Zweden: Syriër verkracht twee 14-jarige meisjes – eentje wordt zwanger, en desondanks wordt hij niet uitgezet

Screenshot_122

(Vertaling: E.J. Bron

Een vonnis zorgt op dit moment voor ontzetting in Zweden. De 22-jarige Syriër Fahed Alrashid verkrachtte twee geestelijk zwakbegaafde meisjes. Eentje van de twee werd zwanger door de verkrachting. Hetzelfde meisje werd bovendien door een 17-jarig “onbegeleid vluchtelingenkind” verkracht. Beide mannen worden niet uitgezet.

Freie Zeiten

De Syriër vond zijn eerste slachtoffer voor een supermarkt in Uppsala in april van dit jaar. Hij lokte het 14-jarige meisje, dat geestelijk gehandicapt is en moeilijk iets kan weigeren, in zijn woning. In de woning hield hij het in paniek geraakte meisje vast en verkrachtte hij haar. De volgende dag trok hij haar in een toilet in de Domkerk van Uppsala. Daar betastte hij haar onzedelijk. Bij een nadere gelegenheid verkrachtte hij haar opnieuw. Hij probeerde bovendien het meisje over te halen om geld en sieraden van haar moeder te stelen en aan hem te geven.

Het meisje werd ook door een vriend van de 22-jarige verkracht, een zogenaamd “onbegeleid vluchtelingenkind” dat in een jeugdtehuis woont.

Screenshot_124Het tweede slachtoffer van de Syriër was een ander 14-jarig meisje. De 22-jarige en zijn vriend kwamen het meisje tegen in een voetgangerszone en haalden haar over met hen mee te gaan naar zijn woning. Daar vroeg de 22-jarige Syriër het meisje eerst heel braaf of zij seks met hem wilde hebben. Toen ze nee zei, antwoordde hij: “Maar ik wil wel!” Toen trok hij zijn broek uit, hield haar vast en verkrachtte haar anaal.

Gisteren werd de 22-jarige wegens verkrachting van een kind, maar ook wegens de seksuele overval op een kind, bedreiging en gewelddadig verzet tegen ambtenaren in functie, overtredingen van de wapen- en drugswet tot een gevangenisstraf van drie jaar veroordeeld. Het “onbegeleide vluchtelingenkind” werd aangeklaagd wegens verkrachting van een kind. Maar omdat hij beweert 17 jaar oud te zijn, werd hij slechts veroordeeld tot seksuele ongeoorloofde dwang van een kind. De rechtbank verwees hierbij naar het “geringe leeftijd- en ontwikkelingsverschil” tussen hem en de 14-jarige.

Beide mannen mogen in Zweden blijven, omdat de rechtbank afzag van uitzetting van de Arabieren naar hun landen van herkomst.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Seks, Socialisten, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

15 reacties op Zweden: Syriër verkracht twee 14-jarige meisjes – eentje wordt zwanger, en desondanks wordt hij niet uitgezet

 1. tinekevanschagen zegt:

  Tja ……hier kun je alleen maar verdrietig van worden……
  Wat hebben we in Jezusnaam allemaal naar binnen gehaald!

  Like

  • Ger zegt:

   @tinekevanschagen… “we”? “We” hebben niks naar binnen gehaald, want dat hebben “ze” gedaan, en daar waren “we” niet blij mee (understatement). En het word nu wel eemd hoog tijd dat “we” achter het toetsenbord vandaan komen, en met pek & veren + hooivorken richting regeringsgebouwen te marcheren, om “ze” te vertellen wat “we” ervan vinden…

   Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Het blijkt dus overduidelijk dat de linkse Zweedse overheid ook zwakbegaaft is !
  Logisch anders ben je natuurlijk niet links !

  Like

 3. Draco zegt:

  Ik heb er geen woorden voor….

