Boerkini maakt wereld onveiliger voor zij die er geen dragen

Screenshot_1

(Door: Elma Drayer)

Eerst waren daar die hartverscheurende beelden van de ontvoerde schoolmeisjes uit Chibok, Nigeria. Twee lange jaren al houdt de moslimterreurbeweging Boko Haram enkele honderden vast op een naar verluidt onbekende locatie. Daar stonden ze, van top tot teen ingepakt – op hun verstarde snoetjes na. Ik weet niet hoe het u verging, mij sneed het door de ziel.

Daarop volgden de opgewekte beelden uit Manbij. Twee lange jaren hield de moslimterreurbeweging Islamitische Staat deze Noord-Syrische stad bezet, nu zijn de inwoners bevrijd. Je zag een oude vrouw ontspannen roken, je zag een man die lachend zijn baard liet knippen, je zag hoe een vrouw de verplichte nikab verbrandde. Ik weet niet hoe het u verging, mij stemde een en ander tot grote vrolijkheid.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Boerkini maakt wereld onveiliger voor zij die er geen dragen

 1. Het hoort niet in de Europese cultuur. Wij leven nu, onze voorouders vroeger. Welke cultuur kan vredig naast een moslim cultuur leven. Alles moet naar hun normen en waarden omgebogen worden. Wij leven in Nederland en dat is ons land.

  Like

 2. Jan zegt:

  Het is er allemaal niet beter op geworden:


  Geliked door 2 people

  • elisah zegt:

   Een beetje flauw, maar dat baywatch meisje op de foto is er ook niet beter op geworden….heb onlangs op een foto gezien hoe ze er tegenwoordig uit ziet, ze heeft een badpak voor flink wat maatjes meer nodig.
   Zelf ben ik nooit een liefhebber van die onbenullige plastic serie geweest, maar alles is beter dan een boerkini.

   Like

 3. Eduard uit Breda zegt:

  Bourkini is nodig voor als de terroristen met AK47 landen op het strand dan weten ze exact wie ze wel (alle niet boerkini vrouwen) en wie ze niet moeten neer maaien
  Zo zal het binnen kort gaan aan de Middellandse zee stranden
  Gr Eduard uit Breda

  Geliked door 1 persoon

 4. tinekevanschagen zegt:

  Jonge jonge het lijkt wel of ze parachute gaan springen!
  Nederland ziet geen reden om het te verbieden.
  de glijers…..Ik vraag me vaak af,wat vinden ze nou echt…? en dan bedoel ik natuurlijk die
  trollen uit de tweede slaapkamer!

  Like

 5. Wij zijn in een cultuur opgegroeid waar het gebruikelijk is dat je het kadootje ook leuk inpakt. Dat er andere culturen zijn waar ze geen kadootjes kennen moeten ze vooral zelf weten. Maar niet hier ons feestje bederven, wij vieren hier Het Leven. Het moet bij het baden en zonnen ook niet om verboden gaan maar om geboden. De entree van een zon- en badgebied moet slechts toegestaan worden aan mensen met zonder een flintertje textiel en dus geheel nakend. Ik wil hooguit over mijn hart strijken bij vrouwen die bezoek hebben en dat dan het touwtje van de tampon zichtbaar hangt te bengelen. Maar meer dan ook niet.

  Like

 6. cassandrasez zegt:

  Elk nadeel heb z’n voordeel. Wie had ooit gedacht, mijne dames en heren, dat de Volkskrant zwaar anti-Islamitische artikelen zou plaatsen? Meer en meer mensen wakker; het tij keert.

  Like

 7. Jan zegt:

  Valt mij nu net op dat er staat ‘voor zij die’ i.p.v. ‘voor hen die’.

  Like

 8. Jan zegt:

  Een Vandaag loog gisteren weer keihard. Zei dat de ruzie niet over dat vieze kledingstuk ging maar over een stuk strand. Zelfde verhaal wordt nu in het buitenland verkocht door de lamestream media

  Beach brawl blamed on Burkini ban now blamed on Muslim men trying to claim beach
  http://www.blazingcatfur.ca/2016/08/18/beach-brawl-blamed-on-burkini-ban-now-blamed-on-muslim-men-trying-to-claim-beach/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s