Merkel in Tsjechië – “een olifant in de porseleinkast”

Screenshot_17

“Wij willen geen islam in de Tsjechische Republiek / Blok tegen de islam”.

(Vertaling: E.J. Bron)

Op 25 augustus zal de Duitse bondskanselier Angela Merkel een bezoek brengen aan Praag. In een interview met “SputnikNews” legt Petr Hájek (kleine foto), langjarig perswoordvoerder van de voormalige Tsjechische president Václav Klaus en hoofdredacteur van de site “Protiproud”, uit waarom Merkel een eerder ongewenste gast en haar migratiepolitiek voor de meerderheid van de Tsjechen kletskoek is.

nieuws spoetnik

Het belangrijkste doel van haar bezoek zou zijn, aldus Hájek, om de Tsjechische minister-president Bohuslav Sobotka voor de komende senaats- en regionale verkiezingen te ondersteunen. Merkel zou met haar bezoek echter veelmeer als “een olifant in de porseleinkast” overkomen, omdat Sobotka, haar bondgenoot op het gebied van migratiepolitiek, tegen de wil van de absolute meerderheid van de Tsjechen zou handelen.

“We zullen de poging zien om de Tsjechische immuniteit tegen de krankzinnige draaiingen van de Merkel-politiek op de proef te stellen. Ze wil weten hoe standvastig deze immuniteit is en hoe vatbaar Tsjechen voor haar eisen zijn”, zegt de journalist.

Er zou een ontmoeting van de Duitse bondskanselier met studenten van de Karelsuniversiteit in Praag gepland zijn. Later zou echter voor een andere plek zijn gekozen.

“Ik denk dat de organisatoren zich er van bewust zijn dat zij (Merkel) in de universiteit gewoon uitgejouwd zou kunnen worden en dat ze de locatie daarom niet hebben geriskeerd”, zegt hij.

In plaats daarvan zou de bondskanselier nu een bezoek brengen aan de wetenschappelijke academie in Praag-Dejvice, waar ze ooit gewerkt heeft. “Ze bezoekt dus haar oude werk. Ik vind dit allemaal een soort komische situatie”, lacht Hájek.

Screenshot_18Hoogstwaarschijnlijk zal bij de komende ontmoeting nauwelijks de gemeenschappelijke vluchtelingenpolitiek worden besproken: “Van president Zeman zou ze als reactie daarop een hoop kwetsende woorden te horen kunnen krijgen. Ook minister-president Sobotka, die in de Tsjechische politiek beschouwd wordt als Merkel´s ´Paard van Troje´, zal het zeker niet in alles met haar eens zijn.” Desondanks zou het aanspreken van de migratiecrisis onvermijdelijk zijn.

“Voor die mensen, die Tsjechië zowel als Duitsland door duizenden islamisten gekoloniseerd willen zien, is Merkel natuurlijk een welkome gast. Voor de overige 90%, die geen voorstander is van de politiek van open deuren, is haar bezoek aan Praag eerder een provocatie”, benadrukt de redacteur.

De reden dat de Tsjechen Merkel niet welkom heten, zou zijn dat zij zich gewoon van tevoren willen beschermen.

“Het zijn geen xenofobe mensen, die immigranten in principe afwijzen. Wij kennen de radicale islam en zouden heel wat over hem kunnen vertellen. Wij weten wat hij in verschillende landen van de wereld en bij ons hier midden in Europa doet. Daarom proberen wij onze regering er ook van te overtuigen om een stokje te steken voor dit kwaad van de wereld. Merkel zal het heel moeilijk hebben om de meerderheid van ons op andere gedachten te brengen”, voegde hij er aan toe.

Bron:
http://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, Midden-Europa, Moslims, Oost-Europa, Patriottisme, soevereiniteit, Tsjechië, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

17 reacties op Merkel in Tsjechië – “een olifant in de porseleinkast”

 1. Cathja zegt:

  Ik verwacht wel dat de Tsjechen voet bij stuk houden. Laat maar een stevig verzet zien als Frau merkel op bezoek komt. Het volk WIL geen moslims opnemen, omdat het niets met de islam te maken wil hebben. Ze hebben er inmiddels wel genoeg over gehoord en gezien, en willen hun land zuiver houden.

  Ik hoop dat Merkel met ‘de staart tussen de benen’ weer huiswaarts gaat. Ik zou het geweldig vinden als ze in veel meer landen de kous op de kop krijgt.
  En dat is dan nog mild uitgedrukt.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Merkel verdient het om geplet te worden.
  Pletten is in een panty schijten en dan er lekker mee raggen, op je hoofd of rug, enfin, bedenk zelf maar wat!

  Like

  • Over wat je nú naar voren brengt, zullen we tóch maar liever niet al te diep gaan dóórdenken, Republikein…..Tjonge, jonge, hoe kómt iemand er op!

   Like

   • elisah zegt:

    Haha, ik ga ook meteen visualiseren 😉

    Like

   • Republikein zegt:

    Pletten zit in het woord verpletteren.
    Zo visualiseerde ik dat de bevolking fysiek in opstand kwam, het begon op de Afsluitdijk en dat was in strategisch oogpunt een prima plek want of je liep de dijk op of je liep h’m af, te water was geen optie daar de pislamisten niet konden zwemmen, zie Rio!
    Enfin, nadat een hoer te pletter werd geslagen en bij een vrouw een tepel werd afgebeten sloeg de wetmatige eigenaar van de percelen hard terug en werd met meer dan gelijke munt terug betaald.
    Dat was het begin van wat zou leiden tot een glorieuze overwinning der Hollanders.
    Dit alles heb ik gezien in een helderziende droom.
    De pleuro is toen gelijk afgeschaft.
    De Timmerfranzen werden naar het schavot gebracht, met pek en veren.
    Hoort zeg het voort.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Goed pletten is nooit weg.
   Het beste is een wals te gebruiken.
   Maar ik ben het met je eens eerst met de panty, dan glijdt het ook beter als ze eenmaal onder die wals ligt.

