VIDEO: Gedenkwaardig – Trump invoelend voor Afro-Amerikanen, keihard tegen establishment

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Afgelopen dinsdag hield Donald Trump een toespraak over criminaliteitsbestrijding en andere sociale problemen, die rechtstreeks gericht was tot de Afro-Amerikanen en andere minderheden. De wegens zijn lompe uitlatingen en vaak van racisme beschuldigde Trump appelleerde aan de Afro-Amerikanen en minderheden om hem te kiezen. Hij zou voor hen en hun gezinnen en tegen het establishment vechten, beloofde hij. Donald Trump hield dinsdag (15-08-2016) in Milwaukee een gedenkwaardige toespraak tot de Afro-Amerikanen die in de Europese media nauwelijks aandacht kreeg. Hieronder een samenvatting van die toespraak, gebaseerd op deze integrale vertaling op “Politico”:

epoch times

“Het geweld, de onlusten en de verwoesting die in Milwaukee plaatsvonden, waren een aanval op het recht van alle burgers om in veiligheid en vrede te leven”, aldus Trump. “De belangrijkste slachtoffers van deze onlusten waren Afro-Amerikaanse burgers die trouw zijn aan de wet. Het zijn “hun arbeidsplaatsen, hun huizen, hun scholen en gemeenten die onder de gevolgen lijden.”

“Criminaliteit en geweld zijn een aanval op de armen en zullen nooit door een Trump-regering geaccepteerd worden”, aldus de kandidaat verder.

De bewering van de huidige regering, die ook door Clinton gepropageerd zou worden, zou een verkeerde zijn: dat het probleem in de armste gemeenten teveel politie zou zijn. Er zou daar te weinig politie zijn, aldus Trump.

In Amerika zou inmiddels een gevaarlijke “anti-politie”-stemming heersen – versterkt door de verslaggeving over de onlusten. “De oorlog tegen de politie is een oorlog tegen alle vredelievende burgers, die gewoon alleen maar in veiligheid willen leven, werken en hun kinderen naar school willen sturen”, aldus Trump.

Giuliani-model voor de hele VS

Hij had o.a. de ex-burgemeester van New York bij zich, Rudy Giuliani. Zijn model van de criminaliteitsbestrijding dat in New York gefunctioneerd zou hebben, zou men in heel Amerika moeten toepassen, eiste Trump. Hij verweet de Democraten dit tientallen jaren lang verhinderd te hebben en zodoende de grote steden geruïneerd te hebben.

Hij zei dat alle Amerikanen een recht op veiligheid zouden hebben. Ook diegenen “die al lange tijd niet meer weten wat veiligheid eigenlijk is.” De Democraten zouden gefaald en de Afro-Amerikanen bedrogen hebben – op het gebied van criminaliteitsbestrijding, onderwijs- en economiepolitiek. Hiertoe haalde hij desbetreffende statistieken aan.

Schuld aan de ontwikkeling zou het “in elkaar gemanipuleerde politieke systeem” (letterlijk “rigged”) zijn, waarin “de machtigen voor de machtigen” en “de insiders voor de insiders” werken.

“Ik vecht voor echte verandering”

 “Ik maak geen deel uit van het corrupte systeem. In werkelijkheid probeert het corrupte systeem mij te stoppen. Ik heb mijn eigen campagne betaald””, de Republikeinen zouden hem, een figuur van buiten het ontredderde establishment, hebben gekozen. De Democraten zouden met Clinton “de personifiëring van omkoopbaarheid” hebben genomineerd.

“Het wordt tijd dat er door het volk en niet door belangengroepen geregeerd wordt”, zei hij verder. Iedere dag zouden er in de kranten of op het nieuws “verstarde politici” en “egoïstische bankiers” verschijnen, die zeggen dat ze zijn campagne niet mogen . . . Hun tegenstand zou een eer voor hem zijn, aldus Trump.

Hij zou strijden voor een vreedzame ommekeer.

Zijn tegenstanders zouden dezelfde mensen zijn die “de grenzen opengelaten hebben en als gevolg daarvan onschuldige mensen lieten lijden”, “die ons de ene na de andere rampzalige oorlog binnen hebben gereden”, “die ons hebben belogen bij onze handelsverdragen.”

“Hebben jullie niet genoeg van een systeem dat rijk wordt op jullie kosten? Hebben jullie niet genoeg van Big Media, grote concerns en partijfinanciers die het systeem zo manipuleren dat jullie stem nooit gehoord wordt?”

“Veel machtigen in ons systeem – vooral diegenen die onze problemen gecreëerd hebben – zouden veel van hun business en voordelen verliezen wanneer de Afro-Amerikanen en minderheden mijn campagne zouden ondersteunen”, is Trump van overtuigd.

