Islam is fascisme

Screenshot_19

(Door: “Querdenker” – Vertaling: E.J. Bron)

Je kunt alles tot de atoomkern differentiëren. Het is echter een even grote fout om belangrijke overeenkomsten zowel als belangrijke verschillen over het hoofd te zien. Moslims zijn voor mij fascisten. Per definitie. Omdat de islam een fascistische ideologie is. Daaraan valt niet zoveel meer te differentiëren. Respectievelijk men kan zich nader bezighouden met dit thema, men zal echter altijd weer op hetzelfde resultaat terechtkomen.

Wat zorgt ervoor dat de islam de islam is? Wat hebben zijn verschillende varianten gemeenschappelijk?

Men is moslim wanneer men gelooft dat de koran het woord van Allah zou zijn en men Mohammed als profeet en voorbeeld vereert. Als iemand hier niet achter staat, is hij voor mij geen moslim. Het maakt niet uit wat er in zijn paspoort staat of hoe hij zichzelf ziet.

Als je kijkt naar de koran en het leven van Mohammed, dan vinden we ISIS in theorie en praktijk terug. Ja, ISIS. Wie zegt dat ISIS zich onislamitisch gedraagt, moet ook zeggen dat Mohammed geen moslim was.

Zover de theoretische onderbouwing of bovenbouw. Er bestaan ook schrikbarende parallellen tot het Hitler-fascisme, bijvoorbeeld antisemitisme, verheerlijking van geweld en de dood, fantasieën van superioriteit en wereldheerschappij en het “Führerprincipe”. – En niemand komt op het idee om te zeggen dat er verschillende interpretatiemogelijkheden van “Mein Kampf” zouden zijn of dat Hitler eigenlijk een toffe kerel geweest zou zijn, of dat immers niet alles aan het nationaalsocialisme slecht geweest zou zijn. We hebben besloten om deze ideologie volledig af te wijzen. En terecht. Miljoenen doden voor deze zwakzinnigheid waren genoeg.

Is de islam in zijn praktische vorm dan vreedzaam? Nee, dat is hij niet. Er bestaat in geen enkel islamitisch land godsdienstvrijheid. Integendeel. Als door een geheimzinnige kracht bewogen, verdwijnen de minderheden uit deze regio´s. Ze worden uitgewist. Vernietigd. In het gunstigste geval verdreven. En als er niet genoeg “ongelovigen” zijn om te pesten en te doden, vliegen de moslims elkaar naar de keel.

En als ik dat dan zo bekijk, druipen argumenten als “slechts x% van de moslims is fanatiek/gewelddadig/radicaalislamitisch” volledig parelend van me af. Het is volkomen duidelijk dat daar waar de islam zich uitbreidt, dit gepaard gaat met terreur, en waar hij de overhand krijgt de pure gruwel heerst. In ieder geval voor niet-moslims die daar moeten leven.

Ja, alle moslims zijn voor mij zoiets als nazi´s. Ik denk dat ik dat goed gemotiveerd heb. Niet iedereen zelf hoeft immers iemand te vermoorden. De radicaal gooit de homo´s van de flat, de gematigde kijkt beneden toe.

In deze dagen werden immers enkele bejaarden veroordeeld, omdat zij in de nazitijd deelnamen aan de infrastructuur van de vernietigingskampen. Als magazijnmedewerker, boekhouder, conciërge . . . Het begint langzamerhand door te dringen dat je niet zelf de wapens hoeft vast te houden om het kwaad te dienen.

Helaas is dat nog niet zo duidelijk als het om moslims gaat. Moslims zijn op dit moment zoiets als de lievelingetjes van de politici en genieten een speciale bescherming. Als dat niet zo zou zijn, dan zou de islam zich hier op grond van zijn hopeloze achterlijkheid niet uitbreiden.

Bron:
https://nix00.wordpress.com
Auteur: “Querdenker”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Fascisme, Islam. Bookmark de permalink .

