voor het eerst!
  K krijg het niet meer voor elkaar, k wee nie hoe dat komt.
  Ook de goede adviezen van Bert G. mogen niet baten.
  Vreemd, want op Fenixx lukt het wel, alleen Rommel sputtert tegen, zo nu en dan, een beetje!

  Like

 16. Draco zegt:

  Soros dient berecht te worden voor zijn misdaden, en weg te rotten in een cel.

  Like

 17. Jan zegt:

  Hacked Docs Show Soros Foundation Tried To Influence Supreme Court On Immigration Case

  New documents reveal George Soros’ foundation aimed to influence members of the Supreme Court to get a favorable decision in a key immigration case.

  In one memo written to members of the organization’s board – which include journalists and members Soros’ wealthy family – in February, officials for the foundation’s U.S. operations set a goal of influencing a positive outcome in the U.S. vs. Texas Supreme Court Case.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3747775/Hacked-documents-George-Soros-founded-foundation-tried-influence-Supreme-Court-justices-immigration-case.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s