  Like

 4. Karen zegt:

  Soms vraag ik me af wie hier nou de grootste schoften zijn. Zijn dat in Europa onze politici (er zijn gelukkig uitzonderingen zoals bv Geert Wilders) en rechters of die ongewenste mohammedanen?
  Dit soort berichten ik word er naar van. Als het mijn dochter was, ik denk dat ik alles verkocht wat ik had om iemand in te huren die hem onverdoofd zou castreren voor hij hem naar allah zou sturen.

  Geliked door 2 people

 5. Marc zegt:

  Was de gepaste straf niet het van de gooien van de hoogste toren?

  Geliked door 1 persoon

 6. Wachteres zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2016/08/18/drie-jaar-cel-eritreeer-asielzoekster-azc-velp-neerstak/

  Drie jaar cel voor Eritreeër die asielzoekster in azc Velp in hoofd stak
  Schadevergoeidng van 2000 euro
  18-08-2016, 17:47 Tags: asielbeleid, velp, vluchtelingen

  De 27-jarige man uit Eritrea die begin dit jaar een vrouw om het leven wilde brengen in een asielzoekerscentrum in Velp moet drie jaar de gevangenis in. De man stak de vrouw met een mes en wilde haar wurgen. Hij moet aan haar ook een schadevergoeding van 2000 euro betalen. Dat schrijft Omroep Brabant donderdag.

  Like

 7. elisah zegt:

  Ach zie het maar zo, als ze niet uitgezet worden zijn ze ook niet onvindbaar….

  Like

 8. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3746713/Failed-asylum-seeker-convicted-sex-offender-tried-kidnap-10-year-old-girl-Tesco-store-kicked-country-Britain-wasn-t-deporting-Somalia.html

  Failed asylum seeker and convicted sex offender tried to kidnap a 10-year-old girl from a Tesco store after he should have been kicked out of the country – but Britain wasn’t deporting ANYONE to Somalia

  Amine Husseine attempted the abduction inside a Tesco in Bristol
  The 35-year-old tried to grab her but she was rescued by her mother
  When he fled he told security he will ‘kill every British person I see’
  Husseine has been jailed for two-and-a-half years at Bristol Crown Court

  A failed asylum seeker and convicted sex offender tried to kidnap a 10-year-old girl from a Tesco store and threatened to ‘kill every British person he saw’.

  Amine Husseine, from Somalia, attempted the abduction of the terrified girl as she looked at shoes in the supermarket in Eastgate, Bristol.

  He told her to put the shoes back and go with him and when she told him she was not allowed to go with strangers he snarled ‘just come’ and the girl screamed.

  Like

 9. Wat doe je er nog aan? Alle goedmenschen, maar de Zweden voorop, houden meer van hun “vluchtelingen”/ “asielzoekers” dan van hun eigen volk. Tot in de rechtspraak aan toe.
  Alláng een feit. IK zie er tenminste geen gat meer in, zeker niet wat betreft dát land!

  Like

 10. Wat is Zweden toch een zelf opofferend land, waarmee ze hun eigen doodvonnis tekenen.

  Like

 11. Cathja zegt:

  Keer op keer lezen we dit soort berichten, en telkens komt het erop neer dat de ‘vluchteling’ in feite de hand weer boven het hoofd wordt gehouden. Ja, ze krijgen ‘straf’. Maar wat betekent dit als je weet dat ze na hun vrijlating gewoon weer dezelfde misdaden begaan?

  Uitzetting na hun straf is het enige wat recht doet aan de slachtoffers.

  Like

 12. Mirjam zegt:

  Castreren is het enige recht en voor de zekerheid ook nog steriliseren zodat de aanmaak van testosteron omlaag gaat en de agressiviteit richting nul gaat.
  En daarna overal berichten laten rondgaan in vluchtelingen kringen dat dit op voorhand gebeurt als je asiel aanvraagt. Dus castratie of géén registratie. Simpel genoeg. En weg blijven de viezerds!.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s