23 reacties op Islam is fascisme

 1. Angie1968 zegt:

  Nee, Islam zou zich dan hier niet uitbreiden, omdat we dan allemaal zouden constateren dat deze barbaarse doodscultus en zijn volgelingen een levensgroot gevaar vormen, en dus geeneens toegelaten hadden mogen worden. En dat, nu dat ze er zijn, ze zo snel mogelijk verwijderd moeten worden uit onze cultuur, als een dodelijke ziekte die bestreden moet worden. Maar de achterlijke policor cultuurrelativistenclub is helaas nog zo groot…

  Like

 2. Marc zegt:

  Zeer binnenkort zal een groot deel van de nu nog politiek-correcte meerderheid jouw opvattingen delen. Europa zal dan wel een grote chaos zijn.

  De overeenkomsten tussen nazisme en islam zijn evident: streven naar ongelijkheid tussen groepen mensen in de samenleving door middel van extreem grof en georganiseerd geweld.

  Het verschil is echter significant: daar waar nazisme xenofobie bouwde rondom de leider, is de islam gebouwd op xenofobie als zodanig. Dat maakt uit voor de bestrijding van beide ziekten: daar waar de leider sterft stort het hele systeem als een kaartenhuis ineen. Binnen de islam kan elke nitwit zich als leider opwerpen. Ook als doodt je zo’n leider, het systeem van xenofobie blijft bestaan.

  Daarom is de strijd tegen de islam zo ontzagwekkend moeilijker dan die tegen het nazisme.

  Liked by 1 persoon

  • leefbarbaar zegt:

   Goede analyse.
   Een kanttekening: ook bij de nazi’s bleek de leider zo gek als een deur, maar dat was voor zijn volgelingen geen reden om af te haken. Integendeel.
   De ideologie is de boosdoener, die op duizenden scholen en haathokken wordt verspreid. Iedere dag weer. Toen en nu weer.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Dus idd. VEEL gevaarlijker want ze krijgen het gif al van kindsafaan ingespoten.

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Er zijn 4 hoofd kenmerken die de islam maken tot wat het is en het islamitisch systeem derhalve ongeschikt maken partij te zijn in en deel te nemen aan een open tollerante samenleving.

  1) De islam heeft kritiek op haar doctrine sinds haar vroegste geschiedenis verboden. Niet alleen verboden er staat zelf de doodstraf op.

  2) De islam heeft middels sharia wetgeving bepaald dat segregatie van haar leden verplicht is ten opzichte van allen die niet islamiet zijn. De mate van goed moslim zijn gaat gelijk op met de mate van gekozen segregatie.

  3) De islam heeft wettelijk vastgelegd dat geweld gepast is als op wat voor manier ook de vaste kaders van de islam in gevaar komen. Evolutie naar een gematigde islam is hierdoor uitgesloten.

  4) Zelfstandig denken en eigen keuze maken is binnen de geloofsleer van de islam niet toegestaan. De islam is de leer van totale onderwerping. Het is een systeem dat alle levenssferen van de mens vastgelegd heeft met verboden en/of geboden.

  Verder zullen de volgelingen van de islam van alle niet moslims eissen dat ze van respect getuigen voor de islamitische leefwijze en de moslim betittelen als superieur. Omgekeerd zal de gelovige moslim nooit respect tonen voor waarden van niet islamitische levenswijzen.

  Like

 4. Perfide Albion zegt:

  Het lijkt me duidelijk dat de meerderheid hier de mening van deze auteur deelt. De islam is fascisme. Laat dat goed tot ons allen doordringen. Wij hebben nu nog de kans om op te treden tegen dit nieuwe fascisme!

  Waarom zouden we dat niet doen? De islam bestrijden en vernietigen! Te beginnen bij hen die de islam in Nederland versterken en helpen.. Wat houdt ons eigenlijk tegen bij het bestrijden van de islam? Wachten we tot we sterker en sterker worden?

  Onze vijanden vermoorden en criminaliseren onze politieke vertegenwoordigers. Onze vijanden beheersen de media en vergiftigen het volk met hun propaganda. Het wordt tijd dat we onze vijanden met gelijke munt gaan terug betalen!

  Iedereen kan iets doen. Hoe klein ook. Onze vijanden zijn overal maar dat heeft als voordeel dat we ze overal kunnen treffen. De NSB-ers van onze tijd- zij die heulen met een buitenlandse vijandige ideologie- gaan merken dat zij NSB-ers zijn. Net zo lang tot ze de islam gaan zien voor wat het werkelijk is. Een verderfelijke ideologie die erger is dan het nazisme.