Als Clinton nu arbeidsvergunningen voor miljoenen illegale immigranten zou beloven, dan zou ze de Amerikanen met lage inkomens van hun banen beroven.

Wat Trump beloofde:

Hij zou de grenzen bewaken en de banen- en loonsituatie verbeteren. Hij zou erop letten “dat er alleen mensen in dit land komen die onze tolerante waarden waarderen, voorstander zijn van de grondwet en houden van al onze volkeren.”

Hij zou opnieuw onderhandelen over het NAFTA-verdrag, uit TTIP stappen, zich opstellen tegenover China en “ook nog de laatste Amerikaanse arbeidsplaats verdedigen.”

Hij zou grote belastingverlichtingen voor arbeiders en kleine ondernemingen invoeren, wat ervoor zou zorgen dat er ondernemingen naar de VS zouden komen.

Wat betreft onderwijs kondigde hij premies voor betrokken leraren aan evenals hervormingen van het arbeidsrecht, opdat goede leraren niet meer benadeeld en slechte niet meer beschermd zouden worden. Leerlingen en ouders zouden op de eerste plaats moeten komen.

Hij kondigde hard ingrijpen tegen criminaliteit van welke grootte dan ook aan. Ook zou hij “Obamacare” afschaffen.

Wat betreft corruptie van de regerenden zou hij de eer en het aanzien van de regering willen herstellen.

Als reactie op Clinton´s E-mail schandaal wil Trump de wetten op de gegevensbescherming voor geheime informatie aanscherpen. “niemand zal boven de wet staan”, kondigde hij aan. Ook wil hij verhinderen dat hoge ambtenaren zich laten betalen door lobbyisten in de vorm van vette honoraria voor toespraken. Pas vijf jaar na gestopt te zijn met werken zou men zulke honoraria weer mogen aannemen.

En dat alles zou nog maar het begin zijn. “De reden waarom de establishment-media allemaal achter mijn tegenstandster gaan staan: ze zijn bang dat jullie met jullie stem hen van de macht beroven en die teruggeven aan jullie families en gemeenschappen”, eindigde Trump. Hij beloofde nogmaals de criminaliteit en de radicaalislamitische terreur “in ons land” te willen overwinnen: “We zullen weer een land van recht en wet worden.”

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in VS. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Gedenkwaardig – Trump invoelend voor Afro-Amerikanen, keihard tegen establishment

  • Hahaaaa! Het gaat de goede kant uit! Go Donald!

   Geliked door 1 persoon

   • abouneenee zegt:

    Iedere vorm van voorzichtigheid is geboden, alhoewel ik Clinton met haar First (unfaithful) Husband niet (nogmaals) in het Witte Huis zie plaatsnemen.

    Deze speech legt de vinger wel op de zere plek!

    Trump heeft Amerika zóvéél te bieden, net als Wilders Nederland, dat ik hoop dat de tegenkrachten hun verzet staken en een vanaf nu kiezen voor echte progressie voor het land in plaats van de hang naar macht van de ongestructureerde status quo. Zonder structuur geen rust en zonder rust geen vooruitgang, maar chaos.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    abouneenee.

    Juist die tegenkrachten bezorgen Trump veel stemmen.
    Is het niet merkwaardig dat klootzak Obama zich zo ontzettend laag neerzet door zich intens te bemoeien met de campagne van heks Hillary…?
    Ik noem maar ’n voorbeeld.

    Hij heeft Trump echter geen betere dienst kunnen bewijzen.
    Ik ben er van overtuigd dat Trump gaat winnen.
    Degene die niet duidelijk voelt en ziet dat Hillary niet deugt is stekeblind.
    Ze schijnt trouwens al bijna dood te zijn.

    Nee, het ziet er bijzonder goed uit.

    Geliked door 1 persoon

 1. Zomaar een relaas wat uit het hart is gegrepen, gewoon uit een van de alternatieve, islam Kritische blogs…

  Robin

  Betaal €300 per maand aan zorg premie voor mijn gezin, heb net even €600 aan eigen risico mogen betalen voor mezelf en mijn partner…
  Krijgen in ons kleine dorp 300 asielzoekers op 1 kluit die dus ook nooit meer weg gaan omdat ze hier een aangekleed huis met €26.000 aankleedgeld krijgen en een bijstand uitkering cadeau.
  Toen ik 3 jaar geleden ging scheiden bepaalde dit fijne Nederlandse rechtsysteem dat mijn lasten hoger mochten zijn dan mijn inkomen, ik heb als een baby bij mijn ouders moeten aankloppen voor voedsel, had helemaal niets meer en kreeg niets.
  Die vuile vieze bloedzuigers krijgen alles maar dan ook alles gratis en voor niets!!
  Heb mijn geboortestad Utrecht al moeten verlaten 8 jaar geleden voor het welzijn voor mijn dochters omdat mijn wijk als verloren mag worden beschouwd door die fijne 2e/3e generatie Marokkanen die criminaliteit en overlast als een normale sociale dagelijkse manier van leven zien.
  Gevlucht naar het noorden tussen het boeren volk in gaan wonen en nu krijg ik er alsnog 300 Arabische mensen zonder respect voor een vrouw op mijn lip en net een huis gekocht daar die dus als onverkoopbaar mag worden beschouwd over een tijdje want er wordt momenteel massaal een bord te koop in de voortuin getimmerd.