   Like

 3. Pieter zegt:

  Tomaten en rotte eieren voor dat wijf.

  Like

 4. Het zou nog mooier zijn dat ze daar omgelegd wordt

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  De Tsjechen hebben uiterst verfijnde voelsprieten ontwikkeld voor systemen die totalitair zijn of neigen naar totalitarisme. We kunnen ons nog (althans ik) de Praagse Lente herinneren met Alexander Dubcek de politiek leider en Jan Palach de student die zichzelf in brand stak uit protest tegen de communistische bezetting. Geloof me dit volk zal nooit buigen voor de politiek correcte islamofiele verraders van de Europese cultuur en vrijheid. Wij West Europeanen kunnen als we slim zijn veel leren van de oost Europeanen. Zij weten wat vrijheid en gebrek hieraan betekent. Onze gender neutrale en verwijfde samenlevingen zullen tenondergaan. Dat zal de Tsjechen niet gebeuren.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Jan_Palach

  Like

  • GT zegt:

   Zeer terechte opmerking, snap alleen niet wanneer er nu eens een sniper aanlegt hoeveel bloed heeft dat mens al aan haar handen, ik zeg het voor de zoveelste keer vele politieke kopstukken zullen moeten vrezen voor hun leven, als je ziet wat voor een tering zooi het in Europa is en die smerige linkse rotzooi hun kop in het zand steken de mensen vogelvrij want je kan zomaar aangevallen worden door zo,n 1400 jaar inteelt product en je laten afslachten c.q vrouwen verkrachten als het ware geestelijk verminken en dacht u nu werkelijk dat ik dit accepteer dacht u dat………..dan weet u niet wie je voor je hebt!
   Mensen…… hoeveel onschuldige mensen moeten er nu nog vallen, hoeveel nog!
   Merkel je zal het niet lang meer maken, want dit gaat gigantisch fout en deze burger oorlog zal uit gevochten worden op Europese bodem, en de Politiek komt hier niet mee weg, een speciale forces inzetten om al die verantwoordelijken op te sporen en te liquideren.
   Stop met het belazeren van de Europese bevolking, beseffen de mensen wel wat er op hun afkomt, beseffen jullie dat wel?

   Like

   • Cathja zegt:

    Merkel zal wel een leuk optrekje voor zichzelf hebben gekocht, ergens diep weg in Zuid-Amerika. Haar vliegtuig is zodanig beveiligd dat ze niet uit de lucht kan worden geschoten. Dus…., Merkel ooit nog eens te grazen nemen lijkt me geen gemakkelijke opgave.

    Like

 6. joga zegt:

  Beste Republikein, ik ben het volkomen met je eens ,maar smeriger krijg ik het helaas niet bedacht.

  Like

 7. Duchense zegt:

  Laten we samen bidden voor een Tsjech met een goed geweer en een vaste hand. Mocht die er op 25 augustus zijn dan zou een online donatie actie achteraf als bedankje moeten lukken…..let’s make someone a millionaire….

  Like

 8. Drs.P. zegt:

  Tsjechie heeft wel een groot probleem en dat is dat bijna de helft van dat mooie land een grens heeft met Duitsland waar zich voornamelijk bossen en berggebied bevinden. Ook is er een grote bosgrens met Oostenrijk aan de zuidkant, dus is met als de dood dat de asielparasieten gewoon door de bossen heen komen!! Men zal dus ook daar onneembare hekken dienen te gaan plaatsen aan diverse grenzen.
  Aan de andere kant dient men in Tsjechie eerst 10 jaar gewekt te hebben voordat men ook maar enige kans/recht heeft op een uitkering, dus dat helpt dan weer mee tegen de parasietenstromen die alleen maar komen voor alles gratizzzzzzzzzzz.
  De zogenaamde “zielige” Irakese “gristenvluchtelingen” wilden niet voor niets snel naar Duitsland per bus en zijn toen in overleg teruggestuurd naar hun land van herkomst.
  Ik hoop dat ze frau stasi-pishoerrrrr Merkel met rotte eieren bekogelen, zodat ze nogmaals snapt dat ze er totaal niet welkom is. Blijkbaar lopen er in ieder land nsb-verraders/onwetenden/geestelijkgehandicapten met zware hersendeformatie/guttmenschen rond die het grote plaatje niet kunnen onderscheiden of dat juist willen uitvoeren en zo ook in Tsjechie. Ook daar toch nog zo’n 10% nsb-merkel-hoeren, terwijl dat bij ons en in Duitsland wel 50% lijkt te zijn!!

  Like

 9. Merkel die haar wil wil opleggen aan Tsjechen, dat gaat nooit lukken.

  Like

 10. martin zegt:

  Merkel alias Makreel is in Praag.

  https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=412857&sId=&mId=

  Automatisch vertaalen a.u.b. . Ben tsjechisch, ken nederlands.

  Gr. Martin Praag

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s