  Daarna rekenen we voor eens en voor altijd af met de 1400 jaar oude vijand. We roeien de islam tot op de laatste koran uit..

  Like

 5. joga zegt:

  100 % eens, maar wie gooit dat fascistische zooitje weer terug in de zandbak? Merkel en Rutte in ieder geval niet. Dus tijd voor een radicaal politieke ommekeer met o.a. PVV en AfD. Dan volgt de rest van Noord-Europa vanzelf.

  Liked by 1 persoon

 6. Vooral dat van die wapens, die je niet zelf hoeft vast te houden om het kwaad te dienen is erg treffend:
  Bij de moslims loop je dat immers dagelijks tegen het lijf: Zeggen dat ze niet achter IS staan. Van top tot teen ingepakt oftewel compleet met baard, djellaba èn “hoofddeksel, maar néé, ze staan niet achter IS en wat kúnnen ze nog doen om dat te bewijzen……Nou, die (kop)vodden afleggen, dus. En als ze dat verdommen, spreekt dat boekdelen! Hun grote leider Erdogan zei het al: “Islam=islam.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Juust. En daarom moeten we het niet meer hebben over hun kleding en gedrag, maar kiezen voor onze eigen cultuur en waarden. En dat met spoed. Want als we er 1000 per dag op het vliegtuig zetten naar de zandbak van het kalifaat, dat duurt het nog drie jaar eer we er eindelijk vanaf zijn en we weer onder elkaar kunnen zijn. Met onze eigen dingen en beslommeringen, onze eigen gekkigheid en gewoonten.
  Ja maar je kunt die lieve moslims toch niet zo maar deporteren?
  Toch wel. Welk verdrag hebben wij (ik niet, maar de NSB in den Haag) getekend, waarmee we ons hebben verplicht om geen enkele crimineel het land uit te kunnen zetten? Wiens handtekening staat er onder? Met welk mandaat?
  Het lijkt me sterk dat we dat beloofd hebben en zelfs als we dat hebben gedaan, dan kan dit landverraad weer ongedaan gemaakt worden. Alles wat Mussert met de Duitsers had laten vastleggen was ineens ook niet meer geldig na de bevrijding.
  De NSB-ers anno nu moeten zich eens afvragen wat ze aan hun kinderen willen doorgeven en laten we niet rekenen op een bijltjesdag, de vorige keer ontsprongen de meesten de dans. Ze deden hun speldjes weg en haalden het rood-wit-blauw weer van zolder, hingen het portret van Wilhelmina weer in het kantoor en waren dan weer nette ambtenaren en goede vaderlanders.
  Ja maar. niet alle moslims zijn crimineel?
  Klopt. Zeker als je de boeven terug geeft aan Merkel, zal hun gedrag met sprongen vooruit gaan en zolang fraude ook een misdrijf is kunnen de meesten toch op het vliegtuig.
  Ik wil het land van mijn ouders door kunnen geven aan mijn kinderen.

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Goed beargumenteerd waarom we ALLE moslims het land uit moeten zetten.
  De uitspraak ‘er zijn ook goede moslims’ is absoluut onjuist. Deze moslims wachten slechts op het signaal om in actie te komen. De enige moslims die het voordeel van de twijfel genieten zijn ex-moslims en dan nog moet bezien worden of het geen taktiek is. Taqqya, weet u wel?
  Kom achter uw vriendelijke gezicht vandaan en werk mee om het de Nederlandse bevolking duidelijk te maken dat we de onsympathieke PLICHT hebben, voor onszelf en ons nageslacht, om ons in te zetten voor de verwijdering van ALLE moslims uit onze samenleving.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com
  (op de website vindt u nog meer argumenten tegen de islam)

  Like

 9. koosv8 zegt:

  Islam is fascisme, maar fascisme is geen islam natuurlijk, u eindigt met de woorden,, op grond van zijn hopeloze achterlijkheid,, en daar kan men de Duitse manier toch niet van betichten.
  Oost en west wisten beide niet hoe snel zij de wetenschappers uit die tijd weg moesten pikken.
  En dat zie ik bij die woestijn volkeren niet, de grote mate van achterlijkheid dan weer wel!!!

  Like

 10. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Geen argument is ooit in staat
  deze waarheid te ontkrachten !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 11. Hans zegt:

  Geweldig waar stuk!
  Perfect verwoord.