  Waar men in de Arabische landen de dictatuur verjaagd heeft , is Nederland er rijp voor.
  Mag het misschien niet zeggen maar een gestoorde gek zoals ze in Duitsland hadden in de jaren 30/40 is misschien de enige optie.
  Dit land is anders toch al zo goed als verloren want denken jullie nou werkelijk dat die blaaskaak Wilders nou werkelijk wat kan veranderen????
  Niemand wil met hem regeren hoeveel zetels die ook haalt en tegen die tijd zit hij toch achter de tralies vanwege zijn minder minder uitspraken..
  Kijk maar naar Pim Fortyun…Die had er echt kaas van gegeten en in opdracht van onze hoger geplaatste omgelegd, die Volkert is maar een poppetje in het spel geweest en zo zal het ook gaan met wilders.

  Ik zie een burgeroorlog nog als enige eindresultaat voor het Nederlandse volk wat financieel niet in staat is om dit land te verlaten om op te komen voor het geen wat zijn of haar grootouders ooit in dit fijne mooie Nederland heeft opgebouwd.

  Dat hele IS is een opgezet verhaal met dank aan de geheime diensten van Amerika, top gedaan linkse rakkers in de wereld met jullie “democratie” gezwam….

  Geliked door 1 persoon

  • semper fi zegt:

   geheel met u eens Adriaan,
   43 jaar geleden(ja toen ook al) ook naar noorden getrokken ivm woning nood,,in onze mooie oude wijk,,wel erg veel nieuwkomers,daar werd wel voor gezorgd@@@@@ en bedreigen jouw kids enz!
   Als je reclameerd over deze teringbende ben je al snel racist!!
   Burgeroorlog is straks het enige waar wij mee te maken krijgen,let wel de verantwoordelijken en de oranjes zitten dan reeds ver weg!
   straks ff wuiven naar de GLAZEN KOETS
   WAT EEN SCHIJTVOLK!!!
   Sterkte Adriaan ik ben het meer dan ZAT!!!!

   Geliked door 1 persoon

 2. Hoe krijgt hij zijn investeringen in dit circus weer terug als de lobbybranche annex omkoopindustrie het handwerk wordt gelegd? Misschien fiscale aftrekpost met verdubbelaar?

  Like

 3. Jan zegt:

  De sociale socialisten in Amerika:

  Autistic Native American Student: White House Official Spat On Me And Assaulted Me For Wearing Redskins Shirt

  Like

 4. Lee zegt:

  Zo, daar kan hillary en haar geldschieters het mee doen. Wat een man die Trump, een man naar mijn hart. Nu hopen dat Geert iets leert van deze man. Trump for president.

  Like

  • Pardon: Kunt U mij vertellen, wat uitgerekend GEERT van Trump zou moeten leren?
   Alle Eer aan Trump en hoe hij het brengt, maar Nederland is tóch Amerika nog niet, denk daar wel aan!

   Geliked door 2 people

  • abouneenee zegt:

   Trump wil hetzelfde voor Amerika als Wilders voor Nederland: dat de inwoners weer iets hebben om trots op te zijn. Trump wordt tegengewerkt door gevestigde belangen en media, net als Wilders. De aanpak voor deze bedreiging voor de oneerlijke status-quo verschilt niet erg in beide landen. Wilders hoeft niets te leren, de oneerlijke status quo moet iets leren, namelijk dat zij niet langer bepalen wat het moraal van Nederland zou moeten zijn. Via de media, via het linkse onderwijs en natuurlijk de vele meelopers die te zwak zijn om hun eigen mening te vormen en op die manier het maatschappelijk debat verzieken, zoals bij de zwarte piet-rellen.

   Like

 5. Taljaard zegt:

  Louter en alleen al om het gejank en gehuil dat dan in de Nederlandse MSM losbarst zou ik Trump graag de verkiezingen zien winnen.

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  De geschiedenis herhaalt zich, eerst een Amerikaanse revolutie en dan een Europese revolutie ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s