  Maar het is het zoveelste stuk.
  En dit is mijn zoveelste commentaar.

  Het wordt tijd voor actie.

  Liked by 1 persoon

 12. BertG. zegt:

  We are islam……..
  You will be assimilated.
  Resistence is futile.

  Like

 13. Republikein zegt:

  ,,Alle imams zijn ambtenaren van Erdogan. Ik noem ze zijn geheim agenten. Stuur ze terug naar Turkije”, aldus Taskan.
  http://www.ad.nl/nieuws/prominent-gulen-beschuldigt-turkse-imams-van-haatzaaien~aded919e/
  En dan de rest spreek ik op persoonlijke titel.

  Like

 14. Thoth zegt:

  Theodore Roosevelt sprak en schreef terloops van ‘de moorddadige uitbreken van de moslim wreedheid’ en met een groot deel van de vooruitziende blik gaf hij een beschrijving van hervormingsbewegingen in Egypte die had kunnen zijn net zo goed toegepast op de Arabische Lente, waar hij het beschrijven van ‘de praktisch ontketende onverdraagzame moslims die de vreemdeling probeerde uit te drijven en en het plunderen c.q. het doden van de lokale christen.'(..)

  http://www.frontpagemag.com/fpm/263879/when-teddy-roosevelt-banned-muslims-america-daniel-greenfield

  Like

  • “Onze” Roosevelts zijn toch maar steeds wéér van grote waarde geweest voor de VS: Eerst Theodore, daarna Franklin Delano, misschien wel de beste -en meest gewaardeerde- president ooit!

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Voor mij is dat Ronald Reagan!

    Like

   • Daar valt ook zeker wat voor te zeggen, Bert, maar bedenk wel, dat Franklin D. Roosevelt -ook nog de langstzittende president van de V. S.- zijn ambt uitoefende in een wel bijzónder moeilijke periode: Om een heel continent door een economische crisis plús een Wereldoorlog heen te slepen en desondanks drie verkiezingen te winnen (vier, als hij voor die tijd niet gestorven was), ik geef het je te doen – zonder daarom iets af te dingen op Reagan’s inderdaad ontegenzeggelijke kwaliteiten! OP Roosevelt, die zich trouwens van zijn Nederlandse afkomst bewust bleef, ben ik altijd al trots geweest en ik verwacht wel, dat dat zo zal blijven!

    Like

   • Perfide Albion zegt:

    Mag ik het boek: American Betrayal van Diane West aanraden…?

    De Roosevelts zijn wellicht wat overschat maar dat heeft een reden. Veel leesplezier!

    Like

 15. vanhetgoor zegt:

  Een goed artikel van Qeurdenker. Het wordt tijd dat iedereen dit in gaat zien. Dan is het wellicht nog mogelijk om het kwaad af te wenden, het probleem is echter dat er door te veel mensen te veel geld aan wordt verdient om de wereld naar de sodemieter te laten gaan. Er is een kleine en selecte groep mensen die inziet dat de maatschappij en alles en iedereen volkomen naar de verdommenis gaat als de islam voortkankert. Dan zijn er de mensen die baat hebben van de aanwezigheid van grote hordes domme en onaangepaste moslims, we noemen de mensen die op de kieslijst staan voor GroenLinks en D66, voorheen ook de PvdA, maar dat is niet veel meer.

  Er is feitelijk geen armoede meer in Nederland, maar als er grote groepen moslims zijn dan blijft er werk voor politici van ‘links’ en dan blijft er werk voor de bewakingsbedrijven, voor poortjes-fabrikanten voor Schiphol, bewakingscamera’s kortom te veel om op te noemen. Een kunstmatig gecreëerde armoede, danwel geestlijk danwel maatschappelijk, brengt brood op de plank voor de Alexander Pechtolds van deze wereld. Tevens wordt er op deze manier een jaarlijkse loonsverhoging onmogelijk gemaakt, want er zijn nu geen Polen meer nodig om de lonen onder druk te zetten, nu kan de kostprijs voor arbeid omlaag omdat er veel aanbod is van ‘apothekers uit Aleppo’ die te stom zijn om voor de duvel te dansen en dan achter de lopende bank kunnen gaan staan. Zo heeft links en rechts baat bij de moslims, althans de politiek, niet de mensen in de straat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s